Header

Gutterommet er ommøblert og her er første bildet av det nye kosehjørnet 😍✨ flere bilder kommer snart.

Fra nå av poster jeg interiørbilder på den nye Instagramprofilen @interiorbyastor 💛

Nye pysjer til lille T 💙😎

HER er link til dere som ønskte det 👍🏼

Ha en fin dag da 💛

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

God morgen!

Idag begynner påskeferien for fullt! Jeg gleder meg til alle sammen skal være hjemme ilag i mer enn to dager <3 Vi skal sette opp sandkasse til guttene en av dagene. Tenker det kommer til å bli skikkelig stas!

Jeg har fått en del spørsmål om sminke osv, hva jeg bruker og hvordan jeg påfører. Så jeg skal prøve å poste flere skjønnhetsinnlegg fremover. Det er jo noe jeg interesserer meg veldig for, så da er det bare gøy.

- Adlinks

Foundation: jeg blander Estée Lauder (farge desert beige) og Loreal True Match (farge rose vanilla c2). Jeg blir fort tørr i huden om jeg kun bruker Double Wear, men ved å blande disse to har jeg funnet det perfekte for min hud.

Bryn: jeg har sverget til Anastasia Beverly Hills de siste årene, jeg ELSKER alt fra det merket! Jeg bytter på å bruke Brow Wiz, Brow Definer og Dipbrow Pomenade, men det jeg bruker mest(og i disse bildene) er dipbrow i fargen Taupe.

Contour er også fra Anastasia i farge Light.

Jeg har brukt 3stk av denne diplineren på litt over et halvt år nå. Digger den! Den holder hele dagen og man får den til en veldig billig penge.

Leppestift er óg fra Anastasia i farge Crush <3

Nå skal jeg straks av å hente noen pakker på posten, handle inn mat og diverse til påsken og hente unger <3

Om det er noe mer dere kunne tenke dere å se både her på bloggen og på instagram, så legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en melding! :)

Så ønsker jeg dere alle sammen en riktig god påske! Kos dere masse med familien!

Likes

Comments

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har skrevet på bloggen her. Jeg har vært syk, hatt en tur på sykehus og litt annet forskjellig som har gjort at sosiale medier har blitt nedprioritert. Nå føler jeg meg mye bedre og det er på tide å ta opp igjen all jobben som venter på meg.

Jeg og minstemann har akkurat vært på trilletur og nå sover han sin andre lur. Vi har kjøpt noen nye leker og en bok. Så jeg gleder meg til storebrødrene kommer hjem og skal få åpne det!

Vi hadde en veldig fin formiddagstur bortsett fra noen unødvendige kommentarer fra den såkalte «eldre garde». Dette er ikke første gang vi får kommentarer. Det har skjedd flere ganger der personer du ikke kjenner kommer bort og spør om det ikke er forferdelig slitsomt å ha tre små barn på samtidig. De står der med store øyne og ser forskrekket ut. De kan ikke skjønne det liksom. Er du ikke sliten? Du får vel minimalt med søvn? Det blir lenge til du kan slappe av eller gå i jobb igjen. Dette er jo noe som ikke stemmer i det hele tatt. Jeg har bygd opp mitt eget firma og jeg sover natta gjennom da guttene heldigvis har et godt sovehjerte <3 Når de får dette til svar ser du godt hvor furtne de blir. De hater når de tar feil.

Så, over til den sliten-delen.

Altså, jeg ble sliten av ett barn, to barn og nå tre barn. Det å ha barn er mye jobb i seg selv, og jeg tror det at absolutt alle mødre – og fedre – blir slitne uansett. Men det som gjør meg enda mer sliten er de idiotiske kommentarene til enkelte som man møter ute. Man blir så oppgitt. Og man skjønner godt på både blikk og tone at dette er personer som ikke er glad i små barn. Sorry ass, men jeg synes det er t-r-a-g-i-s-k! Tenk heller på dere selv enn på hva alle andre gjør. Jeg og min familie greier oss helt supert uten deres bekymringer. Har du ikke noe positivt å si, så bare la være å si noe da? Godt at det er fåtallet som faktisk oppfører seg slik. De fleste kan tenke og har folkeskikken i orden.

Selv om ungene ikke var planlagte så betyr det da absolutt ikke at de ikke var velkommen til oss. Det er jo bare helt hinsides å tenke sånn spør du meg.

