Header

Hej bloggisen
Sitter och kollar lite Criminal Minds för stunden, men ska gå ut och springa så fort som min mobil har laddats lite. Vill hinna springa innan det blir för mörkt ute. Har vart ledig igår och idag från skolan så det har blivit lite långtråkigt dem här dagarna och då har jag passat på att gå ut och springa, så det har vart skönt. KRAM!


​En bild på mig och Wilmis när vi var på JB i somras i Stochkholm <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, hej! Måndag och tillbaka till skolan. Hade inte direkt någon jobbig dag då jag började klockan 10 med ett studiebesök och slutade klockan 11. Efter besöket åkte jag och två tjejer i min klass in till stan och tog en sushi. Har vart hemma ett bra tag men inte gjort speciellt mycket.

I torsdags åkte jag, mamma, pappa och Denise till Branäs och kom hem igår. Det var verkligen länge sedan jag åkte skidor och det var verkligen roligt, speciellt när man har med någon bra att åka med. Åkte både skidor och snowboard faktiskt så det var något nytt jag inte testat förut. Tog mycket bilder med så tänkte dela med mig av några. ;) Ha det gött!

Likes

Comments

Idag har jag jobbat hela dagen, kom hem för en stund sedan och kom precis ifrån duschen! Har faktiskt inget planerat idag, vilket inte gör mig så mycket då jag också ska jobba imorgon igen. Tänkte gå bort och handla lite gott sen och bara kolla på film. Låter bra i mina öron! hörs senare;)

Likes

Comments

Hejsan! Tänkte testa på det här igen. Blir så sugen när jag läser alla andras bloggar. Tar så himla mycket bilder med vart jag än går så det passar ju bra tänkte jag. 

Likes

Comments