I gave you shelter, you gave me joy.
I gave you food, you gave me loyalty.
I gave you walks, you gave me companionship.
I gave you my heart, you gave me unconditional love. 

Denne jenta vet veldig godt hvordan hun får viljen sin. Hun får egentlig ikke lov til å sove i sengen vår fordi hun elsker å breie seg slik at vi ikke får sove, men hun finner alltid en måte å overbevise meg og samboeren min om at det sikkert blir koselig, hver eneste gang 😂  Nå som det også begynner å bli kaldt ute har hun funnet ut at det blir godt og varmt om hun smyger seg opp og legger seg mellom putene våres. Noe som resulterer i at jeg har våknet opp med en hårete stomp i ansiktet litt for mange ganger. 

Men hun smelter hjertet mitt og jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten henne ❤  Hun sier ikke nei takk til å være med på noen bilder heller, for se så fin hun ble på disse bildene jeg tok i går! Det blir nok til at vi får ett av bildene forstørret slik at vi kan ha det i ramme på stua ❤

Til deg som sikkert lurer på hva som har skjedd med det ene øyet hennes, så ble hun født blind på det øyet. Hun er frisk og rask ellers, og hun har et godt liv selv om hun ikke ser på det øyet.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

​Jeg er så fornøyd med hvordan den grå veggen ble på soverommet vårt! 😃  Det gjorde liksom seg sammen med resten av stilen vi har i huset. Nå må vi bare få kjøpt inn litt mer maling så vi blir ferdig med veggen over trappen i samme farge, så vi får knekt av litt der også.

Når vi flyttet inn bestemte vi oss for at vi skulle male alle veggene i hvitt, slik at vi heller kunne endre det etterhvert når vi begynte å møblere for å finne ut hva som ville passe best inn. Det tror jeg hjalp veldig for nå var det mye enklere å finne ut hvordan farge som ville bli fint. 

Likes

Comments

.... Sitter jeg og hunden min på hver vår stol på kjøkkenet, hvor jeg nyter en kopp med varm te og hun sitter å titter opp på meg i håp om å få noe godt. Om ikke så alt for lenge må jeg reise meg opp og begynne å gjøre litt arbeid hjemme i huset. Vi har nemlig malt inne på soverommet vårt igjen og nå er det på tide å skyve alt på plass der det sto før vi begynte. Håper også jeg får tatt noen bilder av det ferdige resultatet i løpet av dagen, for jeg ble kjempe fornøyd med valget av fargen!

Jeg er forresten helt i høst modus, noe jeg gleder meg like mye til hvert år, men det resulterer også i at det sikkert blir mye bilder av slike ting, som det rett over her.

Likes

Comments

Jeg har lenge mast på søsteren min at vi måtte finne en dag hvor jeg kunne gjøre en makeup look på henne, slik at jeg både kunne "øve" litt og så ta noen bilder av det ferdige resultatet. Endelig fikk vi det til i høst ferien og da ble det selvfølgelig en høst inspirert look også, med fokus på både lepper og øyne. Hva syntes du? 😊

Jeg har vært borte lenge fra denne bloggen, rett og slett fordi jeg ikke følte for å drive med det lenger. Jeg har alltid vært av og på, fordi jeg som person kan ha masse ideer og være kreativ den ene dagen og helt på bunn den neste. Det er nettopp slik jeg har følt med bloggen, og derfor ment det ikke har vært noe vits mer. Jeg har alltid likt å blogge, men følt meg "presset" til å komme med noe bra, og når man er så perfeksjonist som det jeg er, så er det ikke alltid like gøy. Derfor velger jeg fra nå av å ha denne bloggen som et sted hvor jeg kan skrive og legge ut bilder når jeg føler for det, for det er jo en grunn til at jeg aldri valgte å slette den 😊

Likes

Comments

Jeg har alltid hatt en grei hud å ha med å gjøre. Aldri hatt mye kviser eller andre problemer annet enn å være litt tør. Jeg har alltid kunne slippe unna med å fjerne sminke med sminkefjerner og ingenting mer. Nå har huden endret seg helt og karma har vel slått tilbake på den dårlige rutinene jeg har hatt i alle år.

