Halløjsa

Det er et stykke tid siden nu. Jeg har haft travlt med skole og mine fritidsinteresser. Og så er det jo blevet december, hvilket betyder at dette år snart er færdigt. Dette år har været fantastisk virkelig. Men lad os komme til sagen, og lad os komme igang med det, det egentlig handler om. Nemlig JTH Ølgod.

JTH Ølgod er et juniortræningshold, eller bedre benævnt som et landsdels hold. JTH Ølgod er et hold for dig mellem 13 og 17 år. Det er et hold med både spring og rytme. Jeg er selv på spring "holdet", og det er fantastisk. Vi har et virkelig godt sammenhold inde ved os. Og det er jeg sikker på, at de også har inde ved rytme. Jeg kan kunne snakke for springdelen, for det er der jeg er. At komme på det hold, har virkelig været en af mine gode beslutninger. Jeg har fået så mange nye og dejlige venner og veninder. Det er mit andet år på JTH, og det betyder allerede rigtig meget for mig. Vores trænere er virkelig gode og de har virkelig meget erfaring med unge på vores alder. De ved, hvornår de skal lave sjov og være seriøse.

Men det er dyrt at gå på JTH Ølgod, men det er virkelig et skønt hold. Vi har det bedste sammenhold. Vi kender hinandens styrker og svagheder. Du udvikler dig både socialt, fysisk og selvfølgelig bliver du bedre og bedre til gymnastik.
Det er virkelig sådan at man rykker sig for hver træning der går, uanset om du er springer eller rytme pige.

Og vi skal selvfølgelig ikke glemme holdmor, holdfar og roen. Holdmor og holdfar er de bedste "ekstra" forældre. De hjælper en, hvis man lige har glemt noget osv. Roen er vores maskot, som er med til hver eneste opvisning, og bringer os alle sammen held og lykke.

Du behøves ikke at have gået til gymnastik hele livet, du kan bare komme hvis du har lyst til at udfordre dig selv og samtidig udvikle dig personligt.

Min egen personlige mening om JTH er at det er et fantastisk sted at være. Du kan være dig selv uden at blive dømt. Om du kan køre dobbelt salto eller bare en enkelt hoftebøjet salto, så er der stadig plads til dig. Jeg elsker at være der, jeg udvikler mig springmæssigt​ hver eneste gang. Du får mange nye venner og veninder. Jeg har fået så mange gode venskaber ud af at gå på det her hold. Det er virkelig en af de bedste valg, jeg har taget i mit liv. Desværre ender mit ophold på JTH snart. Efter næste sæson, altså ikke den sæson vi har nu, er jeg blevet for gammel til at gå der, hvilket er noget øv for det er nogle fantastiske oplevelser man får. 

Nu, hvor jeg lige nævner oplevelser. Dem er der mange af. Vi havde sidste år 16 opvisninger, og de to fedeste vi havde var til Juniorstævne 2017 og da vi var i tivoli. Det har virkelig været nogle dejlige oplevelser, men også bare hver træning eller træningsweekend er en oplevelse for livet. Det skal virkelig prøves. 

Men inden det her indlæg bliver for langt, vil jeg afslutte det. 

Jeg håber at du måske har fået noget inspiration til at tage afsted næse år. 

Vi ses næste gang

- Jeanne


OBS: Disse minderige billeder er taget af vores dygtige træner og fotograf Daniel Lauridsen

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

​Jamen hejsa 

Jeg er tilbage igen. Denne gang med noget omkring min fødselsdag. Jeg har som sagt fødselsdag i dag. Jeg er fyldt 15 år, så nu kan folk ikke mobbe mig med, at jeg er 14. Hvilket jeg er blevet pænt meget. 

Men ja. Jeg blev vækket i morges med sang og gaver. Jeg fik noget nyt tøj, et par nye sko og så skal jeg til citybois koncert d. 10/2-18, sammen med min mor. Hvilket jeg glæder mig ekstremt meget til, da jeg ikke har set dem i sygt lang tid, og her snakker vi altså et år og 5 måneder, hvilket er lang tid for en fangirl. Hihi:). Og så fik jeg 500 kr af mine bedsteforældre og 700 kr til zalando af mine mors kusiner. Og jeg er virkelig glad for alle mine gaver. 

Men ja i skolen, bliver der sagt tillykke sådan mange gange, men tradition tro blev jeg sunget for i klassen, og det ikke stille for sig kan man sige. Et par stykker hamrede i bordet. Dejligt med en masse larm. Men ja, efter skole skulle jeg på arbejde fordi jeg tager til København her d. 22/11, hvilket jeg også glæder mig sygt meget til. Og da jeg kom hjem fra arbejde, blev jeg fejret af min familie. Vi spiste noget godt mad og hyggede os super meget. 

