Hej!!

Som rubriken lyder så är det här mitt första inlägg. Jag har länge tänkt börja blogga, men har varken haft tid eller ork dom senaste veckorna. Men nu hittade jag äntligen tid att sätta mig ner och skriva lite. Som sagt så är det här första gången jag bloggar. Så jag är ännu inte helt hundra hur allt funkar, så ni får ha tålamod. Ska väll berätta varför jag tänker börja blogga och om vad jag ska blogga om.

Anledningen till varför jag startar en blogg är för att jag på senare tid har läst andras bloggar och sen tänkt att varför inte.. Jag har alltid tyckt om att skriva och det kan nog bli en slags terapi, ett ställe där jag kan skriva ner mina känslor och tankar, berätta om mitt liv, mina åsikter och kanske mina erfarenheter.

Just nu så känns det både roligt och lite märkligt men förhoppningsvis så kommer jag lära mig så småningom. Tanken har inte varit att jag ska skriva massa snyft historier för det tror jag inte någon bryr sig om. Så den här bloggen får helt enkelt handla om min vardag, framtids planer och allt som har med mig att göra (haha) ska avsluta detta inlägg nu.

Iallafall nästa inlägg kommer handla om vem jag är, och allt däremellan . Ni får ha det så bra sålänge. Kram


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments