Köpte dessa nya skor förra veckan när jag var i Stockholm. Ett ord: Kär! Älskar den blåa färgen och att det är lite plattå, åldrigt ägt några sådana skor men tyckte dessa var grymt snygga. Man ser inte på dessa bilder men själva sulan är vart med vågor, sjuka!!

Annars har jag helt glömt bort att skriv om min förra vecka, men hade så mycket att göra och njuta av. Tiden går verkligen så himla fort. Vilket man säger hela tiden, men det är nästan lite läskigt. Imorgon är det jobb igen och sedan ska jag iväg på annat. Önskar er alla en underbar helg, för det ska jag ha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Stay lowkey, then pop out. Have them like, since whennnnnn.

Den kommande veckan kommer vara både hektisk och rolig. Jobbar alla dagar utom en då jag ska åka till Stockholm. Imorgon ska jag ut och äta med en vän och i helgen väntas fest, har även lite småsaker efter jobbet detta dagar. Men tänker att jag skriver om dom allt eftersom. Denna söndag ska jag avsluta med att först kolla på parlamentet och sen skypea med min saknade vän Daniella.

Önskar er alla ett bra avslut på denna veckan men också en bra start på den kommande veckan!

Likes

Comments

Min outfit från i Måndags, invigde min nya tröja från Zara. Bilderna gör inte färgen rättvis, mycket grönare i verkligheten. Den är så himla skön och snygg, vardaglig men lite roligare med detaljerna på sidorna. En annan accessoar jag älskar är mig midjeväska, köpte den främst för Way out west, men den funkar verkligen till allt så ett sjukt bra köp enligt mig.

Nu ska jag kolla på Gossip girl och äta melon innan jag somnar, GODNATT!

Likes

Comments

klockan tickar och tänkte att jag slänger in ett inlägg innan jag ska börja fixa mig.


Förra onsdagen var det kräftskiva, så direkt efter jobbet åkte jag till Gustav och började ställa ordning allt och duka. Hade en helt underbar kväll med vänner, skratt, mat och dans. Glad över att det var så många som kunde komma trots att det var en onsdag och många skulle jobba dagen efter samt åka utomlands. En pool var också införskaffad, så både frivilliga och ofrivilliga hamnade i den.

I fredags åkte jag och direkt till Gustav efter jobbet. Då väntades det party, men främst ett Hejdå till Gry som åter igen åkte hem till Norge. Kommer sakna den tjejen!!! Var där så pass tidigt så vi åt och fixade oss innan dom andra kom. Dock blev kvällen tidig för mig pag av öppning på lördagen.

Så på lördagen var det jobb, vad tjatigt det blir att skriva "jobb" hela tiden.. Dock är det verkligen så mina dagar ser ut. Mitt i allt detta roliga får man inte glömma att jag jobbar på dagarna också. Tjatigt men ni förstår. Lördagkväll var det grannfest, Inte något jättespeciellt. Men god mat, dricka och bugg var väl det som hände, tråkiga är väl att jag är den ända som inte riktigt gillar den musiken. Absolut några stycken men inte den musiken en hel kväll, kräsen kanske. Utöver det en helt okej lördagkväll.

Likes

Comments