Jag är verkligen inte perfekt. Jag har gjort massor av misstag. Verkligen stora misstag. Dum som man är..  Speciellt detta halv år.. crazyshit..
Dax att ta tag i allt innan det SPÅRAR ännu mer. 🤐

Men då vill jag verkligen tacka en av mina bästa vänner som vet precis allt, PRECIS allt. som finns där för mig oavsett vad. och efter allt hon vet så dömer hon inte mig för 5öre.. hon finns där alla dagar i veckan, finaste jag har💕

PS: Alla mina vänner betyder Guld

Likes

Comments

Boys. Boys.. Boys...
Love. Love.. Love...

Vet ej hur jag lyckas.. men jag är som en magnet för idioter.. Dom dras till mig på något höger... En efter en.. folk säger att jag är för snäll.. Vilket är sant.. men ja gör ju allt för dom jag älskar/tycker om..
men iallafall  har haft 4a "idioter" på raken... nej alla var väl inte idioter.. men dom vet inte hur man ska behandla folk, och dom tycker inte att dom gör något fel.. blabla.. ni förstår säkert...
Och jag vet att ja har killar om ja vill ha, är inte ensam.. men jag är inte den lättaste som tar vad som helst heller... haha svårt att förklara..

Meen iallafall fått kommentaren "du kan få vem som helst" av världens finaste kille.. Som jag tycker jävligt mycket om. på så kort tid och han vet mer om mig och mitt liv än många andra av mina "gamla" vänner. Han är i mina ögon världens bästa vän. Är otroligt glad att ha han i mitt liv och kunna berätta allt utan att han dömer mig. Han ställer upp till 100%.  Och jag kanske tycker om han lite mer än så.. vadå lite.. mycket mer haha. Och jag sa det till honom.. 🙈  Men ja ska flytta 35mil om 4 veckor.. och han ska snart köpa ett hus och han har en hel del annat att fokusera på och en hel del privata saker. O jag har väll mitt skit o ta hand om... så det prata vi typ om. Men frågar är om han samtidigt är rädd? När han säger så? "Du kan få vem som helst" om det skulle bli en svartsjuka för honom? Lite förvirrad.. jaja..  Så vi ska bara vara vänner jag är glad för det, klart det känns haha. Men iallafall fick den kommentaren av honom, och tänkte "inte den jag vill ha" haha syftade på honom.. haha nej allt är okej.😊 Den som får honom ska vara stolt och lycklig, finns ingen bättre 💕  Guldkorn finns faktiskt ♡
Tack för att du vill vara min vän❤💋

Jag hoppas jag hittar min prins snart!

Likes

Comments

Nu sitter jag här o funderar på vad jag ska skriva. Ja har tänkt hela dagen att "detta ska ja skriva, o det här ska ja skriva upp, men så fort ja tar fram mobilen försvinner allt haha..
Asså minnet är kaos o har alltid varit haha..
Jaja... i do my best.

Men här har ni förklaringen varför jag är som jag är.

Älska mig för den jag är eller dra!


Jag är bipolär (typ 2) alltså inte den "värsta" varianten. Fick diagnosen mitten av juni 2017.
Är ja chockad? Arg? Ledsen? Glad? Förvånad? Nej... har sedan jag var ca 12 år alltså i 10 år (är snart 22✌) "vetat" att det är något "fel" på mig. Har alltid haft mina perioder både uppåt och neråt, mesta dels neråt. Men vafan ja va en vilsen tonåring med miljoner hormoner.. så vem fan tänkte på att de var något annat?! Men det tog aldrig slut nu är ja snart 22 o det är ännu värre.. mina perioder upp o ner är starkare för varje år/månad/dag som går. Har en ganska så "tuff" bakgrund så har tänkt att det är mycket därför också.. vilket det är också! Självklart! Men tillslut orkade ja inte mer ja sökte hjälp, först kurstor, psykolog, psykiatriläkare och läkare. Och alla säger samma sak. Och alla utredninggar o papper dom hade visar samma.
Jag känner nog mest en lättnad att detta är förklaringen varför jag är som jag är.
Men klart det e känns när man får en diagnos som man ska leva med hela sitt liv. Och man ska få käka mediciner hela livet..
Man får lära sig leva med det och man lär sig hantera det. Och man lär känna sig själv på ett annat sätt och kan hjälp sig själv innan dessa vågorna blir för höga.. man får rutin på det hela tillslut, vi får se hur vägen dit går!

