Header

Jeg er så heldig å ha denne vakre jenta som fast kunde hos meg og for en liten stund tilbake gjorde jeg denne makeup looken på henne. Ble hun ikke fin ? 😍

Likes

Comments

Noen uker tilbake gjorde jeg denne fantastiske og herlige jentas makeup på jobben min! Hun ble super fornøyd og det gjør meg selvfølgelig glad når kunder blir fornøyde 😃 

Jeg føler jeg sier det hele tiden, men dagene går virkelig i ett og jeg føler jeg ikke klarer å holde ordnen på alt som skjer. Kanskje det bare må bli en vane sak? Jeg er nemlig ikke så vant med å ha så mye i planene som jeg har hatt og kommer til å ha fremover som det jeg har nå.

Likes

Comments

Her er det veldig lenge siden sist jeg klikket inn. Jeg føler jeg er all over the place for tiden og det irriterer meg. Jeg klarer liksom ikke å bestemme meg for hva jeg vil og skifter mening fortere enn du klarer å si tamponger. Jeg vil så gjerne gjøre alt så inderlig bra og alltid være på topp, men jeg føler jeg aldri helt når toppen og drukner i arbeid istedenfor. Det skal jo ikke være sånn, eller skal det?

Jeg har iallfall funnet ut at jeg skal fra nå av poste makeup looks jeg lager her på bloggen, så får vi se hvor lenge det varer. Jeg mener og tror det blir mest overskikkelig for meg og selvfølgelig så savner jeg jo å bruke denne bloggen mer også.

Her er forresten en makeup look jeg lagde en stund tilbake. Jeg har forelsket meg sånn i disse fargene og denne looken er helt innafor hos meg nå.

Likes

Comments

Hei, alle fine mennesker!

Hatt en fin helg? Jeg jobbet dagvakt i går etterfulgt av spontan besøk og fest, haha! Derfor går dagen i dag til å slappe helt av på sofaen! Akkurat nå er jeg helt i "inspo modus" og ser på masse inspirasjonsbilder og har på throwback musikk.

Til bursdagen min fikk jeg nemlig London tur i bursdagsgave, så dit skal jeg i september 🙌 Jeg har ønsket å dra tilbake dit i flere år nå, og får endelig muligheten igjen om et halv år, yay! Pluss at i forrige uke ble det bestemt ferietur til Florida i to uker, så der er det også bestilt tur i februar neste år ✌ Uæææ! Jeg har ikke vært på ferie på 2 (!) år og nå er det bestilt to ferier på under 1 år! 🎉 Føler meg som verdens heldigste jente!

Her kommer litt inspo bilder til feriene:

LONDON
FLORIDA 

Om du har noen gode tips å gjøre både i Florida eller i London, så er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet! Her tar man i mot alle tips man kan få. Jeg har selvfølgelig en liten bucketlist jeg gjerne vil få krysset av alt på mens vi er der 😄

Likes

Comments

Innlegget inneholder sponsede produkter/reklame

Jeg har vært så heldig å fått tilsendt et produkt fra scandinaviansmile.no! Jeg har nemlig fått muligheten til å teste ut deres tannbleknings produkt. Det er 100% naturlig og laget av kull fra kokosnøtt skall. Det smaker ingenting og det ga resultater med en gang for meg!

Alt du trenger å gjøre:

- Dypp tannbørsten du får med i kittet i vann
- Dypp så tannbørsten i boksen med pulveret i
- Puss tennene i 2-4 minutter
- Spytt så ut og rens munnen med vann
- Puss så tennene med tannbørste og tannkrem
- And you´re done!

Likes

Comments

Innlegget inneholder sponsede produkter/reklame

Uææ, i dag fyller jeg 22 år, yay! 🎉 Jeg har vært så heldig å få akkurat det jeg har ønsket meg i år og litt ekstra. Jeg er så uendelig takknemlig og heldig!

Jeg skal om ikke så alt for lenge ut å unne meg selv en frisør time. Jeg har nemlig ikke vært å klipt meg siden i sommer, rett og slett fordi jeg ikke har turt. Jeg var så dum å dro spontant til en frisør jeg aldri hadde vært hos før og det kostet meg både kloremerker, kortere hår enn jeg hadde lyst på og smerter i hodet etter at hun ved flere anledninger brant meg med hårføneren. Så i dag skal jeg til min favoritt frisør nå som jeg har fått "spart ut" håret litt igjen slik at jeg får ordnet opp i alt som gikk galt sist.

