View tracker

Hejsan,

Asså är hemma... Så sjukt tråkigt men men. Jag har idag varit i skolan, eller aa jag va med på matten. Men saken är den att på första lektionen (matten ) började jag känna mig jätte yr och tack vare att jag va yr så började jag även må illa. Det kändes nästan som att jag där typ 4 gånger skulle svimma och att jag höll på att spy.

Jag bestämde mig då för att gå till skolsköterskan för att fråga va jag skulle göra eller ifall hon visste va det kunde vara. hon visste inte men tyckte att jag skulle lägga mig i vilorummet och så ifall det blev bättre. Vilket det inte blev. Så efter ca 1 timma fick mamma komma till skolan och hämta upp mig och köra hem mig.

Jag kom hem vid 12 och snackade då med min bästis som även hon var på väg hem då hon mådde dåligt. Typ som mig mådde illa m.m. Min plan var att kanske få lite plugg gjort, men så blev det inte. istället har jag legat i sängen och mått skit och snackat med kompisar. Har inte ens kunnat sitta upp utan att må skit illa... Så sjukt jobbigt asså.

Asså att hösten har kommit är så sjukt mysigt! Bara en sak. DET ÄR SÅ SJUKT KALLT... ligger hemma under täcket med mjukisbyxor och kofta men såklart så fryser jag ändå... aja nu ska jag iaf försöka få lite naturkunskap gjort.

Love U

//Jbexelius

Likes

Comments

Flrslåt jag vet att de va dåligt av mig att inte blogga denna helgen, men jag har varit så stressad och haft så mycket att göra så ja har inte kunnat sätta mig med datorn och skriva.
I lördags började med att jag skulle gå upp 07 för att åka till Göteborgs garnison för att ha navigation med svk. Jag har förarbevis provet nästa vecka och börjar verkligen bli nervös! Men jag va kvar dör till ca 12 sen åkte jag hem och satt hemma och gjorde det som dom gjorde på eftermiddagen hemma istället. Detta för att jag kände mig stressad och att allt vi gjorde tog onödigt lång tid. Vilket gjorde att jag lite lätt intensivpluggar de och kunde fortsätta med pluggande inför mitt no prov som jag har på onsdag.

På kvällen träffade jag några kompisar och runt 9 gick jag och träffade en kompis från Trollhättan som ni va hos sin mormor och morfar här där jag bor! Så vid halv 12 kom jag hem och kände att de va dax att sova! Jag bestämde mig även då för att hoppa söndagens svk navigation och plugga hemma istället!

Så på söndagen satt jag hela dagen typ och pluggade inför no provet och vid 15 åkte jag till gymmet och sen kom jag hem igen vid 18 och gick till min mormor och morfar och åt middag. Efter gick ja och lämnade ett paket på posten och sen Gick jag hem och kollade på en film.
Men vid halv 9 fick jag dåligt samvete för att jag inte pluggade och gick upp och pluggade en stund. Men efter att jag hade suttit där en stund får jag en snap av min kompis som e ledsen så jag sprang hem till henne och snackade lite med henne tills hon va glad igen. Så vid 12 låg jag i sängen igen och då va de bara att somna.

Ha en grym vecka, förlåt igen!
//jbexelius

Likes

Comments

1. Hur gammal är du?
16år (fyller 17 den 23/2)

2.När vaknade du idag?
Jag vaknade 07.30 men kunde sova till 08.30... så blev lite besviken när jag insåg att jag kunde sovit en timma till.

3.Vad åt du till frukost?
Drack kaffe

4. Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig:
1.Jag är besatt av kött
2.Men funderar på att bli vegetarian
3. Har 2 katter hemma

5. Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Mest måste nog vara mitt hår när jag inte har en dålig hårdag.
Minst är rätt mycket tyvärr...

6. Vad gjorde du igår?
Igår va jag varit i skolan till 16.15 och kom hem 17.15 och kollade på youtube, åt middag och sen gick jag och hämtade ut ett paket.

7. Är du singel?
Japp

8. Är du besatt av någonting?
Jag är som ni kanske kan förstå om ni har läst tidigare inlägg besatt av träning och jag kanske ska säga min mobil

9. Beskriv en perfekt dag:
Att vakna upp på morgonen och bara ha en allmänt bra humör och ha en bra hår, kläd och sminkdag. Gå till skolan träffa alla kompisar och sen ha de allmänt mysigt på kvällen och sen får man ju inte glömma träningen.


10. Beskriv platsen du befinner dig på just nu:
Jag ligger i min 120 säng som står emot väggen i mitt rätt så lilla rum, jag har vita väggar och mycket speglar. Ett väldigt ljust rum är de.

