Header

Noe jeg har tenk på i det siste er at jeg går skeivt ned trapper. Det høres kanskje litt rart ut, men jeg har faktisk gjort det siden jeg var liten. Bena mine peker ikke rett frem, men de går langs med trappen (vannrett) når jeg går nedover trappetrinnene. Jeg har aldri sett noen andre som gjør det, men det er kjempe upraktisk nå som det begynner å bli glatt ute, og vannet legger seg med treet. Altså; jeg går med plankene, noe som gjør det betydelig mye glattere.

Jeg må alltid ta på deo før jeg legger meg! Jørgen syntes dette er kjempe rart, og jeg forstår han, men jeg klarer bare ikke tanken på å lukte svette når jeg for eksempel ligger med hendene under hodet. Jeg hater å lukte svette, og derfor er jeg avhenging av å ta på deo flere ganger om dagen.

Jeg klarer aldri å vente på at maten (frokost, lunsj, middag, kveldsmat. You name it!) skal bli ferdig og jeg sjekker den hele tiden! Jeg er skikkelig utålmodig, og dette resulterer i at jeg tar ut maten når den er "spisans" og ikke når den faktisk er god og ferdig.

Jeg skreller HELE klementinen før jeg spiser den. Jeg fjerner ikke bare skallet, men jeg tar vekk skinnet rundt hver båt også, slik at det bare er "innmaten" igjen. Det er faktisk en uvane som sitter igjen fra barndommen.

✗ Når jeg har energi, så skal jeg rekke alt! Når jeg først har energi så er jeg flink til å bruke den opp med en gang, og jeg ønsker å få til alle de crazy planene jeg har i hodet. Strikke en genser på en kveld? Fin tanke, ikke gjennomførbart. Lage en brøddeig fra Toro om til tebriks? Sikkert gode om du liker steinkaker. Lage en ny type blogg, starte helt på nytt, ta bilder hver dag og komme med kreative bloggideer? Joda, jeg prøver!

- Jeanette

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hverdagslykke

Det å ta gode bilder til bloggen er ikke alltid like enkelt. Ut av 300 bilder, så blir kanskje 10-20 stykker bra, og ut av de igjen så blir kanskje bare 3-5 bilder brukt i et innlegg. Det vil si, at det å finne bilder til dette innlegget er ikke noe problem! All creds til J som orker å ta bilder av det greiene her!

Håper det er flere enn meg som får seg en god latter ved å se på disse bildene! Hahah.. jeg døør

- Jeanette

Likes

Comments

Grublerier

Hei alle skjønninger!

Nå sitter jeg godt plantet på Jonas B igjen. For de av dere som ikke vet hva det er, så er det en av favoritt-resturantene mine her i Porsgrunn, og jeg bare elsker å sitte her å blogge. Jeg blir skikkelig inspirert og jeg klarer å få frem tanker og ideer på en helt annet måte enn det jeg klarer hjemme. Det er en skikkelig jazz-stemning over hele plassen, og alt fra bildene til musikken er jazz-inspirert.

Allerede frem til nå så har jeg rukket å stå opp (flink?) og vært på trening. Jeg våknet opp med skikkelig støle legger i dag, og jeg slet skikkelig med å komme meg fra soverommet og ut i stua. Jeg var på intervall-løping på onsdag, og tenkte ikke over at man kunne bli støl av å løpe, så før jeg dro på den timen så tok jeg å booket meg inn på treningen som var i dag. Det var først når jeg sto opp i dag tidlig at jeg skjønte hvor lite gjennomtenkt den ideen var. Men, jeg klarte å gjennomføre dagens økt og nå sitter jeg fornøyd å spiser lunsj alene. For jeg syntes ikke det er så ille å sitte for meg selv å gjøre ting. Jeg kan ha såå mye moro alene og jeg setter så utrolig stor pris på det å få litt alenetid.

