Har påbörjat en ny skolvecka, redan trött (haha). Sitter i soffan och myser. Njuter! Har mycket på gång denna vecka, de blir fest hela helgen. På fredag skall bästa Lidia firas, lördag är det halloween och på söndag är det Eddi som fyller.
Imorgon ska jag laga färdigt sovrummet, pust! (Laddar upp bilder då det blir klart)
Från en sak till en annan e de ju bara en knapp månad tills galan 2016!! Så kul!!
Natinati
❤️ jasus och nya familjemedlemmen jax

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ikväll ska jag träffa ISI! Alltså min andra pappa. Jag är jätte nervös och nästan ledsen, vi träffas sällan och de blir oftast dålig stämning. Klart jag älskar honom men just nu så är det inte så lätt. Jag försöker vara positiv men vissa dagar får jag anstränga mig lite extra för att helt enkelt orka!
Får ni någonsin känslan att ni liknar ett monster? När man ställer sig framför spegeln i sin favorit klädsel, suckar och tar bort kläderna för att hitta något snyggare men de blir inge bättre? De brukar gå så för mig, inte ofta men de händer sig.
Har börjat använda kjol å vet ni hur ja trivs jag kan inte ens förstå de e SÅ SKÖNT! Vill inte ens lägga på mig jeans längre, haha.
Hoppas ni har det super!
xoxo jasus

Likes

Comments

Jag är trött och ledsen nästan jämt, vet oftast inte ens varför. Vissa dagar blir superbra och andra blir skitjobbiga. Jag har ju som mål att börja gilla mig själv som jag är men det händer bara inte sådär över en natt?. Det jobbigaste är att jag är lycklig men ändå mår dåligt, låter kanske knasigt men så känns det!
Stortrivs fortfarande i skolan. Nu när vintern närmar sig och man får bära varma, bekväma kläder är det extra mysigt att stiga upp på mornen och åka till skolan.
I förra veckan var vi på lite semester och vi åkte till London för att kolla in läget där. Vi stannade i 4 dagar och fick se SÅ MYCKET! London hade sina brister men vill definitivt åka igen!😊

Likes

Comments

Hej, idag skriver jag från min telefon efter återigen 2 veckor på service. Börjar bli trött på att de inte får fixat ett så litet fel.
Sitter i bilen på väg hemåt från kokkola, idag är de kulturens natt. Var och åt gott vid Rosso med fammo&faffa, senare ikväll kommer Fia&Ana på besök innan de åker hem till Vasa imorgon. Inget speciellt har hänt, ja mårar åpå som vanligt. Har gjort om håret så inget lila kvar utan nu kör vi på en blond bob hösten till slut. Varit lite förkyld under veckan, på lördag blir det namngivning hos min kusin kommer bli så roligt med släkten samlad från landets alla hörn😃. Hade bäst
xx Jasu

  • 77 readers

Likes

Comments

Hejsan, idag fick jag börja andra veckan som bildartesan studerande på YA! stortrivs och känner att detta vill jag fortsätta med.

PÅ ONSDAG 24.08 under SPOTLIGHT i jakobstad kör vi ett PROGRAM, SPOT ON! @schaumanhall KL. 19.30, fritt inträde!😊

Under helgen bestämde jag mig för att färga håret lila.. Kanske lite extremt men jag gillar det!.. Hehe😅 Imorgon börjar JMI lektionerna igen efter en paus under sommaren, rolit att få börja med musiken nu till hösten.

Snart är det galan igen och jag vill gärna veta om ni är påväg? #galan2016
XX jasu

  • 116 readers

Likes

Comments

Hej! Ursäkta att jag går å lovar skriva inlägg då ja verkligen inte alls har tid.. Jobbar mycket, oftast övertid (trött när jag kommer hem..)
Nu har jag i alla fall! Jag sitter som bäst på sky bar by pite havsbad och njuter. Vi körde upp hit imorse och tänker stanna till fredag. Sedan åker vi via umeå, hem. Det är så fint här och vädret är på våran sida!👍🏻 Några bilder finns nedan, och kommentera gärna era planer för slutet av sommaren 2016!👍🏻
Hörs senare i veckan
❤️:jasu

Likes

Comments

Nu e jag här igen, min telefon har varit på service efter piteå resan.
På fredagen var sista dagen i arbetet för min del, imorgon börjar skolan. Om jag räknar mina sommarlovs dagar är de sammanlagt 4. Dum kanske?
Vädret just nu inget att hejja åt men jag gillar tanken om att hösten är på kommande.
Denna höst ska jag satsa på att göra saker jag tycker om och saker som gör mig lycklig.
Har ni planer till hösten, något ni ser fram emot? Let me know😊
Vi höres xx Jasu

Likes

Comments

Hej på er!
Ikväll får jag sitta och njuta vid en annorlunda camping på tallbacken (ca. 50 km från umeå) stortrivs och kan varmt rekommendera! Det finns inte så mycket för barnfamiljer men passar bra för ungdomar och vuxna, speciellt om man gillar sånt här -50,-60 -tals stil.
Ikväll har vi mestadels gått runt och kikat lite och förståss tagit ett dopp i "sjönn" vattnet närmade sig 25•c!!
Imorgon bitti söker vi oss till umeå centrum och hoppar på båten runt 21👍🏻
Sov gott
<3
jasu

Likes

Comments

Helgen har varit helt amazing.. Känns fortfarande lite overkligt! Vi missade inte tåget eller bussen och "hotell"rummet va helt ok. Nu sitter jag på tåget och hoppas på att jag hinner till kvällsskiftet som börjar kl.15☺️
Hoppas er weekend har varit lika bra som min puss å kram!💋

Likes

Comments

Halloj!
Imorron bär det av mot åbo, med mig har jag mamma, J & K. Jag och J ska på ruisrock medans mamma och K ska träffa sina vänner. Det kommer bli toppen🎉
Jag har jobbat otroligt mycke senaste veckan så har egentligen bara hunnit sova mellan skiften. Hoppas ni har det gött för det har jag!

Likes

Comments