Header

Än är inte helgen slut men änsålänge är den super!🌸

Likes

Comments

Idag låg det ett paket i brevlådan till lilla mig!✨ en sen alla hjärtans dag-present från min Oskar. Ett mysigt set från Madlady minsann. Så nu ska jag bo i det! Mm bra tack hej.

Likes

Comments

Hej på er. Ligger för tillfället i soffan och håller på att somna. Mamma och jag lämnade Bisse på hundtrim imorse då det var dags för honom att äntligen bli lite fin. Bli av med alla tovor och sånt. Under tiden gick vi till McDonalds och åt frukost och handlade lite på Ica. Nu har vi fått hämta honom och han ligger nu invirad i en filt och vilar. Mattes älskling💕
Annars då? Både jag och Oskar är sjuka så vi orkar inte göra så mycket. Men jag ska iväg i eftermiddag en snabbis. I övrigt blir det bara vila här hemma som gäller.

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Och där kom snön igen. Har varit sjuk i några dagar nu och tänkte försöka mig på några timmar jobb idag. Och självklart när jag ska ta mig ur hemmet så snöar det och är svinkallt. Kul. Men om några timmar är jag hemma i värmen igen.
Ha en fin dag🌸

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

grattis på födelsedagen min älskade mupp! moster älskar dig såååååå mycket 💕🎈

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har haft en helt magisk kväll. Jag blev 14 år igen och blivit kär på nytt. Ord kan inte beskriva hur lycklig jag varit dessa två timmar jag befunnit mig i samma rum som min tonårskärlek. HAH men herregud hej tönt. Ae, men min kväll har varit superb med min fina syster.
Just nu sitter vi i bilen påväg hem. Svintrötta båda två och längtar hem till våra sängar. Imorgon är det kalas på schemat för mosters troll som blir åtta år 💕

Likes

Comments

Hej på er!
Har precis slängt in en maskin med tvätt och sitter nu och äter lite frukost. Ska snart börja göra mig redo för dagen så jag ser lite proper ut. Är så taggad för idag trots min onda hals. För den ska minsann inte få förstöra något. Stockholm here we come!
Hoppas ni också kommer ha en fin lördag!🌸

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Hej hörni!
Här ligger jag i soffan och tycker synd om mig själv. Jobbade igår på städet, åtta timmar i sträck utan paus och det känner min kropp av idag. Jag är öm överallt och min hals är helt igentäppt typ. Städade två timmar idag vilket räckte gott och väl, haha. Låter som värsta mesen men i am not. Ok?

Ikväll ska jag skämma bort mig själv en fredag som denna med tacos och massor av snask. Ska bli underbart haha. Och imorgon hoppas jag att jag mår bättre för då nalkas huvudstaden med min kära syster! Vi ska gå på Dannys show NU och äta två-rätters middag. SÅÅÅÅ MYS!🌸

  • Filed under: Livet

Likes

Comments