Men, det er da jeg lurer på; er det rart å dra til hovedstaden alene? Jeg tenker stadig på å sette meg på toget og kjøre inn til Oslo. Jeg har en del venner der inne, og det hadde vært moro å besøkt dem en eller annen gang. Det er også en haug av plasser jeg har lyst til å besøke. Alt fra bloggcafeen på aker brygge til... ehh.. et kjøpesenter?

På en måte så syntes jeg at det høres skikkelig spennende ut å reise alene. Jeg får tid til det jeg selv ønsker, og jeg kan styre alt selv. Samtidig så tenker jeg at det er skikkelig stusselig å sitte nesten tre timer på et tog alene, for så å vandre alene i hovedstaden. Jeg får ikke helt bestemt meg for hva som er "innafor" å gjøre.

Det som hadde vært best er jo å ha med seg Jørgen eller en venninne, men det er alltid noe som kommer i veien og ting som kræsjer. Jørgen og jeg har hatt jobbhelger annen hver uke nå, og selvfølgelig så har han fri når jeg jobber og motsatt så vi rekker liksom ikke å reise noe sted. Jeg har også den friheten at jeg kan reise på en onsdag kveld og være helt til søndag (selvom det hadde blir aaalt for lenge uten noen å prate med), og det er det ikke alle studenter som kan.

En ting er å reise til en storby og sove over hos noen du kjenner, men en annen ting er å reise til en storby, ligge på alene på hotel, og styre alt selv. Kanskje kan jeg møte noen kjente? Kanskje kan jeg sitte helt alene på en cafe i Oslo og blogge? Mulighetene er mange.

Spørsmålet er bare om jeg kommer til å gjøre det... For er det innafor? 

- Jeanette

Likes

Comments

Outfits

Hei alle sammen! For en fiiin torsdag, syntes ikke dere?

Jeg sto opp i 9-tiden i dag, og satt med nettundervisningen frem til 12-ish. For dere som har hatt nettundervisning tidligere, så vet dere hvor lett det er å begynne med andre ting, som for eksempel husarbeid, når man sitter å følger med på skjermen samtidig. Jeg blir ofte veldig fort distrahert når jeg sitter med naturfagen hjemme, (med mindre jeg har bestemt meg for å ta notater av absolutt alt som blir sagt, men sånn var det ikke i dag.) Så, i mens jeg hadde undervisning på skjermen så satt jeg meg godt til rette, og begynte å sminke meg i stedet. I dag ble det røde lepper og svarte klær, og jeg bare digger å stelle meg og prøve ulike "look-er". Så fort jeg ble ferdig med sminka, så satt jeg klar å ventet på at J skulle komme hjem, slik at jeg kunne få tatt litt bilder til bloggen.

Jeg syntes alltid det er så virent å finne ut hvor jeg skal ta alle bildene mine, så det vi gjorde i dag var å bare sette oss i bilen og kjøre til vi vant et passende sted. Og siden jeg har blitt så inmari glad i høstfargene, så ble det jaggu meg ute i naturen i dag også! Shoheii!


Kjole - BikBok // Skinnjakke - BikBok // Skjerf - VeroModa

- Jeanette

Likes

Comments

Hverdagslykke

I går kveld hadde Jørgen stelt i stand til en skikkelig romantisk kosekveld her hjemme. Alt gikk kjempe bra og vi storkoste oss med biff og vin. Ytrefileten smakte nydelig, potetene var helt perfekte og serien (som forøvrig ble Tid for hjem) gikk over alt forventning. I det klokken passerte tolv så tok vi å la oss, og etter noen minutter i stillhet så ulte brannalarmen!! Jeg fikk småpanikk og så for meg det verste (så klart..)! Vi bor i andre etasje, og har en leieboer under oss også, så jeg fikk litt hetta på om det hadde skjedd noe der nede. Jeg hoppet opp av senga, kledde på meg, tok med nøklene og mobilen, og gikk ut i regnet for å sjekke hva som hadde skjedd. Jørgen var hakk i hælene på meg og, så god som han er, så tok han med seg regnejakka mi ut. Godgutten!

