Shit vilken dag det har varit! Vaknade strax innan 11, åt frukost, duschade och sedan åkte iväg till Motala med min lillebror och våra gemensamma kompisar. Det finns ju en jätte vacker strand i Motala som heter Varamon Beach, och där spenderade vi hela dagen men sol, bad, mat och lek. Det var även så himla vacker där. Vattnet var dock inte det varmaste, men jag har nu på senare tid börjat älska att bada så det gjorde mig inte så mycket!

Hoppas ni hade en bra dag, imorgon planerar vi även att kolla bio! Så kul, älskar att gå på bio. Men vi får se!

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Imorse ringde klockan på 08:00 för att sedan åka iväg till Norrköping där en buss väntade på för att bege sig mot Stockholm, Grönalund! Vi åkte tillsammans med Norrköpings fritidsgårdar och min storebror jobbar även där så han följde med på resan. Jag och Ejlitz hade det så kul på Grönalund. Jag har aldrig tidigare varit på Grönalund och vi började med att åka deras nyaste attraktion som var Ikaros. Jag var sååå rädd när vi åkte upp i luften, jag hatar verkligen känslan när det pirrar i magen, men den var inte alls läskig. Jag hade mycket högre förväntningar på den. Mina favorit attraktioner var nog ändå Pop expressen och Insane.

Klockan 22:00 rullade bussen hem igen mot Norrköping. Har verkligen haft en underbar dag på Grönalund, dock slår det inte Liseberg!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Det ser gott ut va? det va gott också kan jag tala om! Vi åt en liten hejdå middag för min bästa vän Armend som åker utomlands imorgon och är borta ett tag. Jag är ju en pasta älskare så jag åt kyckling och pasta vilket var super gott! Sen umgicks vi bara hela kvällen tills det började bli kallt och vi rörde oss hemåt!

Kram

Likes

Comments

Hej och som rubriken lyder: Välkommen till min blogg!!

Mitt namn är Binta Jawara, 18 år, och har nu startat denna blogg på grund av att jag gillar att skriva och dela med mig utav de intressanta och ointressanta som händer i mitt liv. Med andra ord så betyder det även att jag ska kunna ha ett ställe där jag kan dela med mig utav mina bilder, tankar, åsikter, tips mm.

Jag kan berätta redan nu att jag är jätte taggad på detta, på att ni ska lära känna mig och även förhoppningsvis se bloggen växa, för det är också mitt mål. Förhoppningsvis kommer du som kikar in här på min blogg finna det intressanta!

Kram!

Likes

Comments