Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Morsan fick äran att natt foto mig för bloggen! Fyfan va kul vi har det! Vi är verkligen kling och klang i samma sällskap!

Likes

Comments

Kände att det var dags för en liten förändring! Ser ju inte klok ut när håret börjar bli långt... Igår satte jag mig på tåget till bästa Denice för en rolig dag tillsammans. Så skönt nu när man är tillbaka i småland efter flera år i skåne! Alltid kul att umgås med gamla goa vänner.. Känndes dock som bara några dagar ifrån varandra när vi sågs igen. Skönt de! Vi slöade sönder på morgon kvisten och senare på förmiddagen drog vi ut för att rensa butikerna då black fridag dragit igång. Fyndade en as go jacka som jag är totalt förälskad i! Armarna påminner om en go och fluffig bomber jacka. Sen blev det dags att dra sig mot barbershoppen i värnamo då jag bokat klipp tid! Hur glad som helst över resultatet. Är riktigt nöjd!

Likes

Comments

Det var inte igår.. Har haft fullt upp med livet så har inte riktigt hunnit med att dela med mig om allt. Men kommer flera inlägg med några recaps så håll er lugna! haha... Har flyttat hem till mina rötter igen, Lilla goa Småland! Som ni flesta vet har jag ju spenderat ett par helt underbara år i skåne men kände jag behövde göra något nytt igen så fick bli en väldigt spontan flytt hem till rötterna! Nu söks det jobb och livet börjar väl rulla på som vanligt om några dagar. Hoppas ni alla har haft en underbar start på november månad och att ni fortfarande har det än idag ;) Nu är det ju bara ca en månad kvar till jul så stor shopping står på schemat! Är det någon som har några tips på fina och väl behövda presenter man kan ge till sina päron som feel free to drop a comment down below! All kärlek till er där ute och har en fortsatt bra Natt/morgon.

//Jax

Likes

Comments

Contains affiliate linksHösten är ju kommen och nu kan det vara rätt bra att investera i sina nya vinter jackor! Eller vad säger ni? Nu med bara 65 dagar kvar till jul har jag lagt upp fem av mina favorit jackor, självklart har jag fler men dessa ligger i min topp 10!
Kan ju bli en bra julklapp till brossan eller varför inte pappa?..

Likes

Comments

Är det bara jag eller älskar ni inte detta väder? Visst är sommarn bäst men detta är ju hur mysigt som helst! Det är kallt lite grått och perfekt väder för att inte göra någonting! Det kan ju faktiskt inte bli mycket bättre.. SItta inne med en kopp te och mata tv serier, life!! Sen är det faktiskt bara 65 dagar kvar till julafton! Känns som om det precis va julafton haha.. Detta året har verkligen sprungit iväg, det har gått extremt fort! Men glada är vi ändå!

Denna disiga bild är tagen i centrala ystad! Väldigt mysig ort! Speciellt på höst/vintern!

Denna bild är tagen vid löderup strandbad! Det är också ett ställe jag skulle rekommendera att åka till men då självklart på sommarn ;)

Likes

Comments

The fall is here! Yaaaay!

I've been waiting. Today guys i'm sharing my top 2 fall outfits, this is just my personal taste! But if you do have other ideas comment them down below! I'm greatful for all your opinions!

Let's start of with number 1.


I really like this one, it's cozy but also stylish at the same time! The coat really blends in with the shoes and the white T-Shirt really makes everything look neat and fresh, kinda up to date! Disstressed denim jeans on top of this whole outfit makes it pop! Outstanding!


Now let's move on to number 2.


Oh yes!!! Jackpott! DAMN!

Okey guys let's be real! Isn't this the perfect outfit? Not to much and not to little! Love the cardigan with the grey/blackish color, amazing fabric! White and grey are like best friends when it comes to clothes! I just love it!


Likes

Comments

Detta är alltså världen vi lever i. Skrämmande? JO TACK! Man vågar ju knappast planera in en semester för allt mellan himmel och jord kan hända innan du ens hunnit blinka. Extremt tragiskt och ledsamt! Jag lider med alla offrens familjer, nära och kära!

Men vad vi alla kan göra nu är att vara starka tillsammans. Nu tänker väl vissa, men detta hände ju i Las Vegas inte Sverige. Det är faktiskt totalt ointressant vart det hände någonstans för alla kan göra skillnad oavsett plats, land, miljö what so ever. Stand together and be strong!

Pray for Las Vegas!

Likes

Comments

Blev en extremt mysig kväll med bästa Chloé och Axel igår! Blev god mat och några öl/vin! En kväll jag mer än gärna gör om någon gång framöver haha! 

Mys pys på hög nivå! Även fast vi alla satt med våra mobiler haha ;)

Eftermiddagar/Kvällar som dessa, guldvärt!

Likes

Comments