Jeg tenkte også at dette var en perfekt timing å gi litt til dere også. Så jeg skal faktisk ha min første giveaway!! I samarbeid med @caseapp er jeg så heldig å få lov til å gi ut et gavekort på 300kr. Hvis du vil være med så gjerne gå inn på Instagram kontoen min @jseily og se hvordan reglene er for å bli med der ✨ Den er også internasjonal! 

Jeg har vært så heldig å få tilsendt et iphonedeksel og et skin til min Macbook, noe jeg er helt forelsket i! Jeg har valgt marmor til både mobilen og macbook´en min da jeg liker det rent og stilfullt. Caseapp har mange utrolig fine produkter til både telefon og data. Her kan du både lage ditt eget design eller velge ett av mange de allerede har.

Likes

Comments

Innlegget inneholder sponsede produkter/ Reklame

Hello, world!

For et par uker siden fikk jeg tilsendt disse fantastiske vippene fra DUFFlashes og har fått testet de ut litt siden da. Jeg må virkelig si jeg er imponert! Frem til nå har jeg ikke vært borti noen vipper så gode som disse, og de gjør virkelig ene hver look enda finere i mine øyne. Jeg har forresten vippene kalt Sasha Fierce og Twiggy fra Premium 3D Faux Mink Kolleksjonen.

Bare SE på de vippene. I can´t even...!! Jeg gleder meg virkelig til å lage flere looks med disse og ikke minst et stort pluss at vippene faktisk kan brukes opp til 25 (!) ganger ved pent bruk 😱 Har du noen forslag til hvordan look jeg kan lage med disse? Gjerne kom med dem 😊

Har du prøvd DUFFlashes? Hvem er dine favoritter?

Likes

Comments

Hvis du følger meg på instagram så har du sikkert fått med deg et par bilder av disse. Jeg har jo faktisk lagt ut bilder av de før her på bloggen også, men ikke nevnt noe om dem. Dette er Stick Foundationsene fra INGLOT og jeg har allerede 4 farger! Jeg vet jeg kommer til å hamstre to farger til etterhvert. Vi har nemlig fått inn to nye toner i kolleksjonen og jeg har faktisk allerede kjøpt en av dem, men har virkelig lyst på den andre slik at jeg kan bruke det til kveldslooker også.

Sticksene er kjempe fine og kremete. Det skal sies at jeg brukte veldig lang tid på å finne ut hvordan den ville legge seg fint på min hud, men etter at jeg endelig knakk koden takket være min herlige kollega klarer jeg virkelig ikke å legge de i fra meg! De jeg har nå er kjempe fine til hverdagsbruk og legger seg naturlig på huden. Alt du trenger ved siden av er en fuktig Beauty Blender, and you´re good to go!

Jeg har en lik min egen hudtone, en lysere, en til å varme opp og en til å skyggelegge. Det skal sies at den jeg bruker til å skyggelegge er kjempe fin og gir deg det naturlige resultatet til hverdagslig bruk, men nå som jeg har falt pladask for disse herlighetene må jeg selvfølgelig få tak i den mørkeste fargen til å skyggelegge med også. Slik at jeg får brukt dem til kveldslooker, som jeg nevnte i stad.

Har du fått prøvd disse? Hva syntes du om dem? 😄

Likes

Comments

Innlegget inneholder sponsede produkter / Reklame

Hei og hopp! Hatt en fin helg?

Min har iallfall gått utrolig fort! På fredag gikk dagen til å forberede til gårsdagens festligheter, for vi hadde nemlig planlagt en overraskelsesfest til mormoren min som fylte 70 år 🎉

Slik ble min makeup look for kvelden i går. Jeg har fått inspirasjon og ikke minst interesse for sminken inglotireland gjør på både kunder og seg selv. Jeg syntes det er så fint!

PRODUKTER SOM BLE BRUKT

FACE
INGLOT Stick Foundation - 102 og 119
INGLOT Undereye Concealer - 96
INGLOT Loose powder - 14
INGLOT Sculpting Powder - 509
INGLOT HD Highlight - 151 og 152

EYES
INGLOT Eyeshadow Keeper
INGLOT FS Eyeshadows - 330, 300, 299, 298, 305 og 391
INGLOT AMC Pure Pigment - 121 og Duraline
INGLOT AMC Eyeliner Gel - 77
INGLOT AMC Brow Liner Gel - 19
INGLOT Brow Shaping Mascara - 03
INGLOT Lash Enhancer Mascara

LIPS
INGLOT HD Lip Tint Matte - 17 og 37


LASHES
DUFFLASHES - Sasha Fierce

Likes

Comments

Instagram@jseily