God kveld. I skrivende stund sitter jeg med beina høyt på sofaen, med godteriposen på den ene siden og en bolle potetgull på den andre. Jeg har enda ikke kommet meg ut av kjolen, men det er vel fordi det har gått i 110 km/t fra klokka tolv i dag. Jeg må bare senke skuldrene litt. 80 årslaget var vellykket og gaven falt i smak, sånn til tross for at mini langt ifra hadde dagen sin. Det tok ikke mer enn en halvtime fra vi kom til han begynte å mase om å dra hjem... men han var ikke helt i form, så han er tilgitt allikevel.

Etter tre og en halv time i selskap - ja, han holdt faktisk ut så lenge (!), var det på tide å finne veien hjem. Før vi i det hele tatt hadde kommet halvveis spydde ungen ned hele bilen til mannen. Åh, flaks at han gjorde det akkurat nå da, for disse skinnsetene er ikke akkurat billige. Men sånt skjer, og det kan man ikke styre. Så det var bare å stoppe i veikanten og få tørket det man kunne. Mannen tok det heldigvis langt bedre enn jeg forventet, selv om alt dette er relativt nytt for han. Men tilbake til overskriften.

Denne lille spalten hadde jeg når jeg blogget sist. Personlig synes jeg det er ganske ålreit å lese hos andre også, da jeg alltid fanger opp et filmtips eller noen nye sanger til spillelisten min. Tenkte dette kunne bli en vanlig greie på søndager eller mandager fremover, det er jo alltid ålreit med et lite tilbakeblikk.

UKENS OPPTUR:
Det er vanskelig å plukke ut en spesifikk ting, for jeg har det generelt veldig bra om dagen. Men i dag har det vært en veldig koselig dag hvertfall! 80 årslag med en haug ukjente mennesker er egentlig litt utenfor komfortsonen min, men jeg synes det gikk ganske bra. Jeg har også fått landet en del julegaver denne uken, så det var deilig. Greit for alt som er unnagjort :-)


UKENS NEDTUR:
Sykdom. Uten tvil. Jeg er så lei og jeg er så klar for å bli kvitt alt av basiller og bakterier som flyter rundt her. Er det ikke den ene, så er det den andre. Satser på at vi tok hele runden nå og at vi slipper billig unna når julen nærmer seg. Det skjer så mye fremover nå at jeg virkelig ikke har tid til sykdom på noen av oss. Men jeg skal ikke klage over et par tette neser, sånn egentlig. I en samtale med en kollega her om dagen, hvor hun fortalte at de hadde hadde omgangssyken på rundgang i fem uker (!) en gang, så anser jeg meg som relativt heldig allikevel. Toppet seg skikkelig når mini spydde ned bilen på vei hjem fra bursdag i kveld.

UKENS SANGER:
Niall Horan - Too much to ask
Marchmello, Kahlid - Silence
Inna Wroldsen - Strongest
Julia Michaels - Issues

UKENS SERIE:
Jeg lurer på om denne noen gang kommer til å forandre seg, men nå som det er en ny sesong av Grey´s anatomy blir jeg nødt til å se denne! Mannen kan ikke fordra den serien, så den sniker jeg meg til å se etter han har sovnet, mens jeg dusjer og når jeg er helt alene. Haha, utrolig frustrerende egentlig, men igjen - det er ikke alt han ser på som jeg synes er like interessant heller. Heldigvis klarer vi å bli enige om noen ting ;-)


UKENS CRAVINGS:
Hmm. Jeg er litt sucker for julebrus om dagen, det må jeg innrømme. Og Fanta! Men sistenevnte har jeg vært svak for siden tidlig i sommer. Vet ikke helt hva som skjer med det.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : DIY

Her om dagen lagde jeg og Matheo julegaver sammen og det slo godt an hos mini. Det er jo så utrolig koselig å få hjemmelagde julegaver også, så jeg tenkte jeg skulle dele noen tips her inne frem mot jul. Disse lyktene er utrolig enkle å lage, samtidig som de er veldig søte. Disse lagde jeg og Matheo i julegave i fjor også og det slo godt an hos flere! Senere i dag skal vi i 80 årslag til mannens farmor, så vi lagde et par lykter til henne i går.

Alt du trenger er:

- To tomme syltetøyglass.
- Eggehviter
- Sukker
- Litt hyssing

Slik gjør du:

Start med å vaske de brukte glassene. Du velger selv hvordan glass du ønsker å bruke, jeg har brukt bittesmå glass og større glass. Begge deler blir like fint! Så tar du eggehviten fra ett egg og heller oppi det ene glasset. Det kan være lurt å ha lokkene til glasset liggende, slik at du kan skru på dette nå. Så rister du glasset, slik at hele innsiden av glasset er dekket med egg. Hell ut det som er overflødig. Så tar du tre-fire spiseskjeer med sukker oppi, og gjentar prosessen. Her kan du gjerne riste såpass lenge at du får nok med sukker på sidene. Hell igjen ut det som blir igjen av sukker. Så tar du litt hyssing og surrer rundt toppen på lykten. Du kan også velge om du ønsker å dekorere selve lykten med klistremerker eller noe annet gøy, personlig synes jeg at det enkle ofte er det beste. Dette er en kjempe enkel gave å lage sammen med de små, samtidig som det er veldig koselig å få. Dessuten koster det nesten ingenting!

