... katsonut Yle Areenasta Donna tv-sarjan loppuun. Jos haluat nauraa kurkku suorana, niin tää sarja kannattaa ehdottomasti laittaa muistiin!

... lainannut kirjastosta kasan kirjoja luettavaksi. Innostuin lukemisesta uudestaan pitkästä aikaa ja tällä hetkellä mun yksi suosikeista on Stieg Larsonin dekkari nimeltään Miehet jotka vihaavat naisia.

... kuunnellut 80-luvun musiikkia. Löysin Spotifysta huippu hyvän kasari soittolistan, missä on mm. Michael Jacksonin, The Pointer Sisterin ja George Michaelin biisejä.

... sopinut blogimiitin maaliskuulle. Näemme jälleen bloggaaja porukalla Tampereella maaliskun puolissa välin. Oon super innoissani!

... suunnitellut tämän kesän interrail-matkaa. Ranska ja Italia on koettava!

... tehnyt kasapäin työtehtäviä. Tiedättekö sen fiiliksen, kun tuntuu ettei kerkee missään välissä edes hengähtään? Mä rakastan tällä hetkellä niin paljon viikonloppuja, sillä arki on yhtä pyöritystä.

... uskaltautunut etuhampaiden projektiin hammaslääkäriin. Mulla oli pitkään hirveä pelkotila mennä hammaslääkäriin, mutta päätin viime viikolla, että nyt on aika ryhdistäytyä ja sain vihdoin upeat ihan uuden näköiset etuhampaat! Ja jos joku nyt ihmettelee, että mikä mulla oli hampaissa, niin löin aikanaan pääni yhteen kaverin kanssa, jolloin mun etuhampaat hieman lohkesivat keskeltä haha!

... löytänyt uusia inspiroivia bloggaajia täältä Nouwin puolelta! Mun suosikeiksi on noussut AndStylels, JennaClaudia ja TheSHE!

... viettänyt ihanan talvipäivän mökillä rakkaiden kanssa. Pääsin myös testaamaan mönkkäriä jäällä!

... saanut mahtavan postilähetyksen Ideal of Swedenin verkkokaupasta. Ps. Koodilla JENNA20 saatte nyt alennuksen täällä!

... sopinut lounastreffit ensiviikolle Itsudemoon keskustaan.

... fiilistellyt kahden ystävän kanssa häihin liittyviä asioita. En malta odottaa enää vuotta 2020!

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Oon useimmiten tosi huono tekeen hyviä alennusmyyntilöytöjä, mutta kerrankin mulla oli onni matkassa löydettyäni kauan halutun ruututakin. Myös synttäreiden kunniaksi tilasin Nellyltä ja Bubbleroomilta pari uutta vaatetta arkea varten, sillä olin pitänyt pitkän tauon shoppailusta. Mikäli teitä kiinnostaa nähdä arkisia asukokonaisuuksia täällä blogin puolella, niin vinkatkaa asiasta mulle lisää kommenttiboksissa. Anyway, pääsette tänään kurkistamaan mun yhden tämän hetken suosituimman asukokonaisuuden, mihin kuuluu ihanan rento ruututakki! Käydään kurkkaamassa millainen look kuvien takaa löytyy. :)

Mitäs piditte asusta? Miten te tykkäätte pukeutua juuri nyt? :)

Likes

Comments

Millainen budjetti kannattaa olla Malediiveille lähtiessä? - Budjetti riippuu täysin siitä kuinka kauan ja missä aiot viettää lomaa. Jos aiot matkustaa yhdelle saarelle viikoksi, niin budjetti voi olla siinä 3000 eurossa, mutta jos taas matkustat esimerkiksi kahdelle eri saarelle pariksi viikoksi, niin budjetti kannattaa olla jo 4000-5000 eurossa. Mikäli lomailet resortissa, niin budjetti kannattaa olla silloin yli 4000 eurossa, sillä resortissa lomailu on kaikista kalleinta.

Tarviiko Malediiveille ottaa joitakin rokotuksia? - Suosittelen jokaista ottamaan hyvissä ajoin A- ja B- hepatiittirokotteet.

Miten viisumit yms? - Malediiveille ei tarvitse viisumia.

Paljonko teillä maksoi lennot Malediiveille, vai oliko teillä matkapaketti johon kuului hotellit? - Meidän lennot kustansivat yhteensä 1500 euroa. Varasimme hotellit erikseen, sillä vierailimme kahdella eri saarella.

