Hej babes! Tillbaka efter ett bra tag haha! Fortfarande skåne bo ifall någon undrar ;) skåne har verkligen tagit mig med storm! Mår bättre än bäst här nere istället får gråa och äckliga småland.

Träffat dem bästa människorna och lever ett underbart liv. Snart flyttar man in till centrum också! Bor ju för tillfället i hålan som gud glömde! (HAMMENHÖG). Men i slutet av juni blir det simrishamn jao. Skönt att få börja om på nytt. Dags att även söka jobb... haha, inget man ser fram emot men något som behövs för att allt sak gå runt men det fattar nog vilken människa som helst ;) Snart klar med plugget också och dags för studenten såhär ett år senare xD

o just fan! Trevlig helg alla :D


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Precis som texten säger så är ju hösten här nu och finns det någon finare årstid!?😍

Som många av ni vet bor jah på Österlen och snart är det dags för Österlen lyser! För er som inte vet så googla på bilder för det är två av dem finaste dagarna ever!😍 alla tänder på hela österlen!

Likes

Comments

Klockan är snart halv ett på natten och jag har så mycket att göra klart för imorgon men måste ju få blogga lite emellan söm belöning ;-) tycker ni inte det?
Har haft en helt underbar helg hittills och hoppas den fortsätter såhär bra även imorgon och egentligen alla dagar framöver haha.

Som ni ser på första bilden så var jag vid havet! Var på naturskolan precis jämte Kiviks musteri! Riktigt grym och härlig upplevelse faktiskt!

Har även färgat tillbaka mitt hår till mörkbrunt igen! Mitt hår blev jätte solblek och det var snyggt ett tag tills det började se lite risigt ut! :-P

Likes

Comments

Godmorgon alla mina fina ❤️
Måste be om ursäkt för min dåliga uppdatering här på bloggen men har haft en riktigt stressig vecka så annat har kommit ivägen för bloggandet!
Men nu är jag på banan igen, tagga framtida inlägg nu då ja!

Likes

Comments

Så mycket i dagens läge påverkar en så negativt. Det här med reklam spårar ju totalt ur. Utan att man ens tänker på det blir man så påverkar av just reklam. Ta Calvin Klein som ett exempel, alla modeller där är på ett eller annat sätt väldigt tränade, fit och "Snygga". Men vi som köper dessa produkter ser inte alla likadana ut. Vissa har vi fler kurvor än andra, några är smala och några kanske lite större. Men det ska inte behöva spela någon roll. Man ska älska sin kropp i alla lägen! Man ska inte behöva bli ner tryckt pga att man inte har någon beach body. Jag har precis kommit till det stadiet när man skiter i vad andra tycker. Hade jätte problem förr att visa mig utan tröja offentligt till exempel. Men ändra man sitt tänkande bara lite så ska man se att man blir positivt överraskad. Sluta bry er om vad andra tycker. Älska er själva för dem ni är! Ni är precis lika mycket värda som alla andra! Stay strong!


Likes

Comments

Godmorgon allesammans!
Sitter just nu i köket och äter min underbart goa frukost och var självklart uppe med tuppen idag då jag behöver få in mina rutiner igen nu när sommaren snart är över! Låter så hemskt att behöva säga de :-( haha ;-)

Har varit lite dålig med uppdateringen men det ska jag försöka ändra på också! 


Likes

Comments

Som många i min vänkrets vet så är jag öppet Homosexuell och har varit sedan tolv års ålder. Vill ta upp detta ämne idag för känner att jag behöver få lite klarhet på det hela. Vad är det som får vissa människor att tro, tycka och tänka så illa om Homosexuella, Bisexuella, trans med mera? Jag har aldrig riktigt förstått varför! Alla ska bemötas på ett snällt, trevligt och välkomnande sätt men i dagens läge så känns det som om man kategoriserar alla. Dem rika här, dem snygga där osv osv... Detta är totalt FEL! Man ska inte behöva gå runt och må dåligt av att man själv som människa inte ska kunna få vara sig själv eller uttrycka sin personlighet på det sätt man känner sig som tryggast i. För mig är det ingen skillnad. Den enda skillnaden som skiljer mig från alla andra är att jag är jag, inte att jag gillar killar eller dylikt. Det ska inte behöva vara en så stor grej. Speciellt inte i dagens läge när vi lever i år 2016! Saker måste förändras och det är nu!


Likes

Comments