Header

Tjenare , var längesen man snubblade in på denna bloggen ... men som det är tänkt ska jag komma tillbaka hit igen ! jippiiiiii!

Men som ni kanske förstår så är ju inte saker och ting likadana nu som dom va då 😉nu förtiden bor jag i radhuslägenhet med min sambo och våran dotter på 13 månader, ah och våra 3 katter.. livet leker!

Men kommer bli fler uppdateringar här nu så hoppas ni som är kvar fortfarande stannar lite till 🖒

så nu vet ni kommer uppdatera er senare igen !Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så trött men kan man sova, nepp de kan man inte! ligger o gnuggar bort sminket och funderar vad man ska hitta på så man däckar. blir la att springa in i väggen eller nå! ;-)

Likes

Comments

hej hej hemskt mycket hej! Helt död idag fattar inte vad de är med kroppen, men samarbeta vill den inte.. eller så är de för att man sitter på en aktivitet om dagarna som är så tråkig så man fan bara vill kräkas! hmmm...
Nej Simpsons och dejta kudden, ja fyfan de låter toppen!

Likes

Comments

Det värsta som hänt mig  idag var att skriva nytt cv. För jag kan fan inte skriva ett cv. Hur lätt är det att skryta om sig själv,  och skriva possitiva grejer.  


Vad  ja ens för egenskaper ? Äger jag änns några? Ska ja skriva " hej  jag är efterbliven och behöver bidrag, bor i en jävla etta och vill ha fast anställning hos er, kyss mig / jenny... åååååååååååå sånt här är ju svårt förfan!!!!!!!!!

Likes

Comments

Världens finaste kompis i hela världen , älskar dig så mycket .

Likes

Comments

Ska upp om 6 h , kan inte sova vrider och vänder och tänker! 

life is a bitch och jag råkar liksom leva det. fan vad jag inte är glad på livet just nu, MEn nääär botten is nåddd hur långt kan man gå! Upp på Topppeeeeennnnn igääääeen!


Likes

Comments

Mina magmuskler e inte helt borta än, jippie! inte tränat på ett tag ju! men nu blir de natta är så satans trött! tjao!


syns dåligt på bilden.. men men!

Likes

Comments