Header

​Idag är det den 1/1-2017 det är helt sjukt. Förra året gick så fort och det hände massor och många kändisar dog men men vi har ett nytt år framför oss nu. 

Nu kommer jag vara lite bättre på att uppdatera bloggen och hoppas att ni läser den. Har sagt att det ska komma minst ett inlägg per dag men det kan komma fler. 


Idag vaknade jag upp brevid min underbara pojkvän vilket gjorde det här till en bra första dag på året. Har bara legat och segat idag och suttit och tittat på serier. Blev färdig med säsong 7 av Vampire Diaries inatt så får vänta till hela säsong 8 är ute och att det går att ha svensk text till. Nu tittar jag på Pretty Little Liars.  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

 1. blyerts och färgpennor. Då jag har börjat rita igen. Total kostnad 769kr
 2. Godis
 3. Kryssning med en vän eller med partner
 4. parfym
 5. Gosedjur. ni får tycka att jag är barnslig om ni vill men jag bryr mig inte.
 6. Garn


Det är typ allt jag önskar mig. men mest av allt hoppas jag att jag får träffa min underbara kille. ​

Likes

Comments

Nu är det ju så att jag inte har varit aktiv på ett tag då jag inte haft varken ork eller lust till det. Men det har hänt massor under den här tiden som jag inte har skrivit.

Har varit på Boda Borg med kyrkans ungdom och konfirmanderna vi har. Det var både roligt och jobbigt då min vänstra axel inte hänger med i svängarna. Men det var värt att ha lite roligt innan axeln strejka näst intill helt. Jag låg o hade jätteont dagarna efter men det var det värt, kunde knappt gå för att jag hade då ont efter det men men ska man ha roligt nån gång så får man tävla att få lite ont. Efter att vi varit på Boda Borg så åkte jag tillbaka till Rimforsa o var med min kille vilket var sjukt mysigt. Han jävlades med mig och tyckte att det var rätt kul att trycka på mig där jag hade ont.

Jag har haft väldigt mycket med skolan och haft så ont så att jag inte har tränat som jag ska.. Jag fick veta att jag blivit godkänd i både engelska 6 och svenska 2 vilket jag är väldigt glad över.

Kommer inte ihåg så mycket mer som jag har gjort innan.

Nu i helgen så var jag på julmarknad i gamla linköping och även på vinterstad i ljus vilket var väldigt mysigt. På julmarknaden köpta jag ett halvt kilo marknadsgodis och träffade även min kille och en killkompis. Så jag behövde inte gå själv. (Min kille jobbade på julmarknaden). Efter julmarknaden och att min kille hade slutat så tog han jag och killkompisen Fredde en fika tillsammans medans jag och min kille väntade på bussen till rimforsa. Jag sov i rimforsa till söndagen sen åkte jag hem till motala och tittade på en adventskonsert med Vadstena folkhögskolas musiklinje. Sen åkte jag tillbaka till rimforsa o sov där till igår o så åkte jag till skolan. Vilket var ganska onödigt men ändå värt de då jag hade japanska prov.

Idag har jag haft lektioner och även hos skolsystern.

Likes

Comments

 1. Jag stickar i en grupp som heter För Hela Världen
 2. Jag klippte av mitt hår för att jag tröttade på att ha långt hår och kommer antagligen klippa av det igen
 3. Jag älskar vin Både rött, vitt och Rosé
 4. Jag dricker Gärna Öl
 5. Jag är skoltrött men ska ändå Plugga vidare men om det blir 2 år eller 4 år vet jag inte
 6. Jag är väldigt osocial av mig sedan jag skaffade pojkvän
 7. Jag är så stolt över att jag har den kille jag har då han är min prins
 8. Jag sjunger mycket när jag går hem från busshållplatsen
 9. Jag ska pierca mig mer och
 10. Jag älskar att färga håret även om jag kanske inte gör det hela tiden
 11. Jag har tröttnat på musik rätt mycket då jag går estetisk musik i skolan vilket blir väldigt långtråkigt tillslut
 12. Jag tycker inte om choklad (fast det kan va gott ibland)
 13. Jag blev godkänd i engelskan väldigt fort fast det var 3 väldigt stora uppgifter jag hade att göra
 14. Jag har börjat ta tag i skolan
 15. Jag tycker om att sminka mig men är inte bra på det då jag inte använder smink hela tiden

Likes

Comments


Sämsta Personlighetsdrag: - Blir lätt arg

- Blir lätt uttråkad

- Rätt så avundsjuk av mig (även om jag inte visar det som många brukar göra)

-Dålig på att samarbeta


Bästa Personlighetsdrag: - Trevlig

- Snäll

- Jobbar rätt så bra

- Lätt att lära mig

- Bryr mig

- Lyssnar på folk


Finns säkert mer personlighetsdrag men kommer inte på några fler nu


Likes

Comments

Hej idag ska jag berätta om vad som gör mig riktigt arg då det finns väldigt mycket som gör mig arg.

Dock så ska jag bara ta upp 4 saker annars så kommer det bli ett väldigt långt inlägg


 1. Det första som gör mig riktigt arg är när folk inte lyssnar på mig överhuvudtaget om det är något viktigt eller om jag försöker få personen att inse att dem har fel
 2. När något inte funkar som jag vill
 3. När jag inte får godkänt på något som borde vara godkänt/ något som borde vara rätt fast läraren har satt fel på det
 4. När jag inte får som jag vill när jag har mens

Likes

Comments

Den här kvällen var sjukt grym.


