Nu när hösten är här och vintern påväg så blir håret oftast torrt och behöver massa fukt. Jag har laddat upp lite. Köpte mig en ekologisk arganolja på hälsokost. Arganolja ska vara jätte nyttigt för håret. Man kan ha det i topparna, använda som en hårkur och håret blir lent och återfuktande. Jag beställde också hem ett par vitaminer som är till för just hår, hud och naglar. Hairboost från www.vitaminer.nu. Det ska bli intressant att använda detta. Jag tycker iallafall det är bra att tillföra extra vitaminer och oljor under kalla årstider när inte solen lyser lika mycket.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vilket coolt ställe vi besökte i helgen. Vi åkte 1,5 timma utanför Göteborg till Fjällbacka. Kungsklyftan hette platsen vid bergen. En stor klyfta mellan höga berg och med 3 stora stenar som satt fast imellan. Ronja rövardotter som man kollade på som barn är inspelad på denna plats. Det var kul att komma ut på lite äventyr igen efter sommaren!

Likes

Comments

Arbetsskjortan är här!
Har länge velat ha en arbetsskjorta som jag kan ha på mig när jag är på kontoret och när man är ute på ärenden för företaget. Så jag hittade äntligen en bra färg och så tryckte vi upp vår logga på bröstet. Det blev ju så snyggt och coolt! Det ser verkligen professionellt och business-woman ut. Jag älskar att man nu kan klä upp sig lite och samtidigt kunna representera företaget.

Kläder på ett arbete tycker jag är mycket viktig, det visar hur företaget ser ut och arbetar. Då en av dem poster jag håller i vårt företag är Kvalitét så är också kvaliteten på de kläder vi bär viktigt för mig. Så nu är nöjd!

Likes

Comments

Ett bra substitut istället för en vanlig yoghurt man köper i mataffären som yoggi eller något liknade som har en massa socker i sig. Turkisk yoghurt, pumpakärnor, chiafrön och en liten klick lingonsylt för en lite sötare smak. Ett gott tips för morgonen. Fick det från min mor. Tyckte det var gott, mättande och ger mycket energi. Om man vill kan man ta en annan sylt eller helt och hållet skippa sylten, då blir det ännu nyttigare!

Likes

Comments

För ett tag sedan så skrev jag om att vi hyrde in en kille som vi känner till vårt företag som är fotograf. Han var med oss och fotade en hel dag. Och såhär blev några av fotona som vi fick. Jätte bra! Vi blev jätte nöjda och har nu många proffsiga bilder att använda på hemsidan och i marknadsföringssyfte. Det är verkligen viktigt att ha bra bilder att kunna visa utåt när man driver eget företag. Man visar att man tar sitt arbete på allvar och är professionella. Och det är sjukt bra att dra i trådar i sin vänskapskrets och se vilka personer vars färdigheter man kan ta hjälp av. Oftast är det så att man då kan få det billigare eller till och med gratis om man är riktigt bra vänner och utbytet kanske är något annat än pengar. Man hjälper varandra helt enkelt. Och detta är ett bra tips om man vill öppna eget och undrar hur man ska finansiera allting, hemsida, reklam etc. Dra i trådar! Du kommer säkerligen hitta folk runtomkring dig som är villiga att hjälpa med vad dem är duktiga på!

Likes

Comments

Som rubriken lyder. Äntligen fick jag hem min Spiritual Gangster keps som jag har längtat efter så mycket! Hittade märket på nätet och tyckte det var klockrent. Kepsen har jag kämpat för att få för att den är slutsåld överallt. Tillslut så fick jag den från killen som äger hemsidan jag försökte beställa ifrån, han hade en hemma till sig själv men som han gav bort till mig istället för att jag ville ha en så mycket. Så jävla snäll!

Så denna keps berättar ju en personlig sak om mig. I am not my body, I am a spirit who have and controls a body. Det är min sanning. Jag tror på något mer än bara en köttklump och en hjärna. Jag är en andlig varelse som har oändligt med inneboende kraft och oändligt med skapande. Jag är spirituell och jävligt cool ;)