Millainen teidän matkabudjetti oli ja paljonko reissuun kannattaa varata "käyttörahaa"? - Meidän matkabudjetti heitteli 3000-5000 euron välissä ja käyttörahaa varasimme mukaan n. 2000 euroa. Meillä kului ensimmäisen viikon aikana ruokakustannuksissa n. 500 euroa, johon sisältyi pääruoka, jälkiruoka ja juomat ravintolassa. Viimeisellä viikolla Dhiffushissa meillä oli täysihoito, mikä oli paras valinta!

Mitä saarea suosittelet?- Suosittelen ehdottomasti Dhiffushia ja toisena Maafushia. Nämä molemmat ovat pieniä saaria, jotka ovat lähinnä tarkoitettu rantalomailijoille.

Mitä kannattaa ottaa mukaan reissuun? - Hyvin hengittäviä vaatteita, parit bikinit, paljon aurinkorasvaa, kosteusvoidetta, hyvää musiikkia, kirjoja, maitohappobakteereita, kamera ja kaikki ne tarvittavat tavarat, joita ilman et pärjää. Kannattaa myös varautua siihen, että vatsa menee helposti sekaisin matkustaessa tämän tyyppiseen paikkaan, eli kannattaa ostaa mukaan reissuun Precosaa tai muuta vastaavaa.

Jos menee häämatkalle, kannattaako hotelliin ilmoittaa siitä etukäteen vai onko hotelleilla pääsääntöisesti muutenkin niin hyvä palvelutaso ettei tarvitse? - Suosittelen aina varoin vuoksi ilmoittamaan asiasta, mikäli haluaa erityiskohtelua. Me jouduimme omassa hotellissamme itse valitettavasti selvittämään puolivälissä lomaa, että mitä kaikkea täysihoitoomme sisältyy kun meille ei oltu kerrottu lainkaan mitä kaikkea siihen sisältyykään.

Täytyykö hotellilta ja saarelta lähtiessä maksaa hotellille vielä joku palvelumaksu/vero, vaikka hotellin olisi jo maksanut muuten kokonaisuudessaan? - Palvelumaksut ja verot tulevat useimmiten laskuun mukaan, eli niitä ei tarvitse ruveta maksamaan lähtiessä. Toki tämäkin asia kannattaa selvittää heti alkuunsa, sillä eri hotelleilla voivat omanlaiset tavat toimia maksuun liittyvissä asioissa.

Oliko reissu pääasiassa rannalla makoilua, vai oliko Malediiveilla esim. shoppailumahdollisuuksia ja kulttuuria? - Malediivit on lähinnä rantalomailijoiden kohde, eli jos haluat matkalla shoppailla ja nähdä kulttuuria, niin suosittelen matkustamaan eri kohteeseen! Malediivien pääkaupungissa Malessa tosin näkee jonkun verran kulttuuria, mutta liikkuminen siellä on erittäin ahdasta ja ihmisiä ryntää joka suunnasta eteesi.

Onko Malediiveilla paljon turisteja? - Jonkin verran, mutta ei niinkään paljoa kun esim. Dominikaanisessa Tasavallassa oli meidän matkustaessa sinne yli vuosi sitten.

Miten teidän netti toimi, oliko majoitus paikassa Wi-Fi? - Hotellissamme oli suht.koht hyvin toimiva Wi-Fi.

Onko Malediiveilla ötököitä? - Illalla kannattaa varautua siihen, että hyttysiä inisee korvan vieressä. Olimme useimmiten ilta-aikaan katsomassa auringonlaskua, jolloin moneen otteeseen hyttyset hyökkäsivät kimppuumme haha!

Minkä hintaista ruoka on? - Ruoka on saman hintaista kuin Suomessa. Hulhumalessa hienoissa ravintoloissa ruokakulut kustansivat kahdelta henkilöltä useimmiten jopa 50 euroa.

Mitkä asiat kannattaa kokea? - Suosittelen ehdottomasti ajamaan vesijetillä, nauttimaan ilta-auringosta, snorklaamaan ja kysymään hotellin henkilökunnalta, mitä he voisivat suositella koettavaksi. Heillä on nimittäin kivoja muutaman tunnin matkoja, kuten delfiiniajelu, jossa näkee vapaasti uiskentelvia delfiinejä upeassa turkoosissa meressä!

Miksi suosittelisit Malediiveja matkakohteeksi, miksi et? - Malediivit sopii parhaiten rantalomailijoille, jotka haluavat maata auringossa, snorklata, vesijetteillä ja nauttia rauhaisesta tunnelmasta. En suosittele Malediiveja niille, jotka haluavat päivittäistä aktiviteettia ja kiertelyä.

​Liity lukijaksi! Enjoy my blog here!

Likes

Comments

INSTAGRAM@jeannajolienne