Nå skal jeg straks komme meg på badet og få fikset litt hår og sminke!

Oppdaterer senere <3

Likes

Comments

Skrevet i : TIPS

Okei, at vi allerede har kommet til midten av november betyr to ting. Sesongen for sosiale sammenkomster nærmer seg ned stormskritt og jeg må enda en gang finne kjoler. Til jente å være anser jeg meg selv som over gjennomsnittet kresen når det kommer til finstas. Jeg kan være glad i å pynte meg og alt det der, men jeg er bare så innmari kresen. Uansett, de neste månedene byr på selskaper både i den ene og andre sjangeren. Det er alt fra 80 årslag til julebord og stygg-julegenser tradisjon hos tante og da er det klart at garderoben må fornyes litt.


Etter å ha vurdert kjoler i alle størrelser og fasonger på de 1500 forskjellige nettsidene som finnes, har jeg endelig klart å lande på et par favoritter - og et par av de henger allerede i skapet, klar til bruk! Jeg har samlet mine favoritter fra Nelly.com, og disse finner dere nedenfor.

- Alle kjolene finner dere på Nelly.com -

I skrivende stund sitter jeg på jobb, så dette innlegget er forhåndspublisert. Det er jobbhelg på meg denne helgen, så det jeg har av fritid brukes nok til kvaltitetstid med mini og kvalitetstid med mannen. Helgene er stappfulle av spennende planer fremover, så jeg skal prøve å få oppdatert litt hyppigere.

Ønsker dere en fin fredag i mellomtiden.

Likes

Comments

Skrevet i : HVERDAGEN

Influensaen er endelig på vei tilbake og formen føles helt grei. Sett bort i fra en halvtimes snufsing og snørr hver morgen selvfølgelig. Men jeg klager ikke og i morgen er det tilbake på jobb. Endelig. Misforstå meg rett, det har vært utrolig deilig å ha et par dager uten et hat-forhold til vekkerklokken men jeg begynner å kjenne på en følelse av... isolasjon. Mannen har nemlig tatt kommandoen mens jeg har vært syk og beordret meg til å holde sofaen. Veldig deilig - for all del. Men nå skal det bli godt å komme tilbake til hverdagen.

Etter en uke med hoven hals hvor jeg har følt meg dritt på generell basis, var det digg å kunne dra ut og fikse litt på utseendet i dag. Jeg har blant annet fått klippet av nærmere syv cm med slitte tupper, så nå føler jeg meg endelig litt som meg selv igjen. Jeg skal snart avgårde og hente mini i barnehagen, så skal vi lage litt julepynt. Det var høydepunktet før han dro i barnehagen tidligere, så det blir stas. Han er også veldig bestemt på at vi skal lage sjokoladekake, men vi får vel se på det. Kan ikke rekke alt heller ;-)

Ønsker dere en fin torsdag <3

Likes

Comments

Skrevet i : HVERDAGEN

Vi kom ikke lenger enn til november før forkjølelsen jeg har prøvd å unngå tok meg igjen. Jeg har ikke tid til å være syk, jeg. Ikke at jeg tror at sår hals og rennende nese kommer passende for noen, men akkurat nå har jeg virkelig ikke tid. Jeg skal derfor prøve å lure kroppen med masse hvile og se om den bedrer seg selv snart. To besøk hos Herr. Doktor på under en uke er litt i overkant, men må man så må man. Det å være en snørrbombe over tid innebærer også sykemelding, fant jeg fort ut. Jeg skal glatt innrømme at det ikke er min sterkeste side, og det fant vel også sjefen min ut når jeg stod med sykemeldingen i hånda og ikke visste at jeg måtte signere den engang... det er ikke så lett, si. Sist gang jeg var sykemeldt var tross alt i 2013.

Om jeg skal grave frem en fordel med å være syk, må det være at mannfolket virkelig stiller opp. Selv om det er litt for tidlig å føle seg komfortabel med snørr i halve ansiktet når jeg våker og håret samlet i en dott på toppen av hodet mesteparten av dagen, så evner han allikevel og kysse meg på panna og si at jeg er fin. Hvorvidt han mener det er selvfølgelig en annen ting, men koselig er det uansett. Føler meg ikke fullt så stygg da.

Jeg tror det er ganske safe å si at dette bildet er fra en av mine bedre dager.

Skulle bare hoppe innom og gi et lite livstegn jeg. Nå venter en film med kleenexen, nesesprayen og mannfolket. Vi har blitt en skikkelig firerbande, nemlig. Det er jammen godt å kunne ta et par kvelder her iblant.

Ønsker dere en fin mandag videre! Håper formen deres er bedre enn min.

Likes

Comments