Header

YOUTUBE.COM/J3AN3TT3

Endelig kan jeg fortelle dere det! Prosjektet jeg har jobbet med i høst kan endelig komme ut. JEG ER TILBAKE PÅ YOUTUBE!! YT vil alltid ligge hjertet mitt nærmest, og jeg har sittet i timesvis og filmet, redigert og tenkt den siste tiden. Alt bare for å klare å komme tilbake til der jeg liker meg best. Bloggen er en plattform der jeg kan skrive ned tanker og ideer. På youtube kan jeg vise meg selv og ha det moro fra jeg begynner filmingen til videoen er publisert.

I ukens video så smaker jeg på mye forskjellig godteri. Denne gangen fra USA!

- Jeanette

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Grublerier

Hva om jeg bare satt alt på pause litt? Hva om jeg fokuserte litt mer på interesser og litt mindre på utdanning?

Er jeg helt insane da?

Nå er jula her igjen og første semester på høgskolen er ferdig. Jeg besto, så vidt. Alle har sett at det er bloggen som har fått oppmerksomhet, når skolen burde vært første-pri. Jeg elsker å lære nye ting, møte venner hver dag og være del av et fellesskap. Det var tross alt derfor jeg slang meg på studie i august. Planen min var egentlig å ta et friår. Et friår for å jobbe, slappe litt mer av og få tilbake kreativiteten.

Det som skjedde var at maurene i rumpa mi ikke ville roe seg, og jeg hoppet på muligheten til å starte med noe nytt. Mamma var ikke sjokkert over valget mitt, og for å være ærlig så var ikke jeg det heller. Hehe. Jeg visste at jeg ikke kom til å la være å starte på skolen samtidig som de andre. Jeg bare visste det!

Og nå har jeg faktisk prøvd det ut. Jeg har sett hvordan studenthverdagen er. Og for å være ærlig så er den helt topp og jeg gleder meg til å starte igjen! Jeg tror bare ikke det blir i Januar. Kanskje i August, når maurene mine har roet seg (hvis det går..), eller til neste januar igjen. En ting jeg har lært i løpet av dette semesteret her er at jeg har tonnevis av år foran meg. Jeg er tross alt bare 19. Jeg vet godt at det var det de andre rundt meg sa, men jeg måtte faktisk se det med egne øyne og se det selv.

Hva er det jeg skal gjøre i mellomtiden da? Skal jeg stenge meg inne, flytte hjem igjen eller leve på Jørgen? Nei, ingen av delene.

Jeg har en jobb, og jeg håper jeg klarer å få noen flere vakter som tiden går. Vi bor her vi bor, og jeg har min egen økonomi. Den blir bare litt tightere.

Jeg vil jobbe med YouTube. Jeg vil reise til Oslo å filme med andre. Jeg vil joine et yt-nettverk igjen. Jeg vil stå opp tidlig å dra på trening. Jeg vil ta masse bilder! Jeg vil male! Jeg vil blogge! Det er så mye jeg vil!!

Det som er sikkert er at jeg vil bruke den kreativiteten som bobler over og som forstyrrer alle de andre tankene mine.

- JeanetteLikes

Comments

Nå er det kveld igjen, og jeg ligger godt planta på sofaen. Jeg vurderer faktisk å finne frem den eldste macen min og starte opp Sims. Den nye macen mangler USB-inngang, og jeg klarer ikke å spille Sims uten datamus. Pluss at macen har skikkelig lite lagringsplass. Kriiise!

Nå har jeg endelig begynt å lande litt her hjemme etter eksamen. Jeg har stressa som en gal og sittet med skole i flere uker nå. Og den følelsen når man endelig kan gjøre det man vil igjen, er helt fantastisk! Jeg er glad hode har roet seg litt, og begynner å gå i julemodus.

Jeg sto opp klokka 08.00 i dag, lagde meg mat og satt meg rett ut i stua, under teppet, og så på julefilm. Det er sjeldent jeg pleier å våkne så tidlig uten en eneste plan, men i dag var det helt nydelig! Jeg har også fått kjøpt inn noen julegaver i dag, vært på jobb, og fått sett søsteren min igjen etter fire måneder! Åå, for en fin dag ❤️

I morgen må jeg opp like tidlig for å trene litt, og jeg har nesten blitt litt hekta på fredagstimene. Det er meg og de gamle damene som er på Cardio og yoga, klokka 10.00 på en fredag formiddag!

Livet er herlig ❤️

-Jeanette

Likes

Comments

Jeg må bare fortelle dere noe.

I dag så har det skjedd såå mye som egentlig ikke burde skjedd. Jeg sto opp i 11-tiden og reiste, som sagt tidligere, til mamma for å bake. Føre dette så måtte jeg en tur innom posten for å levere bevis som banken min trengte, slik at de ikke måtte stenge kortet mitt. Første gangen jeg skulle fikse med dette så leverte jeg feil legitimasjon, så den ble sendt til meg på nytt. Nå ble "pakken" sendt tilbake føre jeg fikk levert legitimasjon, og det er SÅ typisk! Jeg har kanskje drøyd i litt for lang tid, men det var tross alt banken sin feil denne gangen. Heh, woops!

