Allt han rör vid blir till guld! The Weeknd, Abel, dig älskar jag!

"He do it better, that's a lie. He at my level, that's a lie."

Det är tisdag och jag ska iväg och jobba, ovanligt, inte direkt. Men det gör mig inget och jag är riktigt glad. Har en bra känsla i kroppen och hoppas verkligen att vädret bjuder på sol på lördag så dagen kan bli som planerad. Hade varit grymt då! Men en plan B finns ju sållar också, så egentligen kan inget bli fel. Måste göra mig klar och sticka nu. Han en sjukt bra dag folks.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

KLÄNNINGEN!!!!!! Att man i förra inlägget nämnde att man inte gillar kjol/klänning och nu är kär i en. Men vill ha den till ett speciellt "evenemang". Något som jag längtar ihjäl mig till, mer än så vill jag inte nämna i nuläget. Så att leta fina klänningar som kan passa mig i form och smak tar sin tid. Så när jag väl hittar denna + några andra från samma kollektion. Nu när jag åker till Stockholm ska jag definitivt prova dessa skönheter och hoppas (eller inte) det sitter lika bra på. Det ända som är lite surt är väl att priset på de olika ligger mellan 3000:- - 5000:-. HEHEH men känns det rätt är det väl bara att betala antar jag. Har hittat lite andra också som inte har lika saftiga priser, detta är lixom en drömklänning!


Likes

Comments

Kär i min orangea tröja som för övrigt kommer från Zara. Är också kär i min nya kjol, kan knappt själv fatta att jag säger det. Jag som inte klarar av att gå i varken kjol eller klänning. Men antar att detta är något jag måste öva på. Sen lite bröst på att det, kan inte bli mer perfekt!

Things to know about life: "No" is a complete sentence. It does not require justification or explanation.

Likes

Comments

HÖGSTA ÖNSKAN ATM: Ett par Nike x  supreme uptempo skor, de svarta! Jag är helt förälskad. MEN hittar dom ingenstans, en vän till mig har köpt dom röda och han skickade bilder på dom och wow dom är sjukt feta.

BAM det är fredag, men för mig betyder inte det helg. Eller jo men är inte ledig så blir för mig som vilken dag som helst. Men planerar för en grym vecka istället, skojigheter är det som väntas.

Nu det snart dags för mig att sova, tänkte att jag först skulle kolla lite yt eller någon film. Men önskar er alla en fantastisk helg. PO.

Likes

Comments

Conor är 10 av 10!! Rekommenderar er att lyssna på : All my love, Understand me, där Conor är med och sjunger, riktigt bra.

Tisdag och jobbat är det jag har gjort, även haft min bil på service samt beställt hem ett par skor som jag hoppas passar, helt kär i dom redan. Så lätt var det att bli av med 5000:-. Nu ska jag ut på en promenad, men jag återkommer till bloggen senare. SKOJ VA!??!


Vill passa på att säga, om ni har några bra tips på vad man kan blogga om (mer än min dag) får ni gärna kommentera det! PUSS

Likes

Comments

Hur mår ni? Jag vet inte sist jag skrev ett inlägg, men ändå har jag fortfarande en del unika besökare. Hur det nu kommer sig? Har hänt hur mycket som helst sen dess och jag mår så bra. Det enda som skulle vara pricken över i:et nu, är om man befann sig i Gbg. Men snart ;)))

Vet inte riktigt vad jag ville med detta, men tycker någonstans att det ändå är lite roligt att blogga ibland. Nu ska jag lägga mig och sova pga jobb imorgon igen. Godnatt!

Vill bjuda på dessa tre låtar från Imagine Dragons nya album, får sån bra feeling av dessa. Varsågoda

Likes

Comments