View tracker

Jeds- Vardagar

Helloo!! Har inte gjort nåt speciellt under veckan, bara tränat och hade uppträdande igår. Idag ska jag endast vara hemma o vila mig. Hoppas alla har en bra helg!

Lite bild från igår!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jeds- Vardagar

Sämst på att uppdatera men det är för att det inte händer så mycket under dagar.
Men igår var jag med mina kollegor från Exploria i Exploria. Vi var så många att alla var över allt så man hann inte  va med varandra riktigt. Det var en rolig kväll och med bättre planering så ska det nog går bra nästa gång. Jag hann inte ta så många bilder men lägger ändå upp det jag har 

Likes

Comments

View tracker

Jeds- Shoping

Jaa jag somna lite snabbt igår så då kom inte bilderna upp. Men nu jävlar ska se vad jag köpte för nåt

Mac produkter; highlight Soft & gentle och setting mist
Glam Glow thirstycleanse för torr hy som jag har självklart. Har endast använt glam glow produkten och är riktig nöjd. Lämnar min hud hur soft o mjuk som helst.

Likes

Comments

Jeds- Vardagar

Äntligen hemma!!
Vart i stan i stor sätt hela dagen.  Var med syrran först för att lämna cv lite över allt. Sen så drog vi till hennes killes studio o chilla där. Va riktig trött eller snarare seg resten av dagen. Efter dem hade jobbat klart så drog vi till nån biljard ställe i Odenplan och käkade lite snacks o körde biljard... Daaaah. Sen drog jag hem. Tänkte lägga upp va jag hade köpt fast på ett annat inlägg får det bli. Bjuder istället på en annan bild

Likes

Comments

Jeds- Vardagar

Heelloo! Hoppas alla som läser min blogg har haft en underbar helg. Själv har jag börjar jobba igen på Exploria under helgerna och sen bara tagit det lugnt.
Idag har jag vart vid Sveavägen o skrivit på kontrakt för Postnord, så imorgon eller onsdag så börjar jag jobba där. Nu har man 2 jobb igen så för se hur det går.

Juste!! I fredags så gick man ut med Fio, Harumi, Fabbe och Linus på någon bar. Bjuder på en bild från den dagen.

Och som sagt va jag o skrev på kontrakt och där ifrån så åkte jag till Sephora i Östermalm. Köpte en produkt där ifrån sen så åkte jag till stan för att handla mer på Åhléns- Mac. Produkterna som jag har köpt idag kommer självklart att lägga upp lite senare, besos!!

Likes

Comments

Jeds- Shoping

Så! Jag kom hem vid kl 19 och sen lagade jag lite middag till mig själv. Sen kolla jag på tv medans och nu ska jag duscha sen sov för att måste upp ganska tidigt imorgon.

Men det jag egentligen skulle nämna och visa er var det jag hade köpt/beställt. Riktig glad faktisk, så som jag har längtat 😻

Foundation och highlight från Urban Decay!!!
Riktig bra beställning tycker jag och imorgon ska jag faktiskt använda den så får se va jag tycker om den då.

Och så köpte jag denna body mist från Rituals som jag älskar just nu. Jag är inte mycket av parfymer eftersom jag aldrig har hitta en parfym för mig faktiskt. Men däremot body mist har jag många av, inga starka lukter utan bara fräsch och milda lukter. Which I love ♡

Och min stativ fick jag lämna tillbaka men fick ingen ny, fick bara pengarna tillbaka eftersom jag hade köpte den sista igår. Så måste tillbaka nästa torsdag sa han...
Nu ska jag duscha och sen sova. Natti natti♡

Likes

Comments

Jeds- Vardagar

Haha big no no. Inte alls, har bara haft lite mycket o göra dem senaste dagarna. Lär vara arbetslös men inte lat eller inte så lat.
Jag har bara vart på jobb intervjuer och sen dansen. Har kanske inte nämnt det än men jag dansar Peruansk folkdans på min fritid och har gjort det nu i 5 år, love it.

Just nu är jag på väg till Skärholmen för att hämta 2 paketer från Kicks. Kommer själv klart o visa vad jag har köpt på bloggen sen när jag har kommit hem, besos.

Bild från när jag testade min nya stativ jag köpte igår och som gick sönder så jag är även på väg till Skärholmen för att få en ny.

Likes

Comments

Jeds- Nails

En av dem viktigaste sakerna för mig är att mina händer ska se fina och fräscha varje månad. Innan jag tog min utbildning som florist så hade jag rätt långa naglar men sen när dem kom i kontakt med vatten för ofta så gick dem sönder helt o hållet.
Idag är det första gången jag testar denna färg och jag måste säga att jag är riktigt nöjd. Vilket jag är varje gång!

Och denna månad så gick 2 naglar av, vilket var jätte konstig. Aldrig hänt förut eller inte sens jag byte till Josefin, tjejen som gör mina naglar.

Så här ser mina naglar ut nu. Helt kär 😍

Likes

Comments

Jeds- Vardagar

Hejsan! Nu är jag äntligen vaken och snart ska jag till Hallunda för att visa vad jag minns från när jag va florist. Yes!! Jag är utbildad florist och pluggade det i gymnasiet 3 år på John Bauer som idag heter Grillska gymnasiet. Så hoppas det går bra, behöver verkligen ett nytt jobb. Skriver lite senare så får man se hur det gick med jobb intervjuvet.

En bild jag tog nyss och en utsiktsbild från igår

Likes

Comments