View tracker

Skrevet i : OUTFITS

God kveld, fininger!


I kveld har jeg endelig fått rotet meg til å ta noen antrekksbilder til dere!Er ingen hemmelighet at jeg er litt over middels interessert i hva jeg går med når jeg skal ut døra, og antrekksbilder har jeg hatt lyst til å dele med dere så lenge. Jeg elsker å kombinere forskjellige materialer, og falt plutselig for denne kombinasjonen av strikket ullkjole og skinnjakke. Egentlig kunne jeg tenke meg å kombinere det antrekket med et par lekre ankelboots, men det står enda på to-do listen over ting som må handles inn, så det får vente litt ;-)

Kjole fra BikBok / Jakke fra Zara / Solbriller fra HM / Veske fra Michael Kors / Klokke fra Daniel Wellington


Hva synes dere om antrekket? Trykk gjerne liker hvis dere vil se flere slike innlegg!

Likes

Comments

Skrevet i : HVERDAGEN

God tirsdag, dere!

 
I dag våknet jeg ganske nøyaktig halv åtte av at Matheo satt oppå meg og ville i barnehagen. Jammen godt man har en egen vekkerklokke i hus, når man glemmer å lade mobilen iløpet av natta ;-) det får uansett ikke blitt en koseligere start på dagen da, enn når Matheo er i strålende humør og klar for en ny dag! I dag har jeg hatt fri fra jobb, så jeg benyttet sjansen til å ta meg en lang dusj, lage meg en bedre frokost og sette meg på verandaen for å nyte den – det er viktig å passe på å nyte de siste ukene med gode temperaturer, er dere ikke enig? Dere får bare overse det at jeg såvidt har på meg sminke, men har man fri så har man fri ;-)

Ønsker dere en fin dag videre!  

Likes

Comments

Allerede fra vi begynner i barnehagen blir vi lært opp feil, det er liksom der det begynner. Vi blir fortalt at dersom en gutt kaller deg teit, slår deg eller sier noe dumt, er det fordi han liker deg. Når jeg var ung, brukte vi ikke sminke i syvende klasse. Kanskje noe maskara og en klissete lipgloss, men det var det. Vi hang med guttene i klassen, klatret i trær og busker og var ute hver eneste dag hele sommeren. Og vi gikk. Brukte beina og trasket rundt i flere timer. Da var det ikke noe snakk om å være bra nok eller ikke. Det var ingen som målte rumpene til jentene i klassen opp mot hverandre,og det var ingen konkurranse om å ha størst mulig pupper. Herregud, vi hadde jo mer enn nok med å takle at vi hadde fått mensen for første gang. Bare det i seg selv skapte jo lettere forvirring. Det var ingen som så på deg som horete fordi du hadde flere guttevenner enn jentevenner, og det var ingen som tenkte tanken på at du lå rundt med halvparten av dem. Det er litt over et tiår siden, og utviklingen er helt sinnsyk. Hver dag kjører jeg forbi ungdomsskole elever som ser eldre ut enn meg selv, med de dyreste jakkene, de flotteste veskene og påkostet hår og vipper. Det er så lett å se at de streber etter å bli godtatt.Jeg lurer på hvordan det hadde vært hvis min generasjon hoppet ti - tolv år tilbake i tid og møtte denne generasjonens ungdommer. Vi hadde nok blitt sett rart på der vi gikk rundt med vår nyeste Nokia 3210 og sendte meldinger som inneholdt "klemz og koz"... men altså, tilbake til det å være jente.

Mange gutter ser på jenter som objekter i dag. Og ikke nok med det, men jenter sammenligner hverandre hele tiden. Idealkvinnen er hun som har sprettrumpe,trener tre - fire ganger i uken, har naturlig store pupper, langt fint hår, lange vipper og ikke så mye som en kvise i ansiktet. Det er også en selvfølgelighet at vi skal ha en gyllen brunfarge hele året, selv om det har snødd to måneder i strekk. Oppå det skal vi hverken prompe, rape eller bæsje.Vel, sorry - vi bæsjer og promper vi også. Vi har igrunn ganske likt fordøyelsessytem som dere gutter, og det krever sitt av oss også. Jeg er lei,og jeg synes det er kjempetrist. Stadig flere legger seg under kniven for å bli fornøyd med utseendet, og hvorvidt de gjør det for sin egen del, eller for å føle seg mer akseptert av samfunnet er jeg faktisk ikke så veldig sikker på.Det er ordentlig trist...

