Header

Innlegget inneholder sponsede produkter/reklame

Uææ, i dag fyller jeg 22 år, yay! 🎉 Jeg har vært så heldig å få akkurat det jeg har ønsket meg i år og litt ekstra. Jeg er så uendelig takknemlig og heldig!

Jeg skal om ikke så alt for lenge ut å unne meg selv en frisør time. Jeg har nemlig ikke vært å klipt meg siden i sommer, rett og slett fordi jeg ikke har turt. Jeg var så dum å dro spontant til en frisør jeg aldri hadde vært hos før og det kostet meg både kloremerker, kortere hår enn jeg hadde lyst på og smerter i hodet etter at hun ved flere anledninger brant meg med hårføneren. Så i dag skal jeg til min favoritt frisør nå som jeg har fått "spart ut" håret litt igjen slik at jeg får ordnet opp i alt som gikk galt sist.

Jeg tenkte også at dette var en perfekt timing å gi litt til dere også. Så jeg skal faktisk ha min første giveaway!! I samarbeid med @caseapp er jeg så heldig å få lov til å gi ut et gavekort på 300kr. Hvis du vil være med så gjerne gå inn på Instagram kontoen min @jseily og se hvordan reglene er for å bli med der ✨ Den er også internasjonal! 

Jeg har vært så heldig å få tilsendt et iphonedeksel og et skin til min Macbook, noe jeg er helt forelsket i! Jeg har valgt marmor til både mobilen og macbook´en min da jeg liker det rent og stilfullt. Caseapp har mange utrolig fine produkter til både telefon og data. Her kan du både lage ditt eget design eller velge ett av mange de allerede har.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Innlegget inneholder sponsede produkter/ Reklame

Hello, world!

For et par uker siden fikk jeg tilsendt disse fantastiske vippene fra DUFFlashes og har fått testet de ut litt siden da. Jeg må virkelig si jeg er imponert! Frem til nå har jeg ikke vært borti noen vipper så gode som disse, og de gjør virkelig ene hver look enda finere i mine øyne. Jeg har forresten vippene kalt Sasha Fierce og Twiggy fra Premium 3D Faux Mink Kolleksjonen.

Bare SE på de vippene. I can´t even...!! Jeg gleder meg virkelig til å lage flere looks med disse og ikke minst et stort pluss at vippene faktisk kan brukes opp til 25 (!) ganger ved pent bruk 😱 Har du noen forslag til hvordan look jeg kan lage med disse? Gjerne kom med dem 😊

Har du prøvd DUFFlashes? Hvem er dine favoritter?

Likes

Comments

Hvis du følger meg på instagram så har du sikkert fått med deg et par bilder av disse. Jeg har jo faktisk lagt ut bilder av de før her på bloggen også, men ikke nevnt noe om dem. Dette er Stick Foundationsene fra INGLOT og jeg har allerede 4 farger! Jeg vet jeg kommer til å hamstre to farger til etterhvert. Vi har nemlig fått inn to nye toner i kolleksjonen og jeg har faktisk allerede kjøpt en av dem, men har virkelig lyst på den andre slik at jeg kan bruke det til kveldslooker også.

Sticksene er kjempe fine og kremete. Det skal sies at jeg brukte veldig lang tid på å finne ut hvordan den ville legge seg fint på min hud, men etter at jeg endelig knakk koden takket være min herlige kollega klarer jeg virkelig ikke å legge de i fra meg! De jeg har nå er kjempe fine til hverdagsbruk og legger seg naturlig på huden. Alt du trenger ved siden av er en fuktig Beauty Blender, and you´re good to go!

Jeg har en lik min egen hudtone, en lysere, en til å varme opp og en til å skyggelegge. Det skal sies at den jeg bruker til å skyggelegge er kjempe fin og gir deg det naturlige resultatet til hverdagslig bruk, men nå som jeg har falt pladask for disse herlighetene må jeg selvfølgelig få tak i den mørkeste fargen til å skyggelegge med også. Slik at jeg får brukt dem til kveldslooker, som jeg nevnte i stad.

Har du fått prøvd disse? Hva syntes du om dem? 😄

Likes

Comments

Innlegget inneholder sponsede produkter / Reklame

Hei og hopp! Hatt en fin helg?

Min har iallfall gått utrolig fort! På fredag gikk dagen til å forberede til gårsdagens festligheter, for vi hadde nemlig planlagt en overraskelsesfest til mormoren min som fylte 70 år 🎉

Slik ble min makeup look for kvelden i går. Jeg har fått inspirasjon og ikke minst interesse for sminken inglotireland gjør på både kunder og seg selv. Jeg syntes det er så fint!

