Header

jaxels vardag

Hej på er!
Idag är det fredag och min första dag av 3 lediga! Idag har jag hitills inte gjort mer än att tvättat och vart på affären och handlat lite. Köpte massa julinslagspapper och sånt! så kul!
Sen har jag även satt upp julgardiner och mina adventsljusstakar då jag tyckte det var läge är ju ändå bara 1 helg för tidigt har vart svårt nog att hålla mig till hit.

Idag har jag inga direkta planer förutom möjligtvis en utgång ikväll med Sarah om hon har barnvakt. Sen ska jag och hjärtat åka på lite ärenden och umgås idag och resterande av helgen också såklart. Ska dels köpa ett värmelement, ett nytt större kattträd och en ny kattlåda tänkte unna honom det fina Anders. Sen ska jag även göra månadens beställning från vetzoo. Dock är det bara hunden och kaninen som behöver denna gång då katten har kvar sen sist och det räcker ett bra tag till. Annars har jag absolut inga mer planer för idag.

Vad har ni för planer denna fredag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

jaxels vardag

Godmorgon! Är just nu på jobbet men är klar med allt innan vi öppnar så tänkte bara ta det lugnt faktiskt!
Idag är det bara jobb som står på schemat och sen bara hem och vila pga dålig sömn inatt. Sen är det bara imorgon kvar sen är jag ledig i tre dagar! Hur skönt!
Ser så fram emot att få vara ledig över helgen!

Har lite planer i helgen som jag ser fram emot iallafall!
Vad ska ni göra i helgen? 😄

Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter just nu på jobbet dock börjar jag inte förrän 7.30 men är här ändå. Samåker ju med J som börjar 6.45 så får vänta lite. Men det spelar ingen roll hinner äta frukost och sånt i lugn och ro! Sjukt gött!
Nu ska jag socialisera mig med resten som är här!
Ha en bra dag

Likes

Comments

Psykisk ohälsa

Just nu är det helt kaos i mitt inre. Även fast jag har allt jag vill ha, en fastheltidstjänst, en sambo, lägenhet, djur och ja allt annat jag vill ha så kan jag inte vara glad.

Jag kan inte sortera mina tankar och allt är bara ett inre kaos, jag vet inte längre själv vad jag ska ta mig till och ingenting hjälper. Jag går sönder. Jag har börjat med antidepressiva och tyvärr TCA, alltså tricykliska antidepressiva. Läs mer om det här om ni är intresserade . De antidepressiva som jag har fått heter Anfranil (klomipramin) Läs om de här om ni vill veta mer . Anledningen till att jag länkar info är för att jag själv tycker det är intressant att läsa om sånt här och tänkte att det kanske finns någon mer som tycker det också eller om någon får samma så man kanske kan diskutera biverkningar och annat.

Iallafall så är jag fast på botten och sjunker bara ner mer och mer för varje dag, ingenting verkar hjälpa mig längre. De senaste har bara bestått i panikångest, skrik, flykt och allt som jag inte vill vara med om. Jag är glad att han står ut och finns för mig, men förstår också helt ärligt om allt en dag blir för mycket och han inte orkar mer. Gör ont att säga så, men jag förstår honom. Men han vill kämpa för mig och med mig. Han gör allt för mig och ibland kan jag inte se det, men han gör det verkligen och ingen har offrat och ställt upp för mig som han har gjort. Ändå är jag en jävla idiot som beter mig och han får ta skit han absolut inte förtjänar, men han stannar och fyfan vad jag är glad för att jag har hittat någon som älskar mig igenom mina svåra stunder och stannar kvar. Han är mitt allt och utan honom hade jag dött den där natten för ett par veckor sedan, och den där natten i somras, den där morgonen i våras och den där kvällen i förra hösten då allt egentligen började. Men han fanns där och jag kan aldrig tacka honom för allt han gjort, att han står ut med mig, fyfan vilken stark människa.

Jag lever i ett oändligt mörker och som en jävla zombie, varför? Jag vet inte. Jag har försökt stoppa undan saker istället för att bearbeta, tror det som slagit ner mig mest är rättegången i våras. Äntligen var det avklarat men ändå så förföljer det mig varje dag och ända tills jag fick flytta från min lilla etta tills hit så levde jag i rädsla varje dag. Bodde här i 1 månad sen började det. Men nu är det äntligen slut.
Fyfan vilket helvete. Under den här tiden hade jag ingen bara han. Men ändå så är det nog mer bakom allt än det här, mitt förlutna ligger bakom och allt spelas upp igen fyfan.
Tacksam för allt, men jag har helt enkelt dragit på mig för mycket och försökt ordna allt själv, när jag egentligen hade behövt ha hjälp från början. Men har insett det nu. Nu jävlar ska jag klara det här!

Likes

Comments

jaxels vardag

Glad fredag på er!
Idag är det min sista lediga dag för denna veckan vilket är ganska tråkigt men sånt är livet ibland helt enkelt. Nästa gång jag är ledig är på torsdag nästa vecka men det är väl helt okej ändå särskilt nu när jag går över till att jobba dag pass. Jobbar mycket hellre på dagen än på kvällen faktiskt. Iaf där jag jobbar nu!
Så i helgen har jag alltså kvällarna fria, men ingen aning om vad jag vill göra faktiskt. Vi har inget planerat bara 1 sak men det kan jag inte gå ut med här riktigt än! Det får ni veta sen när det blir av helt enkelt.
Nu väntar jag på att älskling ska komma hem, han slutar 13 på fredagar så han borde snart vara hemma. Sen efter det får vi se vad vi hittar på ikväll helt enkelt. Antagligen inget speciellt då jag börjar jobba 7.30 imorgon.

Vad ska ni göra i helgen?

Likes

Comments

jaxels vardag

Hej på er!
Idag är en av mina 3 dagar lediga denna veckan! Jag jobbar alltså först nästa gång på lördag! Sjukt skönt alltså. Idag har jag vilat då jag kände att jag behövde det, men jag har även tvättat, duschat gjort en ansiktsbehandling på mig själv och lite sånt. Vart på coop och handlat men annars har jag inte gjort så mycket mer...
Eller jo jag har letat fram min gamla iphone 5s då jag kommer behöva använda den från och med måndag då jag ska skicka in min iphone 7 plus på lagning för skärmen, tappade den ju självklart i betong golvet på jobbet och har inte ens haft den i ett år.. Så tänker inte skaffa en ny mobil, jag betalade ju nästan 10 tusen för den här telefonen och vägrar köpa en ny nu haha.. Den funkar ju helt normalt förutom skärmen då så att säga.. Jag ska skicka min mobil till mobilkliniken och det kostar ungefär 2 tusen kronor vilket är billigare än andra ställen och även billigare än en helt ny mobil helt klart haha...

Sen har jag även idag bokat in mig på massa roligt, så som ansiktsbehandling med portömning, volymfransar och naglar.. Känns lite konstigt dock att betala för något jag själv är utbildad i, men ändå skönt att bli omhändertagen och få njuta. Jag känner bara att jag behöver få unna mig själv lite sånt här nu mitt i all kaos och stress som är just nu så behöver jag detta då efter allt jobb och slit så är jag värd de haha!

Nu ska jag gå ut med hunden och sen spela sims i väntan på att min kära sambo kommer hem från jobbet! Fy vad jag saknar honom idag!💜

Likes

Comments