Så kommer den berømte graviditeten for mange, og her snakker jeg spesielt til dagens yngre mødre med instagram kontoer. Alle som har gått gravide vet at det ikke alltid er en enkel sak. Jeg personlig elsket å freshe meg opp når jeg skulle ut døren, men hjemme gikk jeg mye i joggebukser og en enkel singleteller en enkel genser. Det kvalifiserer ikke til noe gjennomslag på instagram,det er helt sikkert. Du skal helst være solbrun, ha en perfekt rund kul og dersom du har strekkmerker kan du egentlig bare la vær å legge ut bilde. Det er ikke trendy. Nå skal man unngå strekkmerker, og man skal vise frem den perfekte magen i perfekt hvitt sengetøy med eksklusivt undertøy. Bildene må redigeres,man må ha glatt og fin hud, og man skal helst ha både vippe og hairextensionsfor å vise at man ikke lar seg forfalle. Hvor fucked up er ikke det? Sånn egentlig. Altså, for all del - har du en fin mage og en perfekt kropp så vis det gjerne, men det blir så feil at alle skal sammenligne seg med dette.Personlig gikk jeg NED 7 kg i mitt svangerskap, jeg hadde aldri vært så"fin" i kroppen som da, og det føltes veldig greit å kunne delebilder av meg selv. Men jeg vet med hånden på hjertet at jeg hadde gjort akkurat det samme om jeg hadde gått opp 17 kg og hatt strekkmerker. Forskjellen er at jeg ikke hadde blitt populær på Instagram, og hvor viktig er egentlig det?

Siste nytt nå er at man skal tegne seg ihjel i ansiktet med forskjellige nyanser av fundation. Contouring. Da kan man jo fremheve eller skjule akkurat hva man vil, og faktisk ende opp med å se helt annerledes ut enn utgangpunktet man ble gitt. Men jeg forstår så godt hvorfor man gjør det, for jenter snakker og gutter snakker. Man blir sammenlignet og vurdert hver eneste dag. Jeg synes ikke det greit,men jeg innser jo at mine ord og min mening om dette ikke kommer til å forandre noen ting. Det eneste jeg kan gjøre er å minne deg på at du er bra nok, uansett om du har vinterhvit hud, veier 30 kg mer enn idealen eller 20 kg under. Du er bra nok. Det er ikke lett å være jente i dagens samfunn... virkelig ikke. Det er nesten slitsomt til tider.

Bare noen ord sånn til ettertanke på en mandagskveld.

  • 602 lesere

Likes

Comments

God kveld.

Denne helgen har vært en av de mest hektiske, men definitivt mest koselige på lenge! Det har rett og slett ikke vært hverken tid eller overskudd til å oppdatere bloggen, og litt av grunnen til det velger jeg å holde for meg selv litt til ;-) Uansett, i dag var det tilbake til normale rutiner med barnehage og andre gjøremål. Matheo har nettopp sluttet å sove på dagtid, da dette ødela hele rytmen på kvelden, så dere kan tro det var morsomt rundt middagsbordet tidligere i dag... jeg bestemte meg raskt for at jeg hverken hadde tålmodighet eller ører til å høre på sutring i halvannen time til, så vi dro med oss Susanne og Oscar ut på en liten kveldstur! Utrolig nok satt vi i samme båt, og jeg tror det gjorde godt for begge gutta å få ut litt energi ;-) Tenkte bare å oppdatere dere kjapt før jeg tar kvelden! Har allerede en ny uke planlagt med blogg innlegg til dere, så er bare å følge med! Sov godt


Har du gjort noe spennende i helgen? :-)

  • 544 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : HVERDAGEN

September er veldig velkommen i mine øyne. Det er den andre store ”nye starten” vi får iløpet av et år, og det en slags second chance til å hente seg opp på nyttårsløftene som aldri ble noe av. Noen starter i nye jobber, noen har første dag i barnehagen, mens andre har et nytt og spennende skoleår i vente.Av erfaring vet jeg at det er lettere å få ting gjort dersom man skriver de ned, så for September har jeg laget en liten liste over ting jeg ønsker å fokusere på og få unna:

