Header

Hej på er!
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den kassa uppdateringen. Men som jag skrivit i ett tidigare inlägg så mår jag just nu inte alls bra helt enkelt. Så bloggen har fått lida lite!
Sen så jobbar jag också typ hela tiden så har tyvärr vart så trött. Men nu är jag snart igång igen!

På fredag får vi nämligen nycklar och flyttar in i våran lägenhet! Så sjukt underbart..

Hoppas ni har det bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som ni vet har det gått ett par månader sedan som mitt 13 månader långa förhållande gick mot sitt slut. Det är inte att det förhållandet tog slut som jag är ledsen över, snarare glad för det funkade verkligen INTE.

Men under de sista månaderna i mitt förhållande kom det in en annan person i mitt liv. Som lyssnade på mig och fick mig att må bra, jag kände mig hörd för första gången på länge. Han fick mig att må så bra, och vi pratade och skrev med varandra varje dag. Han var min räddare. Missuppfatta mig inte, jag var aldrig otrogen har inte ens träffat honom IRL, flirtade aldrig med honom eller något under tiden som jag var i förhållandet. Men det förhållandet var så kaos, och han fick mig känna och inse allt det där som jag hade glömt bort i alla bråk och all smutskastning. Jag kände mig hel så fort jag fick prata med honom och han fick mig att må så bra och torkade mina tårar.

När förhållandet sedan tog slut så fortsatte vi självklart att prata. Jag insåg att jag var kär och han sa detsamma. Men jag hade precis lämnat ett ostabilt förhållande och ville ju inte ha något direkt. Vilket innefattar att jag sa att han inte skulle behöva vänta på mig. Han ville det och jag trodde på honom. Men sen gick tiden och samtalen blev kortare, allt färre och idag är man glad om man ens får en snapchat eller ett hej. Jag är kär i honom, men jag sabbade det. Det gör så jävla ont i mig för allt jag tänker på i alla sammanhang och situationer är hur jävla kär jag är i honom. Nu har han börjat träffa en ny tjej och samtidigt som jag är glad för honom så gör det ont varje gång. Jag hoppas att han får henne att känna som han fick med mig och att hon inser hur underbar han är och att dom lever lyckliga. Det är allt jag kan göra, jag kan inte få honom, men det betyder inte att någon annan inte ska få honom. Allt jag vill är ju att han ska må bra och vara lycklig, och om han är det med henne så duger det för mig.
Trots att det gör så jävla ont, gör mig ledsen och får mig vilja skrika av ångest. Han krossade mitt hjärta, men jag var lika delaktig till att låta honom göra det. Fan fan fan alltså, jag hade kunnat få honom men jag sabbade det och nu har någon annan honom istället.

Jag vet att han läser min blogg och antagligen kommer inse direkt att detta handlar om honom, men det får han göra. Jag kan inte rå för mina känslor och han vet redan hur jag känner. Anledning till att jag ville berätta detta för er var att jag just nu är väldigt ledsen och nedstämd och min depression har blivit värre och då är inte bara detta anledningen utan en massa andra saker som händer i mitt liv just nu. Men detta är en av anledningarna och när jag inte mår bra, då hamnar bloggen i efterhand och det är alltså därför jag inte bloggar lika bra som jag gjorde förut helt enkelt. Hoppas ni förstår.

Olycklig kärlek gör verkligen ont i hela kroppen...

Likes

Comments

​Något jag inte berättat är att nu har jag äntligen fått håret lila! Bilden gör inte håret rättvist, lovar att ni ska få se bättre bilder på mitt nya hår hehe! Jag är iallafall supernöjd och trivs hur bra som helst i min nya hårfärg!

Likes

Comments

För rengöring/sminkborttagning för ögon och även läpparna använder jag Garnier Eye makeup remover 2in1 och denna har jag använt i typ 2 år och jag älskar den. Kommer fortsätta köpa den också, den är verkligen hur bra som helst och tar bort allting! Skaka och ta ut på pads och dra sedan över ögonen/läpparna och allt försvinner efter ca 3 drag. Är så nöjd med denna!

För rengöring av ansiktet så använder jag just nu Nourishing Cleanser från M Picaut. Detta märket använde vi i skolan till våra ansiktsbehandlingar och köpte även mina produkter via skolan. Men de är verkligen hur bra som helst. Man kan även ta bort ögon & läpp makeup med denna. Läpp på pads och dra bort som med den från Garnier. Den rengör ansiktet bra och man får bort det mesta. Den doftar även gott och den innehåller havtorn vilket är superbra!

Sen ca 1-2 gånger i veckan lägger jag en peeling. Den jag har nu är Exfoliating peel mask från M Picaut. Man lägger den i hela ansiktet och låter den verka en stund. Sedan masserar man med cirkelrörelser över ansiktet innan man sköljer bort den. Funkar hur bra som helst och jag älskar den verkligen!

Sen också ca 1-2 gånger i veckan så lägger jag ansiktsmask och just nu använder jag Mask och Magnaminty från lush. Vilket jag älskar! Den doftar gott och huden känns riktigt mjuk och fin efteråt! Verkligen en mask att rekommendera!

Sen använder jag ju såklart ansiktsvatten för att ta bort resterande smuts, eller resterande fetter från mask/peeling och det jag använder just nu är Micellar Cleansing Water från Garnier. Jag tycker om den, den gör det den ska. Den är också mild och kan användas på ögon och dylikt. Men kommer nog inte att köpa om den när den är slut!

Sen så återfuktar jag ju självklart huden med något! Jag använder Skin detox Moisyuriser från M Picaut. Älskar den verkligen! Den är dryg och behövs inte alls mycket! Den innehåller Broccoli olja vilket är hur bra som helst! Den doftar gott och funkar kanon! Är riktigt nöjd med alla mina produkter från M Picaut!

For my skin

Likes

CommentsSno stilen av Selena med en klocka i rosé från Thomas Sabo HÄRSno stilen av Kylie med en herrklocka i silver och svart från Thomas Sabo HÄRSno stilen av Olivia med en klocka med läderarmband och roséfärgade detaljer från Thomas Sabo HÄRLikes

Comments

Har du kanske författardrömmar och vill släppa och ge ut din egen bok? Isåfall har jag ett kanon tips till dig!
Du kanske inte vet hur du ska göra för att kunna släppa din egen bok, eller hur du ska kunna ge ut den helt enkelt. Då finns Booksondemand som är en hemsida där du själv kan ge ut din bok helt enkelt. Hur bra är inte de hehe?

Booksondemand har gett ut böcker sedan 1998 och har bra kvalité och service. De hjälper dig med allt som du behöver hjälp med, så som layout både insidan och utsidan. De kan även hjälpa till med marknadsföring av din bok genom att trycka upp affischer och dylikt. De har också olika paket du kan välja mellan när du vill släppa din bok. Alla till bra priser! Du får helt enkelt kika in och hitta det bästa bokpaketet för dig om du är intresserad! Tycker detta låter som en jättebra möjlighet för er som vill släppa eran egen bok men inte riktigt vet hur ni ska gå tillväga!

​Sponsrat inlägg.

Likes

Comments