Header

jaxels vardag

Alltså det har hänt lite saker det sista, en ena saken är att jag gjort en polisanmälan.
Det roliga med allt det här är att personen som gjort detta verkar glömt vem jag är gällande datorer, det tog mig ca en kvart att ta reda på vad som egentligen hänt och vems som gjort det. Vilket iof polisen också gjorde.

Risken finns att denna personen antagligen åker dit för identitetsstöld och det kan bli skyhöga summor i skadestånd eller andra värre straff. Eftersom att jag inte är ensam drabbad utan även en till person så lär det bli värre. Jag trodde verkligen inte att denna personen kunde sjunka så lågt! Men men, så kan det vara antar jag. Vilket fall som helst så är detta redan en grej som är förlorad eftersom att vi redan vet hur det gått till och vem som har gjort det. Jag kommer berätta mer om detta i ett inlägg längre fram!

Likes

Comments

Musik

Ingen har väl egentligen missat Jockes nya låt? Den är så sjukt bra gjord, alltså riktigt bra!
Sen stämmer den så väl in på min livssituation just nu så jag lyssnar på den typ hela tiden. Det är mycket som svajar just nu men snart är allting okej igen. Det vet jag! Snart är det äntligen bra och vi är starkare än igår. Hur ont allting än gör idag, så kan det vara över imorgon!

Likes

Comments

jaxels vardag

Hej på er!
Idag är det onsdag och mitten på veckan helt enkelt. Idag blir det jobb som vanligt, stänger som sagt. På fredag som jag trodde att jag skulle vara ledig, så fick jag tyvärr hoppa in att jobba från 19.30-00-30 då det är en ovan där och jobbar så är där och ska hjälpa till bara helt enkelt. Ganska gött att det bara blev ett par timmar iallafall! Får ju nästan min lediga dag hehe!

Jag ser verkligen fram emot måndag nu, då är jag äntligen ledig i 2 dagar haha! På tisdag ska jag äntligen till tandläkaren också, det är verkligen behövligt då jag har tandvärk!
Men men, nu ska jag ta ut hunden på en långpromenad innan det är dags att jobba!

Puss på er!

Likes

Comments

jaxels vardag

Hej på er!
Idag är det måndag och tillbaka till verkligheten! Jag har varit ledig lör-sön vilket har varit riktigt skönt att ha fått vara ledig en helg för det är inte så vanligt nu för tiden haha!
Men idag är det tillbaka till jobbet, idag jobbar jag 12-19.30 för att sedan resterande av veckan jobba stängning! Helt okej ändå!

Denna veckan är jag endast ledig fredag, men det är ju lönedag så helt okej ändå haha.. Längtar så mycket för då ska jag äntligen köpa ny telefon! Så underbart! Skulle egentligen gjort det denna månaden, eller ja förra löning menar jag ju såklart. Men köpte inredning till lägenheten istället hehe. Men nu så denna gång äntligen! Jag betalar ju mindre i hyra för denna lägenheten än vad jag betalade för en halv hyra förut. Sen ingår även elen här vilket är sjukt nice!
Sen eftersom jag ändå ska till elgiganten på fredag så ska jag nog införskaffa mig en ny kaffemaskin också om dom har den jag vill ha! Förtjänar verkligen att unna mig efter att ha jobbat över 200 timmar i januari!

Men nu ska jag sluta tjata om onödiga saker hehe! Hoppas ni får en fantastisk dag!

Likes

Comments

jaxels vardag

Hej på er!
Hoppas ni har haft en bra helg, min har varit sådär.

Idag är jag trasig, så trasig. Men det är så det är ibland, som ni vet nämnde jag att denna helgen skulle vara sjukt jobbig och det har den även varit helt enkelt. Idag har jag iallafall försökt hålla mig uppe och gjort klart min servsafe! fick 90% och 54 rätt av 60. Gränsen är 75% så jag klarade mig bra! Nu är jag äntligen arbetsledare!
Det är något positivt av denna helgen iallafall..

Men än är inte denna helg och söndag över och det är ännu ett steg som kommer göra ont som återstår tyvärr. Men imorgon är det äntligen jobb igen känner jag, så jag kan tänka på annat. Behövs verkligen.

Nu ska jag spendera denna kvällen med att försöka hålla ihop mig själv, ta ut hunden och försöka andas helt enkelt. En helt vanlig söndag känns de som.

Likes

Comments

Tankar/åsikter

"Jag hoppas du hittar någon som ler emot dig varje gång du kommer igenom dörren. Någon som ser det vackra i dina ärr. Jag hoppas du hittar någon som aldrig lämnar dig ovetandes. Någon som låter dig veta hur mycket och hur den alltid kommer att känna för dig. Jag hoppas du hittar någon som aldrig tvekar att älska dig. Någon som inte bara ger dig dens tid utan ger dig allt. Jag hoppas du hittar någon som vet hur speciell du verkligen är, hur din själ behöver bli älskad. Jag hoppas du hittar någon som är din största stöttepelare, som inte bara söker uppmärksamhet utan också ger det tillbaka till dig. Jag hoppas att du hittar allt det här! Men först så hoppas jag att du hittar allt detta i dig själv.. Så du kan vara redo för denna typen av kärlek." - Natalie Peralta

Likes

Comments

Tankar/åsikter

Just nu i skrivandets stund så har jag så ont i magen och sån ångest och mår så dåligt. Därför att i helgen så kommer jag gå igenom något som är så fruktansvärt jobbigt och som kommer göra så ont. Men något som jag måste göra. Vad detta är kommer jag berätta när jag har ork till det helt enkelt.
Hela denna veckan har bestått av magont och ångest och panikkänslor då jag hela tiden tänkt på vad som komma skall. Men detta är något jag måste göra, något som måste ske och för mitt eget bästa och välmående. Fan också.

Efter det här och under tiden det sker kan jag inte ens svara på hur många tårar jag kommer att fälla, men tillslut ska jag klara även detta. Men det kommer ta tid och göra ont och kräva kamp. Men jag kommer klara det.

Jag vill iallafall tacka mina fina vänner som under denna veckan funnits där för mig, tagit nattpromenader, telefonsamtal och bara funnits där och stöttat mig. Fyfan vad ni är bra!
Nu ska jag försöka klara mig igenom de sista dagarna innan detta går av stapeln helt enkelt!
Detta kommer förstöra mig sakta men säkert..

Likes

Comments

jaxels vardag
Happy Birthday to me

Idag fyller jag hela 21 år gammal! Det firas med besök från lite vänner och familj! Resten av firandet sker i helgen hehe!
Hoppas ni får en helt fantastisk dag!

Likes

Comments