Igår var jag i skolan och hade syv-möte. när jag slutade åkte jag till Motala och jobbade. Jag har jobbat på något som heter spökbussen. vilket går ut på att man som högstadieelev får åka från en fritidsgård/skola till en "okänd destination" vilket i själva fallet var Hallen ungdomscenter i år. Hallen är för dem som går i gymnasiet alltså mello 16-20. När man kommer fram blir man välkomnad också berättas det lite om vad man kan göra under den tiden man är där. man får en talong med ett antal stationer som finns och en karta med ett nummer på som visar när det är en grupps tur att gå ner mot den väldigt otäcka spökvandringen. Medans man väntar på sin tur så kan man göra olika stationer som kan innebära att man får äta muffins med olika smaker t.ex Vanilj, Senap eller något annat, man måste svälja muffinsen för att få poäng och det är bara en i laget som måste göra det. Sen fanns det även 3 stationer med hinkar som hette Äcklet, Kladdet och någon mer som jag inte kommer på vad den heter. I varje station fanns det 3 hinkar där man skulle hitta en tärning i varje hink men det fanns även fler men dem var fejk. På min station så hade jag en hink med ett dockhuvud i och typ något slöjaktigt tyg, i den andra hinken var det spindelväv och spindlar i och även små dockor och dödskallar och i den tredje hinken var det vatten, is och händer (plasthandskar som var fyllda med vatten. på Stationen brevid mig så var det något som var ungefär roulette fast med Jelly Beans. där skulle man snurra på en snurra och se vilken färg man fick. Fick man t. ex grön så fick man äta Klippt gräs/lime. svalde man så fick man poäng svalde man inte fick man inga poäng.

Det fanns många fler stationer och det var mycket folk som var där vilket var väldigt roligt.

Jag var så villig att spöka ut mig lite så det fick bli till vampyr även om tänderna jag skulle ha inte ville fästa även om jag satt och höll i 5 minuter som man ska.


Nä men nu är jag i alla fall hemkommen och utsliten, har ont fötterna och lite ont i huvudet men men sådant som händer när det är sånna här evenemang.


tyvärr inga bilder då dem inte finns på datorn än

Likes

Comments

En person som jag beundrar är min pojkvän.

Han heter Marcus och är 19 år precis som mig bara att han är 19 dagar äldre än mig.

Han är världens bästa kille, ska man jämföra honom med alla ex jag har så är han den absolut bästa killen jag haft. Han är en snäll person och han bryr sig om andra. Han är en bra person då han kan hjälpa till med saker till exempel om jag måste plugga så kan han hjälpa mig med det och typ argumentera emot om jag ska göra en argumenterande uppsats.. Han har fått mig att gå från jätte ledsen till glad då han kom in i mitt liv när jag mer eller mindre var ett vrak.

Han är tatuerad och helt perfekt.

Marcus vill ingen något ont om dem inte gör mig illa eller om det är någon som håller på mot hans kompisar. Han är en kille som ställer upp på allt vilket gör så att jag beundrar honom massor. Önskar att jag var mer som han.

Marcus min fina prins läser du detta så ska du veta att jag älskar dig och det kommer jag alltid göra då du betyder så sjukt mycket för mig och du ställer upp för mig och mina vänner även om du kanske inte tycker om dem.

Likes

Comments

Anledningen till att jag började blogga var för att jag ville ha någonstans att skriva av mig.


Först började jag blogga för att jag trodde jag kunde vara med dem "Coola tjejerna" men insåg snabbt att jag hellre skrev för att ha någonstans att skriva.

Det började med ett enkelt inlägg om mitt jullov.

Sen blev det mer om vem som var min idol och frågor och tillslut blev det om något som enligt mig är ganska viktigt mobbning. Det har blivit många inlägg då jag bara skriver av mig för att jag kanske inte mår bra eller bara för att jag inte orkar ha massor att tänka på.

Har dock väldigt dålig fantasi så det skulle vara toppen om ni kan komma med förslag om vad jag kan skriva om.

Kan skriva om det mesta, bara att önska

Likes

Comments

Då har man varit långledig från skolan, så man har varit hos killen sedan i onsdags.
Jag har pluggat och tittat på Pokémon. Jag har även myst mycket med lilla vovven. Min kille fick jobba i fredags och igår så det blev mycket vila.

I onsdags då jag fick åka hem från skolan tidigare än vad jag skulle ha gjort så åkte jag gel packade min väska och åt nudlar. Sen åkte jag till linköping igen och väntade på att min kille skulle komma in straxt efter tre då han skulle tatuera sig vid 16.00. Jag fick sitta och vänta rätt länge sen fick jag hälsa på den lilla hunden som var på studio S. Efter ett tag insåg jag att Samir var där och även Hampus Ekberg från Ex on the beach 2016 och även hans tjej Olivia Ring Hedlund hon också från Ex on the beach 2016

I torsdags tog jag och min kille det lugnt ett tag sen åkte jag till motala för att jobba. Jag fick veta att jag ska jobba den 28/10 på "spökbussen" där vi åker till en okänd destination. Jag vet inte vad jag ska klä ut mig som dock.

I fredags var jag och Marcus hundvakt men Marcus fick ett samtal så jag fick va hemma själv ett tag men det gick bra då jag och ozzie låg i sängen och tittade på Pokémon. När min killes pappa kom hem så sprang ozzie ner då börja jag att plugga. Det blev jobbig och jag somnade.

Igår så jobbade min kille ett tag. Jag och min kille o hans pappa och lillasyster åt pizza igår och det var gott. Efter pizzan så var jag och min kille så trötta så vi somnade tidigt. Och då menar jag verkligen tidigt.

Idag så har jag och min kille bara degat. Vi tittade på anime och bara hade det mysigt. Sen skulle jag åka hem, det blev jobbigt men ska ju snart träffa honom igen.

Likes

Comments