En favorit outfit, älskar också plaggen individuellt. Skorna har jag redan bloggat om, byxorna är 10/10 vill använda dom hela tiden. Jackan är wow, min mamma gamla så den finna tyvärr ingenstans att köpa längre. Luvan gör hela jackan! Känner inte ni också så ibland, när ni hittar plagg som man bara faller pladask för?

Nu kollar jag på så mycket bättre, brukar aldrig kolla på det faktiskt. Men i år är Uno med och dom som känner mig vet att jag gillar honom. Han verkar som en så himla härlig person, vill fika med honom och höra han berätta om livet, kärleken och allt där i mellan! Så ska kolla klart på det, sen en film för att tillsist sova. Natt på er alla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

FREDAG, JIPPI!!! Sitter nu och fixar mig men tog en paus. Tänkte kolla på en film innan jag forsätter, känner för att ta det väldigt lugnt idag, så himla längesen jag bara kunde varva ner. Ikväll ska jag nämligen in till stan för att äta middag, har bokat bord på Chandani. Ska bli både skojigt och gott. Sen får vi se vad som händer, kvällen bli iallafall tidig då jag öppnar imorgon! Nej nu väntar lite film och sen fortsätta göra mig klar. Ska bli kul att få klä upp sig, hinner inte med det nu mitt i allt jobb annars. So imma look bomb ass tonight! Ha en fantastiskt bra fredag och helg också för den delen!

Likes

Comments

Hello guys! Att det redan är onsdag är galet. Vet att man alltid säger detta men wow vad fort tiden går. Har haft fullt upp precis hela tiden, vilket har resulterat till att jag de senaste 3-4 veckorna har haft väldiga problem med min knän, IGEN. Önskar verkligen ingen människa den värken, som tyvärr är något jag kommer få leva med. Ibland är det hur lugnt som helst och ibland vill jag bara ligga i sängen och gråta. Men nu börja gå åt rätt håll, vilket är fantastiskt. Men sen idag, ja gissa vad jag händer då? Jo jag har fått tennisarmbåge. Kan tala om det är långt ifrån smärtfritt. Så ska nu vara ledig torsdag och fredag, behöver verkligen det. Ska även till sjukgymnasten och se om jag kan få någon mer hjälp med både knä och armbåge.

Idag när jag kom fick jag ett ryck och gjorde pizza, hur gott som helst och jag har ett lite "hack" till att få fram det lilla extra. Har bara tomatsås och ost som grund. Sen smular jag på feta ost och ruccola tillsist toppar jag allt med honung. MUMS!!! Om ni inte testat det måste ni veklingen göra det. Nu ska jag sova, puss.

Likes

Comments

GANG. 

Det är fredag och jag är helt slut. Har jobbat sen förra onsdagen och är inte ledig förens på måndag. Så denna helgen bli väldigt lugn, förhoppningsvis hinner jag träffa en vän som är här under några timmar på söndag, men ser dock väldigt mörkt ut.. Det är vid sånna tillfällen man uppskattar att vara ledig och att det finns fler saker i livet som inte bara handlar om jobb. Pga detta har jag varit lite lera idag och fick sånna fina tankar tillbaka på sommaren! Way out west, vilka dagar och vilket crew. Tillbaka till Göteborg inom kort väntas nu! Så vill nånstans säga att jag ändå känner mig bättre nu, bra peppande musik funkar alltid! 


Likes

Comments

She's falling in love now, losing control now
Fighting the truth, trying to hide
But I think it's alright, girl.

En låt som återkommer, en låt som är så himla fin. Men såklart också sorglig. En låt som jag är smått förälskad i.

Likes

Comments

Oj så himla mycket roligt jag har gjort den senaste tiden eller ja, förra veckan var ju absolut mycket roligare men också stressigare. Förra lördagen var jag för första gången på ett riktigt kyrkbröllop. Väldigt fint och en fin kväll, men som för min del slutade i skaplig tid. För att på söndagsmorgonen åka mot Stockholm. Hämtade upp Gustav och vi bilade upp till Stockholm. Gick på stan, åt för att sedan röra oss mot hovet där vi mötte upp Agnes för att sedan se J Cole. WOW WOW WOW vilken konsert, han är verkligen grym och jag blev inte besviken. Fick höra dom låtarna jag kände att han "var tvungen" att köra! Detta resulterade till att jag tappade rösten och den kom tillbaka helt idag. Sjukt värt, så till er som gillar honom och den typen av musik missade verkligen något. Sedan var det raka vägen hem, med ett stop i Strängnäs för att äta. Så kom hem runt 3 på natten och sedan har jag jobbat hela denna veckan. 1 ledig idag på 

Jobbar i helgen och ända fram till Måndag (ej nu på måndag) utan veckan efter det. Så blir en hel del, men ska inte klaga har lite planer på saker jag vill göra längre fram och jobb tackar man inte nej till.

Likes

Comments