Tillbaka till verkligheten och det är bara att snällt slå om till "work mode". Tiden går för fort som vanligt. Som att knäppa med fingrarna och poff så var Thailandsparadiset borta och jag är tillbaka i Norge.  Dock väldigt tacksam för en vilovecka på Koh Samet.  Den gjorde så gott och var precis vad vi behövde, en vecka med inga måsten, ingen stress och ingen resehets. De var vi väl värda efter allt hårt slit på Hurtis.  

Gick ombord tidigt igår i Trondheim. Ingen vila ombord direkt utan de är bara att kasta på sig jobbkläderna och göra sig redo för 11 dagars slit. 
Glad att det bara är 11 dagar denna gången och kan peppa mig med en ny resa så fort jag kliver i land. Får se om det blir Tokyo eller Rio. Spännande att inte veta. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är en riktig Barcelonista by heart. Den kärleken jag känner för staden är svår att beskriva. Det kommer förevigt vara mitt andra hem och en plats jag kommer vilja återvänta till. Det är mycket en personlig kärlek, för att staden förändrade mig och min framtid men också för att staden är så fri. Fri för att du kan vara precis som du är, det finns något för alla och det är ingen som dömmer.

För åtta år sedan tågluffande jag och min bästa vän genom Europa. Efter ett hemskt dygn i Nice där vi insåg att Nice inte alls var en backpacker plats åkte vi vidare ner till Barcelona. Staden fångade mig totalt. Jag blev helt förälskad och har varit det sedan dess.

Vi bestämde oss ganska snabbt att vi båda ville bo i staden med det tog oss nästan ett år innan det blev av. Som nyblivna singlar och med enbart lägenhet fixad flyttade vi ner på vinst och förlust. Det är de absolut bästa beslutet jag tagit i mitt liv. Jag är evigt tacksam för allt staden har gett mig. All erfarenhet, språket, kulturen, människorna, de lugna harmoniska tempot och framförallt mina idag närmsta vänner och en fantastisk sambo. Utan flytten hade mitt liv varit ett helt annat idag. Tack Barcelona för allt.

Tänker att jag ska ge mina bästa tips för er som är suga på att flytta till Barcelona. Mina erfarenheter, do's and don'ts osv.

Likes

Comments

De senaste åren har jag levt och andats resor. Jag har varit på fler platser än jag drömt om och jag vill hela tiden uppleva mer, se nya platser, träffa nya spännande människor och prova nya smaker. Jag vill hela tiden ha en ny resa inplanerad och så fort jag landar på hemmaplan så vill jag boka nästa destination.

Under min livstid vill jag resa långt, jag vill besöka 30 innan 30 och jag vill köpa mig en liten lägenhet i mitt andra hem, Barcelona. Jag tänker att jag ska prova dela med mig av mina äventyr, ge mina bästa tips och försöka inspirera andra att resa och följa sina drömmar.

Likes

Comments