Jobbe flittig og mye med bloggingen min. Det er jo så gøy, og hver gang jeg har falt litt ut, har jeg alltid savnet det. Så nå er planen å fokusere på blogging og å bygge den litt opp for en gangs skyld.Det innebærer daglige oppdateringer med gode, varierte innlegg. Høres det bra ut? ;-)

Ta en opprydding i klesskapet. Det er på høy tid å sortere ut klær jeg aldri bruker, klær som er for smått eller for stort og fålagt sommerklærne lengst bak i skapet. Det står definitivt høyt opp på listen for denne måneden. Er jo nødt til å rydde plass til nyhetene som skal få flytte inn etterhvert, ikkesant ;-)

Dra meg til frisøren! Åh, det er altfor lenge siden sist merker jeg, og jeg har bare pøst på med hjemmefarging på etterveksten. Det har resultert i at jeg har sånn ca fire forskjellige nyanser i håret føler jeg, og det er virkelig på tide å gjøre noe med saken. Dessuten har jeg lekt litt med tanken på å klippe en lang bob, for en skikkelig forandring. Extensions har jeg jo uansett, hvis jeg skulle angre... men kjenner den sitter litt langt inne, så må gå noen runder til med meg selv først.

Tilbringe mer tid med jentene mine! Jeg har ingen jentegjeng, men jeg har fem gode venninner som er spredt utover Østlandet. Å tilbringe mer tid med hver og en av dem blir definitivt satt på to-do listen denne måneden. Hva er vel mer koselig enn jentekvelder hvor joggebukse er obligatorisk og man kan snurre film etter film man aldri får sett med det motsatte kjønn uansett? Can’t wait!!

Smått begynne å planlegge julegaver. Yes, jeg liker å være tidlig ute og jeg tjener alltid på det når desember kommer! Da kan jeg nyte tiden med å pakke inn og lage små, søte tilleggsgaver. Jeg må sette opp en liste og se hvem som skal få hva, og hva som skal være fra Matheo. Det er sånn når man plutselig får barn, at man må tenke for to ;-)

Tilbringe mer tid på kjøkkenet og finne gode oppskrifter jeg kan dele med dere. Jeg er egentlig veldig glad i å lage mat,enten det er frokost, middag eller dessert. Og høsten har jo en tendens til å komme med mye dårlig vær, så dette står absolutt på listen over ting å gjøre. Høres ikke det greit ut da? ;-)

♡ Finne på mer utendørs med Matheo. Jeg føler jeg er flink til å finne på ting med Matheo, men det blir ofte en tur til lekeland, en tur på forskjellige lekeplasser eller en trilletur. Jeg har fått et barn som elsker å være utendørs, så denne måneden skal jeg definitivt få til et par skogsturer og nyte de dagene med fint vær. Vi må jo passe på før det blir altfor kaldt ute.

Har du en liste over ting du ønsker å gjøre i September? Hva står isåfall på din liste?

Likes

Comments

View tracker

Høsten er og har alltid vært tiden for en skikkelig oppgradering av garderoben for min del. Nye, varme sko, store skjerf og oversized gensere er plagg som alle er hjertelige velkommen inn i skapet. Jeg tråler alltid side opp og side ned for å finne ut hvor de har det beste utvalget, og det samme har jeg selvfølgelig gjort nå. I tillegg har jeg satt sammen noen antrekk jeg kunnetenkt meg som jeg tenker å dele med dere!


Jeg har alltid vært en stor fan av Nelly.com, mest fordi de har et stort utvalg men også fordi de har rask levering. Det passer nemlig en utålmodig sjel ganske greit når man skal nett-shoppe. Her har jeg hvertfall satt sammen noen wanties derifra, så får jeg se hva jeg velger å prioritere underveis ;-)

Bukse fra Vero Moda / Genser fra By Malene Birger / Belte fra NLY Trend / Sko fra Timberland / Veske fra By Malene Birger

Bukse fra Vero Moda / Poncho fra Vero Moda / Genser fra JacquelineDeYoung / Sko fra NLY Shoes / Veske fra NLY Accessories

Bukse fra Vero Moda / Genser fra Calvin Klein / Klokke fra Olivia Burton / Ryggsekk fra Day by Birger Mikkelsen / Sko fra Nike

Som dere sikkert ser er jeg veldig fan av basisplagg og farger som går til alt og som kan mikses om hverandre. Men det er jo disse plaggene som blir værende i skapet år etter år også. Håper dere likte innlegget, og dere må gjerne trykke på liker-knappen om dere ønsker mer av dette! Ha en fin dag :-)

Hva er dine høstfavoritter? 

