Timene bare flyr avgårde her for tiden ! Jeg er på showroom fra morgen til kveld, og hjelper til der jeg kan. Ellers prøver jeg å møte litt venninner og har jo også hatt litt møter selv. I kveld møtte jeg skjønneste Elisabeth etter at hun var ferdig på jobb, og vi tok en liten runde i byen samtidig som vi fikk oppdatert oss litt på hva som har skjedd siden sist !

Jeg, frysen som jeg er, dro på meg tidenes cardigan i verdens mykeste ull før jeg gikk ut døra. De siste kveldene har vært så alt for kalde, og jeg orket ikke tanken på enda en slik kveld i t-skjorte og skinnjakke ! Litt tidlig kanskje, men hvorfor ikke ? Jeg synes den er supersøt 🐻

Cardigan - Knit-ted essentials, Stines Agenturer
Skjorte - Samsøe Samsøe
Jeans - Acne
Veske - Marc Jacobs

/ Inneholder spons

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Dagen i dag startet med lanseringen av den nyeste kolleksjonen til Kähler i Hegdehaugsveien. Det var frokost og presentasjon av produktene. Personlig elsket jeg alt det grønne, og ikke minst blåfargen på det bildet under !


Hva synes dere om den nye kolleksjonen ?

💛

Likes

Comments

Den siste uken har jeg fått teste ut produktene fra KORRES. Jeg er egentlig litt av et vanedyr når det kommer til sminke og renseprodukter, men jeg har hørt så mye bra om dette merket tidligere, og gledet meg veldig til å prøve !

En av grunnene for dette er at de er veganske og ikke tester produktene på dyr. De er milde mot huden og jeg som er veldig sensitiv har enda ikke reagert noe som helst.

Jeg bruker fargen RF1 i foundation, WRC2 på concealer og leppestiften er 23.


Har noen av dere erfaring med disse produktene ?

Ønsker dere en kjempe fin start på den nye uken 🌿


//spons

Likes

Comments


Her om dagen var jeg invitert til skjønneste Stine på Stines Agenturer for å se på noen av merkene hun fører, og ikke minst prøve meg gjennom noen helt magiske plagg ! Det var så utrolig hyggelig, og ikke minst MYE fint ❤ Hun fører flere merker hos seg, men jeg forelsket meg totalt i det danske merket, Moliin ! Jeg tror det stod navnet mitt på nesten alle plaggene, og jeg har ikke fått de ut av hodet siden. Jeg fikk selvfølgelig knipset litt bilder også til dere, så fortell meg gjerne hva dere synes om plaggene !

Hehe, det er kanskje noen som tipper hvilken farge jeg har dilla på for tiden..


Denim jakke fra merket, i dig denim.


Disse merkene var helt nye for meg før jeg kom i kontakt med Stine, men jeg det er ingen tvil om at jeg kommer til å gå mye med disse fremover !

Kjenner noen av dere til disse merkene fra før ?

Likes

Comments

Det beste jeg vet er de dagene jeg bare kan hoppe oppi noe enkelt, ta på solbrillene å løpe ut døra. Dette er akkurat et slikt antrekk, og jeg kunne gått slik hver eneste dag. Selvfølgelig elsker jeg å style antrekk, og sette sammen plagg også, men det er ikke alltid man er like kreativ, og da er det fint med slike alternativer !

Solbriller - Diff eyewear
Kjole - Monki
Sko - Bianco

Ønsker dere en kjempe fin start på lørdagen 💛

Likes

Comments

På bildet over ser dere Urban Pioneers sitt showroom. Er det ikke fint ? Innsalget er i gang og det er så utrolig gøy og endelig se hele kolleksjonen klar for visning ! Bae og teamet hans har vært kjempe gode, og det ser veldig bra ut ! Til de av dere som ikke har vært innom bloggen min tidligere, så startet samboeren min et eget klesmerke sammen med Ola Mæle og William Follestad, og dette er deres tredje kolleksjon. Det hele har gått så utrolig raskt, og de har allerede over 70 butikker i Norge ! Jeg er jo selvfølgelig kjempe stolt av han, og han fortjener det virkelig.

