View tracker

Som några kanske vet så tycker jag det är jättekul att laga mat och att improvisera fram nya recept! När jag blev vegan för ungefär 1,5 år sedan så tvingade det mig att laga all min egen mat själv. Och jag har blivit lite av en kock måste jag säga. I alla fall, här har jag klippt ihop en video på vad jag åt idag!

Likes

Comments

Idag kom äntligen det efterlängtade wifit som vi har väntat på i tre veckor. Så nu kan jag äntligen se på youtubevideos vilket är det jag har gjort ungefär hela dagen haha. Sen tog jag också en springrunda och märker att min kondition har förbättrats! Jag har alltid varit ganska "bra" på att springa, när jag väl bestämmer mig för att göra det regelbundet. Då brukar det gå rätt snabbt för mig att förbättras. Det negativa är att jag tröttnar snabbt och slutar springa. Men ska verkligen försöka hålla igång det nu. Det är mycket lättare också eftersom det är så fint väder här. Idag var det till exempel 33 grader och sol. Underbart!

Likes

Comments

Nämen hallå! Nu är det så att jag har gjort en vlogg som jag filmade under en dag här borta i Melbourne, Australien. Jag hoppas att ni kommer tycka om den och glöm inte att prenumerera på min youtubekanal också!

Likes

Comments

Här i Melbourne bor vi precis bredvid en park, och jag har inte ord hur tacksam jag är över den här parken och alla fina solnedgångar och promenader! Älskar Melbourne för det är inte bara storstad, åker man några minuter ifrån innerstaden finns det villor, bostadsområden och stora parker.

Likes

Comments

Blir så irriterad för vi skulle egentligen fått wi-fi den femte januari. Nu är det den 12 och det skulle ha kommit idag. Nu har det blivit ytterligare problem så det ska komma senast inom 24 timmar (tveksamt). Jag och Eveliina måste slösa vårt 3G och har laddat på extra data vilket kostar! Har inte tittat en enda youtube video sen jag var hemma i Sverige (över två veckor sedan) och det är typ mitt största beroende haha. Aja, för att fördriva tiden lite nu så ska jag träna. En powerwalk och lite magstyrka tänkte jag.

Likes

Comments

View tracker

Restaurangen jag provjobbade hos var fett oklara, för det var tydligen massa andra som också skulle provjobba där, så han skulle "förhoppningsvis" ringa mig idag. Vilket betyder att jag förmodligen inte får det jobbet. Så idag ska jag söka ännu fler jobb! This is what I'm wearing.

Likes

Comments

Igår var jag och provjobbade på en italiensk restaurang och de skulle ringa mig idag, lökigt att de inte ens gjort det än och klockan är 18. Jag tror jag fick jobbet i alla fall. Att provjobba var rätt kul förutom att chefen var stenseriös och typ arg hela tiden, han log inte en enda gång. Han tyckte också jag pratade för högt så han sa till mig två gånger haha orkar inte.

Vill bara få ett jobb så jag kan tjäna pengar! Det går så mycket pengar här borta hela tiden för mat, nöjen och hyra. Skulle vara skönt att gå plus minus noll, eller bara lite minus i alla fall.

Igår fixade jag också naglarna så de är on fleek. Den här gången blev det typ en lilaaktig/gråtonig färg, vet inte om jag älskar färgen men de ser ändå bra ut!

Likes

Comments

Hejsan! Idag har varit en bra dag. Började med att redigera en vlogg jag spelade in häromdagen, den är helt klar nu och väntar bara på att få ladda upp den (vi får wi-fi om två dagar!). Sen åkte jag och Kay (min hyresvärd) till Chapel street som är en stor gata nära oss och åt sushi och hälsade på Eveliina på hennes jobb!

Efter det bestämde sig jag och Kay helt random för att gå och få massage vilket var najs. Efter det handlade jag mat och lagade en jättegod wrap. Det var en spenat och ört-wrap och i den la jag sallad, tomat och avokado. Sen stekte jag också rödlök, vitkål och tofu som jag också la i wrapen. Det blev sjukt gott, jag är nöjd! Nu är klockan 17:30 och Eveliina och jag vill hitta på något roligt att göra nu på kvällen. Vi får se vad vi gör!

Likes

Comments

Framtiden är något som jag både har ångest över men också är väldigt taggad på.

Min plan nu i Australien är inte bara att vara här i Melbourne, även om jag trivs jättebra. När man ändå är på andra sidan jorden borde man ju passa på att resa lite och det är exakt det jag vill göra.

Jag befinner mig ju i princip längst ner i Australien just nu, och det jag vill är att "jobba mig uppåt" på östkusten. Det vill säga Sydney, Brisbane, Gold Coast, Byron Bay, upp mot Cairns osv. Jag gillar inte att planera för mycket eller att ha för höga förväntningar, för då går det aldrig som man hoppats. Jag gillar att tänka "om det skiter sig så skiter det sig", för då kan det bara bli bättre!

Just nu har jag varit i Melbourne i en vecka och ännu inte hittat ett jobb. Jag har dock kanske bara sökt 10 stycken, så jag har inte försökt överdrivet mycket, men jag är inte superstressad över det heller. Om det går som jag vill nu så hittar jag ett jobb där det finns några sköna kollegor man kan hänga med, och tjäna bra med pengar så man inte går allt för mycket back här borta.

Likes

Comments

Jag bor med Eveliina i ett jättefint område som heter South Yarra här i Melbourne. Det är verkligen så mysigt och vi bor precis bredvid en park där man bland annat kan sola och träna. Idag har det varit 35 grader här borta vilket är FÖR varmt (klagar inte dock, hörde det var -21 där hemma?) och imorgon ska det blir 37 grader. Då ska vi till stranden för det är verkligen för lökigt för att bara sola i parken i sådan värme.

Likes

Comments