Header

jaxels vardag

Hej på er!
Nu har jag precis kommit hem efter att först ha vart på jobbet och sedan åkte jag till Sarah och umgicks efteråt och nu har jag precis kommit hem!

Nu ska jag bra duscha sen lägga mig inför morgondagens jobb pass! Sista för denna veckan! Sjukt skönt 😊 helgen kommer gå så fort bara..
har dock inga planer helt 100 än så får se vad som händer!
Men nu ska jag ta tag i allt här hemma så jag kan sova snart.. gäsp!

Hoppas ni har haft en bra vecka hittills!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

jaxels vardag

Godkväll på er!
Sitter just nu och hänger lite på balkongen, ska snart bege mig ut på en långpromenad med hunden och förhoppningsvis sambo. Vi får se!

Idag har det varit jobb som vanligt, förutom det har jag inte gjort så mycket alls.
Antar att det inte blir så mycket mer gjort idag heller. Men är helt slut efter dagen så det gör faktiskt inget.
Igår var jag ledig så storstädade sovrum och kök det blev riktigt bra! Ska framöver visa er bilder på hur jag bor men väntar på några grejer till vardagsrum och kök innan jag är helt nöjd! Så ni får vänta lite till! 😉

Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

jaxels vardag

Hej på er!
Just nu har jag rast, sista stängningen för denna veckan sen går jag äntligen på öppning och imorgon är jag ledig.
Idag är det kaos, hur mycket som helst att göra och det känns som vi blir kvar tills 3 inatt men det löser sig nog!

Idag på dagen har jag först vart med babe och sen körde han mig till jobbet. Så skönt att detta är sista stängningsdagen känner jag! Och bara ett par veckor tills jag har semester äntligen! Ska bli sjukt skönt!

Hoppas ni alla har en bra söndag!

Likes

Comments

Psykisk ohälsa

Ligger just nu i sängen efter en jobb kväll med mina vanliga nattliga tankar..

Jag är lyckligast i världen, men jag kan inte känna det. Jag vet inte om jag kan, eller om jag helt enkelt inte vill. Jag har allt, bättre vänner än någonsin, för första gången ett friskt förhållande, familj och fast jobb och lägenhet och rubbet. Men jag kan inte se saker positivt. Jag är sjuk.

Jag har ångest hela tiden, för det mesta. Kaloriräkning och tårar är mestadelen av min vardag. Men det är såklart inget jag visar utåt. Den enda som ser är J.
Jag försöker verkligen att leva, men jag kan inte. Jag har mått dåligt såpass länge nu så jag vet inte ens om jag vågar vara lycklig, då jag inte ens minns hur det känns. Ibland känns det som att jag håller fast i min sjukdom endast för att jag inte vet vem jag skulle vara utan den. Det blir som ett beroende och det är en del av mig. Vem skulle jag annars vara?

Vem är ens jag? Och hur var jag ens innan jag blev sjuk? Fanns det ens ett liv innan det? Men mest av allt, finns det ens ett liv efter?
Varför hjälper inte sömnmedicinerna när jag verkligen behöver dom. Varför måste jag alltid känna såhär och kan jag inte bara få slippa känna alls? Bara för en stund. Har så länge jag kan minnas kämpat med ett självhat, jag vill älska mig själv, varför kan jag inte bara få göra det?

Kommer jag alltid att få kämpa efter att få må bra?

Likes

Comments

jaxels vardag

Hej på er! Just nu sitter jag på bussen som snart ska gå, jobbar stängning den här helgen och har gjort hela veckan.

Idag var jag på mitt första möte på ätstörninsenheten innan jobbet, det gick bra. Trots att jag rasar så ska jag klara detta. Igår var första gången jag åt något på 6 dygn. Tackar mitt hjärta som inte gav upp utan försökte allt för att jag skulle få i mig något. Jag vet att det bara kan gå uppåt nu. Trots att jag är väldigt sjuk. Jag har än en gång valt att jaga döden, men jag kan inte ta mig ur det här ensam denna gången. Men som jag sa, jag är klar i huvudet och vill inget annat än att få hjälp. Jag kommer att vara väldigt öppen om det här. Då skrivandet är min hjälp, min räddning.

Sen har jobbet flutit på bra idag och tiden har gått så fort. Vilket var sjukt skönt.
Nu längtar jag bara hem så jag kan få vila, har varit en påfrestande dag! Hoppas ni har haft en bra fredag!

Förresten kolla in denna tunikan jag köpte på Wish för typ 30kr jag bor typ i den, den är så mysig!

