Header

Dom senaste dagarna har det spridits en hel del inlägg över hela världen, på alla möjliga sociala nätverk.
#metoo är som att räcka upp handen vid frågor. Fast denna gången i sammanhanget sexuella trakasserier.

Det är många av mina bekanta som har gjort denna uppdateringen, och jag är förvånad att deg är så många. Jag hade hoppats att alla skulle slippa en sådan sak.

Jag själv har varit utsatt för sexuella trakasserier #metoo
Det är sjukt att det är så vanligt i dagens samhälle. Det finns inga ord. Vi måste prata om detta och stoppa det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Idag är det 6 år sedan du gick bort, min bästa vän. Jag saknar dig så otroligt mycket.

Likes

Comments

Vardag

För 10 år sedan startade inspelningen av Andra Avenyn och jag träffade Alicia Vikander första gången. Under tiden hennes rolls reklamsnutt, som vi spelade in först av allt, så var hon en av dom trevligaste människorna någonsin. Inspelningen drog ut på tiden och jag som satt på huk i början spenderade mestadels av tiden blev lite trött i benen.
Alicia böjde sig ner och satte sig på huk med mig och frågade mig om vi skulle ta en paus. Hela teamet. Bara så jag skulle kunna vila lite.

Jag sa såklart nej, för vem vill stoppa in hel inspelning för SVT även om det så bara är för några minuter.
Det är bara en av många historier, men hon är verkligen en snäll människa rakt igenom.

Och i helgen gifte hon sig, vilket sprids över världen just nu, med sin kille sedan 2014. Jag önskar dom all lycka.

Likes

Comments

Hur snyggt är inte det här?!

Jag önskar att jag hade kunnat ha fräscha nya blommor varje vecka för att liva upp rummet.
(sen att dom får bitmärken på sig av Monroe är ju en annan sak)

Likes

Comments

Contains affiliate links Tips

Jag använder mascara varje dag och har under den senaste tiden använt den rosa (första bilden) varianten.
Men jag har en tendens att alla icke vattenfasta mascaror och Fiberwig mascara smular sig och lägger sig som mörka cirklar under ögonen.
Är det någon som har ett bra tips på en mascara? Just nu är Fiberwig min favorit men den kostar ju dubbla priset än dom andra.

Likes

Comments

Vardag

Idag är det dag två med mitt försök till att göra så Monroe och Fender blir nära vänner. Fender bor just nu på balkongen och verkligen älskar det! Hade trott att han skulle klaga men icke. Ibland har man tur!

Jag har en vilodag idag då jag var hos min vän igår kväll och nu är jag lite sliten. Men en glass i solen blir det senare med en vän!

Likes

Comments

Vardag

Jag har två katter hemma, Monroe som är 6 år gammal och som jag fick av en gammal vän. Sedan har vi Fender, 4 år idag, som jag fick över en natt praktiskt taget, helt oplanerat. Han är nämligen en rescued kitten så att kalla. Läs inlägget här om hans uppväxt.

Jag måste väll erkänna att Monroe inte var jätteförtjust över den lilla kattungen som plötsligt dök upp och tog mycket uppmärksamhet. Denna bilden säger allt.

Nu har det gått 4 år och även om dom tolererar varandras närvaro så känner sig Monroe hotad av Fender vid vissa tillfällen. När han var yngre hade dom inga problem att leka men när han blev starkare och större så slutade det roligare.

Monroes självkänsla har blivit mycket bättre dom senaste åren men jag önskar ändå att dom skulle kunna leka med varandra och kanske till och med sova bredvid varandra!! (Drömmen)

Och eftersom jag är hemma sjukskriven så har jag ganska mycket tid att döda, och nu har jag bestämt mig för att försöka "presentera" varandra till dom igen. Det kanske låter konstigt men kolla på den här videon tex.
Man kan ju alltid försöka.


Likes

Comments

Hälsa, Nervskadan

Idag fick jag äntligen reda på vad min uppkommande operation kallas, nämligen DRG ifall ni inte såg det i rubriken.
Den 15:e september smäller det, efter ett år av olidlig smärta så tror dom sig ha hittat något som kan ta bort smärtan. Medicinering har inte fungerat nämligen.

Operationen går ut på att man sätter in en stimulerande, liknande en pacemaker, i ryggmärgen och sedan ett batteri på magen. Och denna ska stimulera nerven som är skadad så jag förhoppningsvis får en lindrande effekt.

Nu ska jag bara försöka hålla mig lugn inför den första av minst två operationer, och tänka på något annat.

En röntgenbild på min ryggrad, tyvärr några månader för sent för att kunna se blödningen som skadade mig.

Likes

Comments

Vardag

Jag, som många andra, har mycket med mig i min väska när jag är ute. Kan vara allt från datorn till någon kamera tex. Men när jag var ute idag och öppnade väskan så syntes endas min medicin. Det är skrattretande på något sätt.

Jag har förresten blivit frälst i ryggsäckar!
Förr har jag alltid kopplat ryggsäckar med skola, men i våras så valde jag att köpa en eftersom den kunde innehålla mer än en axelväska.
Men jag måste säga att jag fortfarande är ovan när man går runt med den på ryggen, det känns som man är en skogsmulle.

Hur ser era väskor ut och vad har ni i dom?

Likes

Comments

JCP