Header

Familj, Föräldrar & barn, Gnäll

Hur kan folk tro sig ha rätten att kasta ur sig precis vad som helst bara för att man har många barn? En vän till mig @theresetranberg skrev ett inlägg om att hon drömt om att få tvillingar. Det inlägget delar hon sedan på sin fb. Där har hon då en vän som säger att hon tycker att det faktiskt räcker med barn nu. Att hon bör ta sig ut i arbetslivet snart. Alltså hur kan en utomstående människa tro sig ha rätten att bestämma en sån sak? Så länge Therese och hennes man har hand om sina barn, ger dom mat, tak över huvudet och kärlek så ska ingen annan lägga sig i. Jag ser allt dom gör för sina barn och kan säga att den familjen gör mer för sina barn än många med färre. Men det är något som jag känner igen själv och ser i andra större familjer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Familj, Föräldrar & barn, Gravid, Shoppingtips

Tiden går verkligen rysligt fort. v 27+0 imorgon vilket betyder att det endast är 6-7 veckor var till veckan då Melissa, Milton & Noomi föddes. Självklart hoppas jag på att gå någon extravecka men jag är ändå inställd på någonstans där så slipper det komma som en chock. Hittills så har jag ändå mått väldigt bra vilket inte är så vanligt. Eller alltså jag är van vid mer strul än det varit faktiskt. Så.det känns ju ändå som en framgång att jag ännu är på hemmaplan och slipper ligga inlagd. Min förra glukosbelastning låg i överkant på 9,5 så ska göra om den på fredag och hoppas att värdet är bättre. Jag har aldrig haft något problem innan. Har å andra sidan aldrig behövt göra en glukosbelastning innan heller. Anledningen till att jag fick göra en i denna graviditet var inte att jag hade haft några höga värden utan var för att min storebror har fått diabetes.

Gjorde en beställning på en docka från wish för ett tag sedan till Melissa. Idag kom den. Och gud så söt den är. Melissa är överlycklig för sin lilla bebis 😄

Likes

Comments

Familj, Föräldrar & barn, Gravid, Shoppingtips

Alltså kan inte beskriva med ord hur glad jag är just nu. Strax efter middagen så går Janne ut till bilen och kommer tillbaka med ett jättepaket. Till M I G! Öppnade och ville bara gråta. Herregud vad med grejer till Lilla M ❤ Jag behöver verkligen inte köpa ett endaste dugg till lillskrot. Det som gjorde mig allra lyckligast var nog den fina skötbädden som jag har spanat in ett bra tag nu. Sen fanns det så mycket bra att ha saker i. Har tappat bort lilla nagelsaxen och det fanns ju i lådan. Sen har jag bara en örontermometer sedan innan så det var ju kanon att det fanns en rumptermometer med i lådan också. Och alla kläder (!!!) så mycket fina kläder. Gallerfilten har jag också funderat på ett tag men inte hittat någon här i krokarna. Bästa presenten ❤

Kikade in på hemsidan och såg att där finns två olika varianter på låda. En som heter Babylådan Orginal och sen finns Lilla Babylådan. Orginal kostar 3995:- och innehåller allt det som finns på bilden ovan. Lilla babylådan kostar 2495:- och innehållet i den ser ni på nästa bild.

Allt blev så mycket mer verkligt nu när man har allt från lådan. Sen kan man även välja färgen på lådan. Den finns i rosa, blå och grå. Samma med kläderna så kan man välja om man vill ha till tjej, kille eller unisex.

Likes

Comments

Att göra med barn, Familj, Föräldrar & barn, Gravid

Igår var vi en sväng till Västerås för att möta upp familjen Nikula, brorsan med familj och Malin och hennes barn på Lögarängsbadet. Så himla trevlig badplats. Fanns ett bad med pool och rutschkanor också men dem tar vi en annan dag.

Någon frågade när jag la upp en bild på vårat gäng om det inte blir mycket bråk bland barnen när dom är så många. Vi var 7 vuxna och 24 barn. Inget bråk. Alla barnen leker så fint ihop och det blir sällan något bråk. Nått litet tjafs om en boll på sin höjd. Kom också en fråga om hur vi vuxna kan lyckas umgås ostört med så många barn omkring. Alltså för oss är inte det poängen när vi träffas. Att vi vuxna ska kunna umgås ostört. Vi umgås tillsammans med alla barnen. Skulle inte kunna släppa dom vind för våg bara för att sitta ner med de andra vuxna och dricka kaffe. Här får koppen och de vuxna hänga på barnen helt enkelt. Och så trivs vi 😄 Annars hade vi inte valt livet med fart och fläkt jämt.

Likes

Comments

ALL NEON SKA BORT – FÅ 40% RABATT!!! 😲🌈 Neonkollektionen kommer ersättas av pastellkollektionen och @twistshakebaby kör därför en galen utförsäljning på alla NEONFÄRGER 😱
Jag har fått chansen att dela med mig av en rabattkod på hela 40% rabatt 🙈 Gäller på ALLA NEONPRODUKTER! 💫 💫

www.twistshake.com

Ange koden i varukorgen: jatalanernase40, gäller endast så länge lagret räcker 🙈
Skynda handla dina neonfavoriter innan de tar helt slut, de kommer ej tillbaka!! 😘 inlägget är i samarbete med twistshakebaby

Likes

Comments