Men ja, jeg ville egentlig bare hurtigt indlæg. Så vi ses næste gang:)

Jeanne 

Likes

Comments

Heeej

Og velkommen tilbage til min blog

I dag vil jeg skrive lidt om hvordan det er at have internet veninder/venner. Dem har jeg selv en del af. De fleste af dem bor på Sjælland. Men har dog også en masse i Jylland, på Fyn, nogle på Samsø, Bornholm og Lolland. Den eneste måde jeg kan holde kontakten med dem, er over sociale medier. Nogen gange er det som at de forstår en meget bedre end de nærmeste venner gør.

Jeg synes at det er fantastisk at man kan starte venskaber gennem nettet og så ende ud i at de bliver dine bedste veninder eller for den sags skyld venner. Det er noget helt magisk der sker, og hvis du ikke har prøvet det, synes jeg du skal prøve at have en ven eller veninde du skriver med over nettet.

Jeg har aldrig rigtig haft dårlige erfaringer med det. Nogen af mine første internet veninder, har jeg stadig kontakt men andre skriver jeg slet ikke med. Kun en gang imellem, bare lige for at høre om de har godt.

Det er dog lidt svært, hvis man gerne vil ses, hvis de fx bor på Sjælland. Jeg har rigtig veninder der bor Sjælland, og der selvfølgelig nederen at vi ikke kan ses. Men jeg håber på at inden for den nærmeste fremtid, har jeg mødt de fleste af mine veninder.

Men jeg har også veninder, tæt på mig som jeg har lært at kende gennem andre af mine internet veninder. Dem ser jeg meget oftere, end dem der fx bor på Sjælland. Jeg er virkelig glad for alle mine venner og veninder. Både gennem nettet og dem jeg ser hver dag.

Alle mine venner og veninder, i har alle en helt speciel plads i mit hjerte. Også selvom vi måske ikke skriver eller snakker sammen hver dag. Jeg sætter virkelig pris på alle mine venner og veninder.

Men jeg kan kun anbefale at have måske bare en man skriver med en gang imellem.

Det var egentlig det for det her blogindlæg,

Vi ses næste gang

Jeanne

Likes

Comments

Halløj der

Jeg er tilbage igen. Denne gang med nogle facts om mig, så i kan lære mig bedre og kende.

  • 1. Jeg roder virkelig meget, og rydder kun op når jeg bliver tvunget til det.
  • 2. Jeg er en meget aktiv pige. Min hverdag er næsten altid fyldt ud med arbejde, skole, fritidsinteresser.
  • 3. Jeg går i min fritid til håndbold og gymnastik. Jeg spiller håndbold for Team Nord og går på et landsdelshold ved navn JTH Ølgod (Juniortræningsholdet Ølgod).
  • 4. Jeg elsker at synge, men jeg er virkelig virkelig dårligt til det.
  • 5. Jeg elsker at tegne og tage billeder.
  • 6. Jeg sætter virkelig pris på mine venner og veninder. De har alle en speciel plads i mit hjerte.
  • 7. Jeg kaster mig altid ud i mange dumme ting og det ender ofte med at slette det igen og aldrig bruge det mere.
  • 8. Jeg ved ikke, hvad jeg vil med mit liv. Overvejelse på overvejelse.
  • 9. Jeg har tonsvis af makeup, men bruger ikke særlig meget.
  • 10 .Jeg elsker at flette hår og sætte hår, men jeg vil ikke være frisør haha:)

Ja, det var egentlig 10 yderst spændende facts om mig. Jeg håber at i har lært mig lidt bedre at kende.

Det er godt nok nogle basic facts, men nu har i lært mig bedre at kende wuhu:)

I får lige et meget sødt billede af mit Juniortræningshold 16/17

Vi ses i næste indlæg:)


Likes

Comments

Jamen Hejsa

Mit navn er Jeanne og jeg er 14 år gammel. Går i folkeskole og er en helt almindelig pige der vil prøve noget nyt.

Det du lige nu er i gang med at læse, er mit allerførste blogindlæg. Jeg er dog meget ny i det her, så det må du altså lige bære over med. Og det med komma og grammatik osv. er jeg heller ikke så god til. Så hvis du ikke kan klare kommafejl osv. er det ikke her du skal læse med.

Jeg vil skrive om forskellige ting, lige fra tips om makeup til ønskelister til opskrifter osv. Men dog også hvordan jeg har det med skolen, hvem jeg er? og selvfølgelig min familie og venner.

Jeg håber du vil læse med.

Du må have det skide hyggeligt indtil mit næste indlæg.

Jeanne

Likes

Comments