Likes

Comments

Psykisk ohälsa

Jag vet inte när allt förändrades, men jag märkte det väl. Det är så det börjar, man märker alla dessa småsaker som förändras, dagen känns längre, natten känns tystare, man har mer dåliga dagar än vanligt. I början så borstar man bara av sig det och kommer med alla olika ursäkter om varför. Men sen när du är ute med alla dina vänner så märker du att du inte skrattar lika mycket, lika högt som du brukar och när ditt livs kärlek ler emot dig så hoppar inte hjärtat över ett slag längre. Du vet att något förändras. Du vet det, men du låtsats som ingenting. För du vill aldrig erkänna att detta händer just dig. Inte jag tänkte jag, jag mår bra. Jag ville verkligen inte erkänna att jag inte var okej. Att det känns som att drunkna och varje gång jag kom nära ytan blev jag bara knuffad djupare. Så man går upp på morgonen, tar på sig kläder och man gör allt för att få andra att tro att man är okej. Jag gjorde allt för att inte visa att jag stannade uppe till 4 på morgonen natten innan bara stirrandes i taket. Jag gjorde mig säker på att ingen visste att jag hela tiden tänkte på hur många tabletter från lådan i nattuksbordet jag skulle behöva ta för att slippa allt. Jag fortsatte att dölja all smärta, all ångest all ensamhet för jag ville inte vara en börda för någon annan. Men sen blev allt för mycket och jag gav upp..De senaste veckorna/månaderna har varit ett sånt helvete. Är så tacksam för att min älskling stannade. Samtidigt som jag i allt detta förlorade mig själv, så förlorade jag nästan honom. Han orkade inte längre och jag förstår honom, jag har inte varit lätt. Kan inte vara så kul att komma hem till någon som skurit sig, druckit så mycket alkohol att jag däckat och tagit tabletter. Men han stannade, trots allt och jag är så oerhört tacksam och lycklig över detta. För nu när jag äntligen är mig själv igen, tack vare all hjälp från psyket, mobila teamet men särskilt min fina älskling så kan jag se på ett annat sätt vad jag utsatte alla för. Men jag har borderline, och även under denna perioden blev jag mandodepressiv vilket jag aldrig har blivit förut. Jag har redan utretts för bipolär så jag vet att jag inte är det. Detta var första gången som jag blev sån.

Mitt liv rasade samman under fötterna och jag gick verkligen sönder. Slutade äta helt och rasade i vikt. Allting rasade, jag är fortfarande fast i matens hets. Jag äter knappt och jag rasar. Men jag försöker, nu är jag klar i huvudet, omplåstrad på både kropp och i psyke och jag är jag igen. I förra veckan i onsdags så var första dagen jag vaknade upp och kände mig lätt, ingen ångestfylld morgon och jag var jag igen och det har faktiskt hållt i sig. Vårat förhållande går ingen annanstans än uppåt igen och allt börjar kännas bra. Jag är så jävla glad att han stannade och inte drog den där kvällen, för jag vet inte vem jag skulle vara utan honom. Jag älskar honom mer än något och kan inte ens beskriva vad jag känner. Det han har gjort för mig har ingen annan någonsin gjort, han är allt och han räddade mig den här gången. Jag är skyldig honom mitt liv.

Det finns väldigt mycket bakomliggande till allt detta, men jag väljer att inte gå ut med det här. Tycker redan att jag varit öppen om en del saker som jag kanske kunde hållt för mig själv. Men det finns faktiskt gränser på vad jag väljer att gå ut med. Ni som står mig nära, mina älskade vänner osv, ni vet och resten av er behöver inte bry er ett skit 😄

Likes

Comments

jaxels vardag

Hej på er!
Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade, men nu, idag har jag bestämt mig för att nu är jag tillbaka!
Jag har haft en välbehövlig semester ifrån bloggen och nästan allt som har med det att göra. Men nu är jag tillbaka som sagt!
Livet har inte riktigt gått mitt håll de senaste månaderna med mitt mående och dylikt och mina nära och kära har fått lida något fruktansvärt pga det här. Även jag själv. Kommer berätta mer i ett eget och separat inlägg om allting i den mån jag kan, då jag inte vill och orkar gå ut med allt här, men allt jag kan säga är att jag har världens bästa sambo och världens bästa vänner (även kollegor) som har stöttat och orkat med mig under denna period, även fast jag förlorat en del, så har jag vunnit massor. Nu är jag för varje dag som går mer och mer mig själv igen och är så glad för det.
Men som jag skrev tidigare så berättar jag mer om allt det här i ett eget inlägg.

Hoppas ni har haft en bra sommar hittills iallafall!
Kram på er och ta hand om er!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag är det torsdag och min enda lediga dag denna veckan. Men ledig är jag inte. Ska strax ta bussen till Falköping för att J sedan ska hämta mig där och köra mig till hans hus i åsarp där jag ska hjälpa honom att flyttstäda. Han flyttar ju in hos mig på fredag eller ja imorgon. Så medans han jobbar idag så ska jag städa hans hus med andra ord. Inte världskul men det får gå!
Så kommer spendera natten där för att sedan jobba igen på fredag!
Pappa hämtar även vovven idag då jag tycker det var enklare att han fick va där än att vara med mig när jag ska städa och göra massa annat.

Nu ska jag ta ut Theo innan det är dags att åka!
Hoppas ni har en bra torsdag!

Likes

Comments