Facebook
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Contains affiliate links Add-links, tips

Inlägget innehåller affiliate-länkar

Nu har sommaren officiellt lidit mot sitt slut och vi välkomnar istället hösten och vintern. Personligen är hösten min favorit årstid. Det är liksom inte för varmt, inte för kallt och det finns snyggast kläder på hösten tycker jag!!

Nelly.com är sidan jag all time beställer mina vinter jackor eller jackor överlag ifrån. I år vet jag inte vad för vinterjacka jag ska köra på. Min jacka ifrån två år tillbaka börjar bli ganska sliten så bästa att införskaffa sig en ny antar jag. Här är sex ursnygga jackor som jag tyckte stack ut lite på Nelly.com hemsida, såklart har dem flera snygga jackor mer idag bjuder jag på sex stycken. (klick på bilden för att komma direkt till jackan, innehåller add- links)

Kramis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken dag vi har haft! Alarmet ringde redan klockan 08:00 imorse och både jag och min vän Ejlitz var super taggade inför dagen. Vi begav oss till Norrköping där en buss stod redo för att rulla mot Stockholm och Grönalund. Jag har aldrig varit på Grönalund tidigare så det var roligt att få åka dit. Dock slår det inte Liseberg!!

Jag och Ejlitz hade en jätte trevlig dag på Grönalund och nu känner man säg ganska utmattad och trött. Osäker på om jag kommer ha någon röst kvar imorgon när jag vaknar tho. Hoppas ni hade en bra dag!

Kramis

Likes

Comments