För 2 månader sedan flyttade vi Fönsterputsbolaget till ett större kontor. Två våningar. Den första bilden är i början. Den andra bilden är nyare när vi nu kommit mer på plats. Men vi har fortfarande mer att fixa. Det går jätte bra med företaget och vi expanderar med nya kunder och anställda. Det blir bara roligare och roligare. Fönserputsbolaget är verkligen en stor del av vårt liv. Vi spenderar mycket tid på vårt kontor, det är som vårt andra hem. Vi kommer ha en super sommar här, med en massa tvätt av arbetsbilarna i vårt alldeles egna stora garage, så att vi har skinande bilar hela tiden! Aaaah... Jayne njuter, haha! Älskar ordning och reda.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är sommaren på gång och det är då Jayne får ett sug att börja skriva igen. Så här sitter jag nu och skriver hemma i vår fina underbara stuga som vi bor i nu för tiden här i Göteborg. Altanbygge är fullt igång. Så snart har vi en så fin uteplats till sommaren. Och stor, altanen kommer gå runt hela huset. Här kommer vi grilla, sola, umgås, odla, träna och måla ♡ kanske bada om vi får upp någon badtunna/jacuzzi. Vi får se hur det blir med det. Jag längtar iallafall tills allt är klart så man kan börja inreda altanen.

Förut bodde vi i Påvelund, nu bor vi i ett område som heter Mölnlycke. Det är i Mölnlycke vi har företagets kontor också så nu kan jag ta en promenad till kontoret. Och 5 minuter med bil. Det är helt perfekt för oss!

Det kommer bli vår första sommar här då vi flyttade hit i vintras. Denna sommar kommer bli helt underbar och väldigt Göteborgskig!!!

Likes

Comments

Nu när hösten är här och vintern påväg så blir håret oftast torrt och behöver massa fukt. Jag har laddat upp lite. Köpte mig en ekologisk arganolja på hälsokost. Arganolja ska vara jätte nyttigt för håret. Man kan ha det i topparna, använda som en hårkur och håret blir lent och återfuktande. Jag beställde också hem ett par vitaminer som är till för just hår, hud och naglar. Hairboost från www.vitaminer.nu. Det ska bli intressant att använda detta. Jag tycker iallafall det är bra att tillföra extra vitaminer och oljor under kalla årstider när inte solen lyser lika mycket.

Likes

Comments

Vilket coolt ställe vi besökte i helgen. Vi åkte 1,5 timma utanför Göteborg till Fjällbacka. Kungsklyftan hette platsen vid bergen. En stor klyfta mellan höga berg och med 3 stora stenar som satt fast imellan. Ronja rövardotter som man kollade på som barn är inspelad på denna plats. Det var kul att komma ut på lite äventyr igen efter sommaren!

Likes

Comments

Arbetsskjortan är här!
Har länge velat ha en arbetsskjorta som jag kan ha på mig när jag är på kontoret och när man är ute på ärenden för företaget. Så jag hittade äntligen en bra färg och så tryckte vi upp vår logga på bröstet. Det blev ju så snyggt och coolt! Det ser verkligen professionellt och business-woman ut. Jag älskar att man nu kan klä upp sig lite och samtidigt kunna representera företaget.

Kläder på ett arbete tycker jag är mycket viktig, det visar hur företaget ser ut och arbetar. Då en av dem poster jag håller i vårt företag är Kvalitét så är också kvaliteten på de kläder vi bär viktigt för mig. Så nu är nöjd!

Likes

Comments

Ett bra substitut istället för en vanlig yoghurt man köper i mataffären som yoggi eller något liknade som har en massa socker i sig. Turkisk yoghurt, pumpakärnor, chiafrön och en liten klick lingonsylt för en lite sötare smak. Ett gott tips för morgonen. Fick det från min mor. Tyckte det var gott, mättande och ger mycket energi. Om man vill kan man ta en annan sylt eller helt och hållet skippa sylten, då blir det ännu nyttigare!