Etter jeg hadde vært på posten så skulle jeg ut i bilen min igjen, for så å kjøre videre til mamma. Men tror du ikke den fantastiske parkeringsvakten hadde vært der før meg!? Jeg fikk bot på 300 kr fordi jeg hadde glemt å trekke lapp. Jeg lover dere, jeg var ikke lenger vekk enn 5 minutter, og på de minuttene hadde vakta løpt bort til bilen min, tatt bilde, ledd seg skakk og lagt bota i vinduet. En annen ting, visste du at parkeringsvakter har provisjonslønn?? Arg!

Mens jeg var hos mamma så nevne jeg flere ganger at jeg måtte rekke jobb klokka 16.00. Når jeg først kom på jobb i ført jobbklær, og klar for en ny vakt så fant jeg ut at jeg ikke var satt opp like vell. Typisk, eller hva? Jeg fikk heldigvis lov til å jobbe for det om, men det var skikkelig flaut å dukke opp uten å bli satt opp. Haha!

Jeg har egentlig bare meg selv å takke, men i dag var det virkelig ikke min dag. Er det lov å skylde på julestresset?

- Jeanette

Likes

Comments

Hverdagslykke

Hei alle sammen!

I dag våknet jeg til snø og fint vær, og det første jeg tenkte var "jeg må hjem til mamma!". Ingenting er som jula hjemme. Julemusikken, julepynten, forberedelser til jul og gamle minner; alt på en plass. Så jeg tok en telefon til hu mor, og før jeg visste ordet av det så satt jeg hjemme å bakte julekaker. Vi bakte glutenfrie julekaker til søsteren min som kommer hjem fra Stavanger i morgen. Åå, som jeg gleder meg til å gi hun en stooor klem!

Nå skal jeg videre på jobb, før jeg tar kvelden med ei god julefilm. Gotta goo!

- Jeanette


Likes

Comments

Rom og interiør

I går klarte jeg ikke å vente lenger. Jeg måtte ha noe annet å tenke på enn eksamen, og fikk somla meg til å hente juletreet hos pappa. Julepynten i stua har vært oppe en stund allerede, tross mye negative tilbakemeldinger på dette innlegget. Tross dette så har jeg kosa meg gløgg ihjel på kveldene med levende lys og rød stue.

Så nå er stua er ommøbelert, treet pyntet og jeg er klar for siste innspurt. Ønsker alle en fin uke!

- Jeanette

Likes

Comments

Hverdagslykke

Matteeksamen er gjennomført dere!! Jeg klarte å sette meg ned med oppgaver, jeg klarte å spørre om hjelp og jeg følte jeg gjorde mitt aller beste. Fyttikatta så deilig!

Ikke at jeg kan gi meg helt enda, for nå er det påan igjen. Jeg har naturfagseksmen til tirsdag, og jeg kjenner at kroppen bare stritter i mot. Jeg orker ikke mer tenking, lesing og grubling. Jeg vil bare bli ferdig så jeg kan nyte hverdagen igjen. Så jeg kan få vasket ned leiligheten, finne frem juletreet og ta masse nye bilder. Men, nå som første eksamen er ferdig så må jeg ha all fokusen på neste.

Ikke nok med at jeg syntes alt annet enn naturfag er fristene om dagen, men mørket ute gjør at jeg bare vil sove. Jeg må seriøst begynne å få i meg D-vitamin igjen. Akkurat nå for eksempel, så ligger jeg i senga med macen på fanget. Jeg har laget fire powerpoint-sider til eksamen, men burde ha gjort mye, mye mer. Jeg tror faktisk det lureste er å legge vekk alt eksamensstoff og bare vente til i morgen. For i dag har ikke hodet vært med meg.

I morgen er en ny dag med nye muligheter! Jeg skal opp tidlig, sette meg på biblioteket og få unna det siste så jeg kan starte øvinga.

Shitt pomfritt, det er snart juleferie folkens. Lykke til med de siste eksamnene, så snakkes vi snart!

- Jeanette

Likes

Comments

På mandag var dagen jeg hadde ventet på i en enighet. Bestevennen min flyttet til Trondheim i fjor for å studere, og er sjeldent hjemme når han bor der borte. Nå er det over tre måneder siden sist gang jeg fikk gitt han en stor klem, og jeg kjente at jeg hadde savnet han skikkelig! For selv om vi snakker sammen på telefon flere ganger i uka, så er det ikke det samme som å dra på lange kjøreturer sammen, sitte å skravle eller å finne på andre morsomme ting i lag.

Savnet deg, Hammer <3

De beste guttene jeg vet om!

Beklager fraværet mitt om dagen, men jeg sitter helt klistra til matteboka og gjør alt jeg kan for å få til denne eksamenen. Nå som Hammer endelig er tilbake i byen så får jeg litt hjelp føre han drar tilbake igjen, og det må jeg nesten benytte meg av. Hehe

MEN hey folkens!! I dag er det 1. desember, noe som betyr at det er 23 dager til jul. I dag begynner det julekalender på TV, og jeg gleder meg skikkelig til å se på den etter jobb i dag. Ønsker dere en fin dag, skjønninger! Kos dere litt ekstra i dag da<3

- Jeanette

Likes

Comments

Natten er kald og tåkefylt. Smilet er bredt og tankene mange. Jeg er en drømmer, en optimist og en evig kjemper for positive handlinger blandt mennesker.

- Kaldt&tåkete -

Foto: Simen Omland

God søndag, vakre! 

- Jeanette

Likes

Comments