Header

om mig
​..Som jag inte skulle kunna klara mig utan

- Min telefon..
Hur tråkigt det än låter så är vi nog alla mobilberoende.. Jag klarar mig ju utan på jobbet och så men annars skulle jag verkligen aldrig klara mig utan min telefon, låter så sjukt när jag säger det men det är sanning!

- Mitt smink..
Jag sminkar mig väldigt sällan till jobbet pga regler osv. Men annars så är det mitt liv! Sminkar mig så fort jag är ledig, ska ut eller något annat! Jag är ju makeupartist, så det är kanske en självklarhet. Men smink är verkligen allt!

-Min hund..
Alltså på riktigt vad skulle jag ens vara utan Theo? Han är min bästa vän och det känns verkligen som att vi gör allt tillsammans! Han finns alltid och gör mina dagar 1000 gånger bättre! Han är mitt liv!<3

-Mina shampoon...
Alltså detta låter ju kanske väldigt konstigt, men mitt hår är mitt allt. Så jag lägger väldigt mycket pengar på bra produkter för håret, både shampoon, balsam och andra hårprodukter och vet inte vad jag skulle göra om jag inte kunde göra det haha!

-Mina vänner & pojkvän..
Denna listan skulle väl egentligen handla om materiella ting, men kom inte på så många så fick dra in lite blandat helt enkelt. Men mina fina fina vänner & min fina pojkvän, utan er skulle livet falla samman, så oerhört glad att jag har er i mitt liv!

Likes

Comments

jaxels vardag

Hej på er!
Vet att jag inte bloggat under helgen men har haft fullt upp. I lördags var jag först på påskbord med pappa på kinnekullegården sen var jag med J till hans släkt på ännu ett påskfirande. Igår var jag bara hemma med J, tog en lång promenad, tvättade osv. Har umgåtts med honom hela helgen tills idag då han åkte imorse och jag ska snart åka iväg för att jobba. Dags för stängningsvecka nu! Så denna veckan är jag endast ledig på torsdag. Men det går bra och hoppas veckan går fort hehe.
Nu ska jag snart ta ut hunden innan jag behöver åka till jobbet.. Hade verkligen velat vara ledig mer än en helg efter alla dagar jag jobbat nu de senaste.. Men man får ju ta det som de är helt enkelt.

Hoppas ni har haft en superbra helg! Puss

Likes

Comments

shopping

I måndags var jag med en kompis på stan, fikade och kollade runt i affärer! Detta var vad jag fick med mig hem! 3 st örngott från Jysk för 30kr styck. 2 tröjor från H&M för 75kr styck. Är nöjd med mina saker hehe!

Likes

Comments

skönhet
Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. NYX Contour kit HÄR /2. Fit me foundation HÄR /3. 2000 calorie mascara HÄR /4. NYX mineral powder HÄR /5. MIYO finish powder HÄR /
1. Anastasia contour kit HÄR /2. Sisley foundation HÄR /3. .FÄRG mineral powder HÄR /4. Sisley finish powder HÄR /5. Lancome doll mascara HÄR /

Likes

Comments

Tankar/åsikter

Fredagen var den värsta dagen i mitt liv.. Jag förlorade allt, hela min värld och min framtid, mitt alltid. Det tog alltså slut mellan mig och J och allting hela världen rasade. När jag på lördag morgonen fick tillbaka mina nycklar så bara kändes allt så verkligt, men ännu verkligare när han sen fick tillbaka dom igen. Sen jobbade jag och han hörde av sig på dagen och sa att vi behövde prata igen. Så vi sågs i lördags natt när jag kom hem från jobbet.
Då fick jag min värld tillbaka igen, allting i fredags gick så jävla snabbt och jag hade förlorat allt, men fick sedan tillbaka det lika snabbt. Han ville ha mig precis som jag ville ha honom. Från och med nu den 9 April så är det vi, jag och han.. På riktigt.
Jag fick mitt alltid på riktigt, han är mitt alltid. Fyfan vad jag är lycklig!
Jag vet också nu att jag aldrig fått mitt hjärta krossat tidigare, för det som jag kände i fredags var verkligen hemskt, det är hur det känns att få sitt hjärta krossat på riktigt.
Men nu står vi här precis där vi ska vara, en ny början, en ny start med hela framtiden framför oss.
Jag är lycklig nu, på riktigt. Allting känns fortfarande som en dröm och nu är min dröm verklighet, han är min och allt det här händer faktiskt, det är på riktigt.. Nu ska jag sväva på moln ett tag framöver och bara få vara, nu är jag hel igen, jag är hel och lycklig!

Likes

Comments