JD

Fick infall och ville skapa en ny blogg. Så jag gjorde det!!

Diggar ju FORTFARANDE att blogga. År 2017!!! Behöver ju få ut saker för att fungera. Ibland får man en kick av det och är nöjd över att man åstadkommit något. Ibland så ångrar man sig tre sekunder senare och har svårt att förstå att man ens kunde tro att man har rätt att uttrycka sig (att nån ens ska läsa det).

JAG SKITER I OM DU KOMMER TRYCKA DIG VIDARE TILL MIN NYA BLOGG. Men om man vill så är det https://jeffelol.tumblr.com/ man får söka sig till, om man vill följa mitt lilla, (deppiga) liv. Man vet ju aldrig vad som kommer dyka upp. 

P.S. Alla Bloglovin-följare är flyttade till nya bloggen!!

Puss och kram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Utan beskrivning p.g.a. ork ej

Likes

Comments

Föredrar denna som akustisk version framförd av Staffan och Elina, som man hade äran att uppleva på midsommar. Eller som igår, hela bandet samlat på Down by the Sauna.

Likes

Comments

Ibland blir ju inte livet alls som man tänkt sig. Nu gick det som det gick. Jag har ju försökt. Men det gick inte att låtsas att "nu blir allting bra". Kroppen sa till igen och igen, och nu måste jag lyssna på riktigt. Benen viker sig under mig och jag har inget annat val än att lägga mig ner.

Kommer att vara sjukskriven ett tag för att vila upp mig. Saker ska redas ut och grejer ska tas på allvar.

Likes

Comments

Vaknade upp med en trygg känsla i kroppen. Gick ut och satte mig med min frukost och grinade till Gorillaz. Visst blir allt man skådat live lite mäktigare att lyssna på efteråt? Tänkte på hur långt jag kommit och vad jag varit med om på senaste.

Så tacksam för allt. FEELING BLESSED.

Tänk på vad du håller i dina händer och kramas en extra gång om du kan. Ha en fin dag gullisar🌸

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle uppdatera fast jag egentligen inte orkar. Blev så himla tröttis, men är kul att skriva lite dagbok så gör det istället för att slockna. OCH ska ju inte ens sova nu, ska egentligen åka och handla med Mathilda om ett tag. Men är i en "trött" period just nu. Inget har varit riktigt vardagligt på länge, och lilla jag blir ju så trött av intryck och nya grejor. Behöver vila och sova mer ordentligt bara.

Har inte riktigt velat lägga tid på att skriva heller eftersom jag velat vara med Mackan så mycket som möjligt när han har haft ledig vecka. Tur att vi ska fira midsommar ihop så behöver inte vara ifrån honom så länge den här gången.

Vi har tagit vara på dagarna och fyllt dem med en massa bra och skoj när jag inte haft jobb. Men har även bara tagit det lugnt när det har behövts. Viktigt att lyssna på hela kroppen!!

Nu är jag taggad på att åka och handla en massa maaaaat!!! Ska försöka hitta på något fyndigt att ha i matlådor men står lite still. Vill bara dricka smoothies och äta yoghurt med grejer i just nu. Vill äta frukt och grönsaker med bönor typ. Ja men då får jag väl göra det dååååå.

Hejs
p.s. synd att det här inlägget blev tråkigt men kul att ha i framtiden kanske (säkert) lol det får finnas till ändå.

Likes

Comments

Har en orolig känsla i kroppen och försöker återkoppla. Vad mycket en drabbas av så fort man är lite vek och inte är i stridsberedskap.

Likes

Comments

Det är så mycket jag vill skriva och få ut från fingertopparna men samtidigt vet jag inte riktigt vad det är.

Ta hand om dig själv, kanske? Fundera om du lyssnat på din kropp idag. Vad vill du innerst inne? Alltså inte om du vill göra karriär och ha familj, utan om det känns rätt i hela kroppen att bara få existera.