//jbexelius

Likes

Comments

Basket, Aa de har jag nu spelat i ca 5 år! Detta tycker jag personligen är rätt länge och man hinner lära sig mycket och utvecklas som spelare både på och utanför planen. Att nu efter 5 år komma till de stadiet då jag måste lämna in min matchkläderna till klubben igen och aldrig igen vara en riktig del av klubben är tufft. Nu undrar ni säker, men varför slutar du då om det betyder så mycket för dig?
Jo de e så att jag spelar/spelade i ett lag som heter Kullavikbasket. Vi är en väldigt liten men bra klubb. Alla känner alla och vi hade ca 5 olika lag i olika åldrar. Men de laget jag spelade i hette från början F97-99 men hytter rätt fort efter att jag började till F98-00 då många 97or hoppade av och många nya 00or började.

Basketen blev fort efter att jag började en stor betydelse för mig och jag har alltid haft hallen som ett ställe för att göra det jag älskar och kunna vara den personen jag brukade vara på plan. Men nu efter 5 år var vi ba 8tjejer kvar i hela laget och blev oftast mellan 3 och 4 personer på träningarna och och en riktigt bra kompis Ella va med på alla träningarna hela tiden! Men efter ett tag och efter många om och men fick "chefen" för klubben bestämma att vi får lägga ner F98-00 laget.
Detta va något av de svåraste att smälta som jag har fått höra och det va riktigt tråkigt den där sista matchen när vi blev påminda om att de va sista matchen vi skulle spela i Kullavikbasket.

Detta va jobbigt men jag och Ella ville verkligen inte sluta så vi har fortsatt fram tills nu att spela med P00 alltså killarna som e lika gammal som oss och spelar i våran klubb. Det har gått bra men vi har aldrig riktigt varit en del av klubben. Och idag kom de vi tyvärr visste skulle komma men försökt att skjuta på så länge som möjligt. Matchkläderna ska nu in! Detta blir verkligen som en bekräftelse på att man nu inte längre är en del av Kullavikbasket!
Men varför börjar jag inte i en annan klubb?
Alla andra klubbarna är nu väldigt tajta som lag då många har spelat sen dom va 7 år och är nu 16 vilket är 9 år och en väldigt lång tid! Att då komma till ett helt nytt lag och inte känna någon men ändå veta att man har spelat matcher mot dom och ändå fast man inte känner dom att man e som "fiender".

Det är jobbigt men ibland funkar det bara inte, tyvärr...

Har ni någon gång behövt sluta med de som ni tycker/tyckte va det roligaste i era liv? Isf va gjorde ni åt saken? Tog det lång tid att komma över? Ge mig gärna tips så detta kan bli lite lättare iaf.

Ha en bra dag!
//jbexelius

Likes

Comments

Nu har det börjat bli riktigt kallt ute och det är dax att börja plocka fram lite varmare kläder! Imorse tex kännde jag när jag va påväg till bussen att jag va riktigt glad över att jag äntligen fick plocka fram Mina vinterjackor.

Det har väldigt fort blivit kallt ute och jag är både glad och ledsen att hösten kommer. Glädje känner jag för att de är alltså ca 1 månad kvar tills jag åker och hälsar på min kära syster i Berlin, men lite tråkigt då derby betyder att sommaren verkligen är över!

Men nu måste jag skäppa ut katten.. han är inte så glad på mig just nu! :)

Medan ser man bilder på minna vinterjackor detta året. Förlåt för de dåliga ljuset men de e morgon och inte så soligt...

//jbexelius

Likes

Comments

Kärlek, Hur känns det? Är de roligt? Är det jobbigt? Hu känns det att bli lämnad? Hur känns det att bli älskad?

Detta är frågor som jag tyvärr inte har några svar på. Har har som snart 17 årig (142 dagar kvar tills jag blir 17) tjej som aldrig har känt känslan att bli älskad av någon man e tillsammans med och älska personen tillbaka på samma sätt! Jag har aldrig blivit lämnad för någon annan av någon jag verkligen älskar, och jag vet inte ifall det är jobbigt eller roligt! Det jag vet är bara saker som jag har hört andra säga om det!

Detta inlägget är inte bara för att visa och berätta hur synd det är om mig utan det är för att visa för dom som är som mig och inte har någon att älska på de sättet. Man kan må bra ensam också, jag lovar!
Det kanske ibland kan vara jobbigt men det funkar!

Det är klart att man ibland känner att man skulle behöva den där kramen av den man älskar! Att ha den där personen bredvid sig som man vet att man kan göra vad som och den kommer ändå vara kvar!

