Those who are heartless once cared too much.

I miss how interested you were in me.

I know what you feel when you see me and touch me. But then you remember that you got a girlfriend.

Yeah we were but now we're not.

Stay so busy that you don't have time to be sad.

Jag äger ingen av dessa bilder, har hittat dom på Tumblr.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag! Min helg har varit bra med mycket skojigheter. I lördags Ställde jag larmet vid 9, då det väntade frukost hemma hos min bror. Han fyllde nämligen år så stort grattis till honom! Jag som bad honom ha det då jag hade andra planer på kvällen, men ville såklart fortfarande träffa honom. Så mamma hade köpt både bullar och nybakat bröd. Lite ledsen att jag missade tårtan som de övriga gästerna fick på dagen. Åkte sedan direkt därifrån till jobbet. Efter stängning bar det av hem till Emelie där våffelkväll stod på schemat. Goda tillbehör och massa vänner, en sjukt bra kväll med både bra och roliga samtalsämnen.

Meningen var att jag skulle hem tidigt, men sluta med att jag var näst sist hem. Jag, Emelie, Agnes och Andreas var sist kvar och vi lyssnade på musik och spelade spel så var svårt att slita sig därifrån. Kom hem runt 1, då duschade jag och sedan tvärsomnade. I söndags jobbade jag bara och tog det lugnt resten av dagen. Var en snabbit till min morbror och även handlat men det är typ allt.

Fått väldigt lite sömn denna helg, Så när jag slutat jobbet ska jag hem och vila.

Likes

Comments

I fredags när jag slutade åkte jag till blomsterlandet och köpte blommor till mamma. Men tyckte mitt rum också behövde lite färg, så köpte röda tulpaner till mig. Blev väldigt nöjd, plus att jag älskar blommor så varför inte.

Likes

Comments

Hittade min Canon kamera jag inte använt sen säkert studenten. I satt minneskortet, vilket jag tog ut och kollade på alla bilder. Hittade bilder från sommaren (möjligen 2014 kanske 2015). Ovan ser ni två och dessa är inte redigerade något med ljusstyrka eller nått och ser ni hur brun??? Kan knappt fatta att det är jag. Nu längtar man ju ihjäl sig efter sommaren och en bruna kropp.

På tal om annat så har jag inte gjort så mycket sen jag slutade jobbet. Nu ska jag åka och handla lite gott inför kvällen, jag och mamma ska ha tjejkväll och kolla på let´s dance bl.a.

Likes

Comments

Ni hittar även mig på instagram, där ni är mer än välkomna att börja följa. Isabeells heter jag!

Likes

Comments

Godmorgon! Sitt-ligger just nu i sängen och dricker kaffe ur min favorit mugg och bloggar. Ska strax gå upp och göra mig i ordning för att åka till stan på ett läkarbesök. Får se om jag äter någon lunch där eller åker direkt hem. Men väl hemma ska jag ta det lugnt för att sedan invänta mamma, så ska vi och Engla åka till Marieberg. Min bror fyller i helgen så ska väl kika lite, samt lämna tillbaka ett par byxor jag köpte förra veckan. Men återkommer igen senare ikväll! Ha en bra torsdag🌟

Likes

Comments