" Something I learned about people.. If they do it once, they'll do it again. "" Strangers can become best friends just as easy as best friends can become strangers. "" When it rains look for rainbows. When it's dark look for stars. "


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Beställde för några veckor sen hem lite nya prylar inom kosmetik. Efter att ha använts båda under en period så kan jag veklingen rekommendera både foundation/bb-creamen från bareMinerals och sprayen från Mario Badescu. BB-creamen skulle jag säga passar bättre på torr hy, men kanske kan funka på en normal/ojlig också, vågar jag inte svara på. Men denna sitter verkligen hela dagen, försvinner inte alls som många andra gör efter 10 timmar.

Sprayen från Mario är helt underbar. Jag som har torr och känslig hy känner verkligen skillnad när jag använder den. Speciellt under sminket då jag inte är lika torr. Men även dagar då jag inte har smink passar den perfekt för att boost huden och få lyster <3 <3

Likes

Comments

Min outfit för dagen, lite för vårig med tanke på att det inte var så himla varmt som jag trodde när jag var inne och bestämde mitt klädval, men funkade. Efter jobbet åkte jag hem och åt samt fixa mig, när klockan slog två åkte jag in mot stan och hem till Agnes. Satt och snackade om livet.

Jenas - Dr.Denim Skor - Dinsko Skärp - Oklart Tröjan - Zara

Runt fyra torg vi upp på stan och kikade, tog även en promenad runt halva stan för att fördriva tid men också vara ute i solen och bara prata. Var även inne på krämaren och kollade på en fotoutställning. Mycket fina bilder. Efter det vidare mot Pinchos där vi bokat bord, verkligen sjukt gott, älskar att äta ute. Så har haft en underbar dag! Nu ska jag sova, godnatt!✨

Likes

Comments

GODMORGON!

Gick upp för ett tag sen och har nu hunnit äta lite frukost och duschat. Ska börja sminka mig och göra mig ordning, ska till stan på först en föreläsning , sedan gå en sväng på stan. Äta lunch/middag ska också hinnas med. Men det är planen jag har en så länge. Men har för tillfället lite bråttom, så får återkomma om min dag senare! Ha en underbar torsdag.

Likes

Comments

Those who are heartless once cared too much.

I miss how interested you were in me.

I know what you feel when you see me and touch me. But then you remember that you got a girlfriend.

Yeah we were but now we're not.

Stay so busy that you don't have time to be sad.

Jag äger ingen av dessa bilder, har hittat dom på Tumblr.

Likes

Comments