Mina kompisar går på gym för att vara nyttiga, jag tränar (Oftsast inte på gym) för att vara nyttig så snälla ni som gör det sluta  ni alla är vackra och unika och jag vet att folk är rent ut sagt dumma. De säger att man är ful om man är tjock osv. Men NEJ ni är inte snygga om ni har märkeskläder, är fit eller om ni har mycket eller lite smink för om du tycker att du är fin s är du det. Men kom ihåg att alla är OLIKA.


Idag åt jag faktiskt taco till lunch vilket jag aldrig gör. Snart ska jag ut och springa för jag har bara tränat mage och rumpa på senaste så jag kände att det hade varigt kul. Jag ska troligt vis bara springa i skogen för där brukar det finnas många backar mm. Men jadå bloggar nog efter jag varigt ute så syns om kanske 1-2h

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej idag när jag satt på tåget sedan så var det en  tjej som bara kom och satt sig brevid mig. Och jag är ju en sån person som inte gillar när folk luktar. Sen börjar jag känna att det stinker KOBAJS. Haha men jag vet inte om det var hon men det började när hon kom. Men aja idag åkte jag då tåg hem till min pappa. Jag kan  göra en haul  om ni vill för jag har shoppat rätt mycket på senaste. Men vill ni se det så måste jag få minst 10 läsare.

Och min hunds små valpar har åkt nu :( . Vilket jag inte tyckte var så kul eftersom de var så gulliga och fina. Men det var typ det jag ville säga. Hejdå Gilla för fler inlägg❤

Likes

Comments

​Jag orkar rent ut sagt inte ens blogga om jag har en läsare. Ni som läser snälla lägg till en like eller kommentar för jag har fått typ 2 likes på ALLA min inlägg tillsammans och då har jag ändå gjort typ 5-7 tror jag. Jag älskar att ni som gillar gör det och jag kommer ihåg den person som gillade först (haha). Men det var ju inte så länge sen. Hursomhelst har jag kommit hem från finland och jag tog inte med mig min dator för jag inte ville tappa bort den så detta är mitt första inlägg efter resan och resan var jätte rolig men det var typ allt för nu bye!


Likes

Comments

Jag kan ju börja ed rubriken, ni måste läsa mitt senaste inlägg där jag skriver om Outofitt Of The Day m.m. Men nog om det idag har jag bara ätit pannkakor, tre bananer och en korv. Jag har också tittat på en video på youtube som var 5h lång men jag har inte tittat klart på den ännu då det är 2h kvar. Om ni få som läser har ide'er på inlägg eller bara inlägg som ni skulle tycka vara intressant att läsa om skulle ni jätte gärna kunna kommentera det då.

Hejdå!

Likes

Comments

Jag vaknade halv tio idag på grund av att min bror kom hem från sjukhuset. Min bror bröt handen igår kväll efter att jag gjorde mitt inlägg där jag skrev om de saker jag stör mig på mest (Ni kan gärna titta in den om ni inte har redan gjort det). Men iallafall säger mamma att jag är sjuk och varm men jag känner mig jätte pigg förutom att jag har jätte ont i huvudet så vi tog tempen jag var sjuk men inte så mycket. Imorgon ska vi till finland om jag inte sa det igår. Jag kommer säkert vara pank efter taxfree (haha). Jag tror jag kommer ta med datorn och blogga därifrån men jag vet inte helt säkert. Om ett tag ska jag göra pannkakor för jag har inte ätit det på typ ett år. Förresten vill ni ha OOTD? I så fall kan ni gilla och jag börjar göra det om jag får fler likes än jag brukar gör jag det. Men ja det var typ allt jag hade och säga just nu bye!

​Vet att detta inte var så bra kvalitet men jag ville lägga ut den ändå (Alla bilder jag har lagt upp hittills är tagna med min mobil men smart som jag är har jag tappat bort min kamera laddare. Detta bilder är inte jätte fina) Det var det jag ville säga om mina bilder.

Likes

Comments

Här kommer några saker jag stör mig på och hoppas ni kan relatera iallafall till någon

1.) När folk säger att man inte kan kalla ''VS body mist'' en parfym och att den bara håller i typ en minut. Eftersom det INTE är en parfym det är en body mist.

2.) När någon inte har egna åsikter. Personen alltså bara sitter och håller med. Och en själv bara: Men vad tycker du?

3.) När man själv får se vem A i Pretty Little Liars är och man bara vill gå och säga till dom vem det är men jag hatar också när man ska få se A's ansikte och den har en mask på sej.

3.) Om man tappar bort något och letar överallt men egentligen ligger saken mitt framför ögonen på dej T.ex igår när jag skulle fixa en sak men min kamera och så tappar jag mitt MICRO SD vilket är ett minneskort. Jag titta först inte noga så jag behövde liksom ta bort min säng och titta under men i själva verket låg det på mitt skrivbord.

4.) När folk tror dom är bäst på att sjunga (Menar i detta fall om man sjungen tillsammans på skolan eller något liknande) och bara tar i från tårna som om det var en idol audition och man bara okej då Beyonce.

5.) När man sitter och tittar på youtube med sin kompis och den andas med sin äckliga andedräkt på ens öra. Det är så störande man vill ju egentligen bara säga till personen att borsta tänderna.

Det var dom saker jag stör mig på. Och detta är självklart mina åsikter men ni som gör det behöver inte ta illa upp.
Likes

Comments

Idag hade jag bara tänkt att skriva lite om vad som kommer hända på min blogg. Så min blogg är en modeblogg men också en blogg som självklart handlar om mig. Som ni kanske vet heter jag Jacinda och uttalas med S. Min favorit färg är grå/marinblå/nuderosa. Jag vet egentligen inte varför jag sa det men nu fortsätter jag. Jag är en perfektionist men jag har just nu har jag det stökigt och ska städa efter detta inlägg. Jag har en clean stil men kan också bara vara ett par mjukisbyxor och en mjuk kofta (Haha). Jag kommer inte ha någon speciel tid jag bloggar för jag bara bloggar när jag har tillgång till min dator. Ja men det var ungefär allt jag ville säga. 

Hejdå!

Likes

Comments