  • 644 lesere

Likes

Comments

God kveld, fininger <3

I dag ble det en liten tur innom jobben for min del, også har klokken egentlig bare flydd helt til jeg fikk Matheo i seng for en times tid siden. Har tittetlitt rundt på nettet i kveld, og funnet ut at jeg har lyst på altfor mye av høstens nyheter. Tenkte kanskje å samle opp litt til et eget innlegg med mine must-haves i høstgarderoben om det høres interessant ut?

I morgen er det jobb som står på timeplanen igjen, også er det mulig vi tar en natt hjemme i gamle leiligheten mens vi fortsatt har den ;-) Har litt av hvert som skal gjøres der også, så det er greit å utnytte de mulighetene man har tenker jeg. Jeg elsker uker som det her, hvor timeplanen er full av herlige gjøremål og avtaler. Denne uken har jeg jobb tre dager til og planer på kvelden nesten hver eneste dag! Ingen tvil om at livet smiler om dagen ;-) Ville egentlig bare titte innom dere for å si hei! Oppdaterer dere utover dagen imorgen <3

  • 705 lesere

Likes

Comments

Hei hei!

For noen dager siden dumpet det ned en pakke i postkassen med litt nytt til både meg og Matheo! Det er så deilig å kunne oppdatere høstgarderoben til Matheo litt, samtidig som jeg fikk fylt på med litt ny sminke. Det neste på listen over ting som skal inn i garderoben er store, deilige strikkagensere og et par nye støvletter. Helst både lave skoletter og høye støvletter, men vi får se hva lommeboka sier ja til ;-)

Genser og sko fra Ellos.no


I dag har jeg forsåvidt vært rundt et par ærend og hatt koselig besøk av Susanne! Et par timer med skravling og fiksing av negler ble fort til at vi ble sittende helt til det var tid for å hente barna i barnehagen. Hadde storeplaner om å fikse mine egne negler i kveld, men vi får se hvor fristende det er innen Matheo er i seng. Kjenner jeg meg selv rett blir det nok heller en god serie og tidlig kvelden. Ønsker dere en fin dag!

Alt på bildet er fra Ellos.no!  

  • 734 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : INSPIRASJON

Det florerer av negative holdninger så fort kalenderen viser 1.september. Ja, vi er fullt klar over at vi får dårligere vær, kaldere dager ogat mørket kommer raskere men høsten er jo så ufattelig mye mer enn det. Med en litt positiv holdning, kreativetanker og et kjapt googlesøk finnes det faktisk utrolig mange gode grunner tilå elske høsten. Under ser dere en liten glad-liste over mine grunner til åelske høsten. Håper den kan være til inspirasjon for noen av dere! <3

Tv-programmer. Omsommeren brukes lite tid bak tv-skjermen for min del. Litt fordi det er altforfint vær til å sitte inne hele dagen og litt fordi det ikke finnes et enestebra program som går. Men på høsten er det sesongstart på alt, og jeg elsker åparkere meg bak skjermen mens Grey’s anatomy, Ungkaren, Senkveld med Thomas ogHarald, Skal vi danse og en haug andre programmer ruller over skjermen. Dessutener det veldig greit å bruke det dårlige været som en unnskyldning til å værelitt tv-slave, hihi.

Høstmiddagene! Åh, detfinnes ingenting bedre enn pappas hjemmelagde lapskaus og fårikål! Det erdefinitivt noe av det jeg setter mest pris på med denne årstiden. Er man littkreativ kan man plukke noen epler fra hagen og lage en eplekake ellerhjemmelaget syltetøy også. Eller en egen eplejuice!

