Selfie monday!
Var ut i lördag med några favoriter men har knappt några bilder därifrån. Det är sällan jag lyckas ta bilder när jag är ut, har alldeles för kul så struntar i min telefon, haha.
Mysdag igår, jag och Mattias gjorde ingenting alls, åt mat och tittade på film. Jag älskar dock såna dagar, utan måsten, så skönt!
Idag var det jobb sen när jag kom hem började jag leka lite med smink, är ju så kul och fascinerande hur ett utseende kan förändras med lite smink.

Nu ska jag göra mat, hörs! :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hellu,
Inte skrivit något på ett par dagar nu, eftersom ingenting har hänt, jobbat och sovit är det enda. Men idag är det fredag och jag hade stängning på jobbet, sovmorgon men slutar så sent som 17.05. Det är verkligen inte kul på en fredag men fanns en stor godisskål i fikarummet till alla som hade lite fredagsfeeling och godis tackar jag sällan nej till. ;)
När jag slutat så skyndade jag mig från jobbet och hem till föräldrarnas hus för att hämta lillasyster, vi skulle på hockey. Brynäs hade ett back to back möte med Linköping så idag var det Brynäs tur att spela på hemmaplan. Slutade 4-1, så kul med vinst! Men nu ska jag sova för att imorgon väntas det festligheter. Natti folks!

Likes

Comments

Hej godingar!
Ska nog börja blogga igen. Måste få ut lite tankar och känslor, alltid skönt att skriva av sig.
Har ingenting att skriva just nu, sitter på jobbet så jag gör ett inlägg ikväll.

Bilderna ovan är från ett par veckor sedan när jag var i New York med familjen. Kramisar/ J

Likes

Comments

Igår var jag och mina fina killar ut på krogen, förade hemma hos Linus innan vi gick ut. Mycket trevlig kväll, dock har jag aldrig varit så bakis som jag var idag, usch! Men men, det hör till sägs det. ;)
Imorgon, söndag, ska jag och matte städa lägenheten och fixa lite för på måndag ska vi flytta till mosters hus och bo där en vecka med kissarna, mysigt. Hörs, för nu ska jag sova, sov gott.

Likes

Comments

Igår 3/8 firade mina föräldrar 20-årig bröllopsdag också kallat porslinbröllop, tror jag. Blev mys under dagen och bubbel + blackstone på kvällen, otroligt gott, som alltid.

Idag fortsatte firandet och vi var och bowlade, hela familjen utom Joline. Mat, och lite frisörstuga blev det också, jag är nu lite ljusare i håret och Mattias fick en kortare frisyr. Kan visa imorgon.
Back to work imorgon innan helg, woop woop!

Likes

Comments

Jobb idag med, denna dag kändes dock seg, det enda roliga idag var rasten när jag fick avnjuta min froosh. Men nu är den slut och jag ska vara ledig i två dagar, så himla härligt!
Var även ute på Pokémon-jakt med Mattias och har lärt mig hur dessa så kallade gym fungerar. Nu måste jag bara evolvea och skaffa bra pokémons så jag kan slåss, haha.
Vi hörs imorgon, för nu ska jag sova!

Likes

Comments

Hej! Jobb idag, som en helt vanlig vardag. Dagen gick dock ganska snabbt så det var skönt. Vid 17-tiden blev jag och Mattias upphämtade av Viktoria, åkte runt, gjorde ett par ärenden på stan och käkade lite mat. Otroligt mysigt att få prata av sig lite, haha. Men nu är klockan slagit sovdags för imorgon väntas mer jobb innan två dagars ledighet!
Natti!

Likes

Comments

Underbara söndag! Vaknade vid sju och kunde inte somna om så blev tidig uppstigning. Vid 10 drog jag, Mattias och hans farbror ut på havet för att kika runt i Söderhamns skärgård, blev alldeles kär, haha. Nu, mat för att sedan åka hem till Falun.

Likes

Comments