Header

De dagar som har gått sedan jag sist bloggade har verkligen gått i ett. Har vart lite festande, jobbade i lördags, umgåtts med både gamla och nya vänner, så fredagen och lördagen har varit helt kanon. Men sedan dess har det kanske inte varit super roligt men har gjort massa nytta, vi ska nämligen sälja vårat gamla hus i slutet av veckan och med de tillkommer det massa städning och röjning. Så i tre dagar i rad har vi hållit på uppe i huset och idag vart vi äntligen klara. Gud vad skönt! Så nu är det inte många dagar kvar med dubbla hus. Är så tacksam till mina föräldrar som har hjälpt till med allt dessa tre dagar, även till Rickards mamma som hjälpt oss med allt som har med försäljningen att göra.

Imorgon är d et en hemma dag som gäller. Nu när jag kommit in i mitt städ flow så känner jag att jag vill fortsätta här hemma. Så nu ska jag försöka lägga mig och bli lite trött så jag kan sova någon gång.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Idag har dagen gått i ett. Jag var redan uppe vid 8:00 då Elon skulle komma vid nio. Men efter lite väntan så dök dom upp strax efter 10:00. Dom kom med en leverans av ny diskmaskin och spis, kopplade även in den och fixade. Så sjukt skönt att ha diskmaskin nu, då den som stod här innan var trasig, och spisen vi hade innan var lite halvknackig. Så är hur nöjd som helst över att vi fick det idag. Jag vart till och med glad över att få nya ugnsplåtar, då lever man sig verkligen in i hemmet.

Men sedan har jag städat, putsat fönster, rensat bland våra grejer, tvättat, rensa kläder, bäddat rent i sängen osv osv. Sånt som bara måste göras men som har gått väldigt lätt idag, och det är väldigt skönt. Har även varit med mamma en sväng och hon har hämtat ut sin bil och sedan fick hon mat här innan hon skulle åka tillbaka för att jobba. Har mer under resten av eftermiddagen/kvällen har jag varit hos Rickards mamma där vi käkat och busat med hans lillebror, har myst med hundar, och kollat på serie med ett frukt och grönsaks tallrik med dipp. Var så himla sugen på nå sött, men då jag slutat handla hem sötsaker så gjorde jag det bästa av situationen, och det var nästan godare.

Likes

Comments

Vissa dagar har jag sånt flow för bloggandet och vissa dagar dör intresset ut. Känner att jag behöver ha lite nya idéer om vad jag ska lägga ut. Jag har ju intresset för både inredning/hem och lite mode/skönhet. Vill ni se av allt det? vad är mest intressant?

Jag vet att jag har många närstående som är nyfikna och tycker det är kul att följa med på ändringar som sker i vårt hus, och det är på långa vägar inte klart. För just nu inväntar försäljning av vårat gamla hus och även en massa inredning och möbler som ska inhandlas och fixas till med här hemma. Vill ni kanske ha lite info om hur det ser ut nu och hur det blir med de nya möblerna, eller bara se det när det är klart? rösta gärna här nedanför lite vad ni tycker så jag har ett litet hum om vad jag ska inrikta mig på lite mer.


Likes

Comments


Idag har jag verkligen haft en dag där det hänt saker hela dagen. På förmiddagen har jag gått lång promenad med Bella innan jag fixade i ordning mig och sedan åkte och lämnade henne. Sedan åkte jag med pappa till Örebro där vi hämtade upp min syster som är hemma över helgen, lunchade och handlade lite innan vi åkte tillbaka. Pappa och Emma hämtade mig hemma. Där hann jag bara bättra på sminket och byta om innan vi åkte och hämtade upp Bella igen och sedan åkte vi till Ramsberg.

Där har vi haft en myskväll hemma hos mamma och pappa med kräftor, räkor, paj och lite sånt gott. Även min farmor, mormor och morfar var där, så det var super trevligt. Träffar inte mormor och morfar så ofta, och heller inte min syster. Så det var en perfekt mys fredag. Vi kom tillbaka till stan för ungefär två timmar sedan och har hunnit att träffa lite vänner sen dess. Just nu ligger vi i sängen och kollar på serie innan vi sedan ska sova.

Likes

Comments

​Här har ni mitt favorit rum i hela huset för tillfället. Det stora ny renoverade badrummet. Det är sån stor skillnad ifrån att haft våran lilla och trånga toalett i huset i Ramsberg, till först och främst ha tre toaletter, och detta stora. 

Likes

Comments

Just nu snurrar alla mina tankar och ideer om alla rummen i huset. Igår satt jag och kollade på massa inredning till gästrummet och började fundera på hur jag ville ha det. Men jag har kommit fram helt till att jag vill ha en dagbädd, för dom är verkligen så praktiska. Att det är som en enkelsäng/soffa när den bara står där med stor förvaring under, och dessutom att man kan dra ut den så det blir en dubbelsäng.

Vill ha rummet ganska ljust och cleant. Jag vill att det ska kännas inbjudande och mysigt. Att även de gäster som sover kvar ska kunna trivas bra.

Likes

Comments

Denna helg har gått i ett, men det har varit en riktigt bra helg och inte så mycket tid till bloggande. Därav inga inlägg.
Idag kom pappa och väckte mig strax efter åtta, det är faktiskt väldigt skönt att komma upp i tid. Jag blir så mycket piggare under dagen. Så har hunnit städat en hel del, sen har jag även haft Anticimex här. Just nu har jag nyss käkat lite lunch och kollar på gårdagens "paradise hotel". Sedan ska jag ta och hoppa in i duschen, fixa mig, fortsätta greja lite. För här finns det alltid saker att göra. Det spelar verkligen ingen roll hur mycket jag än städar, det kan gå någon dag så är det lika stökigt igen. För städa är nog det ända jag gör om dagarna för tillfället.

Likes

Comments

Ifrån gårdagens lat dag till en dag där jag hållit på hela dagen. Direkt när jag gick upp imorse började jag tvätta, rensa kläder skurat och städat hela sovrummet super noggrant. Fixade mig och sedan vidare till ramsberg där jag först har jobbat, sedan har jag, Rickard och Tobbe varit uppe i vårt andra hus och städat som galningar. Ifrån tak till golv, alla rum. Det gäller att ligga i när man har två hus som ska vara fina och städade. Dessutom så har vi en intresserad av ena huset som ska komma och kolla imorgon. Spännande och se vad hon säger.

Likes

Comments

Idag har det verkligen inte hänt nå händelserikt alls. Har sovit väldigt dåligt de senaste dagarna och varit allmänt matt i kroppen. Så idag tog jag ifatt det lite och sov lite längre. Men har ändå inte gjort så mycket idag, förutom att tvättat, skurat en av alla tre toaletter och fixat mig.
Just nu inväntar jag Rickard för att vi sedan ska åka till ramsberg. Jag ska jobba en stund och sen ska vi upp till värst gamla hus och städa.

Likes

Comments