Lång och intensiv dag som äntligen går mot sitt slut. Måste sova pronto, imorgon väntar jobb och mysigheter. Godnatt! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mötet jag skrev om i förra inlägget gick toppen, dock blev det idag istället för igår. Ibland tar man vatten över huvudet och detta kan vara en sådan sak, men är taggad på att klara detta och kämpa. Så nu har jag bestämt mig för att varje månad göra en ny sak, vad som helst. Något som ändå skrämmer än lite, eller som man inte har kontroll över. Prova något nytt helt enkelt. Annars idag är jag ledig och har precis kommit hem och hunnit ätit. Nu ska jag åka till apoteket och kolla efter en sak till halloween om jag bestämmer mig för att faktiskt klä ut mig. Ska även åka till apoteket samt ringa och boka tid hos en dietist. Förhoppningsvis hinna till banken också, MÅSTE även gå på en promenad. Har att göra men gillar det!

Likes

Comments

​Ledig måndag och började dagen med att åka och prata med en om lite som händer resten av sett året. Låter luddigt, men som sagt inget jag kan yttra mig om än. Ska iallafall på ett möte imorgon, så får jag ta det där ifrån. Annars har jag varit med familjen och ätit på kina, köpt tak samt tofsar till mig OCH jag hämtade ut ett paket hos posten som innehöll mina ena par skor som jag beställt. Prima var dom, dock vill jag prova resten av skorna innan jag bestämmer mig helt. 

Nu ska ta något att äta, kolla på tjockare än vatten samt ph sedan sova. Så säger gónatt till alla där ute!

Likes

Comments

Att jag alltid är pigg när klockan bli mycket och man faktiskt ska sova.. Så himla typiskt mig. Jag skulle kunna gå upp klockan sex på morgonen, vara uppe hela dagen, men ändå bli pigg runt nio-tio på kvällen. Sen sist jag blogga har jag hunnit med en del, varit på Lindex med mamma, fick med mig ett par trosor. Städat mitt rum, lagat mat och kollar på tunnelbanan samt wahlgrens värld. Nu är planen att jag ska duscha och bli trött, kanske kolla på någon film. Om någon av er har tips på bra filmer, släng in en kommentar, det uppskattas!!!

För övrigt så beställde jag precis hem fyra par skor. Så är det när man har svårt att bestämma sig, det ena paret har jag viljat ha i säkert tre - fyra år. Nu äntligen tog jag mig i kragen och beställde dom, så bara att hoppas på att det sitter lika bra på foten. Även fast det är snygga tycker jag det är viktigt att det är sköna att gå i. 


Likes

Comments

Redan torsdag, veckorna går så himla fort. Kan inte fatta att det snart faktiskt är jul och man kan börja gå på jul marknader och bara mysa. Nog om jul för tillfället dock, så har jag varit ledig igår och idag. Igår spenderade jag mig dag i Motala tillsammans med familjen. Först var vi till min morfars grav och satte blommor, sedan gick vi lite i centrum samt åt. Efter det vidare till släktingar, där det även var lite annat folk. Fikade och prata om allt möjligt, hade det hur trevligt som helst. Var hemma  rätt sent så gjorde inget mer igår än att kolla på tv och äta.

Idag vaknade jag med världens huvudvärk, så kollade klart på malou efter 10, sedan somnade om och vaknade runt halv 2.. Vilket inte var så himla bra inför kommande natt, men hade inget annan val om jag ville bli av med den. Så för tillfället mår jag bra. Har precis städat i köket samt gjort chokladbollar, var så himla sugen på socker, som jag försöker hålla mig borta från. Går dock inte alls som jag vill, men aja bryr mig inte längre. Nu ska jag stryka lite kläder och vänta på att mamma kommer hem. 

Likes

Comments