Det är sent. Jag borde sova. Men jag sitter här i sängen -mitt i natten- med min gitarr och sjunger låtar som sätter ord på mitt liv. Med musik kan jag berätta det jag känner. Musiken ger mig kraft!

Jag behöver ingen superhjälte, jag har mina egna superkrafter....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Första jobbdagen på Plagget idag. Kunde inte ha gått bättre, kände att jag gjorde riktigt bra ifrån mig då de flesta kunder var noggranna med att utrycka sin tacksamhet och berömde min klädsmak. Kul feedback då jag hela livet trott illa om mig själv och tänkt att ingen bryr sig om vad jag tycker. Det har dock aldrig hindrat mig från att vara mig själv och stå för det jag tycker men idag så fick jag bekräftat att jag kommer med bra förslag.

Nu landa jag precis hemma hos mamma och väntar på maaaat. Senare ikväll blir det kanske gymmet. Jag har sådan brutal träningsverk i benen efter gårdagens pass så kan knappt gå, helt ärligt!

Annars får jag ligga hemma och gosa med Stampe. Min terapi-kompis. Terese kanske kommer förbi efter fitness-festivalen.

Likes

Comments

Treating you well
I'm caught in the middle
I caught the edge of a knife
it hurts just a little
I know that I can be your friend
My hands are tired but not tired enough
You're the high that I can't give up
At the bottom of a bottle
you're the poison in the wine
I know I can’t change you and I won’t change

Likes

Comments

Vet egentligen vad jag ska skriva. Denna vecka har jag haft väldigt fullt upp. Det behövs i dessa tider. Har knappt hunnit känna efter om jag känner mig sårad eller övergiven. Antar att man inte ska känna efter så mycket, jag kör på jag. Jag har massa planer och massa jobb inbokat. Träningen går skitbra. Kosten lägger jag inget fokus på mer än att se till att vara mätt och belåten. Jag unnar mig fram till nyårsskiftet tänker jag.

I och med att mitt vikariat egentligen skulle gå ut den 22 december så har jag nu lyckats förlänga det till den 5 januari så jag har jobb i mellandagarna. Sedan har jag fått två nya jobb. Helgjobb på Plagget i Norrtälje samt heltidsjobb som personlig assistent efter att mitt vikariat på Norrtälje Energi löper ut. Det känns så jäkla skönt att ha jobb och att jag lyckats hitta så roliga jobb.

Always stay strong

Likes

Comments

Det händer mycket i mitt liv nu och det är kul.
Jag behöver stimulans... så länge jag kan gå ifrån och samla kraft mellan varven.

Dags att ladda batterierna med lite god nattsömn.

Likes

Comments

Är verkligen helt slut. Har haft en väldigt tuff helg. I fredags bröt jag upp med en person som legat mig väldigt varmt om hjärtat. En människa jag ser upp till, har så himla kul med och känt mig trygg med. Känns så himla tråkigt så jag kan inte ens beskriva med ord. Riktig hjärtkross. Har aldrig blivit övergiven och inte på det här sättet. Önskade mer rättvisa men världen är inte rättvis. Har kanske missbedömt min medmänniska eller så har jag missbedömt hur vidare jag kan ha sårat... jag är väldigt duktig på att ta på mig skulden samt se ner på mig själv. Tur jag har människor runt om mig som påminner mig om att jag gör så gott jag kan och att jag är värd det bästa. För ibland måste man bli påmind om det.

Livet går vidare, dags att hitta tillbaks till sig själv. Efter att ha levt efter strävan att bli älskad så glömde jag ett tag bort att älska mig själv...

Nya tag!

Likes

Comments

Jag har en känsla jag vill förmedla, så djup, jag kan inte ens beskriva den med ord.
Fortfarande försöker jag mig på den mening jag försökt skriva om och om igen.
Jag vet varken hur meningen ska börja eller sluta.

Monolog med mig själv- sägs vara en i introvert personlighets värld.

Likes

Comments

Skytten är aktiva och frihetsälskande individer som har ett stort behov av att få utrycka sin mening. Skytten är ganska så rastlös och behöver ständig stimulans, nya miljöer och utveckling, de kan därför ha lite problem att binda sig. Helst skall vara dag skilja sig från den andra och ett vanligt nio till fem jobb är inget för en skytt. Skytten är den evige optimisten som vill utforska och älskar utmaningar.

Skytten är ärliga och öppna utan baktankar men ibland kan det vara lite väl rakt på sak och de säger precis vad de tänker utan att tänka efter på om detta kan vara sårande. Skytten kan nämligen inte ljuga. Däremot så har de en förmåga att gärna överdriva en del när de berättar, vilket de älskar att göra.

Skytten älskar som sagt rörelse och frihet. Motion, resor är skyttens melodi och de älskar natur och skog där de kan känna sig fria och gallopera fram till häst, jogga med hunden eller bara ströva i skogen.

Skyttar är glada och väldigt underhållande och de älskar att umgås och träffa nya människor. De är varmhjärtade, generösa och delar frikostigt med sig till andra och deras entusiasm och förmåga att inspirera gör att de kan få även andra att bli glada och hjälpta. När det gäller kärleken så njuter skytten av äventyret att jaga och när ett förhållande är ett faktum gör skytten allt för att hålla kvar spänning och krydda i förhållandet, går inte det tröttnar skytten snabbt och ger sig ut på nya äventyr. Som partner till en skytt blir det fest och glam och ständigt nya äventyr. Men var bered på skyttens raka och ibland taktlösa sätt och försök aldrig att binda din skytt.

De flesta som känner mig skulle nog instämma att jag lever upp till skyttens egenskaper och visioner.

Likes

Comments

Godmorgon måndag!

Jag har legat till sängs sen kl 3.00 (söndag) till idag 6.00. Har endast gått upp för att gå på toa och laga lite pasta. Det är 27 h i sängen och ungefär 300 kcal intag. Herregud stackars kropp. Matlusten är NOLL. Och så var lusten överhuvudet taget igår. Hade ångest mest hel dagen. Sov och vakna upp ur mardrömmar till och från. Fick panikångest och somna om...
Fyfan jag önskar ingen denna smärta och ångest som jag ibland känner.
Jag vet varför jag mådde som jag gjorde igår och ibland är det okej att faktist bara tillåta sig själv att må dåligt när det faktist finns skäl till att vara lite ledsen.

Idag mår jag aningens bättre men tömd på energi så får försöka rycka upp mig ett par pinnhål så jag får i mig lite mat så jag orkar träna ikväll.

Ta hand om er!

Min bästa vän när ångesten tränger sig på och man bara vill isolera sig från omvärlden.

Likes

Comments

Sitter här i en bil klockan ett på natten. Musik på högsta volym och bas som kittlar ut i blodet. Nykter. Men känner mig ändå hög. Hög på livet med goda vänner. Vad gör det när saker och ting inte går som förväntat när man får uppleva såna här kvällar med nyfunna vänner.
Det löser sig!

Vi har ett mission och det är att hinna ut innan klubbarna stänger och ”shake those asses” innan det är försent. TYDLIGEN....

Likes

Comments