Likes

Comments

Höstpromenader när solen skiner i snygga sköna utomhus och sportkläder är så gött! Hösten är här nu. Löv ligger på marken och graderna börjar gå nedåt, även fast det är ovanligt varmt vissa dagar för att vara i september. Jag gillar hösten, man får ta på sig lite varmare mysigare kläder. Jag har min födelsedag 8 september också så det är ju min månad. Fyllde 23. Fortfarande ung och har hela livet framför mig. Ändå har jag hunnit med en hel del, bott i 3 städer och driver eget företag. Jag är stolt över mig själv, och det får man vara. Och det är helt rätt, att prova sig fram och sätta igång att jobba mot sina mål i tidig ålder. Varför vänta? Waiting loses the game, the game of life. Starta idag! Använd din unga energi till att skapa på dina idéer och drömmar. Det är där man verkligen hittar vad man vill göra i livet, sitt syfte. I kreativiteten som finns inom en. Livet blir ett enda stort äventyr!Likes

Comments

Helgen har varit härlig, varit ute i naturen och fiskat lite, köpt mig en snygg vindjacka som jag har på bilden, perfekt för utomhusativiteter, och gjort klart en marknadsföring-flyer på kontoret. Måndag imorgon och back to business! Våra helger brukar oftast bestå av utomhusaktiviteter och klättring, prova på nya saker, ibland blir det en sväng förbi kontoret och förbereda för jobb inför veckan i företaget eller så skapar vi på företaget även fast det är helg. Vi gillar det. Företaget är också en hobby. Jag känner verkligen att jag gör det jag vill göra i livet just nu och går mot helt rätt riktning och det känns så himla bra. Jag och Robert har skapat ett så starkt team tillsammans, det är verkligen vi med världen i allt vi gör. 

Kom att tänka på det häromdagen, det var verkligen länge sedan jag var ute på krogen och drack, och ärligt talat så har jag tröttnat på det, jag känner inte längre att jag får ut något av det och jag avskyr att ligga hemma dagen efter och kroppen inte funkar och känns som den ska. Jag tänker inte ens tanken på att gå ut längre utan min uppmärksamhet ligger på helt andra saker. Jag tycker verkligen inte att det är fel av folk som gör det, utan jag personligen finner inget nöje i det och har hittat mina egna grejer i livet som jag känner att jag älskar och som jag känner att jag kommer närmare dit jag vill när jag gör dem. Och det är det jag tycker är viktigast, att hitta dem sakerna man älskar att göra och hitta sina egna syften och mål och köra på dem. 

Likes

Comments

Idag hade vi en foto-dag på företaget. Vi hyrde in vår vän som är fotograf och som har eget företag. Han åkte till Göteborg och var med oss hela dagen. Han tog massor av bra riktigt professionella bilder som vi kan använda på vår hemsida och i marknadsföringssyfte. Fönsterputsbilder på arbetet, gruppbilder och porträttbilder på allihopa. Så himla nöjda. Kommer visa upp en del här när vi fått dem.
Det var en riktigt bra dag, alla hade roligt och jag gillar verkligen vår grupp vi har byggt upp hittills, så nu är det bara att fortsätta i samma riktning så kommer vi kunna bygga ett ännu större team, aiming for the top!

Likes

Comments

Att öppna och driva eget företag är något av det bästa och roligaste jag gjort och gör. All den egna kreativiteten och skapandet man får hålla på med är helt underbart, det skapandet som kommer helt från dig själv och sätts i verklighet. Allt jobb som hör till blir roligt och utmanande eftersom det är du själv som valt det.

Som jag skrev i det förra inlägget så har vi sedan i somras gjort ett lyft med företaget och arbetat gärnet för att få det till näste nivå. Det är jag och Robert själva som driver det nu. Vi har fört in en hel del ordning i saker och renoverat kontoret helt. Vi kom till den fasen i företaget då vi behövde anställa folk så för att allt skulle funka som det ska så behövdes en upprensning och en noga organisering. Så vi satte igång, och vad vi har kommit långt! Kontoret har vi fått jätte fint och organiseringen blir bara bättre och bättre. Vi anställde också en ny kille i somras som jobbar hos oss nu. Jag arbetade hårt med att få ihop utbildningsmaterial för nya anställda, som dem två anställda vi har fick studera på kontoret en dag. I utbildningsmaterialet finns all information om företaget och om den induviduella posten som den anställda ska ha i företaget, policyn, mål och syften och en del praktiska övningar mm. Den uppskattades väldigt mycket av dem anställda så jag lyckades. En helg byggde vi också upp en hylla på kontoret där alla i företaget nu har ett varsitt fack och en varsin kommunikations-box. Ordning, ordning, ordning. Det är så jävla nice! Och för varje dag blir det mer ordning. Jag har precis fått ihop en bra info-pärm och nu ska jag gå in och börja skapa på sälj-biten. Jag har en del coola idéer och längtar till att få dem i verk!

Likes

Comments