Egna tankar

Nu är man åter igen tillbaka till jobbet efter att ha varit sjukskriven i två veckors tid. Skönt på ett sätt, att få komma tillbaka till rutiner och få träffa alla härliga kollegor igen. Gjorde första dagen igår och började så klart med en delad tur.

Helgen för oss var ganska lugn men ändå tuff. På fredagen var vi ut med min kusin och några vänner, lördag eftermiddag var vi iväg till Surahammar som ligger ca 20 minuter från Västerås, och firade min mamma med två av mina farbröder och farmor. På söndagen blev vi insatta i arbete hos dom. Dom håller på och renoverar huset så vi hjälpte till med det vi kunde. Var så trött på kvällen efter en tuff helg så somnade på soffan kl 21.

I väntans tider... Vill ha min nya telefon nu, vill inte behöva vänta längre. Beställde en iPhone 7 plus rosa och Daniel har beställt en svart. Så jobbigt att vänta!

Min mamma ringde mig nu under kvällen och berättade att någon hade skrivit till henne på messenger den 24 februari i år, men hon visste inte vem hon var. Efter ett tag så förklarade kvinnan hur dom är släkt och hon berättade då att det var hennes morbror och hans fru som adopterade min morfar när han var liten, så dom var tekniskt sett kusiner. Lite fränt dehär med Facebook och så, tänk vilka man kan stöta på!

Nu ska jag snart gå och sova så man orkar med en ny arbetsdag i morgon.
Godnatt!


Likes

Comments

Egna tankar

Då var det dags igen med att försöka börja blogga. Har gjort många försök tidigare, men det har inte gått så bra. Kände idag att det var dags igen, med ett försök i alla fall, mestadels för att få skriva av sig litegrann. Min sambo och alla som känner mig vet om att jag inte är någon talare, det är något som jag ärvt utav min pappa. Vi håller oss till att skriva ner vad man känner och tycker. Och än så länge så har det väl fungerat ganska så bra.

Idag kände jag att jag behövde få ut lite känslor. Min låtsas morfar har sedan ett tag tillbaka varit väldigt dåligt. Sedan fick jag ett telefonsamtal utav min kusin, då hon sa att det finns ingenting mer att göra och att han är jätte dålig igen. Lite senare mot kvällen kom en vän över till mig, vi köpte med pizza och godis och skulle bara ha en lugn kväll med filmer. När jag hjälper henne att färga håret får jag ett nytt samtal av min kusin. Jag kunde inte svara, eftersom jag hade handskar full med färg på mig. Jag visste att det telefonsamtalet var något negativ, eftersom hon sagt tidigare att hon hör av sig om hon vet mera. Efter bara några sekunder får jag sms "morfar är död". Jag läste smset och fortsatte med min väns hår... Jag tror inte riktigt att jag förstod egentligen vad som hade hänt. Det var ju väntat, men inte än, inte idag, inte så snabbt. Efter ett tag brister det och jag kan inte längre hålla mina tårar inne. Kroppen började sakta men säkert ta in, vad som egentligen stod i smset. Så kl 21:30 ikväll valde Gud att ta min andra och sista morfar ifrån mig. Det är fortfarande helt ofattbart, att man aldrig kommer få dessa hälsningar vid födelsedagar m.m ifrån honom, att man aldrig mer kommer få krama om honom eller få se honom. Livet är inte rättvist, varför ska alltid dom bra personerna tas ifrån en?

Nu har jag snart suttit ute på balkongen i två timmar och lyssnat på musik & försökt få i ordning på bloggen. En stjärna stjärna lyser väldigt klart och fint inatt och det är månen, kanske för att Du tog dig igenom ljuset idag?
När någon går bort så undrar man ju alltid om ett liv efter döden. Blir det bara svart, eller föds man på nytt? Det är ett svar vi aldrig kommer få veta.

Likes

Comments