Hej alla läsare! Godmorgon :)
Igår jag hade inte tid att plugga, det var kl 23:00 och jag var trött. Iallafall ska jag ta det lugnt för att det är söndag, jag gillar inte stressa upp mig till bibblan. :)

Likes

Comments

Min mamma skratta så mycket, när min pappa snarkar hela natten, hans snark gjorde oss vaken hela natten. Min mamma kom och hörde min pappa snark, då skrattar hon på min pappas snark och han blir vaken. Han ba snälla gå gå gå, låt mig sova. Hahaha asså vilken natt.

Nu börjar det bli jätte mörk och alla sover. :D

Godnatt iallafall. :)

Likes

Comments

Usch usch, förlåt men jag är alttid sån person, jag är lätt påverkad av störande ljud såsom skrik, snark, barn som gråter as mycket. Jag försöker mitt bästa att jag har öronproppar när jag är klar med matteläxan. USCH USCH USCH

Likes

Comments

Vad gör jag, jag ligger på min säng och tänker, jag måste plugga matte inför prov. Jag hade ju bra poäng på förra provet, jag blev glad, jag pluggade hårt. Just nu, snarkar min pappa, han snarkar skit mycket, wtf. Jag kan inte ens fokusera på min matte läxan, innan jag pluggar, så sätter jag på hög musik, alltså på hörlurar så att han inte märker att jag är vaken så sent.

Likes

Comments

​Hej alla fina läsare, min blogg kommer handla om vardag och fritid, som tex vad gör jag just nu. Det är min första blogg, kram :)

Likes

Comments