JD

Vad har jag för skojigt att bjuda på då??? Inget:

Klickade hem den hära. Har inte hunnit läsa mer än det jag bläddrat igenom, men har tyckt det mesta träffat rätt. Längtar tills jag hinner djupdyka.

Imorse när världen vaknade till liv😮!! Före snöstormen😣🙁

Är det Damien på bilden? Nejdå! Det är ju jag. Hah.
Fick lust att sätta på mig ett par solbrillor och bara låtsas en stund. Kändes bättre efteråt.

Har fått hem saker igen!! Har bara testat denna foundation en gång men tror jag gillart.

Annars är det stort fokus på jobbet som gäller för tillfället! Det händer saker hela tiden, och jag och min hjärna försöker att hänga med gällande alla saker som flyttar på sig och all engelska som ska pratas. Blir lite lugnare för varje dag som går iallafall, tur det. Och roligt är det!

Likes

Comments

Skulle egentligen haft denna outfit i lördags - om det inte var vinter. Kändes trist att slänga något över.

Vi var till Indigo och sen arken. Som vanligt var det mycket roligare på förisen än på ute.

Vi tog bilder och lyssnade på musik från när vi var yngre. Yngre som i 16 och odödliga.

Likes

Comments

Nya jeans ny skjorta nytt bälte

Likes

Comments

Okej nu tänkte jag göra lite MAKEUP REVIEWS!!!!! Let's help each other out i denna sminkdjungel. För fyfan vad det kan vara snårigt. Hur många foundations har man inte köpt i sina dar, för att sen testa en gång och sen ba "njää... köper en ny, fast vänta vad fan skulle det vara för det finns ju inget vettigt att köpa ÅÖHH". Sen ligger den där i lådan och blänger. Eller så ropar plånboken irriterat på en!!!

NÅJA. Att bo på Åland och gilla smink är inte lätt. Förbanna. Så därför tänkte jag visa några produkter som jag gillar och ogillar som kanske kan hjälpa lite. För som sagt, vi går igenom det här tillsammans, vi behöver hålla ihop och stötta varandra.

Allt förutom Gerard går att köpa här hemma på kobben. Det blir mest NYX och Isadora, oftast bra grejor och billigt. Och cruelty free!!


ISADORA Transparent Matt Fixing Powder: Detta puder funkar helt ok tycker jag! Använder det mest för att "set:a" concealern (vafan heter det på svenska??) , men har nog använt det i hela facet också. Är dock ganska vit för att vara transparent, men funkar ju såhär års... Använder även ett kompakt puder från Make Up Store i nyansen "Milk".

Om nån har tips på bra translucent powder i löst format SKRIV!!! Mitt favvopuder kommer från Mac men det vill man ju inte köpa längre när de ej är cruelty free :(

NYX Dewy Finish Setting Spray: Detta håller måttet! Eller iallafall en hel arbetsdag SEN barkar det. Blir det matta nästa gång. Tips på bra setting spray mottages gärna.

BENECOS Foundation & Concealer: Nää det här funkade inte alls på mig. Det gick liksom inte att få utblandat och sen stelna det och så var det kört. "Natürlich schön" lät ju helt underbart, men tyvärr så funkade det ej i praktiken.

GERARD Slay All Day Setting Spray: Alltså, detta är skitbra. Riktigt bra. MEN det fucking bränner. Råkar man sätta för mycket bränner hela facet, och om man ändå kan kontrollera sig och få lämpligt mycket så börjar ändå ögonen att forsa. Så är tvekar om jag ska köpa igen.. Har förstått att många känner samma. Så om du är tålig kan du köpa.

NYX Voluptuous Mascara: Var tur i oturen att jag köpte denna. Rekommenderar egentligen inte att köra denna ensam, utan mera som bas. Har alltid använt två mascaror för att få kontroll över mina fransar; en lite äldre som har börjat torka för att få en bas, och sen en ny som man kan bygga upp med. Använder alltså denna först, låter det torka lite och sen går jag in med en annan från Isadora som heter "Build up" (ungefär 100 lager med den).

ISADORA Sculpting Lipliner: Dessa är vattenfasta och håller en hel kväll! Brukar köra med bara läppenna om jag inte orkar bry mig men ändå vill va lite fin. Får ungefär hundra poäng.HÄÄÄÄR kan man kika för att hålla koll på cruelty free-varumärken 🌷

HÄÄÄÄR kan man gå med och kolla upp produkter och se recensioner av smink osv🌺

Likes

Comments

Oj vad det brast när jag läste det här. Redan första raden tänkte jag att det här är ju jag, varje jävla dag.
Dag ut och dag in lovar jag mig själv att nästa dag i mitt liv inte ska vara det samma. Att jag inte ska vara fast i samma ohälsosamma mönster av självhat och bottenlöshet.


Om man bortser från det mörka så har jag fått nya krafter när det gäller jobb. Det känns som ett stort jävla privilegium att verkligen gilla att åka på jobb. Och det går uppåt på jobbfronten för mig. Något gör man ju rätt iallafall. Tacksam

Annars försöker jag fylla mina dagar med umgänge med människor som gör mig gott. Det är ju oftast när man hamnar ensam med sina tankar som det blir farligt. Det är ju till exempel jobbigt att man ska behöva gå och lägga sig. För sen ligger man där, utmattad men utan att ens se skymten av sömnen.

Men det kanske vänder snart. Känner ni att det faktiskt är lite vår i luften ibland🌸🌱

Jag fortsätter att sminka fräknar tills de är där på riktigt igen. ☀

Likes

Comments

Har haft en upp och ner-vecka. Ut och in-vecka. Vet inte om jag har mycket ångest eller om jag bara är orolig ändå. Eller om jag mår bra eller dåligt. Hur mår man när man mår bra, egentligen? Minns inte riktigt. Men ja, jag vet inte hur jag mår just nu. Lite tom. Man kanske ska skita i att känna efter bara.

Iallafall. Idag har jag jobbat. Sen var jag ute och gick med Marcus. Och sen åt jag pizza. Ikväll har jag sminkat mig för att bota hjärnkli, och nu sitter jag och kollar på Karinskonstgrepp när hon sänder live på insta<3

Det är egentligen i "vuxen" ålder som jag skaffat mina första idoler. Eller förebilder kan man ju också kalla det. Karin Grisejente Jansson är en av dem, och ja hon heter så på riktigt!!!

Hon är ett tips på bra och vettig person! Här är hennes hemsida och på insta heter hon karinskonstgrepp.

Ibland gillar hon mina bilder<333

Likes

Comments

Men alltså titta på det här!!!!

Likes

Comments

Borstar från Furless cosmetics , Shape tape concealer från Tarte , Paletter från Juvia

Nog har dom det ganska bra på andra sidan Atlanten ändå. De kan avnjuta alla dessa fantastiska sminkprodukter, som jag bara kan drömma om att ha i min ägo. Ba gå ner på stan och köpa typ allt man vill ha. Eller ännu bättre, få det hemskickat gratis???? Öh, skulle skrika rakt ut.

Förlåt, men jag tror jag har en Youtube-skada.

Likes

Comments