Høstklærne! Åh, jeg elsker høstmoten. Strikk, store skjerf ogstøvletter! Det er så herlig å kunne pakke seg inn i flere lag med klær, utenat det blir hverken for varmt eller for kaldt. Behagelige hverdagskjoler medstrømper er også veldig behagelig på høsten!

De fine farene utendørs.Jeg vet ikke med dere, men jeg har skogen som nærmeste nabo, og det er noe egetmed å stå i vinduet på morgnen med kaffekoppen i en hånd, og nyte utsikten avgule, brune og oransje blader. Spesielt hvis det er sol! Åh, det er jo bare nydelig.

Teltturer. Dra når detikke er fullt så varmt lengre, men samtidig ikke sprengkaldt. Ta medvennegjengen og ha allsang rundt bålet på kvelden, ta med familien eller lag enkoselig kjærestetur ut av det. Det er sosialt og man blir litt tvunget til ålegge bort telefonen for en dag eller to. Og hvor koselig er det ikke med bål,grilling av marshmallows og godt selskap? 

Det nærmer seg jul, og man kan titte etter julegaver med noe bedresamvittighet. Kakemenn, pepperkaker og julebrus inntar butikkhyllene og innenvi når November har jeg allerede oppdatert julelisten min på Spotify!

Lyden av plaskende regn.Okei, jeg finnes ikke litt fan av regn engang, hvertfall ikke hvis jeg må ut idet. Men ingenting er koseligere enn lyden av regnet som trommer på taket etterleggetid, eller på en lat søndag. Det gir meg alltid en god unnskyldning til åbli værende under dyna om jeg har muligheten.

Man har en godunnskyldning til å holde seg innendørs en lørdagskveld, om man har mest lysttil det. Inviter jentegjengen over på spillkveld med brettspill og vin, ellerkryp opp i armkroken på kjæresten og snurr en film eller tre.

Det er tid for levende lys og fyr i peisen! Åh, endelig. Pengeforbruketmitt på telys og kubbelys er latterlig om høsten, men jeg elsker når detbrenner i levende lys i hver eneste krok! Det varmer godt samtidig som det erutrolig koselig. Og personlig får jeg alltid en spesiell følelse av jul når jegblåser ut lysene for kvelden. Aner ikke hvorfor, men sånn har det alltid værtfor min del!

Varm kakao. Åh, dennefortjener et eget punkt! Hvor herlig er det vel ikke å komme hjem etter ennødvendig tur ute i ruskevær, for å lage seg en god og varm kakao? Sette segunder pleddet i sofaen med favorittboka eller favorittserien, mens man merkervarmen sakte, men sikker brer seg tilbake i kroppen. Ah, fantastisk!

Hva er dine favoritter med høsten?

Likes

Comments

God søndagskveld, dere!

I dag bestemte vi oss for å utnytte en ellers så kjedelig søndag, og gjøre litt ut av den. Midt på dagen satt vi derfor kursen mot Fredrikstad og Leo’s lekeland, sammen med Susanne og hennes sønn. Merker utrolig godt på Matheo når han ikke har vært i barnehagen på noen dager, så han hadde veldig godt av å få ut litt energi i dag. Lekeland falt i smak for både store og små, og det er veldig tydelig at Matheo har vært der før. Han løp rundt, klappet i hendene og skrek ”YES!” når han så hvor vi hadde parkert, haha. Det ble et par timer med lek og moro og en aldri så liten svipptur innom Sverige før vi satte kursen hjemover. Da hadde vi to utslitte unger i baksetet som begge fikk seg en altfor sen lur, og akkurat det ble litt kaos her i heimen. Noen som sa lakenskrekk!? Frykter han er farlig lik meg der, altså...

I morgen er det mandag og ny uke og jeg kjenner at det skal bli godt. Det er deilig å ha litt rutiner på ting og den kommende uken er allerede fylt opp med koselige gjøremål! Nå pakker jeg straks sammen de siste pappeskene i leiligheten i Son også, og vi er klare for et nytt kapittel. Slenger med et gammelt bilde under her, for surrehue som jeg er glemte jeg at kameraet lå i veska helt til vi satt oss i bilen på vei hjem igjen fra lekeland...

Ønsker dere en fin søndagskveld videre! Hva har du brukt dagen til? :-)

  • 742 lesere

Likes

Comments