Igår var jag och mina fina killar ut på krogen, förade hemma hos Linus innan vi gick ut. Mycket trevlig kväll, dock har jag aldrig varit så bakis som jag var idag, usch! Men men, det hör till sägs det. ;)
Imorgon, söndag, ska jag och matte städa lägenheten och fixa lite för på måndag ska vi flytta till mosters hus och bo där en vecka med kissarna, mysigt. Hörs, för nu ska jag sova, sov gott.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår 3/8 firade mina föräldrar 20-årig bröllopsdag också kallat porslinbröllop, tror jag. Blev mys under dagen och bubbel + blackstone på kvällen, otroligt gott, som alltid.

Idag fortsatte firandet och vi var och bowlade, hela familjen utom Joline. Mat, och lite frisörstuga blev det också, jag är nu lite ljusare i håret och Mattias fick en kortare frisyr. Kan visa imorgon.
Back to work imorgon innan helg, woop woop!

Likes

Comments

Jobb idag med, denna dag kändes dock seg, det enda roliga idag var rasten när jag fick avnjuta min froosh. Men nu är den slut och jag ska vara ledig i två dagar, så himla härligt!
Var även ute på Pokémon-jakt med Mattias och har lärt mig hur dessa så kallade gym fungerar. Nu måste jag bara evolvea och skaffa bra pokémons så jag kan slåss, haha.
Vi hörs imorgon, för nu ska jag sova!

Likes

Comments

Hej! Jobb idag, som en helt vanlig vardag. Dagen gick dock ganska snabbt så det var skönt. Vid 17-tiden blev jag och Mattias upphämtade av Viktoria, åkte runt, gjorde ett par ärenden på stan och käkade lite mat. Otroligt mysigt att få prata av sig lite, haha. Men nu är klockan slagit sovdags för imorgon väntas mer jobb innan två dagars ledighet!
Natti!

Likes

Comments

Underbara söndag! Vaknade vid sju och kunde inte somna om så blev tidig uppstigning. Vid 10 drog jag, Mattias och hans farbror ut på havet för att kika runt i Söderhamns skärgård, blev alldeles kär, haha. Nu, mat för att sedan åka hem till Falun.

Likes

Comments

Köpte en ny knälång klänning igår från Henry Lloyd.

Hej!
Jag tänkte börja blogga igen, har faktiskt saknat det.

Idag var det min pojkvän Mattias födelsedag, 18 år fyllda och förhoppningsvis är det snart körkort som gäller. Fika, minigolf, restaurang-mys och kubb var det som stod på schemat idag, har haft en fantastisk dag och jag hoppas han också är nöjd.

Likes

Comments

Hej och förlåt, jag har varken orkat eller haft någon motivation till att blogga under helgen. Men det har bestått av mysiga lunchdejter, varit i Söderhamn hos svärföräldrarna, lite jobb samt att jag och Mattias har tatuerat oss.

Vi är så säkra på vårt förhållande så vi gjorde en matchade tattoo, blev schackpjäser, han är min kung och jag är hans drottning så nu har jag min kung med mig vart jag än går. Är så himla nöjd, tack Lapapa Tattoo!

Likes

Comments