Skrevet i : HVERDAGEN

Som noen av dere kanskje har fått med dere, har Nouw satt i gang en konkurranse hvor man kan vinne en weekend-tur til Paris for to personer! Her gjelder det jo bare å melde seg på. Jeg skal bruke denne måneden som inspirasjon til meg selv for å komme skikkelig i gang med bloggingen. Jeg skal se etter måter jeg kan bli bedre på, hvordan innleggene mine kan engasjere mer og ikke minst skal jeg legge en jobb i bedre og mer varierte bilder. Dette blir gøy! Dette kommer til å bli en så motiverende og inspirerende måned og jeg gleder meg til å se hvor mye de forskjelligere bloggerne utvikler seg.

Håper du ønsker å følge meg på ferden! <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : TIPS

Jeg har funnet utrolig mange skatter på Tise den siste tiden, og har bestemt meg for å dele litt der inne selv. Det er jo en fantastisk mulighet til å få tak i produkter du har ønsket deg lenge til en billigere penge. Jeg har så vidt begynt å gå igjennom garderoben og det vil komme langt flere produkter der iløpet av uken. Håper dere finner noe av det interessant og at dere ønsker å følge meg der inne <3

Likes

Comments

Skrevet i : HVERDAGEN

Okei. Dette blir vel tidenes tidligste update på bloggfronten. Jeg rullet ut av senga i seks tiden og snublet meg inn på badet i håp om at snøstormen utenfor var en del av et langvarig mareritt. La oss bare si at jeg ikke var så heldig. Jeg skjønte jo tegninga når jeg så de snødekte vinduene og at verandaen var full av snø, men optimisten og arbeidsmoralen i meg tenkte at jeg måtte gjøre et forsøk. Jeg følte meg ikke så høy i hatten når jeg hoppet inn i mine nye, hvite sneakers (for ja, det er vinterskoene jeg har) og måtte føle meg frem utenfor her. Med snø til midt på leggen, kom jeg meg hvertfall såpass langt at jeg fikk sett bilen min. Og da var det bare å snu og gå inn igjen. Brøytebilene har visst glemt hvor vi bor, eller så er de for opptatt med å måke frem gatene til alle andre som skal på jobb i dag... her var det hvertfall ikke gjort en stor innsats, og å komme seg på jobb er det bare å glemme.

Jeg skal gjøre et forsøk litt senere også, men akkurat nå skal jeg nyte en morgen med guttene mine, for det er ikke hver dag vi har tid til det. Og om det blir hjemmedag på meg i dag, så skal jeg hvertfall sørge for å få gjort noe fornuftig allikevel. Kjør pent, dere som skal ut å kjøre. Og ha en fin tirsdag :-)

Det er vel ganske safe to say at dette bildet ikke ble tatt i dag ;-) ehehe!

Likes

Comments

Skrevet i : HVERDAGEN

Da var første arbeidsdag denne uken overstått. I skrivende stund sitter jeg og jobber med en eksamensoppgave, samtidig som jeg prøver å sjonglere husarbeid og plikter som følger med mammarollen. Det går sånn noenlunde greit. Jeg har endelig fått begynt på det store prosjektet med rydding og organisering også, og det er så deilig. Det kommer til å komme en del klesplagg og andre småting til salgs på Tise etterhvert, men jeg skal si ifra, slik at dere som vil kan følge med der :-) Jeg har endelig fått med meg mannfolket på en full fornyelse av stuen! Og jeg skal love dere at det skjer med skrekkblandet fryd her i huset. Jeg har nemlig bestemt meg for å tre ut av komfortsonen og satse på en helt annerledes stil enn hva jeg har foretrukket tidligere. Det er litt skummelt, men jeg gleder meg! Jeg har blitt mye mer opptatt av rene linjer og en ryddig look med tiden, så jeg tror den lille kombinasjonen av det jeg hadde før, samt mye nytt kan bli veldig bra.

I løpet av de neste par månedene skal det både ny sofa, ny spisestue, sjenk, ny tv-benk og litt stæsj inn i stua og opp på veggene her, i tillegg til at gangen skal få seg en liten makeover med ny kommode, et par nye knagger og en skohylle. Den ene veggen i stuen skal males og nye planter skal få flytte inn. I tillegg mangler vi en hylle på rommet til Matheo også skal jeg få lurt inn et speil her etterhvert. Jeg tror det blir veldig bra, og jeg gleder meg til å bo i en leilighet vi skaper sammen, fremfor en leilighet med bare mannens valg av møbler og farger ;-)

Nå skal jeg fortsette på oppgaven min, før jeg skal ut å hente nye spisestuestoler (iiiih!) og fylle opp kjøleskapet for denne uken. Kanskje jeg får sneket meg til 20 minutter i sola også. Jeg er så blek nå at jeg føler at jeg går i ett med snøen, og jeg føler meg så lite fresh om dagen. På tide å gjøre noen tiltak!

Ha en fortsatt fin mandagskveld <3

Likes

Comments

God morgen og god søndag! Snart mandag, snart lønning og snart shopping! Woho. Det her har vært en så latterlig tung uke, og jeg ser frem til en rolig helg om en ukes tid. Til helgen skal jeg også få knipset noen bilder av julegavene jeg fikk (bedre sent enn aldri?) i dagslys, slik at jeg kanskje klarer å bli fornøyd. Jeg fikk jo så mye fint, så er bare nødt til å vise dere, selv om det er en måned på overtid snart. Jeg fikk jo inn en del spørsmål på denne spørsmålsrunden og selv om det var en god del fra min kjære Tina, så tenkte jeg at jeg kunne svare allikevel. For det er jo en gyllen mulighet for dere til å bli bedre kjent med meg :-)

Ønsker du deg flere barn?

Ja. Helt klart. Ideelt sett har jeg lyst på to til på sikt.

Favoritt sminkemerke?

NuSkin sin sminke og hudpleie har vært super for huden min, og alt jeg har av sminke kommer til å byttes til dette merket fortløpende <3

Favorittserie?

Grey's anatomy uten tvil. Det er den serien jeg ser på når jeg faktisk ønsker og se en serie, eller hvis jeg bare skal ha på noe i bakgrunnen. Men jeg er også fan av Prison Break, Sons of anarchy, Criminal minds, Friends osv. Jeg er skikkelig dårlig på å sjekke ut nye serier av en eller annen grunn og har sikkert sett samtlige av disse både to og tre ganger.

Mange venner/bekjente eller få gode venner?

Her har jeg aldri hatt noe annet enn få gode venner jeg, og jeg foretrekker det helt klart sånn. Synes det er mye bedre å ha fire - fem stk som vet alt om deg og som du faktisk vet at du kan gå til om det er noe fremfor å ha femten venninner som du alltid skal "ta en kaffe" med.

Hva gjør du når du er lei deg?

Godt spørsmål. Når jeg er lei meg foretrekker jeg i bunn og grunn å være alene, men jeg vet jo at dette ikke hjelper i det hele tatt. Selv om det er kjempedeilig å kunne ligge for seg selv og høre på trist musikk og bare deppe, er det som virkelig hjelper å komme seg ut. Jeg pleier å dra til ei venninne eller invitere ei venninne. Så bruker jeg en gitt tid på å sutre over problemene mine og etter det legges det helt vekk. Også gjør vi noe gøy.

Hva motiverer deg til å blogge? Hvor får du insprasjonen din fra?

Hmm. Jeg motiveres av konkurranse og at det blir resultater av det jeg gjør. Jeg henter også masse inspirasjon fra andre bloggere, men i all hovedsak kommer mesteparten av inspirasjonen min fra pinterest. Jeg pleier å lage meg en plan for hver uke, med hvilke type innlegg jeg ønsker å få ut også noterer jeg ideer underveis.

Hva var den fineste julegaven du fikk til jul? Og hva var den fineste julegaven du ga?

Oi, godt spørsmål. Jeg fikk så mange fine gaver, så her er det vanskelig å velge bare én. Men jeg fikk en Michael Kors klokke jeg har siklet på en evighet, så det var jo selvfølgelig et høydepunkt. Jeg fikk også nytt kamera og en Kitchen Aid kjøkkenmaskin! Nei, vet dere. Jeg fikk såå mye fint, så det er vanskelig å velge.

Hva verdsetter du mest i et vennskap?

Ærlighet. Et godt vennskap fungerer ikke med mindre man kan si sin ærlige mening til hverandre uten at det blir dårlig stemning av det. Jeg har erfart at man ikke nødvendigvis trenger å ha masse til felles heller, så lenge man har like verdier og man kan prate om det meste.

Stoler du lett på mennesker?

Ja og nei. Jeg kan stole lett på nye mennesker (ironisk nok) og gjerne gå på en smell. Når det gjelder mennesker som kommer inn i livet mitt for å bli værende stopper det ofte litt opp på et punkt, og jeg lukker meg. Litt hit men ikke lengre, opplegg. Jeg jobber med saken, vel og merke.

Likes

Comments

Det er en skikkelig utfordring og skulle holde ved like en blogg, samtidig som man jobber 100% i en annen stilling. Spesielt på vinteren. Jeg er ekstremt kresen på hvilke bilder jeg legger ut (vanligvis) og tar meg selv i å slette et helt innlegg om jeg senere finner ut av at jeg ikke er fornøyd nok med bildene. Og når jeg jobber fra 08 til 16, er det mørkt når jeg drar på jobb og det er mørkt når jeg kommer hjem. Da blir det jo ikke noen bra bilder, da. Det er såå frustrerende, og jeg tror det er det som legger en demper på bloggingen her om dagen. Jeg har jo en drøss av ideer til innlegg og en haug med ting jeg vil skrive om, men det hjelper ikke når de eneste bildene jeg har er flere måneder gamle. Jeg er nemlig avhengig av godt dagslys og jeg takler ikke blitz.

Jeg har bestemt meg for å investere i en ny linse til kameraet nå iløpet av januar, slik at jeg kan få delt litt antrekksbilder med dere igjen. Jeg var i en skikkelig god driv på dette en periode, men så dabbet det liksom litt av... og det synes jeg er litt synd, for personlig elsker jeg å få ideer til hvordan man kan sette sammen forskjellige antrekk med diverse tilbehør. Det kommer til å bli mer av dette fremover, hvertfall. Da blir det litt lettere å få tatt bra antrekksbilder av Matheo også. Jeg skal snart bestille et lite knippe med nye klær til han også, og jeg gleder meg til å sette sammen antrekk til han. Å kle opp en treåring er så gøy!

Jeg skal kjøpe inn litt diverse småting fremover, som jeg gleder meg til å vise dere. Og det blir så bra med litt nye bilder og annet innhold her inne. Jeg gleder meg til å fornye bloggen litt, jeg kjenner det skal bli godt med en forandring. Nå skal jeg straks avgårde på jobb, men jeg ville bare hoppe innom og ønske dere en fin dag <3

Likes

Comments

Skrevet i : HVERDAGEN, TIPS

- LONDON -


Okei, jeg vet jeg kanskje henger litt etter her. Jeg føler så og si alle har vært i London på et eller annet tidspunkt, men jeg har altså ikke fått rotet meg til det enda. Jeg fikk jo barn mens jeg fremdeles var ganske ung, så det har aldri blitt noe av. Men jeg har utrolig lyst til å reise dit snart. Ikke nødvendigvis for shoppingen sin del, for selv om utvalget dems er betraktlig større, så vet jeg at ikke alt er like billig der borte. London er jo bare en kort flytur unna, man kan i praksis reise tur retur på samme dagen. Men for min del handler det mer om opplevelsen. Å se de berømte bygningene, oppleve kulturen og å kunne krysse det av på listen over steder jeg vil besøke. En helg i denne byen tror jeg hadde vært perfekt. Ikke for kort og heller ikke for lenge. Man rekker og teste et par restauranter, man får shoppet og man får opplevd det man ønsker. Jeg håper og tror at dette kanskje kan være overkommelig iløpet av 2018, men det gjenstår og se. Om du har vært der, er det bare å skrive anbefalinger :-)

- NEW YORK -


New York <3 Åh, hit har jeg drømt om å reise i mange år. Det krever kanskje litt mer enn en helg, ikke bare på grunn av flyturen men også fordi det er så massivt! Jeg kunne tenkt meg en ukes tid i New York en gang, bare for å oppleve storbylivet på nært hold. Det er jo også en faktor at de fleste filmene eller seriene jeg har sett på gjennom tidene har lagt handlingen til nettopp denne byen. Når man først skal besøke New York tror jeg det er viktig å få med seg det meste av de kjente stedene, steder man "må" besøke. Men jeg tror det er minst like viktig å farte litt rundt på egenhånd, og prøve å finne de litt mer lokale skattene. På den måten får man jo opplevd litt mer av det ekte New York. Jeg drømmer om piknik i Central Park, besøke Rockerfeller, kjøre gul taxi og ja... bare oppleve New York på generell basis <3 Om du har vært i New York tidligere, er det bare å skrike ut med anbefalinger på hvilke steder man bør se, hvor man bør spise og hva man burde gjøre.

- SAN FRANSISCO -

Av en eller annen grunn har jeg alltid hatt lyst til å besøke San Fransisco. Det er mulig jeg tar feil, men jeg har alltid hatt et inntrykk av at den byen er så... ren. Skulle jeg endt opp på denne siden av USA noen gang hadde jeg helt klart tatt med meg både Seattle og California i samme slengen, men det måtte blitt en tre ukers tur. Minst! Golden gate brigde er jo helt klart turistattraksjon nummer én om man skal til San Fransisco. Men jeg tror det er like viktig at man også her prøver å finne de litt skjulte og lokale stedene. Jeg har så lyst til å se gata hvor gjengen fra Under samme tak "bodde", se de superbratte gatene og bare oppleve hvordan livet er på den kanten av verden. Også har jeg utrolig lyst til å besøke Seattle, og det er jo ikke langt unna. Denne destinasjonen står ikke på listen over steder jeg vil besøke først, men alt til sin tid. En dag :-)

- ROMA -

Romantikkens by <3 jeg har alltid hatt lyst til å besøke Roma. Bare for en langweekend eller noe. Jeg har lyst til å se de historiske stedene byen har å by på og jeg vil kjøre scooter rundt i byen og oppleve de trange gatene. Jeg vil spise pizza på et ruglete fortau hvor bordet står og vipper mens du samtidig kjenner nabomannens pust i håret fordi det er så trangt. Jeg vil oppleve italiensk pizza og is. Mange sier at Roma er oppskrytt og at det kryr av turister der så og si hele året. Men det er allikevel noe med det å ha vært der. Og opplevd alt dette. Jeg synes det er litt kjedelig at jeg ikke har fått rotet meg dit iløpet av mine tidligere år, men det er aldri for sent. En tur til Roma blir det en dag, enten det blir med mannfolket eller jeg tar med meg ei venninne. Det gjenstår og se. Har du noen gang vært i Roma? Er det i såfall et sted du anbefaler å reise til?

Hvilke byer har du alltid hatt lyst til å reise til?

Likes

Comments

Skrevet i : HVERDAGEN

Hei på dere!

Igjen har det tatt litt tid før jeg har fått dratt meg innpå her. Men det har vært en del på privaten i det siste, og sånn er det jo noen ganger. Jeg er hvertfall veldig klar for å blåse støv av bloggen nå, så det føles bra. Det skjer en del spennende fremover, og jeg gleder meg til å dele med dere. Jeg har hatt litt kvalitetstid med Tina i det siste, på lørdag hadde vi jentekveld med fiksing av negler, skravling og ansiktsmaske. Og i går dro jeg henne med meg på kino. Ettersom hverken mitt mannfolk eller mannfolket til Tina er spesielt fan av skrekkfilmer, har vi gjort dette til vår greie og derfor endte vi opp med å se Insidious 4.

Den var faktisk ikke så verst. Selv om jeg har mentale arr enda etter å ha sett Annabelle 2 tidligere i høst, følte jeg at jeg klarte meg overraskende bra. Jeg er i utgangspunktet ikke spesielt redd for skrekkfilmer, men det er noe med å se på de kino. Lyden er høy, bildet er stort og ja. Det blir generelt en helt annet stemning med en gang. Det var definitivt verdt å se den hvertfall, spesielt om du er litt lik meg og må se alle når du først har sett en av dem. Historien bak var også ganske interessant, selv om de dro den litt for langt i enkelte scener.

I dag er det kveldsvakt på denne jenta, også er det bare én dag til med jobb før jeg tar helg. Litt helg hvertfall. Ville bare hoppe innom og gi fra meg et livstegn igjen, og jeg lover dere at det blir hyppige oppdateringer her inne igjen fremover <3

Likes

Comments

Skrevet i : HVERDAGEN

Tenk dere, det er første januar allerede! Håper dere alle hadde en fantastisk feiring i går <3
Jeg på min side, satt på jobb mellom 14 og 22 og hadde ikke en fullt så spennende nyttårsaften, men jeg fikk tilbragt de siste timene med de som betyr noe uansett. I dag har jeg fri, og i morgen er det tilbake til hverdagen for fullt. Jeg har samlet sammen en liten liste med ting jeg ønsker å gjøre i januar og tenkte jeg kunne dele den med dere. Jeg har jo også bursdag i slutten av måneden (iiih!) og håper virkelig januar går fort i år!

... ha koselige filmkvelder sammen med mannen. Vi har som regel en bitteliten utfordring når det kommer til å finne filmer vi begge liker, men når vi først finner film så er det så koselig! dette ønsker jeg å gjøre litt mer av etter mini er i seng, det er jo så koselig å gjøre noe sammen - uten telefoner. Dessuten kan man jo faktisk sitte inne hver kveld i hele januar uten dårlig samvittighet, for det er jo så mørkt og kaldt uansett.

... feire bursdagen min med både venner og familie i slutten av måneden! Jeg har allerede opprettet et arrangement og invitert både venner og kollegaer til feiring av mine 25 år. Det er ikke selve feiringen av meg som er greia for min del, men det er så hyggelig å kunne samle dem man er glad i og ha en koselig kveld sammen! Jeg håper og tror at det blir en vellykket kveld <3 også tenker jeg å samle sammen familien dagen etter og spise litt kake og bare.. samles igjen.

... krysser fingrene for litt snø, så vi får testet akebrettet Matheo fikk til jul. Da kan vi dra ut og leke litt i snøen, ha snøballkrig og kanskje grille pølser utendørs. Åh, det er viktig å benytte seg av snøen mens man først har den, så dette skal jeg defintivt være flink på hvis vi først får litt snø man kan leke i.

... dra på hyttetur!! Mannen har hytte på fjellet og vi har enda ikke hatt tid til å besøke den. Det hadde vært såå hyggelig å fått til en tur på fjellet i løpet av januar. Det beste med hytteturer er å kunne legge fra seg alt av stress og bare nyte noen rolige dager langt borte fra alle andre. Stå på ski, bygge snøhuler og kunne legge seg utslitt hver kveld... åh, nei det må vi faktisk bare få til! I februar begynner mannen i ny jobb også, så da regner jeg med det blir mer hektisk enn denne måneden.

... stå på skøyter! Mini fikk jo fullt hockeyutstyr til jul og mine skøyter har ligget i bilen siden jeg kjøpte de i januar i fjor, så nå er det på tide å komme seg ut på isen. Det tror jeg kan bli noen hyggelige dager for alle mann. Det står definitivt på planen så fort anledningen byr seg, så det blir gøy!

... rydde og organisere hjemme. Alt av klær og skuffer og skap skal organiseres og det man ikke trenger lengre skal enten gis bort eller kastes. Jeg er så lei av å leve i et halvveis ryddig, halvveis uorganisert hjem nå, så nå er det bare å brette opp armene! Jeg gleder meg til å skape orden i skapene på badet, på vaskeromet og ikke minst i klesskapet! Det skal bli så d i g g <3

... denne henger litt sammen med den over, men jeg skal få solgt unna klær og ting jeg ikke trenger lengre. Jeg vet blant annet at jeg har en haug av klær og jakker som ikke passer lengre og som aldri kommer til å bli brukt, så jeg skal ta meg noen dager til å få lagt ut alt dette for salg! Det blir jo automatisk mye mer ryddig med en gang!

... Satse alt på jobbfronten. Halve november og sånn ca. hele desember har bært preg av at formen ikke har vært på topp, men nå orker jeg ikke mer. Nå er jeg så lei av dårlig form og halvveis innsats, så nå er det bare å gi bånn gass både på jobb og på alle andre småprosjekter jeg driver med. Kanskje jeg for en gang skyld kan legge meg med god samvittighet over at jeg har gjort mitt beste på alle fronter også! Jeg tror dette blir en bra måned jeg <3


Hva ønsker du å gjøre i januar? :D

Likes

Comments

Skrevet i : HVERDAGEN

God lørdagskveld, dere. Jeg sitter i skrivende stund på jobb, og når jeg er den eneste som er her kan det fort bli litt kjedelig. Derfor tenkte jeg at jeg like gjerne kunne kjøre igang en spørsmålsrunde! På den måten har dere muligheten til å bli litt bedre kjent med meg også. Jeg svarer på det meste, så det er ingen grunn til å holde tilbake om det er noe du lurer på. Fyr løs :-)

Likes

Comments