Forøvrig så kom jeg til å tenke på hvorfor jeg hadde tatt med meg nøklene ut. Jeg mener, hva skulle jeg med de? Ikke hadde jeg trengt å låse; vi skulle jo bare rett ned trappen, og ikke kunne jeg kjøre bil da vi hadde drukket vin. Men! Stressa Jeanette syntes det passet fint å ta med Skilly (skilpadden på nøkkelknippe mitt. Viktig å ha en bamse i nærheten, vet dere!) ut, sånn i tilfelle jeg fikk en mental breakdown.

Tilbake til historien; Når vi sto der ute i regnet, så prøvde jeg å banke på døra. Ikke at det hadde funket så fint i en brannsituasjon, men etter en stund så åpnet døra seg. Gangen var røyklagt og jeg ble bare enda mer stressa!

Det hele viste seg å være en vedovn som ble brukt for første gang på lenge. Vi fikk kvelt flammen og gått tilbake i seng. Den eneste forskjellen fra tidligere, var at gutten vedsiden av nå stinket bål og at jeg var livredd for å ha fått kullos(t)forgiftning.

Når jeg lukket øynene for andre gang den kvelden så kunne jeg forestille kvelden slik; Ytrefilet, vin og serie med godgutten, foran verdens største bål. Kanskje litt rart, men merkelig nok helt o-k.

Sjekk det smilehullet da!

- Nattaklem fra Jeanette ❤

Likes

Comments

Rom og interiør

Halloo! Jeg fortalte dere i går at jeg holdt på å rydde rommet, og dette er grunnen! Jeg tenkte at det hadde vært moro å vise dere litt rundt her hjemme, og at soverommet var et fint sted å starte. Enjoy!

- Always kiss me goodnight -

Akkurat nå så sitter jeg på skolen. (Woops! Multitaskingspoeng?) I dag har vi hatt en såkalt profesjonsdag, hvor hovedvekten i timen er om hvordan det er å bli og det å være lærer. Jeg syntes onsdags-timene er veldig lærerike, og de gir meg så mye inspirasjon! Men, dagen er "heldigvis" straks ferdig for nå har jeg veldig lyst til å ut i sola! Jeg er veldig glad i onsdager, da jeg vet at fra og med skoleslutt så har jeg langhelg! Eller, jeg har nettundervisning i morgen, men da kan jeg sitte hjemme å jobbe. Åå, som jeg elsker studieplanen min!

I går kveld så skjedde det forresten noe skikkelig skummelt! Mer om det senere i dag. Vi snakkes :)

- Jeanette

p.s. Hvis du likte denne typen innlegg og har lyst til å se resten av leiligheten vår, så si i fra!

Likes

Comments

Outfits

Bukse - BikBok // Belte - BikBok // Genser - Bikbok // Sko - Nike // Klokke - Daniel Wellington

Hei alle sammen! Nå er kvelden her igjen, og jeg sitter godt plantet i kontorstolen min med litt vin i glasset. Jeg har akkurat ryddet ut av klesskapet mitt og fått hevet det jeg ikke bruker lenger i en søppelsekk. Det som er planen er at jeg skal prøve å selge mye av klærne mine her på bloggen, for nå har det blitt aaalt for mye! Har hverfall to søppelsekker å bli kvitt.

I dag på morgenen så klarte jeg å ødelegge skuffen hvor jeg har klær, så etter skolen i dag så tok jeg turen til byen og kjøpte to plagg til. (Hvor er logikken?) Jeg gleder meg til å vise dere de nye klærne! Men først, så skal jeg fortsette ryddingen på rommet før jeg tar kvelden. Jeg tror faktisk Jørgen skal lage ytrefilet til oss idag, så jeg gleder meg enormt til å spise god mat i kveld!! Kos deg masse videre i dag, også snakkes vi veldig snart. Jeg har mye morsomme planer for bloggen fremover, så stay tuned 😃

- Jeanette

Likes

Comments

Kjole - Veromoda / Sko - dinsko / blader - trær

Okey, jeg vet jeg snakker om været og tar bilder av blader i vært eneste innlegg nå, men heey! Det er jo bare høst en gang i året! Hhah

