Min mellis. Borde döpa om bloggen till nouw.com/matjeb.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det här var min lunch, jag döör. Friscobröd med Oumph-kött (vegan), barbecuesås och stekt portabellosvamp.

Likes

Comments

Hejsan svejsan. Nu sitter jag i klassrummet på min Grafisk kommunikation-lektion. Till frukost åt jag det som är på bilden vilket var mycket gott. En väldigt grön frukost haha. Sen så har solen tittat fram. Härligt! Kommentera gärna vad ni vill att jag ska blogga om. Bilden här nedanför tycker jag är så klockren haha. Jag lyckas aaaldrig göra rätt mängd pasta. Ännu krångligare blir det när man ska koka till flera personer.

Likes

Comments

Idag gjorde jag sushi igen! Så gott. Och ganska enkelt att göra också.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har sovit över hos Jessica men nu ska jag alldeles strax jobba. Jag jobbar imorgon också och då ska det tydligen komma massa Melodifestivalen-artister till Stinsen och uppträda. Kommer höra från kassan haha. Ett helt annat ämne: Ariana Grandes nya låt Dangerous Woman är sinnessjukt bra!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej mina vänner! Idag är det fredag vilket känns väldigt skönt. Jag sitter hemma på min håltimme och har precis ätit lunch. Min frukost ser ni här nedanför! Har köpt pesto och soltorkade tomater som smörgåspålägg vilket var jättegott! Och en bild på mig i bilen (ni kan vara lugna, det var vid ett rödljus). Ikväll ska jag sova över hos Jessica och vi ska laga middag och ha det mysigt. Imorgon jobbar jag.

Likes

Comments

Jag vet att det är måndag och jag har inte bloggat på hela helgen men jag har en bra förklaring och det är att jag har jobbat hela helgen så det är väl inte så intressant att läsa om. Idag gick jag i skolan första dagen efter lovet vilket var segt. Efter skolan tränade jag med Fanny. 

På min lunch/jättelånga håltimme åkte jag hem och lagade lunch - pasta med vegansk ostsås. Inte riktig ost, men väldigt väldigt gott! Och inte nog med att det är gott så är det även nyttigt! "Ost"såsen består av kokt potatis och zucchini, kryddor (lökpulver, vitlökspulver, paprikapulver, salt och lite curry), rå lök och bjäst. Och sen lite vatten att justera med. Den har så bra konsistens!

Likes

Comments

Jag har precis testat en bikini jag köpt från To Die For och den var jättefin! Köpte en i ljusrosa med vit spets. Sen gjorde jag en fräsch smoothie med fryst banan, kiwi, lime, kokosmjölk och kokosdryck och myntablad. Den blev supergod. I eftermiddag ska jag jobba, och sen imorgon och på söndag också, så nu blir det att fokusera på para...

Likes

Comments