Likes

Comments

Jag har gråtit floder, jag har bitit mig i läppen för att inte lipa... jag har hållt tillbaka all ilska av att vilja slå ihjäl någon.. jag har stått emot droger och alkoholen när jag är ledsen, den känslan att man är så ledsen och arg att allt man vill göra är att röka på och dricka en hel jävla vodka.. dränka sina sorger .. tycka synd om sig själv.. stått emot att skada sig själv.. hemskt att ha dom tankarna, hemskt att inte veta om man orkar stå på sina egna två ben längre, känner mig svag att jag har dom tankarna men sen tänker jag att jag e stark för jag gör inget av de.. jag gråter, jag brottas med mina inre demoner, och jag lyckas brotta ner dom och komma upp på ytan igen, lyckas kämpa varje dag med allt.. hamnar i mina svackor var o varannan dag, är oftast sur och bitter o ledsen.. men då o då kommer dom stora svackorna då man inte vill längre.. men varför ge upp jag har för fan hela livet framför mig och är det så här jag vill avsluta det!? NEJ verkligen inte!!  Detta skrev ja 6 november 2015.

Idag då? 2 juli 2017. 
Så har det nog blivit värre och demonerna börjar ta över.. jag har ingen ork att vara stark längre. men ja måste, det är bara o fortsätta kämpa.

Likes

Comments

👥 Skolkat: ja
😵 Sett en död människa: ja
🇫🇷 Varit i Frankrike: nej
🚑 Åkt i ambulans: nej
🗽 Varit i Amerika: nej
⛲ Varit i Asien: nej
🌍 Varit i Afrika: nej
🌏 Varit i Australien: nej
🚉 Besökt Disneyland: nej
🏁 Besökt Legoland: nej
🚧 Sett Grand canyon:nej
🚁 Flugit i en helikopter: nej
☔ Dansat i regnet: Ja
📱 Tjuvringt:  Ja
😂 Gråtit av skratt: Ja,
❄ Fångat en snöflinga med tungan: ja
🐾 Har/har haft husdjur: ja
⛷ Åkt skidor: ja
🏍 Kört en moped /motorcykel: nej
🚌 Åkt buss eller tåg: Ja
✈   Hoppat ut ur ett flygplan: Nej
🐫 Ridit på en kamel: nej
📺 Varit på TV: nej
📰 Varit i tidningen: ja
💉 Donerat blod: nej

👂 Har/har haft piercing: ja
👣 Har en tatuering: ja
🏊 Kan simma: Ja
🚓 Åkt i en polisbil: nej
💊 Knäckt fingrarna/knogarna: ja
👼🏻Tror på ett liv efter detta: ja
⭐️Uppträtt på en scen : Ja
🌎Besökt mer än 10 länder: nej
💍Varit förlovad eller gift : nej
👨‍👩‍👦‍👦Fått några barn : nej
⛔️Brutit mot lagen : ja
🎖Fått medalj : nej
🏠Varit husägare eller är: nej
❤️Tror på kärleken : ja
👾 Spytt offentligt : ja
🙈Snubblat på öppen gata: ja
👫Friat till någon : Nej
🐝Blivit stucken av en geting : Ja
💰Vunnit pengar : Ja
👻Sett ett spöke: ja

Likes

Comments

Sometimes it's the princess who kills the dragon and saves the prince.  

Likes

Comments

Det här att vara kär?

Varför kan det inte vara enkelt?

jag är kär i dig men är du kär i mig? Vill du ha mig lika mycket som ja vill ha dig? Vill du starta ett liv med mig som ja vill med dig? Vågar du släppa in mig som ja släpper in dig?

Jag försöker finna svar men du är svår. Försöker läsa av dig men du är inte som en öppen bok.. Saknar dig varenda dag men saknar du mig? PÅ riktigt?

Nu har ja bestämt mig för att flytta och jag tror att jag gjorde dig väldigt besviken. Du verkar ha tagit det hårdare än vad ja hade förväntat mig.. Nu sitter jag här med ångest och dåligt samvete... Vad har ja gjort...

Men ge mig någon anledning för att stanna kvar då? du säger att du inte vill hindra mig från att flytta? Du vill knappt prata med mig nu.. Kämpa för mig nu då?

Likes

Comments