Det blir Mallorca!!!
Den 29/4 drar jag från kalla Sverige för att förhoppningsvis komma till lite sol och bard i Spanien. Jag är verkligen så taggad på att få lite bränna, komma till ett varmare klimat och att bara ta de lugnt på riktigt. Jag åker som sagt till Spanien - Mallorca där jag skall vara en med min farmor och farfar, Pappa och hans tjej, mina två kusiner på pappas sida och min farbror samt förmodligen min syster. Vi skall vara på Mallorca i en vecka och e så sjukt taggad.

Hotellet vi skall bo på heter: http://www.tui.se/resa/spanien/mallorca/alcudia/tui-family-life-alcudia-pins/pc-000056307/#sommar-17 de ser verkligen super nice ut. Jag och min syster ska få ett eget rum vilket bara det är riktigt nice.

Pusspuss

/J


Likes

Comments

Detta är vad jag ska spendera mitt sportlov någon stans. Camp Ånn som ligger uppe i Östersund. det kommer ta ca 14 timmar med buss här ifrån Göteborg och vi åker redan kl 08.30 på fredag. Detta kommer bli riktigt kul men kommer förmodligen sakna att ta de lugnt.

Förlåt för ett kort inlägg men vet inte riktigt va jag skulle skriva till bilderna då jag inte vet hur mycket om stället jag kan berätta. Dessa bilderna är även inte taga utav mig utan de e sådana bilder man kan hitta på google.

Pusspuss

/J

#sportlov #skidor #östersund 

Likes

Comments

"Jag har lyckats bli sjuk igen. känns som att de ända jag gör är att vara sjuk och jag orkar inte de. Hatar att behöva vara hemma så jag så himla lätt får långtråkigt. Jag klarar inte av att vara hemma från skolan mer än en dag sen får jag alldeles för tråkigt.

Idag har jag bara legat o degat i sängen, och de lär bli det ända jag gör idag. Sån tur va så ligger jag före med typ allt arbete i skolan så jag missar inget direkt. Jag lär bara försöka få lite matte gjort och kanske försöka bli klar med min inlämning.

Men imorgon känner jag att jag måste gå till skolan. Jag åker ju till Ånn på fredag morgon och för att jag skall tillåta mig själv att åka så måste jag vara i skolan imorgon. Är jag hemma imorgon = får inte åka till Ånn.

Jag hoppas iallafall att alla ni får en toppen Onsdag och att ni inte känner er sjuka.

Puaapuss

/J

#sjuk #trött #plugg #villhasommar

Likes

Comments

På fredag händer det. Jag åker till Camp Ånn igen, detta är ett ställer som ligger en bit ifrån Åre. Jag var här även förra året vilket var riktigt kul men jobbigt.. Detta är iallafall ett vinterläger/kurs som jag åker på v.7 tillsammans med militären.

Men vad gör vi där egentligen? Det man gör där är att åka skidor med ett par skidor från andra världskriget. Jag kan säga att jag vet hur man åker skidor och har åkt en gång per år i ca 10 år. Så jag kan ju faktisk säga att jag kan ändå åka rätt bra. Men att åka på de skidorna som heter vita blixten går det knappt att vara bra på… Men det är kul men jobbigt. men jag tänker att de är ju ändå ett sportlov så jag tycker att man ändå ska spendera lovet på något sätt sportigt.

PussPuss

/J

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering under helgen men har haft fullt upp och inte haft feeling för att blogga men ny vecka nya tag.
I Lördags sa jag ju att ja skulle möblera om, och de gjorde jag, är verkligen jättenöjda med hur rummet ser ut just nu! Tyckte att mitt gamla va lite uttjatat nästan. Vid 15.20 körde mamma jag vill Oskar då han slutade 16.00 och mamma körde hem oss till honom. Väl hos honom skulle han duscha så ja väntade i hans rum. Sen åt vi middag (tacos) efter de var Oskar så trött så han tog en napp på 50 min och sen kollade vi på mello och bara myste.
Igår söndag åkte vi med hans föräldrar till stan då ja och Oskar gick och fikade, vi var i stan till ca 2-3 någon gång och då åkte jag hem!

När jag kom hem duschade jag och sen var de dags att äta middag hos mormor och morfar, detta var min helg och hoppas verkligen eran har varit super.

Pusspuss
/J

Likes

Comments

Idag är det äntligen lördag, vilket betyder HELG!!!!

Riktigt skönt med lite helg och inte behöva vara i skolan. Visst de kan vara kul med skola för att träffa kompisar men 5 dagar i veckan e liten för mycket om man frågar mig. Tre eller fyra dagar tycker jag skulle varit bra.

Igår var jag iaf i skolan och bloggade inget igår för jag hade inte så mycket tid över om man säger så. Jag var som sagt i skolan från 11.40 till 14.35. Jag började egentligen redan 10.10 men hade kl 09.30 tid hos ungdomsmottagningen så kunde inte hinna till första lektionen. Väl i skolan så kände jag inte för att dra upp datorn och börja blogga. 14.35 satt jag iaf på spårvagnen på väg till centralen där jag skulle ta bussen hem. Jag var inte hemma fören vid 15.30 då jag hade 20 min innan jag skulle åka igen. för kl 17.00 började ett möte jag skulle gå på. Detta gjorde att ja blev lite stressad för att hinna med bussen och inte komma sent.