Jo jag älskar folk men jag älskar inte någon som jag är tillsammans med!


Älskar du någon? Berätta för mig! Hur känns det!
Mvh
//jbexelius

Likes

Comments

Visst är skolan rolig när man tänker på sina kompisar! det kan jag hålla med om, men sånna dagar som denna är bara onödiga enligt mig. Dagen började idag med att jag hade orientering som första lektion (10.40). Orientering kan vara kul men när man bara träna inför det så tycker jag att det lätt kan bli väldigt tråkigt då vi på min gamla skola hade orientering typ hela 9:an. Efter detta hade vi lunch och sedan engelska. vi slutade alltså 14.10 idag. en kort men inte så händelserik dag idag.

Men ikväll händer det lite roligare saker. Jag skall med min kompis Ella för första gången på 2 veckor gå på basketträningen med P00 i Kullaviksbasket. Det skall bli riktigt roligt eftersom det var ett tag sedan jag spelade basket senast och skall bli riktigt skönt att komma tbx.

Dagens outfit blev svart och vitt. Kände att jag behövde en skön fast ändå snygg outfit och då passade denna perfekt.

//jbexelius

Likes

Comments

Idag är det en intensiv pluggdag! Inte så mycket mer händer idag än att jag vid middagstid skall åka och gymma. Men fram tills dess skall jag läsa klart min svenska bok och försöka börja skriva på min analys! Men såklart kan jag inte plugga utan te och min favorit av Justin Bieber (company).

Ha en underbar dag!
//jbexelius

Likes

Comments

Jag hör varje dag någon som klagar på sin kropp, som är missnöjda med hur som serut, tycker att dom är tjocka eller har för små bröst! Detta lite kanske på grund av att man är omringad av reklamer där alla modellerna är supersmala och riktigt snygga. Detta är inte något som man som människa skall behöva känna! att vara missnöjd med hur man ser ut och varje dag kolla sig i spegeln och tänka "gud va ful/tjock jag är".

Jag säger inte att alla tänker såhär men jag vet att det är många av mina kompisar som ofta ifrågasätter saker som de gör och säger "åå jag ska sluta äta, för jag e tjock". Detta är hemskt och ingen människa skall behöva tänka så.

Jag kan erkänna att jag har kroppskomplex och att det va en av anledningarna till att jag för ungefär 3 år sedan började träna så mycket och blev träningsberoende. Anledningen till att jag då började träna var för att jag hade fått höra hur man "skulle" se ut. Så jag kom in i en typ av beroende. vilket jag idag inte är stolt över men jag skäms å andra sidan inte för det, för detta är något jag inte är så stolt över men vill ändå att folk skall veta om detta då det fick för mig "dåliga". Jag mådde under ett tag inte så bra för att jag tyckte att jag va för tjock och därför började jag kämpa mer och mer på träningarna. jag tillät mig inte att bli sjuk och vila upp mig utan jag fortsatte att träna när jag var sjuk och skadade mig. De största konsekvenserna jag fick av detta var min knäskada. Men jag skulle säga att mitt träningsberoende slutade men jag fortsatte träna men då för att jag tyckte/ tycker fortfarande att det är riktigt roligt.

Så till alla er med kroppskomplex precis som mig, Jämför er inte med andra! Gör det ni tycker är roligt.

Men jag vill bara påminna er alla om att ni är fina som ni är och bry er inte om vad andra tycker och tänker om er! det är vad ni tycker som faktiskt spelar någon roll.

Hoppas ni får en mysig lördag :)

//jbexelius

Likes

Comments

Jag är nog inte den enda som kan känna av stressen nu när skolan har börjat igen.
Jag är en sån person som vanligtvis inte känner av så mycket stress men den senaste veckan har jag verkligen inte mått bra (för att de e så mycket i skolan).

Jag har inga knep eftersom jag sa att jag inte brukar känna av stress men jag är bara en sån person som för två veckor sedan inte visste hur det känns att vara stressad.
Men detta året började jag 1an och vi har fått riktigt mycket i skolan!
Just nu har jag ett svenska tal (till tisdag), engelska glosor (till måndag), tyska glosor (till tisdag) plus att jag igår skickade in en rätt stor samhälleskunskapsinlämning, och till fredag ska jag läst ut en boks Samt skriv en analys om den.

Är det någon av er som också har börjat känna av stress i skolan? Isf va gör ni åt det? Och för att på ett smidigt sätt får allt gjort?
Har ni några bra pluggtips isf skriv till mig!

Ha en härlig lördag!
//jbexelius

Likes

Comments