Jeds- Make up

Hellooo!! Skukle skriva för någon dag sen men då funkade inte appen. Sen så glömde jag bort helt!!
Under helgen så sminkade jag mig som vanligt. Utan att ens märka något så sminkade jag mig nästan i 4 timmar. När man verkligen är inne i det man gör så märker man inte hur fort tiden går ens.
Nu till bilderna!!

Var verkligen sugen på att göra en gul sminkning så det blev så. Jag blev så nöjd hur resorten blev för att det ska va min första gång o göra just den sminkningen 😍
Blev så inspirerad av en av mina favorit makeup artister- Desi Perkins!! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jeds- Make up

När jag inte kan somna under natten så brukar jag sminka mig o fota mig själv.
Roligt sedan under året och kolla tillbaka.
Använde mig av morphe pallete 35o Matte och en ögonskugga från Inglot. Gjorde inte mycket med ansiktet utan bara ögon!

Likes

Comments

Jeds- Dagens bild

Heeelllooo!
Har inte mycket o säga, förutom att jag har haft en underbar helg hittills. Har vart med en tjej från dansen, med killen jag dejtar och på Adriansitos kalas. Har dock bara bilder från Adrians födelsedag.
Har inte haft mycket för mig än att bara jobbat och vilat mig, har känt mig halv sjuk så försöker vila mig så mycket jag kan. Nu ska jag iaf sova!

Likes

Comments

Jeds- Dagens bild

Gott nytt år allihopa!!!
Hoppas alla hade en underbar kväll/natt. Min kväll var bara upp o ner, tråkigt nog. Men det blev bättre på natten. Kom hem kl 5 o la mig 6 på morgonen idag. Vaknade kl 17 och jag trodde min klocka gick fel...
Ville mest lägga upp på hur min sminkning såg ut igår och inget annat.

Det var dem bilderna! Tog dem innan jag gick o la mig och tog bort all smink.
Nu tänkte jag bara sminka mig lite o hitta på något. Kanske lägger upp något senare!

Likes

Comments

Jeds- Dagens bild, Jeds- Make up

Heellooo!!
Gick upp för 2 timmar sen o börja tänka på min hy så klart. Har haft en massa utslag i ansiktet på senaste och det är jag verkligen inte van vid.
Många unga har alltid haft problem med hyn som vardagliga finnar eller acne eller annat.  Det har nog aldrig vart mitt problem ever, har alltid kunnat äta o dricka vad jag vill utan att få något i ansiktet.
Men som jag nämnde så har jag fått någon allergisk reaktion och hela mitt ansikte var med små finnar och röd prickiga utslag. Tänkte att jag skulle behandla det som jag brukar då jag använder mig av Clinique 3 step2. MEN DET GICK INTE ÖVER O BLEV VÄRRE!! Börja använda mig av Murad 1 cleanse I Tone, märkte inget när jag börja använda det.
Och igår så la jag upp det jag hade köpt och en av sakerna var masken från Origins. Använde den så fort jag hade duschat klar. Imorse så va mitt ansikte utan några röda prickar!! Vet inte om det va det som hjälpte eller va det va men!! Det viktigaste är att allt är nästan borta.

Det var vid hakan all utslag var. Har tyvärr inte någon förr o efter bild men här är bilder på mitt ansikte nu iaf!
Testar även min mobil stativ. Hade en tidigare men den gick ju sönder efter en dag så lämnade tillbaka den och nu har jag en hel ny igen. Bäst för den o gå sönder!!

Likes

Comments

Jeds- Make up

Heelloo!!
Blev inget bloggade igår, köpte inget o hade mycket som jag tänkte på...
Idag var jag i stan igen iaf efter jobbet. Träffade en kompis från dansen, fikade och prata en massa. Efter det så  gick jag runt i stan. Hade inte o planerat o köpa något tills jag kom på att jag hade screenshotat en bild på ansiktets mask  som Katy aka Lusterlux Instagram, hade rekommenderat! Så själv klart skulle jag lätta efter den i Åhléns.

Så idag kommer jag o testa den o se hur det går med den, självklart kommer jag inte se resultat på en gång men med tiden!
Sen efter jag var på Åhléns så gick jag till Kicks, kollade mest runt för att jag väntade på bästisen. O så hittade jag lös ögonskugg pigment, ganska skymrigt från Make up store.

Så jag får se hur den passar mig. Har bestämt att den här året (2017) ska jag sminka mig med mer vågade färger, starka färger o mycket skimriga ögonskuggor.

Likes

Comments

Jeds- Parfymer/ Body mist

Såå! Idag gjorde jag även en random shopping.
Köpte mig en ny parfym, har haft olika parfymer under många år (ej köpta av mig, presenter) och har inte riktigt hittat The one for me. Jag älskar o lukta fräsch och ny duschad och även lukta som en bebis men också lukta Cocos och vanjli.... JAA! En del att tänka på när jag ska köpa en parfym. Tar sån tid o välja ut vilken man vill ha när.man har så många att vilja mellan. För det mesta brukar jag bara använda mig av body mist från body shop och Rituals, alltid lika nöjd!
Men som sagt, gillar ju o testa nya saker!!

Då blev det en Hugo Boss- Ma Vie pour femme
Nät jag fick lukta på den så gillade jag den ganska mycket, fick hjälp av 2 tjejer från Åhléns. Testade även en Chanel, dum nog så kommer jag inte ihåg vilken det var. Men jag kommer gå tillbaka för att hitta den!!

Det va dagens shopping!!
Rekommendera gärna vilka parfym ni gillar så kan jag nog lukta på dem också.

Likes

Comments

Jeds- Make up

Heelloo!!
Kom just hem från stan, var med syrran och hennes bästavän. Lite shopping blev det som vanligt! Detta är något jag har tänkt på att köpa ett tag, kollar på USAs kända makeup artister och dem får ju en del saker från olika varumärken. Hade då sett macs Velvet Teddy o sa till mig själv att jag behövde den. Så himla snyggt när jag gjort swash på min hand 😍 så där får ni några bilder!
Har även köpt mig en ny parfym men det tänkte jag ta upp på ett annat inlägg.

Likes

Comments

Jeds- Make up

Det va det jag hade köpt idag från inglot. Första gången jag testar något från den märken så får se va jag tycker.
Om någon har använt Inglot tidigare kan ni också kommentera o även ge mig tips på vilka produkter ni använder!!

​Och så köpte jag även en ny locktång från en ny märke som jag inte hade hört talas om så får se hur det går. Tjejen som visade mig den gjorde några lockar på mitt hår och jag måste säga att den va faktiskt ganska bra.

Likes

Comments