Header

jaxels vardag

Hej på er!
Idag är det måndag och jag går på stängningsvecka! Lite tråkigt men ändå är detta en bra vecka då jag flyttar på torsdag!

Jag har iallafall haft världens bästa helg! Hjärtat kom i torsdags och då åkte vi runt lite, va i götene osv kom hem sent och var lagom trött på jobbet under fredagen men det gick fint ändå! I fredags åkte vi till falksgrav, söp och hade det trevligt förutom att jag fick njurproblem men men kan berätta om det i ett annat inlägg.
I lördags var han borta en sväng och sen på kvällen åkte vi ut och gick på kinnekulle, träffade några kompisar och hade det bra!
I söndags var vi först på julahotellet och åt frukost, sen så tog vi det lugnt, åkte runt och pratade för att sedan se den nya pirates of carribien på bio. Den var helt okej. Sen åkte vi för att bada, sjukt dåligt väder men ändå roligt. Sen åkte vi och gick runt vid silverfallen och kollade och bara gick hur mysigt som helst. Verkligen en av de bästa helgerna på länge om jag ska vara ärlig! Synd bara att den är över nu!
Fyfan vad jag tycker om honom 💜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

shopping

Vet att jag sa att det inte skulle bli någon Wish haul då jag packade ner allt. Men det ramlade in lite nya saker här om dagen och tänkte att dom kan jag ju visa!
Klänning 45kr
Fransar 9kr

Likes

Comments

jaxels vardag

Glad måndag på er allesammans! Idag är det tillbaka till verkligheten och stängningsvecka för mig. Jag gillar hellre att stänga än att öppna men hade gärna vart ledig varje helg typ som ett normalt jobb. Som ni vet så jobbar jag alla dagar utom torsdag på min stängningsvecka. Men det går an ändå 😊

Har fått hem massa saker från Wish som jag egentligen hade tänkt att visa i ett inlägg men jag packade ner dom utan att tänka på det och vet inte i vilka kartonger dom ligger i.. så det blir nog inget sånt inlägg haha.. men ni klarar er nog!
Jag har iallafall haft en jättebra helg tillsammans med J men hade önskat att helgen var liiiite längre haha. Det värsta som finns är måndag morgonen då han åker på morgonen men det blir bättre snart 😉
Hoppas ni får en bra start på veckan! Puss på er!

Likes

Comments

jaxels vardag

Hej på er! Sista lediga dagen för mig idag och det känns sådär.. men men det är sånt man får ta!
Idag ska vi ut och grilla med J's syster vilket jag ser fram emot.
Sen måste vi hem och ta ner allt i mina fönster då sotaren ska komma i veckan och installera någon ventilation. Är ju snart dags för flytt ändå så gör mig inget att jag fick ta ner det tidigare.
Längtar så tills jag får min nya lägenhet! Min just nu största längtan haha. Men snart så!

Vad har ni gjort i helgen?

Likes

Comments

Psykisk ohälsa

Senaste tiden så har jag verkligen varit sjuk. På riktigt. Har pendlat från dagliga samtal till psyk och hjälp av mobila teamet då jag ärligt själv trodde att jag skulle ta mitt liv. Ökad dos av mediciner, igen.
Enda är att jag inte är ensam denna gång. Mitt hjärta är nog den mest stöttande personen jag mött. Sjukt tacksam för alla samtal, alla kramar och vakna nätter, men mest av allt för förståelsen! Att Du förstår att skiten jag kastar på dig inte är personligt emot dig.

Det mest beror nog just nu på att allt behövdes dras upp igen, allt med polis osv. Kommer inte gå ut med vad det gäller, jag kommer nog aldrig berätta för någon vad som egentligen hände den där gången, orsaken till varför jag egentligen blev sådär sjuk och blev sjukskriven första året i gymnasiet. Den första förutom familj som jag någonsin berättade detta för var just han.. samtidigt som det är skönt att ha någon som jag kan prata med om detta så är jag vettskrämd. Aldrig har jag litat på någon såhär mycket.

Men åter till saken, jag är fortfarande i ett svart hål och min borderline är verkligen inget att leka med just nu. Dagarna har mest bestått av förutom jobb, självskada, ångest och tårar. Men just nu är det lugnt vet inte om det är för att han är här eller för att det kanske äntligen släpper lite nu. Jag är kaos och förstörd just nu. Vet knappt vad jag heter eller vem jag är (jävla borderline) ibland accepterar jag min sjukdom men ibland så hatar jag den, den förstör mig.
Jag hoppas verkligen att jag återgår till mig själv snart igen både för min och för dom i min närhets skull. Men tack för att ni finns, hade inte klarat detta annars. 💜

Likes

Comments

jaxels vardag

Hej på er! Hoppas ni har en bra torsdag! För mig är det jobb som gäller idag. Är verkligen skönt med öppningsvecka då jag är ledig helgen dock ska jag spendera helgen med att packa ner det sista sen är jag färdig och redo inför flytt! Nu är det nära äntligen! Det jag längtar mest efter är nog att ha en balkong haha 😊

Idag ska jag som sagt först jobba sen när jag kommer hem tänkte jag gå med Theo till hundgården om vädret tillåter. Han älskar att vara där och buss med andra hundar, är ju inte säkert det är någon annan hund där men oftast är det de eller så kommer det någon.. bra träning för honom också då det snart antagligen blir en hund till i hemmet men mer om det i ett eget inlägg!

Vad har ni för planer idag?

Likes

Comments

jaxels vardag

Hej på er! Nu är äntligen stängingsveckan över och jag går på öppningsvecka och då är jag ledig måndagar.
Så idag har jag vart på Ikea och handlat en massa till lägenheten. Flyttar ju som sagt snart. Idag köpte jag mest köksgrejer nytt porslin osv. Då jag inte vill köpa några möbler än då jag inte har plats för dom förrän jag flyttat då som sagt.
Är så taggad på att flytta, bli sambo och få leva livet på moln.

Jag har även idag varit hos polisen innan jag åkte till Ikea för att fixa en del saker. Detta är en av anledningarna till att mitt liv just nu vart på botten.. men efter idag kan jag äntligen andas. Ett tag iallafall. Det är inte över än men det är en bit påvägen.
Jag kommer förresten att visa er i ett inlägg i veckan vad jag handlade idag på Ikea!
Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments