Skrevet i : MENINGER

1. Hun kommer løpende så fort det er noe å hente hos deg, men forlater deg så fort det skjer noe mer spennende eller interessant i livet hennes. Er det ikke mer å hente hos deg, finnes det alltid noen andre de kan få utbytte av å være sammen med.

2. Personen har aldri tid til deg, men har tid til absolutt alle andre. Dersom ei venninne stadig sier at hun ikke har tid til å finne på noe, samtidig som du ser at hun er ute med andre venninner, sier det litt om hvor lite respekt vedkommende har for deg. At dette skjer en gang eller to er kanskje ikke til å unngå. Men dersom dette konstant gjentar seg, ville jeg ha sluttet å prioritere denne venninnen hvertfall.

3. Dersom ei venninne konstant snakker dritt om sine nærmeste venninner til deg, kan du nesten være sikker på at de snakker dritt om deg også! Falske mennesker prøver alltid å henge ut andre. Dette kan tyde på at de har et stort behov for å vise at de er bedre enn deg, og at de sliter med selvfølelsen samtidig. Jeg vet ikke med deg, men sånne mennesker vil ikke jeg ha i livet mitt.

4. Om du har en venninne som konstant får deg til å føle deg dårlig eller mindre verdt, er det kanskje på tide å vurdere vennskapet. Vedkommende vil konstant prøve å rakke ned på deg, gi deg negative tilbakemeldinger og sette seg selv i et bedre lys. En god venn skal alltid støtte deg og hjelpe deg med selvbildet, fremfor å dra deg ned.

5. Hvis det alltid er du som må ta kontakt først, og du i tillegg mottar korte, relativt uinteresserte svar, er det grunn til å lure. Dersom det alltid er du som spør om dere skal finne på noe og kun du som tar initiativet til å rydde opp etter en krangel, kan det tyde på at du ikke er så interessant i den andre personens øyne.

6. Venninnen din forteller hemmelighetene dine videre. Dette er kanskje noe av det som er ekstra sårt og vanskelig for mange. Dersom du betror noe til ei venninne, og du senere får høre det fra en annen venninne, er det bare å kutte henne ut. Venner skal ikke fortelle hemmelighetene dine, du skal kunne stole på venninnen din. Dette hadde jeg aldri godtatt fra mine venninner.

7. Venninnen din er sjalu. Venner som ikke takler at du gjør det bra i noe, eller har fremgang med livet er lite verdt. Dersom både du og venninnen din har samme mål, og en av dere oppnår det før den andre, er det ingen grunn til å bli spydig. Sånne venner er lite verdt, mener jeg!

8. Hun flørter overlegent med kjæresten din. Dette er en av de verste reglene i håndboken for vennskap som du kan bryte. Venner eller ikke - man prøver rett og slett ikke å stjele noen andres kjæreste.

9. Hun bryr seg ikke om de store tingene i livet ditt. Hvis du får et barn, en forfremmelse på jobben eller består en eksamen, og alt venninnen din klarer å få frem er et enkelt og upersonlig "gratulerer" på snapchat, synes jeg det er på sin plass å vurdere om dette er en person du vil ha i livet ditt.

10. Det er viktigere å fremstå som bestevenninnen din utad, enn å faktisk bry seg om deg. Dersom du har en venninne som er opptatt av at dere skal være gode venner utad, men som ikke bryr seg med å besøke deg, eller spørre hvordan du har det med mindre det skjer noe veldig viktig i livet ditt, er det grunn til å si takk og farvel. Gode venner hører du fra om ikke hver uke, så hvertfall hver mnd, og de stikker gjerne innom så fort anledningen byr seg.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : TIPS

Det ble en stille og rolig lørdag her i gården, og jeg kjenner at det egentlig er helt greit ettersom jeg var en tur ute i går. Jeg er forresten på utkikk etter nye blogger å lese, da det kan bli litt dødtid på jobb innimellom, så jeg hadde blitt veldig glad om du ville legge igjen bloggen din i kommentarfeltet! Du må gjerne skrive noen ord om hva du blogger om i samme slengen, og hvem vet – brått har du en ny, fast leser!

Tenkte jeg skulle slenge med hvilke blogger jeg leser også, og selv om jeg vil tro de fleste av dere allerede følger disse, så synes jeg det er verdt å nevne en gang til :-)

Trykk på bildene for å komme til de forskjellige bloggene.

​​Så, hva er din blogg, og hvem er dine favoritter?

Likes

Comments

Høsten er og har alltid vært tiden for en skikkelig oppgradering av garderoben for min del. Nye, varme sko, store skjerf og oversized gensere er plagg som alle er hjertelige velkommen inn i skapet. Jeg tråler alltid side opp og side ned for å finne ut hvor de har det beste utvalget, og det samme har jeg selvfølgelig gjort nå. I tillegg har jeg satt sammen noen antrekk jeg kunnetenkt meg som jeg tenker å dele med dere!

Jeg har alltid vært en stor fan av Nelly.com, mest fordi de har et stort utvalg men også fordi de har rask levering. Det passer nemlig en utålmodig sjel ganske greit når man skal nett-shoppe. Her har jeg hvertfall satt sammen noen wanties derifra, så får jeg se hva jeg velger å prioritere underveis ;-)

Bukse fra Vero Moda / Genser fra By Malene Birger / Belte fra NLY Trend / Sko fra Timberland / Veske fra By Malene Birger

Bukse fra Vero Moda / Poncho fra Vero Moda / Genser fra JacquelineDeYoung / Sko fra NLY Shoes / Veske fra NLY Accessories

Bukse fra Vero Moda / Genser fra Calvin Klein / Klokke fra Olivia Burton / Ryggsekk fra Day by Birger Mikkelsen / Sko fra Nike

Som dere sikkert ser er jeg veldig fan av basisplagg og farger som går til alt og som kan mikses om hverandre. Men det er jo disse plaggene som blir værende i skapet år etter år også. Håper dere likte innlegget, og dere må gjerne trykke på liker-knappen om dere ønsker mer av dette! Ha en fin dag :-)

Hva er dine høstfavoritter?

  • 218 Lesere

Likes

Comments

Skrevet i : HVERDAGEN

Iløpet av livet har vi alle oppturer og nedturer. En av mine største nedturer fikk jeg i fjor sommer. Jeg var 23 år, hadde et barn som snart fylte to år og måtte bite i det sure eplet... jeg var nødt til å flytte hjem. Etter å ha bodd for seg selv i mer enn to år, føltes det som et større nederlag enn noe annet. Men det gikk rett og slett ikke rundt lengre. Jeg fikk penger fra NAV, og følte at jeg satt fast i en sirkel hvor jeg aldri kom noen vei med livet mitt. Jeg hadde ikke råd til å jobbe, med mindre jobben var 100% og jeg hadde hvertfall ikke råd til å sette meg på skolebenken. Det er dessverre sånn systemet er bygget opp, at dersom du har vært så uheldig å havne på NAV, så er det dessverre veldig vanskelig å komme seg ut igjen. De 100% stillingene vokser jo ikke akkurat på trær...

Det var ikke bare økonomiske årsaker til at jeg flyttet hjem, men jeg møtte rett og slett veggen. Jeg veide 48 kg og hadde nærmest ingen energi lengre. Jeg mistet litt gnisten rett og slett. Så etter en samtale med mamma og pappa, en god del runder i tenkeboksen og noen tårer senere, hadde jeg flyttet alt jeg eide og hadde inn på et lager, og innlosjert både meg og mini på jenterommet hjemme hos mamma og pappa. Dette skulle være en veldig midlertidig løsning. Jeg skulle bare bo der til jeg fikk meg en jobb og hadde råd til å flytte ut igjen. Men igjen, disse jobbene vokser ikke på trær, så det ble enklere sagt enn gjort. Det som bare skulle være noen måneder ble til et helt år, og vi bor altså der enda. Nå er det noen måneder siden jeg fikk meg en jobb i 100% stilling, og tjener mer enn greit nok til å kunne flytte ut, men jeg vil finne en leilighet som ligger sånn til at vi faktisk kan bli boende der en lengre periode. Dessuten tenker jeg at det kan være greit å bo her frem til de første seks månedene med prøvetid på jobben er over, det blir som en ekstra trygghet.

Dette var selvfølgelig alt annet en gøy, og man føler seg ganske mislykket når man må flytte hjem igjen med et barn på slep. Men det har faktisk fungert overraskende bra. Og jeg er utrolig takknemlig for å ha muligheten! Det er ikke alle som kunne gjort det samme, og det er jeg fullstendig klar over. Nå som jeg har fått meg en jobb, ser hvertfall fremtiden lysere ut, og jeg har stor tro på at vi skal klare å komme oss inn i en ny leilighet så fort vi bikker over til 2018.