Etter at jeg gikk på skole og måtte fjerne sminke alt fra 1 til 10 ganger i løpet av én dag har det skjedd mye med huden. Jeg har begynt å bli fet i t-sonen, (nese, panne og hake) og jeg får masse kviser.. For en som aldri har hatt problemer med huden er dette mye å ta innover seg. Derfor har jeg nå bestemt meg for å prøve litt nye produkter og være litt flinkere med å gjøre en skikkelig hudpleie rutine i håp om at det vil fungere.

TL SKIN CARE

Jeg har allerede brukt TL sin peeling hjemme og fuktighetskremen brukte jeg alltid på skolen. Jeg har vært super fornøyd med de, så jeg tenkte jeg kunne prøve renseproduktene som kommer i samme serien også.

På nettsiden tilTLBeautystore står det blant annet;

FACIAL CLEANSING MILK - En mild og effektiv rensemelk. Produktet vedlikeholder en perfekt balanse i huden, i tillegg til å rense og fjerne urenheter og makeup på hudoverflaten.

FACIAL TONER - En skånsom og revitaliserende hudtoner, som hjelper til med å fullføre den rensende prosessen. Maksimaliserer opptaket av serum og krem igjennom huden, samtidig som den fjerner spor av rensemelk og makeup.

FACIAL SCRUB - En dyprensende skrubb med små knuste aprikoskjerner. Fjerner effektivt døde hudceller. Den vasker bort urenheter og smuss, og etterlater huden vakker og glødende. 

DAY & NIGHT FACIAL CREAM - En mild og effektiv aldersbekjempende krem. Beriket med det unike TL mineralkomplekset og dødehavsmineraler.

LUSH MASK OF MAGNAMINTY

Etter som huden min har blitt litt mer fet og jeg får mer kviser/urenheter enn vanlig tenkte jeg å teste ut denne masken fra Lush. Jeg har brukt en annen en fra lush før som ga masse fuktighet og gjorde huden myk. Den var jeg veldig fornøyd med, så da håper jeg at jeg blir like fornøyd med denne.

MASK OF MAGNIMINTY - Denne masken gjør alt den kan for å hjelpe mot utbrudd og etterlater huden i tipp topp stand.

CLARISONIC MIA

Jeg kan selvfølgelig ikke la være å legge inn Clarisonic´en min da jeg er så fornøyd med den. Selv om den ikke er ny så bruker jeg den jo med nye produkter!

Har du prøvd noen av disse produktene før? Hva syntes du om dem? 😃

Likes

Comments

Jeg har brukt de siste månedene på å gjøre ferdig freelance kittet mitt og endte opp med et par ting for mye. Det gjør jo selvfølgelig ingenting for da bruker jeg heller disse produktene selv istedenfor! 😃 Det passet meg egentlig ganske greit da jeg har vært på utkikk etter nye bronzing/kontur puddere, og gel liner i beige tone passer perfekt til å bruke på våtkanten! Her har jeg plukket ut fire sculpting puddere i forskjellige for å ha variasjon av bronzing og kontur farger. Alle produktene er fra Inglot.

Jeg skiller mellom privat sminke og jobb sminke av hygieniske grunner. Disse produktene er nye og er ikke brukt på noen andre 😊

Likes

Comments

CARLI BYBEL PALETTE  
~Aspire to inspire~ 

Dette palettet er utrolig fint nå til sommeren. Så enkelt å ha med seg når man skal på ferie da alle fargene gir litt sommer følelse og glow effekten som blir så fin med brunfargen man får. Det er også alltid greit å ha flere ting på samme sted slik at man slipper å ha med seg alt for mye på tur. Her får du for eksempel øyenskygger og highlighter i ett 💎 What more do you need, hehe.

Likes

Comments