Det är ett oerhört krävande jobb att börja riva ner murar och taggiga trådar som man inte ens visste att fanns där. Och att allt hänger ihop. För hela du är HELA du. Krånglar jag till det? Kanske. Men det är så jag fungerar. För det finns alltid tankar som aldrig slutar existera. Dom är förevigt runda som fortsätter att rulla runt i olika banor och mönster.

Jag är så tacksam att jag kommit dit jag är nu. Att jag på riktigt vill mitt eget bästa.
Sluta svaja på ett ben och istället stå stadigt på båda två.

Jag vill äta det som känns rätt för min kropp och jag vill träna så att jag känner att alla celler i kroppen blir lite bättre vänner för varje dag som går. Att bara få vara med personer man verkligen tycker om och lyfts av. Känna att man kan göra något rätt.

Det är sånt jag känner här. Inte där borta som jag var förut och vimsade.

Det är ju på gott och ont som man skapar sin "ultimata", lilla bubbla. Men visst är det härligt också. Att få skapa sin egen verklighet. Lite skaver det ju att en riktig värld är där utanför som inte är sådär som man vill ha den. Men det kan man ta itu med en annan dag, när man är redo.

Här är en med eksem utlöst av långvarig stress (bl.a.) samt en hel klan nya finnar pga dålig kost!!!

Jaja jag lyssnar nu

Likes

Comments

Vi begav oss mot London på torsdagkvällen vid 22-tiden.

Vi bodde på ett ofancy hotell men vi gillade läget ändå. Första dagen gick vi upp och åt frukost för att sen gå och lägga oss igen. Vi var på gång vid 14-tiden igen för att ta oss till Brixton.
Föööööör: jag har följt en skitcool dude på instagram ett tag. Han gör stick and poke och är skitduktig. Nappade direkt när han skrev ut att han var i London och hade lediga tider. Sååå, har gjort en stick and poke! Var helt klart inte alls samma som att bli tatuerad med maskin. Så man kanske inte ska göra det hur som helst. Visar bild sen när den läkt, för även det är nackdelen då det tar mycket längre. Men coolt ändå.

Mathilda och jag var på skitglatt humör efter vårt tatueringsbesök och studsade (nåja) vidare på jakt efter skor. Och vi fann!! Sen glömde vi bort som vanligt att tänka efter så köpte samma modell, igen. Men vi är coola ändå, tänkte vi när vi kom på det.

På lördagen var vi på resande fot igen. Åkte till Ashford för att först lämna av våra grejer på boende för att sedan ta oss vidare till Margate. Mötte upp August som också skulle med vårt äventyr. Det var en sjukt fin och varm dag så vi hängde på beachen några timmar före vi begav oss in på Dreamland-området. Brände mig så satan pga avsaknad av solskydd :( do not try to överleva en stekhet dag utan solkräm!!!!!!

Om det är nån som inte hänger med kan jag berätta att vi var på en festival, Gorillaz egna festival!! Mathilda och jag sprack när vi fick höra om det och spikade direkt när biljetterna släpptes. Fett ballt.

Vi såg även en glimt av De la Soul, en av flera artister som uppträdde förutom Gorillaz själva.
Sen tog vi oss en åkttur för att få se allt feån höjden, men mest slappade i gräset. Mest för att orka stå upp senare.

Det var ju såklart skithäftigt!! Var dock en lite flr stor mix på låtar och medverkande artister så blev lite rörigt. Men annars var det 10/10.

Vi bodde på ett litet, gulligt ställe natten mellan lördag och söndag. Vääääldigt engelskt.

På söndagen tog vi oss tillbaka till London. Vi var väl mest turistiga den dagen. London Bridge och Oxford street. August åkte hem igen medan jag och Mathilda kunde stojja på hela dagen. Vi hann med pizza och vin innan vi åkte vidare till sista hotellstoppet för att få sova ut ordentligt. Men inte gjorde vi det ändå lol.

MVH nöjd

Likes

Comments