Heem...! Kan det inte bara bli skönare än att komma hem efter en lång helg❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ⒽⓔⓙⓈⓐⓝ Och godmorgon! Hoppas att ni har det bra idag och jag mår iallafall bra. Idag åker jag hem från Orust och 2dagar kvar till skolavslutningen. O är bara så taggad och imon eller idag när jag kommer hem ska prova och se vilka kläder som jag passar i och ska ha på mig på skolavslutningen. När har ni skolavslutningen ? Och snart så ska vi åta frukost och packa och igår laddade jag ner ett spel som heter My Boo❤️ super roligt eller aa kanske inte super men det är roligt. Men hoppas ni har det bäst så HADEE!!

Likes

Comments

Hejsan! Idag är jag i Orust för att fira min mormor. Vi kom hit igår och jag bara spelade kort hela kvällen❤️ och jag ska snart in till min stuga och borsta tänder och lite sånt. Ni vet tjejgrejer men mina kusiner Emil och hampus ville följa mer Hampus är 7år och Emil 9år men dom väntar bara utanför rummet. Just nu sitter jag och Emil och bara håller på med våra telefoner. Ja han har en iPhone men det var hans mammas gamla. Idag ville vi så gärna åka till Göksäter det är som en mini Ullared fast den är stor men idag är det en röd dag så då går det inte men nu ska jag bara sitta kvar här och spela. Men HADEE!!

Likes

Comments

Hejsan! Så hår sitter man nu vid busshållsplatserna och väntar! Mina föräldrar hade packat upp alla mina saker till simningen så nu hittar jag bara min baddräkt, handduk och schampo och bara får hoppas att någon annan i gruppen har simglasögon och jag lyssnar även just nu på (Love me like you do-Ellie Goulding) och övar på min engelska läxa med sjukt många glosor😖❤️ blev ett kort inlägg tyvärr men bussen kommer snart så aa men HADEE!!😘

Likes

Comments

Hejsan! Nu har jag precis vaknat och solen skiner men tänk att det är bara 7st skoldagar kvar och sen har vi skolavslutning. Jag nog bestämt vad jag ska ha för klänning men är inte riktigt säker ännu. Men ibland tänker jag det är bara en avslutning varför ska man vara så finklädd? Det är frågan man kanske aldrig får svar på😂😂 (skoja bara) Men på tisdagen den 9/6-2015 så år det iallafall skolavslutning och dags för sommarlov!

På tisdagen den 9/5-2015 så kan jag ta en bild på min outfit här på min nya blogg. Men jag ska försöka uppdatera lite varje dag hur dagen har varit och lite så men det kan hända att jag gör uppdateringar 4-5ggr i veckan eller alla dagar ibland alla dagar ibland några dagar, det beror på hur mycket och lite jag har Att göra men ska försöka varje dag❤️

Nu ska jag iallafall byta om borsta tänderna och gå ner och hoppa studsmatta men HADEE!

Likes

Comments