Likes

Comments

Skrevet i : HVERDAGEN

God morgen fininger!

Nå sitter jeg og blogger fra jobben. Nå venter enda en uke med opplæring, føler jeg aldri blir utlært i denne jobben.. det er ikke kundebehandlingen som er problemet, for hvis man bruker litt sunn fornuft og har litt medfødt empati klarer man å håndtere kunder på telefonen. Men det er de tekniske problemene og alle systemer som fort kan bli et problem. Det er jo veldig learning by doing, så etter noen uker på telefon er nok ikke dette noe problem lengre. Med opplæring, så følger litt død-tid, og det er innimellom disse periodene at jeg prøver å få unna litt blogging.

I dag jobber jeg overtid, jeg begynte 08:00 og skal sitte her til klokka blir 19:00. Jeg har åtte timer med opplæring først, også skal jeg jobbe i tre timer på overtid på det området jeg er best. Etter en svipptur hjemom er planen å ta en forsinket lønningspils med Tina, og det blir veldig koselig! Jeg ville egentlig bare titte innom og si hei på en fredagsmorgen. For mange av dere er det snart helg, så dere får ha en fin fredag og ikke minst en fin helg!

Likes

Comments

Skrevet i : HVERDAGEN

God onsdag, dere.

Jeg ser at det har rukket å gå en liten stund siden forrige oppdatering, men dagene flyr nesten ifra meg. Jeg merker veldig stor forandring fra jeg gikk hjemme og til jeg plutselig jobber 100%, hverdagen er jo over på et blunk! Det er så mye jeg gjerne skulle hatt tid til, men som jeg ikke orker å ta fatt på når Matheo sover for kvelden. Nå har jeg omsider tatt meg selv i nakken og er klar for å komme igang med bloggen om ikke annet. Jeg har en haug av ideer med innlegg jeg kan publisere, så det gjelder bare å få skrevet dem.

I dag har jeg hatt fri fra jobb! Det er så deilig med fri en dag midt i uka iblant, hvor man får hentet inn litt søvn og man slipper å stresse med alt mulig. I dag leverte jeg Matheo i barnehagen også dro jeg for å tatovere meg! Ble veldig fornøyd med resultatet, skal vise dere når den har fått grodd litt. Etterpå dro jeg hjem og fikk ryddet litt (noe som var høyst nødvendig!) før barnehagen ringte og fortalte at Matheo ikke var helt i form. Nå ligger han og sover, tror bare det er en forkjølelse, men det er jo veldig typisk når det er barnehagestart. Matheo har sluttet å sove på dagtid for lenge siden, men når man ikke er helt i form er det deilig å få sovet litt allikevel.

Nå står klesvask på agendaen, så blir det brownies og film etter studiene i kveld! Ville bare titte innom og ønske dere en fin dag :-)

Likes

Comments

Skrevet i : INSPIRASJON

Det florerer av negative holdninger så fort kalenderen viser 1.september. Ja, vi er fullt klar over at vi får dårligere vær, kaldere dager og at mørket kommer raskere men høsten er jo så ufattelig mye mer enn det. Med en litt positiv holdning, kreative tanker og et kjapt google-søk finnes det faktisk utrolig mange gode grunner til å elske høsten. Under ser dere en liten glad-liste over mine grunner til å elske høsten. Håper den kan være til inspirasjon for noen av dere! <3

♡ Tv-programmer. Om sommeren brukes lite tid bak tv-skjermen for min del. Litt fordi det er altfor fint vær til å sitte inne hele dagen og litt fordi det ikke finnes et eneste bra program som går. Men på høsten er det sesongstart på alt, og jeg elsker å parkere meg bak skjermen mens Grey’s anatomy, Ungkaren, Senkveld med Thomas og Harald, Skal vi danse og en haug andre programmer ruller over skjermen. Dessuten er det veldig greit å bruke det dårlige været som en unnskyldning til å være litt tv-slave, hihi.

♡ Høstmiddagene! Åh, det finnes ingenting bedre enn pappas hjemmelagde lapskaus og fårikål! Det er definitivt noe av det jeg setter mest pris på med denne årstiden. Er man lit tkreativ kan man plukke noen epler fra hagen og lage en eplekake eller hjemmelaget syltetøy også. Eller en egen eplejuice!