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra matteforelesning, og har fått laget meg proteinpannekaker til lunsj. Jeg fikk min siste utbetaling fra Nordic Screens i dag, og det var kjempe rart.. Jeg er vant til at den tikker inn på denne tiden hver måned, og at jeg kan bruke av de pengene når det kommer til nye ideer og videoer på YouTube. Jeg ønsker såå å komme igang med kanalen en dag. Jeg klarer virkelig ikke å bare la den ligge. Hva syntes du jeg burde gjøre?

Nå må jeg få spist opp og betalt litt regninger før jeg må hoppe i arbeidstøyet og sykle bort til jobb. Senvakt i kveld.

Ønsker dere alle en god mandag! Husk at det er lov å smile i dag også, tross for at helgen er over 😘

- Jeanette

Likes

Comments

Spørsmål og svar

Hei, kjære deg!

Nå sitter jeg i godstolen og har akkurat spist minipizza (varmt polarbrød med ost og skinke) hos mamma. I det jeg tok den siste biten så kom jeg på en ide jeg tenkte var morsom å dele med dere, og gjennomføre her på bloggen. For, det er ikke alltid like enkelt å vite hvem personen bak bloggen er. Derfor tenkte jeg det hadde vært skikkelig moro å fortelle litt om meg, og gi dere svaret på noen livsviktige spørsmål. Are you ready? Letsgoo!

🙆 Navn, alder, bosted?

Mitt egentlige navn er Liv Jeanette, og jeg er 19 1/2 år gammel. Jeg har bursdag 30. januar, så nå er det ikke lenge igjen til jeg blir 20! Ååå, som jeg gleder meg til å feire inngangen til tjue-årene med de fineste menneskene jeg vet om! Jeg bor forresten i Porsgrunn, sammen med samboern min Jørgen og alle hybelkaninene våre.

🌟 Største drøm?

Dette er noe som endrer seg over tid, men akkurat nå så ønsker jeg å få en stabil inntekt og muligheten til å kjøpe mitt eget hus en dag, jeg må bare studere litt først! Jeg føler at jeg ikke er personen til å jobbe i en A4-jobb, men jeg syntes det er greit å ha en utdannelse og et yrke å falle tilbake på om ikke alt går etter planen. Det å bli lærer er en stor og viktig oppgave, og jeg er kjempe glad for at det er dette yrket jeg studerer. Men, i mellomtiden mens jeg studerer så er det gøy å prøve ut andre jobber. Jeg har en YouTube-kanal jeg har tjent litt penger på, samtidig som jeg syntes blogging er kjempe moro! TENK om jeg klarer å få bloggen til å bli noe jeg kan leve av en dag? Det å samkjøre blogg og YouTube, og klare å legge ut innlegg som treffer andre langt inni hjerterota. Det hadde vært noe det!

💑 Nevn tre ting du og din samboer har til felles.

Jørgen og jeg er egentlig veldig forskjellige, og det er ganske mange ting vi ikke har til felles. Han liker fotball og gaming, og jeg liker politikk, blogg/youtube og klær. Motsetninger tiltrekker hverandre og det er det jeg syntes er så fint med forholdet vårt. Vi er ulike, men har også en del til felles.

1. Vi er begge glad i å kose oss med god mat og drikke, og det skjer titt og ofte at vi lager et godt måltid på en vanlig ukedag og tar oss et glass vin til en god film eller en spennende serie. Må bare elske hverdagskos, eller hva?

2. Begge foretrekker å ha et ryddig kjøkken uten skittene tallerkner og glass i vasken, men begge kvier seg til å faktisk ta oppvasken. En viktig ting på lista ved neste leilighet-leiting? OPPVASKMASKIN!!

3. Vi er begge skikkelig glad i å dra på tur! Det er på hytteturer og utenlandsturer vi har det best sammen. Men hvem liker vell ikke det?


❤ Hva er du mest takknemlig for?

Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg er født og oppvokst i Norge, har en fantastisk familie og har muligheter som mange ikke har. Jeg er takknemlig for livet, for de små gledene og for alle menneskene som er i livet mitt akkurat nå.

👑 Si fem positive kvaliteter ved deg selv.

Jeg er positiv, full av energi, pratsom, hard-working og inkluderende.

...Høres ikke så verst ut, om jeg må si det selv?

🌴 Hvordan ser din “perfekte dag” ut?

Jeg ville våknet opp lykkelig. Det hadde vært sol og varmt ute, og kontoen hadde vært full. Jeg ville bestilt så mange ferieturer som mulig og tatt med meg J. Asia, Afrika, Amerika, Europa; Alle kontinentene skulle vært på lista, og jeg ville funnet de flotteste plassene. Jeg hadde også tegnet mitt eget hus, bestilt det og fått det satt opp. Interiøret hadde jeg villet jobbe med selv. Jeg mener ikke at bare man har mye penger så har man et bra liv, men man kommer så ufattelig mye lenger med litt penger på kontoen. Alt dette over kan ikke skje på en dag, men over en lenger tid. Hahah

🎬 Skulle du ønske du var berømt? I så fall på hvilken måte?

Dette er et vanskelig spørsmål, fordi berømt er et veldig stort ord. Hvis vi heller bruke ordet "kjent", så hadde det vært veldig moro å bli gjenkjent fra et tv-program eller fra blogging og/eller YouTube.

🏠 Hvem ut av hvilken som helst person, skulle du ha likt å ha som middagsgjest?

Oii! Jeg ville hatt besøk av en hel haug av kjendiser! Masse komikere, bloggere og reality-deltagere.

📱 Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det?

Det er ganske flaut, men vær gang jeg ringer noen så må jeg alltid sjekke om stemmen "virker". Jeg sier som regel "har jeg stemme nå?" og sjekker om man kan høre om jeg akkurat har stått opp for eksempel. Hah!

Hvis du likte innlegget og er nyskjerrig på flere ting om meg, så legg igjen en kommentar under! Gleder meg til å se hva dere syntes :)

- Jeanette

Likes

Comments

Grublerier

Jeg er utrolig imponert over bloggere som klarer å komme med unikt innhold på bloggen sin til en hver tid. Det er slettes ikke enkelt å drive en fulltidsblogg. (Ikke at jeg vet noe om det, men jeg kan se det for meg etter å ha sittet i flere timer med samme innlegg som til slutt blir slettet, for så å gi opp bloggingen en periode, før jeg kommer tilbake og later som ingenting. For en fantastisk innstilling, Jeanette!...). Det som er fint med sånne som meg, altså de små bloggene, er at vi ikke trenger å prestere i den grad som toppbloggerne gjør. Det er for eksempel sjeldent jeg går på gata og blir gjenkjent. Og når jeg først blir gjenkjent, så er det gjerne en tidligere lærer eller en venninne som lurer på hvordan det går, og om jeg har gjort noe spennende siden sist. Sånn er ikke livet til en toppblogger, og det er derfor jeg blir så nyskjerrig på hvordan tilværelsen deres er. Er den i bunn og grunn såå forskjellig som min, eller er hverdagene våre mer like en jeg hadde trodd? Jammen meg godt jeg kan lese alt på bloggen!

Det er så mange som tror at menneskene bak de mest leste bloggene er personer i rosa klær. Det er gjerne de menneskene som får mest oppmerksomhet, og det er slettes ikke rart. Silikon, rosa puff-skjørt, restylane og plettfrie liv hvor chihuahuane betyr alt i hele verden, Men! Hvis vi ser bort i fra barbiebloggerne, så finnes det også utrolig mange andre flinke og inspirerende bloggere som tillater å gå med joggebukse og til og med har dager uten sminke! JEG VET, HELT SINNSYKT!

