Biancas pappa bor i Dumuguate City i Filippinerna sedan två år tillbaka. Han har insjuknat i sin diabetes och har fått infektioner. Han befinner sig i livshotande tillstånd och insulinet stöter ut antibiotikan han får. Senaste uppdateringen är att det behövs amputation av foten och man behöver göra ultraljud för att se fler eventuella problem.

Bianca har startat en insamling för att kunna betala sjukvårdskostnader som tillkommit och för att kunna flytta sin pappa till ett annat sjukhus för pga att det nuvarande har bristfällig sjukvård som lett till att han fått liggsår. Hans tillstånd är kritiskt och komaliknande.

Biancas pappa är svensk medborgare och oförsäkrad och därför har UD begränsade möjligheter att hjälpa till. Vi måste agera nu och läget är akut. Snälla dela inlägget, tipsa media och ring UD för att ge hennes pappa bättre vård.

Swish: 072- 588 00 05
Nordea bankkonto: 3261 0055889
IBAN: SE7530000000032610055889

Märk din betalning med ”Till Biancas pappa”.

Facebook grupp:

https://m.facebook.com/groups/551251218541363

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har läst mycket på sistone ang flickan som dog i ett SiS hem.

Tänkte berätta lite om min erfarenhet av SIS.

Hemsk att det inte förändrats något på så många år, dom 3 åren jag satt på låsta institutioner (SIS-hem)fick jag inte heller någon behandling förutom att jag vart sönder medicinerad. Vart dömd till fortsatt särskild vård pga vissa brott jag begick. Fick 8 diagnoser varav 2 stämde när jag valde att göra om mina utredningar när jag vart 20 år, då hade jag fel medicinerats i flera år. Spenderade sammanlagt i nästan 1 år i enskild vård, 2 år utan permissioner, vart utsatt av personalens övervåld ett x antal gånger.

Ett x antal självmordsförsök varav ett allvarlig (när jag var 15 år) som pajade min lever så pass illa att jag hade gulsot i några år och jag vart inlagd på sjukhuset ett bra tag, muskelryckningar som jag fick jobba bort och medicineras för. Talförmågan förstördes då rejält och dom första åren var riktigt hemska då min tunga ”snubblade” på sig själv och jag fick inte ut orden i rätt ordning.
Alla dom här skadorna pga att jag tog överdos på medicinerna som jag hade sparat i några veckor, gick in på toaletten och hängde mig direkt efter att jag proppade i mig alla mediciner med handsprit. Som tur var hörde en tjej som hade rummet bredvid toaletten ljuden min kropp gav i från sig när jag hängde där, hon meddelade personalen som inte ens hade märkt vad jag höll på med.

Så kan det gå när det saknas kunskap kring PTSD och utagerande barn som utsatts för grova trauman. Och psykisk ohälsa överlag.

När ska det bli någon förändring ? Hur många fler barn/ungdomar ska behöva dö innan någon agerar ?

Likes

Comments

En del i att gå vidare från barndomstrauman.
Att som vuxen äntligen få svar på så många frågor.
Få bekräftelsen i hur mycket socialtjänsten brast när det var dokumenterat vad det var vi vart utsatta för, hur skolan försökte hjälpa men misslyckades gång på gång.
Jag kommer aldrig glömma den dagen jag räddade mig själv som 12 åring, när jag inte orkade längre.

Jag har i så många år avskärmat mig från känslorna, jag har alltid kunnat pratat öppet om det jag har gått genom. Oberörd har jag pratat om det i 3 e person, det var mycket enklare så.
Men det var skönt idag att få gå genom 600 sidor, att få gråta ut i lugn och ro och känna känslorna men framför allt att acceptera mina känslor. Det var ett genombrott, förhoppningsvis slipper jag älta mer i det här även om jag aldrig kommer att glömma något av det jag utsattes för. Så skönt att få svar på nästan alla mina frågor. Min sista fråga är hur man som mamma kan skada sina barn så pass mycket, men det kommer jag aldrig få svar på.. Någonsin, och det är ok. 🌸

Likes

Comments

7 år sen min Biologiska mamma dömdes till nästan 3 års fängelse på Hinseberg hon satt dock inne i 1,5 år pga preskriberings lagarna , över 8 år sedan jag räddade mig själv en onsdag genom att kontakta polisen efter att hon söndagen innan nästan dödade mig när hon misshandlade mig.
8 års kamp att mig dit jag är idag. #grovfridskränkning #flashbacks #aldrigbacka

Likes

Comments

Tack allihopa för stödet ni ger mig ❤️ (Bilden är tagen i februari)
Tack även till min fina man som ställer upp så mycket för mig, han kom hem i förrgår när jag hade min dåliga dag och såg till att jag gjorde mig i ordning för att åka till läkarbesöket så att jag inte skulle missa det.

