JD

Det har blivit många nya tankar och insikter på senaste. Det är väldigt drivande, men också utmattande. Ännu en grej att tänka på liksom. Framförallt är det ju ett nytt tankesätt för mig, som gör att jag måste ta i ordentligt för att det inte ska återgå till det gamla mönstret. Samtidigt ger ju de positiva tankarna energi istället för att dra ner en. Så allt är ju såklart värt det.

Det känns så befriande. Jag känner hur rummet växer runt omkring mig och jag kan sträcka på mig igen efter att varit fastklämd i ett hörn.

Så. Den senaste tiden har varit ett kaosigt lugn. Jag sa ju det, förut när allt var tomt och hopplöst men samtidigt kände hur det drogs i mig, att det här är nog bara för det bättre. För det är bättre. Riktigt bra. Har återfått kontakten med mig själv. För hela jag har nog varit på olika håll ganska länge. Och före det? Länge, länge.

Så blir det när det blir för trångt i huvudet och alla tankar komprimeras för att få plats. Sen är det kaos. Och så vet man ingenting. För allt är osorterat och utspritt, inget hänger ihop och så fördummar man sig själv för att man inte klarar av att återkoppla.

Nåväl, just nu kan jag lägga det mesta av det där åt sidan. Kunna må bra på riktigt. Ta mig tiden att stanna upp och reda ut, tänka till. Ge mig själv lugn och ro.

Samtidigt som det aldrig kommer vara antingen eller. Och det måste en bara acceptera och inte bli frustrerad över. Jag är allt det här som jag är och det är så det är. Inte tro att man kan eftersträva något orealistiskt mål, som man fått för sig att går att få till. För det vet man ju efter så många gånger, att inte funkar. Det är bara att försöka lägga ut alla delar på golvet, bra som dåliga, och se helheten istället. Sluta sortera upp bättre och sämre känslor och sinnesstämningar. Allt har sina för-och nackdelar och framför allt hör ju allt ihop. Visst?


Men nu har jag vågat tro på förändringen som jag känt så starkt i hela kroppen. Som många gånger förut. Skillnanden nu är att jag redo. Jag vill inte luta mig tillbaka vant på det där mörka och destruktiva. 

Känslan som jag har i kroppen är som om jag kramar om mig själv. Sådär tröstande, som efter en gråtattack som gör att man fortfarande är lite skakis. Men man vet att snart blir det bättre.

Allt är nytt och ovant. Jag vet inte riktigt hur jag ska röra kroppen ännu, men försöker att inte tänka för mycket på det så länge det känns bra i magen. För magkänslan är något jag måste börja tänka på mer. Respektera den, typ. Knasigt va? Att man försökt skita i vad en själv tyckt, så länge. 

SLUT OPP DÅ JO JAG SKA.

För allt ska kännas på riktigt och bara vara jag jag jag jag jag jag jag jag jag.

Ska leva för mig mig mig mig mig mig mig.

Likes

Comments

Har fyndat skjorta i mitt eget hus! Efter ca fem minuters stirr såg jag att det bland annat var tigrar på den!!
Är en av alla plagg som legat på vår i vind i miljarders år. Vintage 👍✌😊😎👌🌿😏💕😙

Öööh godmorgon. Men det var faktiskt ganska fridfullt en liten, liten stund.Titta, andas och sen gråta.

Idag fick jag vakna bredvid Mackan!! Vi hann med lunch på Iwa innan jag åkte på jobb. <3

Viktig fakta. Klipp ut och rama in.⚘

Nu ska jag sova! Återkommer med mer spännande info om mitt liv senare.

Innan du går måste du läsa detta av Leonard Cohen🌸

Likes

Comments

Har hittat somriga saker på Emmaus. Såklart kan jag ha det när jag vill, oavsett årstid eller väder.
"Men tänk vad najs denna blir i sommar...."

Fin himmel igår!

Har sett ut.

Idag blev jag sugen på tacos men även potatis. Så: quornfärs+tacokrydda+potatisochmorotiugn

+guacamole+grönsaker=???
Craving-stillande!

Likes

Comments

Samla in och ta vara på.

Likes

Comments

Hur gör man. När hjärnan verkar trassla till sig mer och mer för varje gång det dalar. Eller som nu, krashar helt plötsligt.

Vaknade upp med tungt bröst, och tyvärr samma tankar som jag gick och la mig med. Och så följde de mig upp, till kaffebryggaren och sen till soffan. Hur får jag kontroll över det här och vad funkar den här gången. Hur kan man sluta strida mot sig själv.

Det blev för mycket pluggsnack igår, och de där meningarna som blivit sagda under dagen blev tillslut till långa nystan som bara växte.
Sen sitter man där i sängen när man ska sova, med alla jävla trådar som är ihopknutna, vissa har inga ändor alls medan andra bara är små stumpar.

