Header

Detta är just nu 3 av mina absoluta makeup favoriter. Det första är MAC fix + som jag verkligen älskar! Sen är det ett intense butter gloss från nyx i färgen Black cherry tart och till sist ett läppstift från MAC i färgen cyber. Har verkligen kommit in i en lila period haha. De är mer lila i verkligheten. Blixten sabbar.

Likes

Comments

Just nu har jag kommit in i en depp period igen. En sån period där min depression tar över mig helt och jag kan inte se glädje i något. Inte ens det som jag älskar.

Jag hatar verkligen när dessa perioder kommer. Jag har svårt att le, svårt med allt. Allting som jag tycker om känns så jobbigt och tråkigt. Vilket suger. Men så är det ibland. Det är väl bara att kämpa, trots att jag är så trött på att kämpa nu. Efter alla år borde jag väl snart få leva normalt.

Usch för detta alltså..

Likes

Comments

Jag är så sugen på att uppdatera min garderob ordentligt!! En av mina absoluta favorit sidor att handla ifrån är Nelly, rabble har bra rabatter och erbjudanden hos nelly som ni kan hitta här.
H
ur bra är inte det hehe?

Jag har hittat 3 favoriter från Nelly som jag tänkte visa er i detta inlägget. Hoppas ni kan finna lite inspiration och kanske hitta just era favoriter!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag fick jag hem mitt gymkort och hade nu tänkt att börja träna igen och ta tag i det. Har också fått chansen och kommer att delta i något som heter "förändring på 90 dagar" typ. Där jag får ett kost och träningsschema som jag ska följa för bästa resultat! Vilket jag är superglad över! Så det ska även ni få följa med på!

Jag mår dåligt över min kropp så nu ska jag en gång för alla ta tag i det på riktigt! Och denna gång göra det på ett hälsosamt sätt där jag faktiskt får hjälp till en bra start också! Vilket känns super!
Hoppas ni är lika taggade på denna resa som jag, nu kör vi!

Likes

Comments

Som ni vet har jag och Sanna flyttat till en egen lägenhet, en fin 3:a i Skara!
Jag har inte riktigt kommit i ordning i mitt rum än, men när jag väl gör det ordentligt så lovar jag er bilder, eller kanske till och med en video!

Men iallafall, nu har vi bott här lite över en vecka och jag trivs faktiskt riktigt bra! Trots att jag egentligen inte var så pigg på att bo i Skara så trivs jag faktiskt bra här! En mysig och fin lägenhet helt enkelt! Djuren verkar också trivas så det är bra hehe!

Likes

Comments