Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsEfter blåmärken, dans, skratt och en mobil som ville ta ett dyk i toaletten så kom denna fina möbeln hen till oss. Denna är från ikea 1986 och heter moment. Jag älskar hur fint de passar med våra 70tals dux stolar. Idag blir det teater och mys med mannens släkt.

Likes

CommentsGårdagen spenderades med nära vänner på EAT, underbar middag med härlig asiatisk twist. Jag åt anka, vilket var perfekt tillagad! Min kära natta fyllde år, därav firandet. Under hemtentamens tristess fick jag en impuls, och klippte upp håret i en 70tals lugg. Så nöjd, nästa gång jag är hos frissan ska jag bli debbie harry vit i håret också. Livet är underbart just nu.

Likes

CommentsDeras nyheter är verkligen min stil! Behöver man säga mer än: love!

  • Mode

Likes

CommentsHelt klart mina favoriter! Klockren kollektion! Har alltid älskat synliga knappar och gosiga tröjor över läckra kjolar.

  • Mode

Likes

CommentsHur har jag missat dessa underbara detaljer ur denna kollektionen? Stitches!

Likes

CommentsHennes abstrakta konst tilltalar mig något otroligt, hennes sätt att ge färgerna denna vackra form och individuellt liv. Varje gång jag fastnar i mina tankar eller idéer om hur jag ska inreda exempelvis, så hittar jag ofta svaren i hennes tavlor. Det finns ett organiserat kaos som personligen ger mig ett sådant lugn.

Likes

CommentsJa, jag pluggar... Längtar efter att analysen är klar, men ja? När blir det? Känns som om man börjar om hela tiden...

Likes

CommentsBörjar klia i fingrarna, vill snickra, måla, städa fixa... Har så mycket idéer! Blir knäpp, måste försöka fokusera på inlämningen, men fan vad det är svårt.

Likes

Comments