Her for et par dager siden så fant jeg et par telysholdere som sang på siste vers, derfor bestemte jeg meg for å freshe de opp litt. i tillegg hadde jeg litt neglelakk som hadde blitt gamle, så slo like så greit to fluer i en smekk.

Hele prosessen tok rundt 30 min, meste parten av tiden gikk til tørking(venting). Jeg synes det var kjempe enkelt og det er jo en helt genial måte å freshe opp gamle telysholdere på. Du kan jo også bruke lave drikkeglass, krukker osv. mulighetene er mange!

TIPS: Viss du vil ha mer heldekkende utseende på dem, så ville jeg anbefalt maling isteden. Viss ikke blir det mange lag med neglelakk, hehe!

DU TRENGER:
¤ Gamle telysholdere/lave glass
¤ Neglelakk/maling i forskjellig farge
¤ Tørkepapir (trust me)

SLIK GJØR DU:
1. Vask de gamle telysholderene/det du bruker og tørk de godt med et håndkle.
2. Begynn med en farget neglelakk, og rett å slett bare mal glasset.
Det gjør ikke noe om det ikke blir heldekkende, jeg synes personlig det ble finere slik.

3. La det tørke til du kan holde rundt det med papir og det ikke farger av.
4. Ta den hvite neglelakken og gjenta trinn 2
5. Samme regla som nr.3, la det tørke frem til det ikke farger.
6. Viss du er like glad i glitter som meg, så går du over en siste gang med neglelakk med glitter.​OG VIPPS SÅ HAR DU NYE TELYSHOLDERE. 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Typen og jeg har lenge snakket om at det er på tide med noe nytt blekk på kroppen, og jeg har lenge siklet på to stykker som jeg planla å spare opp til. Den ene er ''smilesome'' som betyr utrolig mye for meg. (kommer tilbake til det senere) Nummer to er en prinsessekrone på fingeren.

Rett etter 4 engang fikk jeg beskjed om å finne frem outlines av tattoveringene jeg ville ha. Typen hadde nemlig ordna tattotime for oss begge. Verdens beste kjæreste som vet akkurat hva jeg ønsker meg!

Så nå har jeg endelig fått to av de 1000 tattoveringene jeg ønsker jeg. Long way to go.

Tusen takk, kjære! For verdens beste gave!

Likes

Comments

Etter litt mye frem og tilbake mellom blogg.no og wordpress.com, så tenkte jeg å starte en helt fersk blogg her på Nouw. Jeg skriver det som faller meg inn, uansett kategori egentlig. Skriving er kind of min terapi. Jeg føler meg 1000 ganger lettere etter å ha fått tankene mine ned på papir/pc. Med tankekjør, så er det ingenting som slår skriving.

Anyways, så kommer det nok et par innlegg til etterhvert.

Stay tuned!


Likes

Comments