♡ Høstklærne! Åh, jeg elsker høstmoten. Strikk, store skjerf og støvletter! Det er så herlig å kunne pakke seg inn i flere lag med klær, uten at det blir hverken for varmt eller for kaldt. Behagelige hverdagskjoler med strømper er også veldig behagelig på høsten!

♡ De fine farene utendørs.Jeg vet ikke med dere, men jeg har skogen som nærmeste nabo, og det er noe eget med å stå i vinduet på morgen med kaffekoppen i en hånd, og nyte utsikten av gule, brune og oransje blader. Spesielt hvis det er sol! Åh, det er jo bare nydelig.

♡ Teltturer. Dra når det ikke er fullt så varmt lengre, men samtidig ikke sprengkaldt. Ta med vennegjengen og ha allsang rundt bålet på kvelden, ta med familien eller lag en koselig kjærestetur ut av det. Det er sosialt og man blir litt tvunget til å legge bort telefonen for en dag eller to. Og hvor koselig er det ikke med bål, grilling av marshmallows og godt selskap?

♡ Det nærmer seg jul, og man kan titte etter julegaver med noe bedre samvittighet. Kakemenn, pepperkaker og julebrus inntar butikkhyllene og innen vi når November har jeg allerede oppdatert julelisten min på Spotify!

♡ Lyden av plaskende regn. Okei, jeg finnes ikke litt fan av regn engang, hvertfall ikke hvis jeg må ut i det. Men ingenting er koseligere enn lyden av regnet som trommer på taket etter leggetid, eller på en lat søndag. Det gir meg alltid en god unnskyldning til å bli værende under dyna om jeg har muligheten.

♡ Man har en god unnskyldning til å holde seg innendørs en lørdagskveld, om man har mest lyst til det. Inviter jentegjengen over på spillkveld med brettspill og vin, eller kryp opp i armkroken på kjæresten og snurr en film eller tre.

Det er tid for levende lys og fyr i peisen! Åh, endelig. Pengeforbruket mitt på telys og kubbelys er latterlig om høsten, men jeg elsker når det brenner i levende lys i hver eneste krok! Det varmer godt samtidig som det er utrolig koselig. Og personlig får jeg alltid en spesiell følelse av jul når jeg blåser ut lysene for kvelden. Aner ikke hvorfor, men sånn har det alltid vært for min del!

Varm kakao. Åh, denne fortjener et eget punkt! Hvor herlig er det vel ikke å komme hjem etter en nødvendig tur ute i ruskevær, for å lage seg en god og varm kakao? Sette seg under pleddet i sofaen med favorittboka eller favorittserien, mens man merker varmen sakte, men sikker brer seg tilbake i kroppen. Ah, fantastisk!

Hva er dine favoritter med høsten?

Likes

Comments

Skrevet i : HVERDAGEN

06:00 - 07:00: Dagen starter, jeg slumrer meg gjennom et par alarmer som ringer før 06:00, sånn at jeg er klar til å velte meg ut av sengen ganske nøyaktig klokka 6. Det er alltid hardt, men når jeg snakker litt strengt til meg selv går det som regel greit. Jeg hopper i dusjen, og bruker de resterende 45 minuttene på å tørke hår, rette hår og få på meg ansiktet.

07:00 - 07:30: Her er det om å gjøre og få liv i minstemann. På denne tiden har jeg forhåpentligvis gjort meg selv klar med antrekk og alt, så jeg kan bruke denne halvtimen på å vekke Matheo og gjøre han klar for barnehagen med alt det innebærer av tannpuss, morgenvask og bittelitt kosetid.

07:30 - 08:00: Dette føles som den mest hektiske tiden på døgnet. Her har jeg fått meg selv og mini ut i bilen og vi setter kursen mot barnehagen. Matheo leveres, jeg setter av litt tid til hyggelig prat med de ansatte i barnehagen før jeg vender bilen mot jobb. Stresser litt med å finne parkering, krysser fingrene for at alt er OK med parkering og drar rumpa mi inn på jobb.

08:00 - 16:00: Den definitivt minst spennende delen av dagen, spesielt for dere blogglesere. Personlig elsker jeg jobben min, og timene flyr alltid så sinnsykt fort avgårde. Plutselig er det lunsj og plutselig skal jeg hjem. Når klokken blir fire runder jeg av og er klar for å dra.