Efter mötet åkte jag hem och var hemma vid 21.00 och då låg jag bara i sängen och snackade med Oskar en stund och vid 22 när vi sa godnatt så somnade jag med mobilen i handen och vaknade 07.00 idag och hade sovit hela natten.

Men idag skall jag iaf försöka möblera om lite i mitt rum, för jag känner för en liten förending och då tycker jag att möblera om är den lättaste lösningen på detta. Får se hur det går. Klockan 16 ska jag var hos Oskar och skall även sova där i natt. Detta betyder att jag förmodligen inte kommer kunna blogga då jag vill vara med honom. Men jag tror att ni förstår det.

Hoppas att eran fredag var underbar och att ni får en fortsatt trevlig lördag.

pusspuss

/J

Likes

Comments

Jag är som många nu kanske har märkt en rätt öppen person. Jag säger ofta vad ja tycker och frågar någon hur jag mår så är jag oftast ärlig även om ja inte känner personen så jättebra. Men jag kan ändå säga att jag för det mesta är en rätt glad och kärleksfull person som gillar att peppa andra och älskar att ha saker och göra hela tiden.

Men ibland går det inte, ibland klarar jag inte av allt, ibland gör det ont, det är då ångesten kommer. Jag kan tänka mig att det är många unga i min ålder som har ångest av olika slag och anledningar. Det är okej man ska inte skämmas för det. Det är klar att det inte är jätteroligt att berätta för någon att man har det men ifall man verkligen vill komma över det så måste man ta mordet och berätta.

Okej så min ångest. Ja man kan säga att den e lite komplicerad och svår att förklara. En stor faktor till min ångest är kroppskompex. Jag har otroligt mycket kompex över min kropp. Detta tär på mig och ibland får jag ångest för att jag känner att jag inte riktigt passar in. att jag inte förtjänar att vara glad.

Min ångest påverkas även riktigt mycket utav skolan, min fritid och allt jag gör. Jag är en person som älskar att alltid ha saker och göra. Att veta vad jag ska göra efter skolan imorgon, eller vad jag ska göra i helgen. Men tillslut kan det bli för mycket. Att aldrig riktigt kunna slappna av är inte bra för hjärnan. Att under dagarna inte ha tid för att bara sitta ned och tänka är ofta jobbigt senare på kvällen när det är planerat att jag ska sova. Jag ligger nu mera ofta vaken i flera timmar och försöker sova men det går inte för att min hjärna vill kunna tänka igenom de saker jag inte haft tid för under dagen då jag har gått runt och varit spänd. Så detta påverkar också min ångest, ångesten som säger att kroppen inte orkar mer.

Det är då den bubblar fram, när alla dessa faktorer är på rullning samtidigt. Det är vid dessa tillfällena jag kan börja gråta utan en riktig anledning och om kompisar frågar hur jag mår kan jag bara brista ut i gråt.

Men det är okej, man ska få vara ledsen ibland, fast ångest är inget som borde vara okej. Det tär på mig, det tär på oss alla som lever med detta problemet.

Om du har ångest, sätt dig ner och fundera på: Vilka dina orsaker till ångesten är. Vad du kan försöka göra för att motverka detta. Det kan tex. vara att umgås med de som får dig att må bra, eller kanske bara försöka trappa ned på ångestfaktorerna.

Ursäkta för ett lite deppigt inlägg men de behövs ibland. Kom ihåg att du är inte ensam.

puss puss

/J

Likes

Comments

Idag kom min beställning från H&M hem, kappan och skorna jag beställde här om dagen. Jag är riktigt nöjd med skorna, dom var både sjukt sköna och riktigt snygga, tycker jag iallafall.

Skolan idag gick btw riktigt bra, hade tyska i morse vilket var lite segt men de funkade, jag jobbade faktisk rätt bra så de kändes bra. Efter tyskan hade jag iallafall matte vilket var roligt då jag verkligen gillar matte och ligger före så känner ingen stress på mattelektionerna längre, vilket jag gjorde innan.

Men nu måste jag ta tag i min Naturkunskapen, har ju en uppsats som jag känner att jag måste bli klar med.

Pusspuss

/J


Likes

Comments

Halloj, idag är de torsdag- vilket betyder att det snart är helg!!!!

Idag skall jag bara vara i skolan typ. Jag börjar 08.00 med mitt "favoritämne" Tyska... ne jag gillar inte riktigt tyska, jag mer sagt hatar det. Men efter tyskan har jag matte vilket jag faktiskt tycker är roligt och sen efter det är min sista lektion för dagen engelska. Så dagen blir inte så jättelång i skolan idag faktiskt, men de är rätt skönt om man frågar mig.

Men efter skolan ska jag göra en jättemysig sak. Min kille skall komma efter han har slutat sin praktik (ca. 17.00 slutar han) och då skall vi fixa tacos och bara ha en riktigt mysig kväll, mamma är nämligen borta ikväll. Hon skulle på bio med någon kompis tror jag. Så de kommer förhoppningsvis bli en bra kväll då han även ska sova här. Kommer få en bra start på fredagen iaf.

Men innan han kommer idag skall jag även försöka få lite plugg gjort. Måste verkligen skriva på mitt naturkunskaps uppgift så att jag kan bli klar med den innan lovet. Jag kommer inte kunna skriva särskilt mycket på den under sportlovet nämligen.

Men nu måste jag snart springa till bussen.

pusspuss

/J

Likes

Comments