Vi har de som driver med trening og fitness. Kjempe bra jobba! Det er ikke de bloggene jeg lester mest (holder meg helst til blogger hvor godteri er lov, så jeg ikke får så dårlig samvittighet), men all creds til de! Jeg skjønner ikke hvordan livet på en tredemølle med en lavkarbo-bar i hånda kan være så innmari bra. Har ikke dere lyst på brownies innimellom?

Også har vi bloggene som understreker humor og hverdagsglede. Der er jeg mere hjemme! Jeg elsker å le, jeg elsker å få andre til å le og jeg ønsker egentlig at livet skal være positivt hele tiden. Evig optimist? Jeg vet. Om jeg har genet "morsom" i meg, er en annen sak. Jeg skrattler hvertfall hver gang jeg prøver å fortelle en vits.

Hva annet har vi? Skal si se.. Vi har de som bruker mammarollen til å komme seg frem i blogglyset. Kjempe bra jobba, men heyy, hvorfor topper bleieskift og valg av tåteflasker listen? Personlig så tror jeg det er mange personer der ute (meg inkludert) som liker å lese om folk som strever og kommer seg fremover her i livet (også er babyer veldig søte).

Jeg syntes ikke Mammatilmichelle, som et eksempel, er en dårlig blogger. Tvert i mot! Hun skaper en helt vill oppmerksomhet blant leserne, som øker trafikken til bloggen sin, som igjen gjør at hun tjener penger. Bra jobba. Men som alle andre yrker her ute så handler det om troverdighet og det å vise frem en ekte seg. Er topplistebloggerne der ute ærlige? Er livet så ros(a/en)rødt som det ser ut som? Jeg har mine tvil.

Igjen så er det noe alle streber etter, og det er det perfekte liv. Eller for bloggere, rettere sagt; det perfekt bloggliv. Jeg ønsker å ha det perfekte bloggliv med de lyseste og klareste bildene ever, men når selvutløseren bare bruker ti sekunder før den "klippser" i vei så føler jeg meg bare teit der jeg står å kikker bort fra kamera for å få et någelunde bra bilde. Også var det over til redigeringen. Jeg har akkurat brukt over 1000,00000000 kroner (uou see what i did there? Math-nerds out there, you´ll get it) på to redigeringsprogram som skal gjøre bildene mine kjempe mye bedre.

... Hvis jeg finner ut av hvordan jeg skal bruke dem.

Hadde jeg egentlig noe poeng med dette innlegget? Det er jeg faktisk usikker på. Alt jeg vet er at jeg snart har brukt om stipendet mitt (som jeg fikk i går) på dyr lunsj, MED brus (for dere toppbloggere, så er brusen faktisk svindyr på restauranter) og jeg har til og med spandert på meg ei litta kakao med fargerike marshellows slik at bildene blir litt mer eksklusive når jeg først får redigert på litt kontraster (?).

Sist men ikke minst så vil jeg takke alle dere fantastiske bloggere der ute!


(Hvis du er lei av å lese, så kan du stoppe her.)

___________________________________________________________________________________________

Jeg takker deg, Marna (komikerfrue), (og Ørjan) for at dere viser meg hvordan hverdagen kan være så himla positiv og morsom! Takk for at dere viser meg hvordan man kan bruke bloggen til noe positivt.

Jeg takker deg, Anna (mammatilmichelle), (og Jan, og Michelle, og William OG Lucas... mm... (???) for at dere lærer meg om clickbait. Uten dere hadde jeg tjent like dårlig på bloggen som jeg gjør akkurat nå.

Jeg takker deg, Caroline (fotballfrue), for at du viser meg at det går ann å ta fine bilder i en alltids så kjedelig by.

Jeg takker deg, Sofie (sofienilsen) , for at du viser meg at paradise-deltagere tjener jææskla fett på å være bloggere når de slipper "ut". Uten deg hadde jeg trodd at bloggere bare var vanlige mennesker.

Takk til mammasom16, Krist.in, styleconnection og ikke minst alle dere andre flinke bloggere der ute!

Dere gjør hverdagen min litt bedre.

- Jeanette

Likes

Comments