Den kjærligheten vi har for disse tre små rampetrollene er det ingenting i hele verden som slår, de er alt <3

Likes

Comments

Som de fleste vet hadde jeg tidligere en shoppingmani når det gjaldt høye hæler.... Veeel, det er nå gått over til sneakers. Jeg får ikke nok! Og jeg får jo brukt dem såå mye mer enn de høyhælte, så kjæresten har gitt meg tommel opp for det byttet 👍🏽

New in er disse fra Nike (Air Max Thea) ✔️ De har stått på ønskelisten en stund nå så det var godt å endelig få dem hjem! De er lette og utrolig gode på foten 🙌🏽

De er fra Footway.no og du finner dem her blant alle sko fra kategorien: https://footway.no/nike 🖤

Om du skriver inn "JEANETTEASTOR" i kassa får du 15% på kjøpet ditt 👌🏽💗 Koden varer frem til 31. Mars. Kan ikke kombineres med andre kampanjer og rabattkoder 😊 Superrask frakt og god service!!

👟 haaaappy shopping!

Ha en fin kveld videre! 👋🏽

Sponset/reklame

Likes

Comments

Hettegenser 🌟 Sko 🌟 Topp 🌟 Sports-BH 🌟 Blå tights 🌟 Svart tights (adlinks)

Her er min ønskeliste akkurat nå! Blå er en av mine favorittfarger og når jeg ser på disse plaggene får jeg en skikkelig vårfølelse. Gleder meg så utrolig mye til lange turer med familien og løpeturer med joggevogna når det blir litt varmere i lufta. Neste uke kommer mest sannsynlig vår nye søskenvogn, og jeg gleder meg til å vise bilder - den er såå lekker. Å ha en søskenvogn kommer til å gjøre ting såå mye lettere! Å gå med tre stk er litt av en lek skal jeg si dere 😂🏃


Ha en fin kveld videre da!

Klem Jeanette.

Likes

Comments

Denne og neste uke er det jeanskampanje hos Ellos, og du får 25% rabatt på alle jeans til og med 5. Mars 💙 I den anledning vil jeg vise dette stilige antrekket! Jeg digger det! Og spesielt buksene. De er både fine, stretchy óg superbehagelige å ha på 👌🏽 Nå gleder jeg meg masse masse til det blir varmere i luften og til å bruke dette outfitet UTEN den digre vinterjakka ❄️


Linker til plaggene - adlinks:
Jakken jeg har på er nå utsolgt, men denne er veldig lik 💙 Jeans 💙 T-skjorte 💙 Sneakers


Nå skal jeg fortsette med husarbeidet som jeg holdt på med før jeg satte meg ned på dataen 😜 Jeg er utrolig distré og hukommelsen min er lik 0 om dagene... Skylder på ammetåka 😅


Ha en fin dag da dere!

Likes

Comments

Jeg har funnet den lekreste røde leppestift! Det er en liquid lipstick, som jeg elsker!! Jeg kjøper så og si ikke vanlig leppestift lenger 🙈

Fargen er American Doll fra ABH ❤ perfekt til Valentines 😏🌹

Ha en fin lørdagskveld 👋🏽

Likes

Comments

​Jeeeeg er blond igjen ✌🏼

Uansett hvor godt jeg liker å være brunette så er det blondine som er MEG! Jeg går alltid tilbake og det er så gøy å sitte i frisørstolen å se at håret lysner. Nå blir det lenge til neste gang jeg skal farge det! 👸🏼 

Håper dere har hatt en fin uke alle sammen også ønsker jeg dere en god helg 💗

Likes

Comments

Beklager dårlig med blogging for tiden! Den siste tiden har vært sykt travel, så her må man prioritere 🙈

Gutterommet begynner hvertfall å ta form slik jeg har sett for meg. Det er enda litt som mangler. Jeg tror feks jeg skal male veggene i en annen farge snart.
Vi har fått nytt gulvteppe da! Det passet jo godt inn i dette lille dyreriket 🐯 du finner det HER.

Jeg skal prøve å bli flinkere å oppdatere bloggen nå! De siste dagene har jeg vært så opptatt med å sortere her i huset. Jeg har kasta mye og gidd bort mye. Det er godt å se at det begynner å minke litt på ting man egentlig ikke har bruk for, men som bare ligger å tar plass! 🙉

God natt 💜

Adlinks

Likes

Comments