Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej sweetiepie!

Har era julkänslor börjat komma? Julen är en fantastiskt fin årstid ( att titta på ut genom fönstret) haha. Mina vänner brukar alltid säga så till mig eftersom jag är en person som absolut inte tycker om vinter. Eller jo det är klart jag gör det då det är en fin årstid. Men helt ärligt, hur många dagar har man inte gått i slask, på väg att bryta varenda ben man har i kroppen, frusit sönder, gått i snöoväder och massa mer. Det är det jag förknippar med just vintern. Men vissa vinterdagar är helt perfekta och då njuter man lite extra av de. Inomhus däremot kan man göra det SÅ mysigt! Pyssla och fixa, baka ( ​tänk er när man kan börja baka lussebullar) ​ och bara ha härliga dagar.

Mössor mina vänner, när man inte orkar fixa håret slänger man på en mössa, en riktigt såndär mysig en :)

Likes

Comments

Godmorgon fina ni. Har ni hunnit vakna än?

Jag försöker vakna till liv men svårt idag, känner mig inte alls taggad på denna dagen än. Jag vet redan nu att det är en sånhär dag jag bara vill ska gå fort så jag kan krypa ner i sängen igen. Men dagen kanske överraskar mig.

Oktober redan. Hur har det hunnit bli det ? Nu börjar hösten på riktigt och jag önskar att det blir många fina höstdagar, som vädret igår, var helt underbart :)

Nej nu ska jag kliva upp, vill inte - men måste! Önskar er en fin första oktober dag

Likes

Comments

Såg detta förut! MAGISKT. Jag är inget större Harry Potter fan. Jag gillar filmens, YAS! Men sällan man kollat. Men det är något man "växt" upp med. Läst alls böcker, kollat filmerna och ja det är något speciellt med filmerna ändå:)


Såg att det var slutsålt 2015 men biljetter till 2016 dyker upp snart (tror jag) och jag funderar helt på att boka, vore inte det en upplevelse ?

Likes

Comments

Jag skapade nyss en instagram där jag kan lägga ut mer bilder, jag älskar som sagt bilder och även där lägger jag upp det som jag känner för i stunden :)

Följ gärna eller ta en titt :)

Insporation_for_you.


Likes

Comments

Varför lockar sängen så otroligt mycket på hösten/vintern? Man drömmer sig tillbaka till värmen under täcket so bad. Men det är helt ärligt kaos i min säng med alla kuddar, täcken och filtar och det är så mysigt:) Vet inte hur många gånger jag tänkt på sängen idag. Blir att ladda upp med varm choklad och en bra film ikväll, in the bed! Haha :)

Likes

Comments

Sitter på jobbet just nu och hällt i mig en celsius för att hålla ögonen öppna. Hållt igång sedan 5 imorse och flängt runt så är lagomt trött.

Det kliar i fingrarna efter shopping, man kan inte få nog? Men jag shoppade loss under helgen så får hålla fingrarna i styr lite :) Enda jag vet att jag måste köpa är en setting spray! Men skulle vilja gå lös på lite Urban decay, Anastasia och saker från Mac. Mycket dom står på min önskelista:)

Likes

Comments