Hej!

Livet går fortare än vad jag hinner med nu känner jag. Att gå från noll till åtta på en skala upp till tio är ett stort steg för mig . Att jag nu börjat att lägga energi på annat än mig själv och mitt hem gör att min hjärna blir trött , vila är då de enda !Sitter ensam hemma med hunden och kollar på svenska hollywoodfruar och behöver komma igen med tvätten.

Garrett är iväg på ishockey , dagsläger som tur är ! Nu börjar ju säsongen och iår har han ännu fler uppdrag. Garrett kommer alltså vara hemma mindre men detta är verkligen något jag unnar honom, hockey på både spelar och tränar nivå är hans liv och dröm!!


Likes

Comments

Gud vad jag längtar efter min bättre hälft.

Garrett är iväg till Nederländerna för att vara tränare på ett hockeyläger i två veckor , tur jag har jobbet annars hade jag nog klättrat efter vägarna. Jag tror verkligen att jag kan kalla han för min bättre hälft. Sedan jag träffade Garrett så har jag alltså nu kunnat trappa ner på medicinen för min utbrändhet/depression/ångest och snart är jag helt fri från medicin , världens BÄSTA känsla!

Jag har klarat av att jobba heltid , dock är jag helt slut när jag kommer hem men jag är så tacksam!


XO Jeanette

Likes

Comments

God morgon!

Sitter på jobbet nu efter en natt utan sömn. Helgen har varit i festande och jobbandes tecken , är helt slut nu känner jag .

Men någon som är så himla kul är ju ändå att Garrett är hos mig snart! som jag längtar 💘

Han skulle ju egentligen inte komma förens i början på september men nu kommer han redan en liten snabbis om 10 dagar , sedan åker han till nederländerna och är med som tränare på ett läger där i 2 veckor , är så stolt över min prins som får göra det han brinner för , men sedan iallafall kommer han tillbaka till mig (alltså 1 månad tidigare än beräknat)


När han kommer i augusti så börjar våran kamp om att han skall få bli svensk medborgare , och låt de gå smidigt så vi kan få fortsätta vårat liv ihop .

Likes

Comments

Hej . Var ett tag sedan jag skrev men nu behöver jag skriva av mig mina känslor lite .

För ca två år sedan drabbades jag av utbrändhet . Det var egentligen så att de började tidigare , men sen sa det bara "pang" och kroppen la av. Det var exakt som uttrycket "gå in i väggen" . Det verkligen kändes som det.

Med utbrändheten kom även
•utmattning
•ångest
•panikångest
•depression

Jag ska åka till min pojkvän som just nu är i Kanada , en månad ska jag stanna!

Men jag ska åka själv . Aldrig gjort det förut och de skapar oro och ångest i min mage .
Sist jag flög med mamma kom jag inte ens på flyget , panikångesten tog över och jag HATAR DEN ! denna gången är de jag som ska vinna och inte paniken , jag ska visa vad stark jag är !

Xo Jeanette

Likes

Comments

Hallå!


Alltså idag har jag inte fått gjort ett dugg. Sa till Garrett igår att han inte skulle diska för det skulle jag ta idag när han var borta hela dagen och jag var ensam hemma , dumt av mig! Nu står det på diskbänken och inte blir det något renare inte ...men men ska se om jag kan ta tag i det snart eller om jag väntar tills imorgon.Men anledningen till att jag varit ensam hemma hela dagen , är för att Garrett är iväg till Hofors för att spela hockey . Det är något sort play off eller nått . de spelar mot Hofors och så är de bäst av 3 matcher , vinner man de så får man stanna kvar i division 2 annars så möter man vinnaren i division 3 om jag inte har fel .

Åmål vann den första och nu ringde Garrett precis och sa att de även vann denna match!!! Vilket betyder att det är avgjort och de får stanna kvar i 2:an och säsongen är över! kommer faktist sakna alla kalla kvällar i ishallen men skönt att få ha Garrett hemma mer =) Min prins


Nu ska jag föröska städa lite o sovrummet som jag har gjort till en stor ända röra.. suck!


XO Jeanette ♡

Likes

Comments

Heeeej!🖤

Ett tag sedan men min dator har varit paj så fått lagat fen. Även varit upptagen med att städa för att ta emot garretts syster samt pojkvän =) nu har de varit här och även åkt vidare på andra äventyr ! Men herregud säger jag bara... ha tre personer så nära inpå som bara pratar engelska - min hjärna är inställd på att prata engelska nu
Även om jag pratar med en svensk.. haha!

Nu ska jag vidare för att kolla på Garretts match 🇨🇦

Puss och kram 🖤

Likes

Comments