16:00 - 16:30: Finner bilen, sjekker etter gule lapper i frontruta - det gikk heldigvis bra denne gangen også! Jeg stresser litt med å komme meg fra sentrum og over på den ikke fullt så lille øya vi bor på, og krysser fingrene for at trafikken ikke er helt håpløs. Ankommer barnehagen tidligere enn fryktet, og forbereder meg på verdens største klem. Beste i verden <3 Setter av litt mer tid til hyggelig prat med de ansatte før jeg samler sammen brukte klær og kosetepper. Vi er klare for å kjøre hjem!

16:30 - 17:30: Om været er OK tar vi oss en liten halvtime utendørs før vi spiser middag. Matheo er også veldig glad i å leke alene eller roe ned lit etter barnehagen med tegnefilm, så mens han styrer med sitt blir det tid til å lage middag og sjekke de siste Instagram og Facebook statusene.

17:30 - 18:00: Kveldsmat. Denne avhenger litt av når vi spiser middag selvfølgelig, men Matheo spiser veldig sjeldent middag. Han er mer fan av brødskriver, og spiser best til kveldsmat. Sånn har han alltid vært. Her tar vi oss også tid til både bading og kveldstell, med tannpuss og skifting til pysj og går inn på rommet for å roe ned litt før leggetid.

18:00 - 19:00: Denne timen bruker vi på litt Matheo-og-mamma tid. Her ser vi litt barne-tv i senga før vi leser historie og synger noen sanger. Matheo sovner som regel rundt 19:00, og han elsker denne rutinen med bare han og meg, hvor vi roer helt ned og ser på det han vil.

19:00 - 23:00: Alenetid! Denne tiden bruker jeg som regel på å se litt serier, få gjort unna et par ting jeg har hengende over meg osv. Ettersom vi bor hjemme hos mamma og pappa hender det at jeg drar ut og er litt sosial når mini har lagt seg. Fra høsten er planen å legge inn et par treningsøkter på kvelden. Her blir det også tid til blogg, Instagram, telefonsamtaler osv. Jeg nyter virkelig disse timene! I en så hektisk hverdag er det deilig å kunne koble av med serier og hva enn jeg har lyst til disse timene.

Håper dere likte innlegget! Tenkte jeg skulle prøve å få til et innlegg med dagen vår i bilder en gang også, men det krever litt mer tid så det får bli en annen gang. Hvordan ser deres dag ut?

Likes

Comments

Skrevet i : TIPS

Det er utrolig fort gjort å havne i en ond sirkel av negativitet og en generell dårlig livsstil. Jeg har gjort det selv et par ganger, når jeg ikke har hatt det helt bra med meg selv eller det har skjedd noe som har hatt en negativ innvirkning på livet mitt. Det jeg har lært, er at man ofte føler seg verre når de daglige rutinene sklir ut i tillegg. Vi mennesker er vanedyr, og de aller fleste av oss føler det er mer komfortabelt når man har en viss stabilitet i hverdagen. For min del, som mamma til en gutt på straks tre år er det ekstra viktig å opprettholde en stabil livsstil med faste rammer. Jeg har samlet sammen noen tips som har fungert bra for meg når jeg har følt at ting har sklidd litt ut og jeg har trengt å føle meg bedre på generell basis.

1. Spis alle måltidene du skal iløpet av dagen. Denne er superviktig! Jeg var inne i en dårlig periode for litt siden, hvor jeg kun spiste middag. Det var det eneste fornuftige måltidet jeg fikk i meg iløpet av en dag, og energien og humøret ble selvfølgelig deretter. Jeg kunne helt fint starte dagen med potetgull og brus, og dette er jo selvfølgelig ikke bra. Jeg merker stor forandring på energien etter jeg begynte å spise mer sunt og variert. Et tips er også å ikke kjøpe inn godteri og potetgull, det er lettere å holde seg unna dersom man ikke har det i skapet.