Jag har ju en liten aning vad jag vill plugga. Det är det jag tror jag vill satsa på och utbildningen tror jag kan passa mig. Tanken är ju såklart lite spännande ändå.

Men just nu har jag verkligen ingen lust alls. Jag som ändå var så sugen förut, och nu är allt bara bortblåst.

Såklart så kan jag söka ändå, utan att veta vad jag vill göra i höst. Men orkar verkligen inte lägga ner tid eller energi. Sen kommer ju nästa fråga. Om jag inte pluggar i höst, vad gör jag då? VARFÖR MÅSTE MAN GÖRA SAKER?

När vet man att man ska sluta pusha sig själv? Redan vid "fan vad det här inte är det minsta kul", eller är det längre än så. För vad vet man egentligen vad som kommer efter det. Men då har man kanske bara lurat sig själv? Oschysst.

Jahapp ja. Så ska man panika eller ska man försöka kontrollera andningen? Idag gjorde jag det sistanämnda. Jag beslöt mig för att försöka trycka bort det jobbiga och bara vara i nuet. Wow vad äckligt, va.

Åt min mat i lugn och ro, kände hur teet värmde och efter mycket stirr in i väggen och mycket "fokus",  mjuknade tankarna litegrann. Jag skiter i att tänka på framtiden just nu då kanske. För nu vill jag bara hålla i en hand, vara med dom där viktigaste och faktiskt skita i allt annat.

Överlevnadsstrategin just nu.

MVH, EN SOM VERKLIGEN INTE VET NÅT ALLS

Likes

Comments

Hej alla!!! Jag har bilder att visa:

PÅSKFESTER

UTFLYKT

Jäklar vad härligt man haft det på senaste då

Likes

Comments

Detta inlägg kommer inte innehålla nån vettig information alls. Jag måste bara göra något så jag vaknar till liv, och då kommer det ut vad som helst.
Beklagar, men ibland är det ju så skönt att bara göra nåt blahablaha som inte behöver betyda nåt egentligen. Allt behöver liksom inte vara estetiskt "rätt" för att det ska ha en rätt att existera. Är det kanske det som är tanken okej vad skriver jag ens, låt oss börja:

Mysbilder från i helgen!

Här ser jag lite rädd ut. Har inte varit rädd, bara lite ynklig. Är en del i processen att acceptera sig själv, tror jag. Inte fan vet jag alls vad jag pratar om hejdå.

Har tagit bilder som månen varit med i! Alltså är så jävla besviken på min samsung just nu för efter en uppdatering är kameran JÄTTESUGIG. Eller så är det bara jag som tappat det, för det har jag ju. En kombination, månne.

Haha ja det är så kul att vara överkänslig och tappa koncentrationen för att nån pratat för högt med en och sen gå runt och hata sig själv och kalla sig själv psykfall!!!!!!

Men som sagt, work in progress. Är tydligen en period nu som alla är lite ur balans. Är ändå en positiv sådan för känner mig mottaglig. Blablablabla. Vill kramas och göra mig själv gott iallafall.

Och sen är det ju påsk så glad påsk sup lugnt kram

Likes

Comments

Ännu en dag på planeten jorden som gör det lite jobbigare att andas. Men jag tror fortfarande på att kärlek är lösningen till alla problem. Naivt av mig kanske, men det är så långt min hjärna kan sträcka sig just nu.

Titta vad förbjuden bild jag tog! Men titta på mina tatueringar dåå. Obs "ormbettet" är medfött.

Igår var det andra tankar som fyllde hjärnbarnorna iallafall.
Jag och Adde tog oss till Stockholm för att bläcka ner vår hud. Ja, TATUERINGAR.
Vi var till en härlig tjej som heter Isa Myling. Är sjukt nöjd med vad vi kom fram till bara över en kort pratstund på facebook. Hon visste ju precis vad jag ville ha!

En hand med förgätmigej i.
Gjorde ett litet hjärta på armen också. För ja, vafan varför inte.

Annars då??? Öööh flyter mest runt men min låga period är nog över. Fyfan vad det är skönt, att kunna tänka lite klarare tankar som inte gör en till en liten pöl på golvet. Eller ja, en väldigt förvirrad själ i kroppskostym helt enkelt.

Nu längtar jag till lördag då jag ska dricka vin med vänner. Känna tacksamhet. Och försöka med att inte vara allt för bakis på söndag.

Likes

Comments

Präst/kock??? Mina coolaste klädesplagg är köpta i andrahand iallafall!!

Om man får lust att flyga väcklar man bara ut armen.

Likes

Comments