PRODUKTER SOM BLE BRUKT

FACE
INGLOT Stick Foundation - 102 og 119
INGLOT Undereye Concealer - 96
INGLOT Loose powder - 14
INGLOT Sculpting Powder - 509
INGLOT HD Highlight - 151 og 152

EYES
INGLOT Eyeshadow Keeper
INGLOT FS Eyeshadows - 330, 300, 299, 298, 305 og 391
INGLOT AMC Pure Pigment - 121 og Duraline
INGLOT AMC Eyeliner Gel - 77
INGLOT AMC Brow Liner Gel - 19
INGLOT Brow Shaping Mascara - 03
INGLOT Lash Enhancer Mascara

LIPS
INGLOT HD Lip Tint Matte - 17 og 37


LASHES
DUFFLASHES - Sasha Fierce

Likes

Comments

Hei hei, og god søndag til deg!

Jeg har inntatt sofaen (merker at jeg litt for ofte skriver dette, men det er jo den beste plassen å kose seg med bloggen) etter en helg med masse kos. Jeg og samboeren hadde nemlig invitert søsknene mine over for "pysjfest" som vi kaller det. Det er rett og slett bare at de sover over hos oss, hvor vi har på koseklær/pysjamas, spiser middag, spiller og ser på film mens vi spiser snacks og drikker brus haha! Dette har blitt en liten tradisjon da vi allerede har gjort det tre ganger siden vi begynte med det i fjor. Jeg syntes det er koselig, og håper på flere av slike kvelder.

Søsteren min hjalp meg med å plukke blomster og sette den opp for meg i går og jeg er absolutt forelsket i den! Jeg har fått en ting for blomster i det siste. Det er så fint både til bilder og selvfølgelig til å pynte leiligheten med. Nå skal jeg titte litt til på Pinterest før jeg tenker å finne senga. Håper du har hatt en herlig helg, det har iallfall jeg ❤

Likes

Comments

Jeg syntes alltid at det er så godt å stå opp tidlig om morgenen og ha god tid før jobb. Jeg er sånn når det kommer til alt. Jeg må ha god tid på meg, hvis ikke får jeg panikk og det verste jeg vet er nettopp det. Det var en periode hvor jeg hadde vanskeligheter med å stå opp tidlig, selv om jeg har lenge vært et A-menneske. Jeg har brukt en ganske lang periode på å komme meg tilbake til gode morgenrutiner igjen. Jeg tror 2016 var et vanskelig år noe som sikkert gikk utover døgnrytmen min også.

Nå har jeg planer om å forsvinne litt i den nye boken min før jeg drar videre på jobb. Jeg håper du får en kjempe fin dag og avslutter januar måneden med stil 😁

Likes

Comments

Jeg har sverget til Chanel sin Eau Tendre parfyme i mange år, men etter en kort periode uten den tenkte jeg at jeg likeså kunne prøve ut en ny en. Jeg har hatt et lite øye til YSL sin Black Opium en god stund, men ville ikke bestille den før jeg hadde fått lukte på den. Så jeg dro en tur på Kicks og fant fort ut at jeg ville ha den med en gang og den er nå en absolutt favoritt! 😄

Likes

Comments

som nevnt tidligere har jeg hatt en obsession med nude i både brunt og rosa toner i det siste. Det er selvfølgelig ingen unntak når det kommer til leppestifter. Akkurat nå er det disse to fra Mac som har vært to favoritter hos meg! - Taupe og Velvet Teddy ✨

Likes

Comments

Hei, alle fine mennesker der ute!

Håper alle har en kjempe fin helg. Jeg har langhelg og har hatt fri fra i går og har nå fri helt til mandag, så jeg klager ikke! 😁 Vi har foreldrene til samboeren min på besøk i helgen, noe jeg syntes er super hyggelig da de bor på sørlandet, noe som resulterer i at vi ikke ser dem så ofte.

Bildet er fra forrige uke sammen med venninnen min Christine ❤ Vi hadde en super hyggelig dag med både knipsing av bilder, kaffe og is! Det er denne fantastiske jenta som har lært meg masse når det kommer til å ta slike bildene jeg tar nå. Sjekk henne gjerne ut her på Nouw eller instagram . Hun tar fantastiske bilder av både barne sine, barneklær/leker og generelt nydelige detaljer. Så er det noen jeg anbefaler å sjekke ut så er det hun 😄

Likes

Comments

Har dere lagt merke til at jeg har endret en del på designet mitt på bloggen? Det er fordi jeg tenkte det var på tide å prøve noe nytt! Her er jeg så heldig å ha en kjempe flink lille søster som har laget både header og logo til meg! (Logoen kan du se i sidemenyen) Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Følg henne gjerne på instagram: Miwidesign 💎

Likes

Comments