Igår vart det en sämre dag, fick världens jävla attack av min PTSD där jag inte kunde sluta gråta, kunde inte få bort alla jobbiga minnen, fick panik. Lyckades få tag på mobilen och ringa upp honom, 20 minuter senare var han hemma och höll om mig och såg till att jag fick i mig mat och alvedon för min huvudvärk. Min klippa! Han hade jobb kvar att göra som han sket fullständigt i, bara för att hjälpa mig. Kan inget annat än att vara tacksam över att ha honom i mitt liv 🙏🏻❤️

Likes

Comments

En sån dag där flashbacks avlöser varandra och panikattackerna gör sig påminda, när man har som mig Komplex PTSD med Dissociation så kan det se ut såhär en vanlig dag: Sängsliggandes med en oförmåga att ta sig upp ur sängen, kroppen hänger inte med och benen bär mig inte längre, hjärnan är seg men kroppen så spänd att det gör ont, alltid på vakt.

När man har fysisk ont i kroppen och PA(postakut abstinens) blir oerhört svårt att hantera, att vara drogfri är inte det lättaste när kroppen gör allt för att få i sig åtminstone pytte lite av vad som helst så länge jag slipper smärtorna i kroppen.

Smärtorna orsakade av så många trauman. Och tankarna rullar på om varför jag skulle ha slutat med opiaterna? När jag vet att det blir såhär när min hjärna stänger av och kroppen ger upp och resultatet blir sängsliggandes med svåra depressioner som nästan är omöjliga att ta sig ur. Så pass att man starkt överväger olika alternativ för att avsluta det hela.

Jag skadar inte mig längre, så ni behöver inte oroa er. Jag tar mig upp på benen snart som alltid.

PA är som värst efter 2 veckor och efter 6 månaders drogfrihet, hjärnan spökar till det ordentligt. Många förstår inte att det inte är bara att bli drogfri, utan att det är en daglig kamp.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Börjar med min metadon-utredning snart för att få underhållsbehandling (sub/metadon), inget är bestämt än då jag velar fortfarande. Jag kommer göra utredningen oavsett vad jag bestämmer mig för sen.
⬇️⬇️Medicin eller inte? ⬇️⬇️
Hellre medicin dagligen och en Javi som mår bra än ett tungt återfall igen, jag har så mycket att förlora just nu och återfallsrisken är mycket hög enligt bedömningar från beroendeenheten.
Det börjar kännas mer och mer okej även om det blir så att jag lever på medicin i resten av livet, så länge jag får ha mina barn vid min sida så gör det inget. Så länge dom har en mamma som orkar mår bra. Så länge dom slipper uppleva att sin mamma tar återfall och dör i ett återfall. Så är det okej med medicin.

#drogfri #ptsd #complexptsd #ptsdrecovery #pa #medicin #flashbacks

Likes

Comments

Har fullt upp hela tiden med att då ordning på mitt liv.
Träffar barnmorskan 2 ggr i veckan, samtidigt som jag håller i en mammagrupp för föräldrar träffar där vi umgås tillsammans med barnen.

Denna veckan har bonussonen varit med oss och så har vi tillsammans träffat Maximilian och lekt en massa🙏🏻.

Vi har även varit ute på picknick och fiskat ❤️

Ska försöka komma igång med att blogga när allt lugnar ner sig lite. ✊🏻

Likes

Comments

~GIVEAWAY ~
Missa inte att tävla för att få en VALFRI MINICUP~ tävligen hålls på min Instagram: Psytrancegoddess

Twistshake har precis lanserat MINICUPS i en begränsad upplaga, först till kvarn! För 20% rabatt på hela sortimentet ange koden: Psytrancegoddess20🌸👊

Likes

Comments

Fått hem vår fina Sippy Cup- Fruit Splash, helt klart godkänd Maxime, den är såklart i hans favoritfärg. 😎 Sippy Cup finns att köpa i 2 storlekar och 10 olika färger att välja mellan.
Sippy Cup är BPA,BPS,BPF -fri och har en Ergonomisk design. 😍
🌸I samarbete med twistshakebaby så får ni nu 20 % rabatt på hela sortimentet om ni anger koden: Psytrancegoddess20
Missa inte pastellkollektionen i flaskor och nappar som finns att köpa just nu, begränsad upplaga.
www.twistshake.com
#twistshakebaby #twistshake #sippycup

Likes

Comments

Don fyller 5 år på Söndag 🌸
Han är helt fantastisk, det är en ära att få vara Bonusmamma till denna lilla kille!❤️
När han fyllde 4 år så firade vi hans födelsedag på Kolmården. I år blir det lite annorlunda, han har sparböcker från BR och sparat ihop 150 kr redan.
Han behövde mer pengar för att kunna köpa det han vill ha, så jag kom på en ganska bra idé.😇 Vi har idag hjälps åt att diska(50kr) och bädda hans säng(50kr), på fredag ska han baka sin egna tårta(50kr) med lite hjälp av oss.
Han brukar hjälpa till annars och älskar det, han tyckte det var sjukt roligt att "jobba" ihop pengar och är så stolt!
Från och med nu blir det veckopeng då han vill spara ihop sina egna pengar, det blir dock mindre summor.❤️

Likes

Comments