Nå som vi begge er i Oslo med jobb er det hyggelig å kunne besøke han litt og ikke minst hjelpe til der jeg kan. Selv har jeg hatt en del møter denne uken, en shoot i går og dagene fremover blir veldig spennende. Følg meg gjerne på Instagram for å få med dere live på inststory underveis !

Likes

Comments

Hei fininger ! Da er jeg tilbake etter en helt magisk overnatting på spahotellet Farris Bad med min kjære. Vi kan nok alle være enige i at den norske sommeren vært alt for ustabil, og hva passer da bedre enn et spaopphold i Larvik ? Det er heller ikke lenge til ferien er over, og da er det godt å få roet kroppen heelt ned et par dager.

Vi overnattet fra mandag til tirsdag, med sen utsjekk. Det var i grunn helt perfekt, for da fikk vi to lange dager i spaet. Det er nemlig et kjempe stort spa, med allverdens av bassenger, kulper og badstuer ! Man vet jo ikke hvor man skal starte, men følger man spaguiden får man virkelig maksimert følelsen. Selv brukte jeg nok mesteparten av tiden inne i steambadet ! Huden føles helt myk, og kroppen renset. Jeg hadde også en behandling under oppholdet, "Den rene følelsen", hvor jeg fikk en kjempe god skrubb over hele kroppen og nydelig massasje. Anbefales virkelig !

Ellers var hotellet i seg selv utrolig lekkert og maten nydelig. Som dere ser på bildene var frokosten helt himmelsk ! Det er noe eget med å spise frokost på sengen, og da spesielt når det er en hotellseng. Jeg vet ikke med dere, men finnes det noe bedre ?

Jeg har lagt med noen bilder fra oppholdet for å gi dere et lite innblikk i hvor mye vi fikk ut av våre to dager på hotellet !

Etter en lang dag i spaet var det deilig middag på hotellets egen restaurant, for så å avslutte kvelden med hver sin drink i baren. Det er så koselig med et opphold som dette ! Min kjære og meg hadde det så utrolig fint sammen, og det er så godt med slike turer hvor man kan bruke tid på hverandre uten forstyrrelsene man ellers har i hverdagen.

Dette er tredje gang vi besøker hotellet, og som dere kanskje skjønner, blir det ikke siste gang. Det har vært et helt fantastisk opphold !

Har noen av dere besøkt Farris Bad ?/ Innlegget er skrevet i samarbeid med Farris Bad

Likes

Comments

Ok, jeg har virkelig gledet meg til å vise dere dette antrekket ! Jeg fant denne jakken fra Designers Remix, og hvor kul er den ikke ? Den tilhører høstkolleksjonen, men jeg elsker den friske fargen og den er enda en god grunn til at jeg skal bli flinkere til å eksprimentere med farger fremover også. Selv om det snart er høst, trenger kanskje ikke alt å være sort, hvitt eller grått !

Ellers håper jeg dere har en fin start på søndagen. Selv skal jeg straks ut for å nyte sola !

Fotograf: Frode Vestgarden

Antrekk:
Skjorte - Samsøe Samsøe
Bomber - Designers Remix (image Kristiansand)
Jeans - Monki

Likes

Comments

God morgen 💛 Jeg håper dere har en fin start på helgen. Selv har jeg en del planer for dagen, men først trenger jeg den berømte morgenstunden. Hehe, jeg er så utrolig avhengig av litt tid for meg selv før jeg starter dagen ! I skrivende stund er jeg på mitt andre glass sitronvann og ser på inspirerende kvinner på YouTube. Denne sommeren har jeg blitt så hekta, og dere skal ikke se bort ifra at det kommer en video eller to i tiden fremover. Ønsker dere en strålende lørdag !

Likes

Comments