Mat

Hei og god kveld alle sammen :) Håper alle har hatt en fin helg så langt. I dag var det mye å gjøre på jobb, men kjekt har det vært! Da jeg var ferdig på jobb gikk jeg på butikken og etterpå ryddet litt hus før vi fikk besøk. Moren min og stefaren min kom hit i dag, samboeren min lagde middag. På menyen var det innbakt kylling med sursøtsaus og ris, og til dessert deep fried banan med vanilje is. Supergodt! Så nå er vi gode og mette alle sammen. Det har vært super koselig😍 Har du noen planer for morgendagen?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Mat

Heisann! 💗 Nå er det endelig helg, eller for de fleste i alle fall. Jeg skal på tidligvakt i morgen og seinvakt søndag, så tenkte at det passet utmerket med taco i dag. Håper alle sammen får en fin helg!

Likes

Comments

Meg

Skolen har vært tøff for meg, det har den alltid vært. Jeg konsentrerte meg mer om å se bra ut, har fine klær og sminke, bare fordi jeg ville ha bort dritten i ansiktet mitt. Jeg måtte jo forstå det at jeg ikke var verdt noe, ettersom at jeg var den eneste som var litt annerledes, jeg var et misfoster til tider også. Jeg var ikke gammel da mobbingen startet, jeg gikk i første klasse.

Da jeg en dag kom hjem fra skolen, gråtende og låste meg innpå badet i timesvis jeg var ikke gammel da, kanskje bare 7-8 år. Mamma banket på døren og spurte flere ganger hva som var galt. Jeg begynte å legge skylden på henne fordi jeg arvet den dritten fra henne. Det var flere ganger jeg ble oppdaget foran speilet, med vaskeklut i hånda - jeg prøvde å vaske bort fregnene mine.

Ikke bare hadde jeg dritt i ansiktet, men jeg var også en gutt. En misfostret jente med guttehår og dritt i ansiktet.

Vi hadde ikke mye penger, og foreldrene mine ønsket ikke å bruke penger på dyre moteklær da jeg var barn, men dette skjønte jo ikke jeg. Men i køen til å vaske hendene mine før lunsjpausen var av og til den verste - toppjentene ragerte alle i køen fra 1 til 10 hvor fine de så ut, var jeg heldig fikk jeg en 2'er. Jeg var nesten aldri syk, og jeg bløffet ofte til meg hjemme at jeg hadde vondt i magen. Kanskje jeg ikke hadde vondt i magen da jeg dro hjemmefra, men jeg fikk det i alle fall i løpet av dagen.. Det ble liksom ikke en slutt.

Også hadde jeg krøller også.. Masse krøller, vi lærte i naturfagen at krøller er en slags genfeil.. Og jeg var både et misfoster, en gutt, dritt i ansiktet og preget av genfeil..

Jeg ga ikke beskjed til noen de første årene på grunn av at jeg trodde det var min feil, at det var jeg som var så misfoster at jeg fortjente all mobbingen. Men etterhvert så fant foreldrene mine ut av det, men lærerene på skolen gjorde ikke noe med det.

Lærerene snakket med mobberene, og sa at nå hadde det løst seg og at jeg skulle føle meg trygg igjen.. Men i tillegg så ble jeg en sladrehank - jeg var ikke verdt noe, fordi jeg hadde dritt i ansiktet..

Og dette var bare starten på det hele, verre ble det med årene.


Likes

Comments

​Heisann! Nå er jeg nesten ferdig med oppgaven som skal inn i dag, bare litt finpuss igjen. Kl halv 4 begynner jeg på jobb, så det blir koselig! Lenge siden jeg har jobbet i bofellesskapet nå, så blir en kjekk kveld og tidligvakt der i morgen. Jeg begynte å jobbe i dette bofellesskapet da jeg var 16 år, og jeg blir 21 i sommer, så dette er en arbeidsplass som har gjort stort preg på meg positivt, og en plass der jeg føler meg skikkelig velkommen. Så det er veldig kjekt å jobbe der, kan vel kanskje kalle det min favorittplass - utrolig kjekke kollegaer og brukere :) 

Nå skal jeg lage meg noe godt til lunsj, også skal jeg gjøre meg klar til å gå på jobb! Tenkte kanskje å levere inn oppgaven når jeg kommer hjem i kveld, ettersom at jeg endrer på ting hele tiden, så trenger litt tid å tenke skikkelig før jeg leverer den inn. 

