Jag är ett fan av prickar i vanliga fall, kan tycka att det är väldigt sött. Men inte när de sitter på min ettåriga dotter och orsakar så mycket problem så hon knappt får sova. Storebror hade väl ganska lindriga vattkoppor, men lillan har fått prickar ÖVERALLT! Jag skojar inte - hon har till och med koppor i munnen... Det värsta har nog gått över nu, men det tar ju sin tid innan de försvinner helt... Under tiden kan man ju inspireras av lite finare prickar, som varken klias eller gör ont!

Likes

Comments

Idag blir det grillpremiär för oss, men det är inte det enda som har gett mig riktiga sommarkänslor idag.
Det har varit så otroligt varmt idag och jag fick faktiskt lite färg när jag satt ute. Jag, jag som nästan aldrig får färg. Jippie! För att fortsätta ha sånna sommarkänslor satt jag och spanade in lite grejer som helt klart bara osar sommar och värme.

Likes

Comments

​Det är lördag, och valborg. Fick för en gångs skull faktiskt sova hela natten, men känner mig ändå inte ett dugg utvilad. En, eller flera, koppar kaffe så ska det väl snart rätta till sig. Planerna för idag är i stort sett lika med noll, tänker inte fira valborg på något speciellt sätt. Dock är det idag 5 år sedan sonen döptes och idag hade varit min morfars födelsedag om han hade levt. 

Nu ligger lillan och tar sin förmiddagslur och stora sitter och kollar på tv, själv sitter man här och finurlar med en kopp kaffe. I förrgår hade jag en idé, jag hade inspiration, på första gången under flera års "skrivkramp". Men nu kommer jag liksom inte riktigt ihåg hur det var..... Typiskt!

Likes

Comments

​Så blev det fredag igen och för mig innebär inte detta något speciellt. Det är precis som vilken annan dag som helst. Kanske förutom vädret, idag har det varit varmt och soligt. Jag vet att det inte blev något inlägg igår, men jag hade verkligen ingen energi för det. Med två barn som absolut inte ville sova igår så vad det en väldigt trött mamma som gick och la sig igår. 


Likes

Comments

​Hittat så otroligt mycket fint till barnen, synd att man inte är helt gjord av pengar! Dessa grejer var dock riktigt prisvärda och helt klart fantastiska. Ett (eller fyra) måsten till mina två troll.

Likes

Comments

Tänk att jag en gång i tiden lovade mig själv att jag aldrig någonsin skulle börja blogga, men här är jag nu. 
Nog för att jag har gjort något halvhjärtat försök tidigare , men nu inser jag att detta faktiskt kan vara något för mig. Vi får helt enkelt se hur det går. Mitt huvud är nästan konstant fullt med tankar och åsikter om saker och ting som jag faktiskt behöver få ut på något sätt. Har vi riktig tur finns det någon som läser detta också! 

Ha en fortsatt trevlig onsdag!

Likes

Comments