Nu har man varit i Malmö i två dagar huvudsyftet var SM i måleri som man antagligen ska vara med i om två år. Men måste bara säga att maten sällskapet o vädret gjorde resan så jävla bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

idag har jag varit ledig och jag har även bokat biljetter till The weekend festival 2016 är så taggad.

på kvällen nu ska jag börja packa för imorgon åker jag och Malou till Malmö på lite äventyr.

​att man äntligen kan äta ute!

Likes

Comments

Kan det bli bättre än när solen skiner alla är glada och man träffar nya och gamla vänner tror typ inte det, plus att man haft långhelg.

Likes

Comments

lite bilder en sådan här torsdag bra kväll med vännerna och kungen Molly som bakade åt oss och allt;)

Likes

Comments

​idag efter skolan gick jag, Lisa och Moa på stan. Det var även väldigt varmt så jag och lisa passa på att fika i Örebro innan vi åkte hem. hoppas på fler varma dagar för det här var väldigt mysigt.!

Likes

Comments

Fotboll livets sport. För er som tränar vet ni att inget blir bättre en när man får komma ut på gräs, känns så jobbigt att inte få röra på mig nu och inte köra träningar o matcher pågrund av knät. Längtar så till svar från sjukgymnasten och ett träningsschema!

Bilder på gamla 99laget

Likes

Comments

valborg igår var grymt kul har inte skrattat så mycket på länge. hoppas alla andra med hade en bra lördag med!

Likes

Comments

igår var en så bra dag ja var ledig från skolan och på kvällen träffade jag vänner som jag inte sätt på så länge. Älska verkligen dom här vännerna man kan vara ifrån men när man träffas är allt som förr, hoppas på mer sådana här kvällar..

Likes

Comments

idag var jag hos doktorn på grund av min fotbolls skada fick inget roligt besked då dom tror korsbandet är av men dom vet inte hundra än så jag hoppas dom har fel.

Fast får även inte glömma att berätta att syran har körkort nu, så glad för hennes/min skull haha.

​ Vi låna pappas bil och drog en test runda.

Likes

Comments

idag sluta jag elva och åkte hem från Örebro tidigt. På eftermiddagen/kvällen hjälpte lisa mig att blondera håret, som jag sa i ett tidigare inlägg började mina slingor gå ut. vet att det inte är bra att färga hemma men jag ville testa. Så här blev det lite svårt att visa på bild men aja.

mitt hår är tjockt så det gick åt tre förpackningar.

Likes

Comments