Header

Denna dagen har verkligen bara sprungit iväg och det känns som jag inte gjort ett dugg. Jag har iallafall inte plockat ur någon flyttkartong för jag tycker det är så tråkigt. Stökar också till som bara den i stora badrummet när jag fixar mig då jag inte hunnit börjat med mitt smink/klädrum ännu, ska fräscha till väggarna lite innan jag börjar med det. Men har iallafall varit och handlat de som fattades till kvällens matlagning, köpt gardiner till vardagsrummet, lagat mat och satt upp gardiner i gästrummet. Så det går sakta men säkert framåt.

Vi är iallafall lyckligt lottade att ha några av våra fina vänner hjälp i flera dagar nu. Vi var ett helt gäng i lördags när vi flyttade och det är guld värt då det gick så mycket snabbare. Sen har vi haft några här från och till sen vi flyttade och hjälpt oss med massa. Super!

Likes

Comments

Nu har bloggen verkligen stått riktigt stilla en tid, men har haft så mycket med flytten att göra, men nu är vi iallafall bosatta i nya huset. Jag ska försöka komma igång sakta igen med bloggen. Men då vi inte får internet förens om 1 vecka och min skärm på mobilen är helt paj, så inte jätte lätt att blogga ifrån den eller datorn. Så i en vecka kommer det var glest med inlägg och när vi har internet kommer det komma igång igen.

Likes

Comments

Mina nätter består av knappt någon sömn alls för ett irriterande öga för tillfället.. Förra fredagen vaknade jag med ett stort, rött och svullet öga. Har smort in det dagligen då det varit torrt och svidit. Vart bättre under veckan men inatt när jag skulle sova kändes det som jag hade grus i ögat och det gjorde super ont. Vet verkligen inte vad det kan vara, för nu har det blivit rött i ögonvrån och utåt. Super irriterande. Men om det inte blir bättre efter helgen får jag lov att söka vård.

Just nu består mina dagar av städning och flyttpackning. Det är trots allt bara 2 veckor och 2 dagar kvar tills vi flyttar, och dom veckorna kommer nog bara rasa iväg. Dessutom kommer det en och ska kolla på huset på måndag, så det ska bli spännande och se vad han säger.

Likes

Comments

Vad tycker ni om mörka timmer väggar? Jag visste i alla fall inte till en början om vad jag tyckte om det, då jag tyckt det varit finast med ljusa väggar. Men nu i vårt nya hus kommer vardagsrummet vara i mörk timmer, och gillade inte alls det först. Men nu när jag kollat på lite ljusa möbler och inspirations bilder så tycker jag det är fruktansvärt fint om man matchar det med vita eller beiga soffor. Så jag är så spänd inför att få börja inreda där.

Likes

Comments

Denna helgen har varit så lugn än så länge, men väldigt välbehövligt. Har varit själv hemma sen igår morse och kan säga att jag inte gjort så mycket sedan Rickard lämnade gården. Igår morse vaknade jag med ett stort, rött och svullet öga, ingen aning om vad det kan vara förutom att det är väldigt jobbigt. Kliar och svider i ögat. Men på kvällen jobbade jag iallafall en stund och sedan bjöd mamma och pappa på kvälls middag. Super mysigt! När jag kom hem ifrån dom lade jag mig i sängen nästan direkt och låg och kollade på serie ett bra tag innan jag kunde somna.

Idag har jag heller inte gjort ett skvatt. Har haft Bella sedan i torsdags så har ju självklart varit ute på många friska promenader i det fina vädret som har varit. Rickard är på rull hemåt så jag tänkte fixa iordning och göra det lite mysigt här hemma tills dess. Sedan ska jag även göra lite "tränings övningar" innan jag hoppar in i duschen. Mer vad det blir av denna kvällen vet jag inte, blir nog en skön och lugn hemma kväll för imorgon har jag mycket att göra.

Likes

Comments

Ny skönheter inköpa förra månaden. Läppstiften köpte jag på Sephora i Stockholm och parfymen fick jag av Rickard när vi var på kryssning. Alla färger av läppstiften går självklart inte helt hem hos mig men dom flesta. Det ända jag har lite svårt för är det lila och det knall röda. Det lila var dock väldigt snyggt snyggt, så det kommer nog till någon användning och det röda ser jag endast som en julfärg. Då ända gången jag bär något knallrött är kring julen.

Likes

Comments

Rosa hoodie HÄR - Nike skor HÄR - Aim'n tights HÄR - Aim'n tröja HÄR - Nike topp HÄR

Om man ska börja komma igång och träna så är det så mycket enklare och börja med nya och fina träningskläder. Tyckte den rosa tröjan var så himla fin så är sugen på att införskaffa mig den, även tightsen har jag spanat på länge och ska nog köpa de snarast.

När jag flyttar in till stan hade jag tänkt och börjat gymma, även få med mig Rickard på det då jag tycker det är så himla tråkigt att träna själv, och lite läskigt för den delen.

Likes

Comments