Likes

Comments

För ett tag sedan så skrev jag om att vi hyrde in en kille som vi känner till vårt företag som är fotograf. Han var med oss och fotade en hel dag. Och såhär blev några av fotona som vi fick. Jätte bra! Vi blev jätte nöjda och har nu många proffsiga bilder att använda på hemsidan och i marknadsföringssyfte. Det är verkligen viktigt att ha bra bilder att kunna visa utåt när man driver eget företag. Man visar att man tar sitt arbete på allvar och är professionella. Och det är sjukt bra att dra i trådar i sin vänskapskrets och se vilka personer vars färdigheter man kan ta hjälp av. Oftast är det så att man då kan få det billigare eller till och med gratis om man är riktigt bra vänner och utbytet kanske är något annat än pengar. Man hjälper varandra helt enkelt. Och detta är ett bra tips om man vill öppna eget och undrar hur man ska finansiera allting, hemsida, reklam etc. Dra i trådar! Du kommer säkerligen hitta folk runtomkring dig som är villiga att hjälpa med vad dem är duktiga på!

Likes

Comments

Som rubriken lyder. Äntligen fick jag hem min Spiritual Gangster keps som jag har längtat efter så mycket! Hittade märket på nätet och tyckte det var klockrent. Kepsen har jag kämpat för att få för att den är slutsåld överallt. Tillslut så fick jag den från killen som äger hemsidan jag försökte beställa ifrån, han hade en hemma till sig själv men som han gav bort till mig istället för att jag ville ha en så mycket. Så jävla snäll!

Så denna keps berättar ju en personlig sak om mig. I am not my body, I am a spirit who have and controls a body. Det är min sanning. Jag tror på något mer än bara en köttklump och en hjärna. Jag är en andlig varelse som har oändligt med inneboende kraft och oändligt med skapande. Jag är spirituell och jävligt cool ;)

Likes

Comments

Höstpromenader när solen skiner i snygga sköna utomhus och sportkläder är så gött! Hösten är här nu. Löv ligger på marken och graderna börjar gå nedåt, även fast det är ovanligt varmt vissa dagar för att vara i september. Jag gillar hösten, man får ta på sig lite varmare mysigare kläder. Jag har min födelsedag 8 september också så det är ju min månad. Fyllde 23. Fortfarande ung och har hela livet framför mig. Ändå har jag hunnit med en hel del, bott i 3 städer och driver eget företag. Jag är stolt över mig själv, och det får man vara. Och det är helt rätt, att prova sig fram och sätta igång att jobba mot sina mål i tidig ålder. Varför vänta? Waiting loses the game, the game of life. Starta idag! Använd din unga energi till att skapa på dina idéer och drömmar. Det är där man verkligen hittar vad man vill göra i livet, sitt syfte. I kreativiteten som finns inom en. Livet blir ett enda stort äventyr!Likes

Comments

Helgen har varit härlig, varit ute i naturen och fiskat lite, köpt mig en snygg vindjacka som jag har på bilden, perfekt för utomhusativiteter, och gjort klart en marknadsföring-flyer på kontoret. Måndag imorgon och back to business! Våra helger brukar oftast bestå av utomhusaktiviteter och klättring, prova på nya saker, ibland blir det en sväng förbi kontoret och förbereda för jobb inför veckan i företaget eller så skapar vi på företaget även fast det är helg. Vi gillar det. Företaget är också en hobby. Jag känner verkligen att jag gör det jag vill göra i livet just nu och går mot helt rätt riktning och det känns så himla bra. Jag och Robert har skapat ett så starkt team tillsammans, det är verkligen vi med världen i allt vi gör. 

Kom att tänka på det häromdagen, det var verkligen länge sedan jag var ute på krogen och drack, och ärligt talat så har jag tröttnat på det, jag känner inte längre att jag får ut något av det och jag avskyr att ligga hemma dagen efter och kroppen inte funkar och känns som den ska. Jag tänker inte ens tanken på att gå ut längre utan min uppmärksamhet ligger på helt andra saker. Jag tycker verkligen inte att det är fel av folk som gör det, utan jag personligen finner inget nöje i det och har hittat mina egna grejer i livet som jag känner att jag älskar och som jag känner att jag kommer närmare dit jag vill när jag gör dem. Och det är det jag tycker är viktigast, att hitta dem sakerna man älskar att göra och hitta sina egna syften och mål och köra på dem. 

Likes

Comments