Hva er dine planer i dag? :) 

Likes

Comments

Mat

I dag ble det god dessert på oss etter at vi spiste kylling og ris til middag. Så i dag ble det frityrsteikt banan, noe som er utrolig godt namnam! Velding raskt og enkelt å lage 🐒🙊🍌

Likes

Comments

Meg, Sykepleierstudent

Hei og god dag alle sammen. I dag har jeg studiedag, og denne dagen skal benyttes til å skrive en evaluvering som jeg må levere inn i morgen. Siden jeg skal i praksis i helgen, så har jeg fri i morgen og fredag også. Men skal jobbe i et bofellesskap disse dagene, så det blir kjekt - senvakt i morgen og tidligvakt fredag. Så blir ikke mye fri.

I dag våknet vi til at han som eier huset måkte snø kl. 07:00.. Haha.. Så ble ikke så mye søvn på oss etter det. Så nå har jeg nettopp fyrt i peisen og er godt i gang med evaluveringen som skal inn i morgen. Så har en liten velfortjent pause nå, tenkte jeg skulle lage noe godt å spise til lunsj.

Håper alle har en fin dag, så snakkes vi nok senere :)

Likes

Comments

God kveld alle sammen! Det er alltid kjekt med litt kos, også i hverdagen. Så vår favoritt er kinopopcorn, det slår virkelig micropopcornet. Det smaker akkurat slik som det gjør på kinoen, om ikke enda bedre. Og det er jo kjekt å få litt kinofølelse også hjemme i sin egen stue, mens man sitter og ser på en film. Dette kinopopcornet fra: https://www.festutstyr.no er veldig greit å lage, det tar ikke for lang tid og det blir heller ikke mye oppvask etterpå. Det er ikke så dyrt heller :)

Likes

Comments

Boyfriend, Meg, Sykepleierstudent

Heisann! Nå har jeg hatt to travle dager. I går hadde jeg aftenvakt og i dag tidligvakt, og jeg fikk ikke sovet mange timene i natten som var på grunn av muskelkrampe i ene leggen opp til flere ganger, utrolig smertefult var det. Så leggen har ikke vært helt god i dag heller, veldig øm og vond. Håper virkelig ikke at jeg får det igjen, fordi det var virkelig forferdelig.

Da jeg kom hjem fra jobb i går så fikk jeg hjemmelaget kinesisk mat som samboeren min hadde laget, jeg fikk servert innbakt kylling med ris og sursøtsaus. Han hadde laget utrolig mye mat, så jeg fikk mulighet til å spise det til lunsj på jobben i dag også - heldige meg!!

Etter jeg var ferdig på jobb idag så gikk jeg på butikken, og i dag er det min tur til å lage middag til han kommer hjem. Og han hadde et ønske å spise noe kremaktig, så har ikke helt bestemt hva jeg skal lage enda. Og jeg vet aldri når han er ferdig på jobb heller, ettersom at han jobber på kjøkken. Da jeg kom hjem tok jeg meg en lang og varm dusj, hoppet i pysjen og nå skal jeg skrive en evaluvering som jeg skal levere inn på torsdag, ettersom at jeg skal ha halvtidsevaluvering tirsdag neste uke.


Likes

Comments

Meg, Boyfriend

​Hei og god dag alle sammen! 

Det siste stykket ned etter helgens hyttetur tok jeg en liten film. Filmen er ikke redigert eller blitt gjort noe med, men fant ut at den er grei slik som den er. Håper dere liker den :) 

Likes

Comments