2. Ikke utsett ting. Vi har alle hatt en telefonsamtale vi ikke vil ta, en regning som henger litt over hodet på oss eller et klesskap som skulle vært ryddet for flere måneder siden. Det er litt det samme som med tannlegen, man skulle helst ha vært der for en god stund siden, men man får seg aldri til å bestille den timen. Mitt tips der er - hopp i det. Det forsvinner mest sannsynlig ikke av seg selv, og det blir definitivt ikke noe bedre av at man går rundt og tenker på det, så det beste er å bare ta den samtalen eller sette av to timer til det klesskapet. Bedre før enn senere, ikkesant? ;-)

3. Sett av en fast dag i uken til vasking. Åh, denne var gull verdt for meg da jeg bodde for meg selv. Det ble så mye lettere å få unnagjort vaskingen når jeg visste at jeg hadde satt av en spesifikk dag til å gjøre nettopp dette. Uansett hvor lite lyst jeg hadde den dagen så gjennomførte jeg det, og man føler seg ofte såå mye bedre etterpå. Det kan også være lurt å legge inn at for eksempel hver fredag eller annenhver torsdag så bytter man sengetøy. Da kan man starte helgen med nyvasket sengetøy og det er lite som føles bedre enn akkurat det.


4. Planlegg middager for hele uken. Sett av litt tid på en søndagskveld til å planlegge neste ukes middag. Da kan man bruke mandagen på å handle inn alt man trenger, og på denne måten sparer man masse penger. En annen bonus med å gjøre dette er at det blir lettere å spise sund og variert. Dette var også noe jeg gjorde når jeg bodde for meg selv, og det var så deilig å starte uken med et fullt kjøleskap!

5. Dersom du ikke har jobb, noe som var veldig relevant for min del for bare noen måneder siden, så kan det være lurt å sette av en dag i uken til jobbsøking, oppfølging av jobber du har søkt på og på å levere søknader i forskjellige butikker. Da føler man at man gjør noe og hverdagen får litt mer mening enn å bare sitte i sofaen hele dagen. Kanskje det frister å ta opp noen fag eller starte på et nytt studie?

6. Få nok søvn. Denne er superviktig for min del, dagen min blir nemlig helt ødelagt om jeg ikke får nok søvn. Dette er noe som har kommet først de siste årene, tror jeg. Tidligere har jeg klart meg på kun tre og fire timers søvn en natt eller to, men nå må jeg ha nærmere åtte for å kunne fungere normalt dagen etter. Hvis jeg sover dårlig en natt, er det helt sikkert at jeg går og gjesper hele dagen. Det er så utrolig slitsomt! Legg fra deg sosiale medier, mobil og serier og få deg heller en god natts søvn. Det vil nok gjøre underverker.

7. Skriv lister. Dersom det er en periode hvor det skjer en del, kan det være lurt å skrive lister over ting du må få gjort. På denne måten holder du lettere oversikt og samtidig er det litt motiverende for hver gang man kan krysse noe av på listen. Jeg er en stor fan av lister, og jeg er en flittig bruker av det selv.

Håper dere synes disse punktene var OK å lese om, og at dere kanskje fikk noen tips! Dette er som sagt hva som har fungert for meg, og vi er jo alle forskjellige. Legg gjerne igjen en kommentar om hva som fungerer og ikke fungerer for din del, og om du har noen tips du vil tilføye er det bare å skrike ut! Nå tenker jeg at jeg runder av for nå, så skrives vi senere <3

Likes

Comments

God kveld, fininger!

Nå nærmer det seg 3-årsdag med stormskritt og jeg begynner så smått å kjenne på alt som skulle vært gjort før vi kommer så langt. Matheo har det siste året vært en stor tilhenger av Lynet McQueen, så jeg hadde i utgangspunktet innstilt hodet mitt på en bursdag med fullt Cars-tema. Men da selveste McQueen måtte vike plassen for Spiderman tidigere i år, var jeg ikke lengre i tvil om at vi måtte endre tema. Disse ubesluttsome små barna altså ♥ Jeg kan allerede krysse av både bursdagsgave og det meste av innkjøp på listen, så det som mangler nå er i all hovedsak å få handlet inn alt av matvarer og ingredisenser til kaker og selvfølgelig å få pakket inn alle gavene.

Det føles helt uvirkelig at den lille babyen min snart er tre år gammel! Herlighet, tiden går jo så altfor fort! Været har ikke vist seg fra sin beste side her på Østlandet den siste tiden, men jeg er sikker på at vi skal få det koselig uansett! Kommer selvfølgelig bilder underveis i planleggingen og av kaker og alt som hører med etter en bursdag. Nå blir jeg nødt til å runde av, litt serie og en tidlig kvelden står på agendaen! Ha en fin kveld ♥

  • 423 Lesere

Likes

Comments