Jag vet att jag inte bloggar varje dag och så, jag går ju i 7:an och det är mycke läxor och mycke att tänka på. Jag kommer också byta blogg så jag kommet flytta bloggen till ett annat ställe. Kan berätta om idag istället lite för inlägget kommer när jag är hemma, jag skriver inlägget när jag är i skolan. Idag torsdag så hade vi svenska so och matte o no. Vi har också idrott :p kommer dö för har jätte mycke träningsvärk och jag idrottar varje dag. När jag kommer hem så ska jag sitta vid datorn kanske flytta bloggen sitta vid instagram och så.
Tror det var igår jag hittade Omar rudbergs ask och jag blev fett glad och börja skrika, o han svarade mig på ask idag :o kan någon fatta det omg. Och idag hittade jag hans kik. Han skrev det på sin ask tror jag, men är överlycklig att jag har den. Han har också sett vad jag skrev till han. :o. Känner att jag kommer börja om lite på bloggen när jag flyttar den för kommer nog bli mer skönhet, mer hästar, mer om kläder osv. Kommet inte bli en slapp blogg som jag tycket att den är nu. Finns så mycke jag vill skriva men min design är så ful på bloggen. Kommer mer inlägg när jag kommer hem så bye <3>

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, idag så är det skola men är inte taggad.
Som tur så börjar jag halv 9 så det är en 1 timme kvar. Venne vad jag ska skriva mer så bye <3>

Likes

Comments

imorn taggar jag skolan, fan vill inte dit men jag slutar ändå 14:45 så det blir en kort dag.

när jag kommer hem från skolan så ska vi söka in mig till en annan skola för känner mig inte bekväm i den jag går i och har ju inga kompisar så det kan va lite tråkigt, tänkte på klaraskolan, den finns på tre ställen och värkar en super skola.

just nu så sitter jag med inlägget och lyssnar snabbt på musik. ska också kolla insta snabbt och twitter sen ska jag sova, ska upp tidigt och fixa håret mig osv, ska nog vakan runt 5-6 tiden. aa ska nog inte berätta något mer.

Bloggar imorn!<3

Likes

Comments

saknar mina vänner sjukt mycke, har ju inga kvar i klassen. önska att amal eller julia kom tillbaka men nej nej det kommer dom ju inte.

jag måste flytta och byta skola, jag klarar inte av att gå kvar i skolan som jag går i.

jag har 2 vänner runtom där jag bor i hela östergötland, sen har jag ju också jonna men vi träffas inte så mycke  och vi går ju inte i samma skola.

tack vare Anton Ewald så har jag fått kanske 30 vänner runt om i sverige, har också i finland.

dom betyder super mycke för mig. önska jag bodde i stockholm för hälften bor där.

ska det vara så svårt att få vänner!!

Likes

Comments

hej gjorde ju ett inlägg igår, på kvällen så kollade jag bara på sommarkrysset och kollade på the fooo.

somnade också ganska snabbt för jag var super trött eter allt vi gjort dom tre dagarna.

just nu lyssnar jag på the fooo musik för det var ett tag :)

ska äta snart och typ duscha och kolla på tv spela spel och så kommer jag att åka hem dag :( fan.

vill inte till skolan imorn, fan alla lektioner börjar på direkten, jag vet inte ens vart jag ska för jag var inte där i fredags för jag var sjuk.

aja, bjuder på en av the fooos låtar också <3


Likes

Comments

Igår åkte jag till Norrköping, sen träffade jag miranda och vi stack till marknaden och sen så gick vi till karuseller och ja vi gick runt. Sen bestämde vi oss att åka Batman, jag var fett rädd att ramla ut och det var miranda också, man åkte upp o ner både framåt och bak och så stanna man 50 sekunder upp o ner så man hängde rakt ner. Det var super roligt för vi skrek och sjöng också, vi åkte den 4 gånger. Vi gick runt. Miranda hittade en snygg kille haha fast jag med . Vi gick Sen hem.
Resten av dagen så satt jag vid datorn och kollade på film osv. Idag så bestämde vi att vi skulle vara idag också. Vi gick runt på hala marknaden och skrattade och hade super roligt. Vi gick runt och kollade på folk som dansade osv. Vi gick sen till karusellerna. Vi gick till scenen där det var dans och kollade där. Vi gick sen och köpte biljetter till Batman. Det var super roligt då vi, när vi var klara så sprang vi och köpte mer biljetter och när vi var klara sprang vi igen och igen. Sen gick vi runt igen. Ahh vi åkte 8 gånger. Vi gick hem sen och på vägen köpte jag Frida tidningen och sen så lärde jag miranda att dansa lite eller vi dans bara. Nu så sitter jag och kollar på sommarkrysset för The Fooo är med. Men snart är det slut. Men aja blev ett ganska långt inlägg men tänkte att jag skyller berätta allt typ. Bye<3 ha="" en="" super="" dag="">

Likes

Comments

Kommer nog göra ett inlägg om skolan när jag är hemma.
Nu har jag fixat till mig och är snart färdig att dra till Norrköping, ska på rix fm och ha lite roligt med vänner osv. Mamma kör mig så jag inte behöver ta tåget. Ska bli supet roligt och ska bli kul att bara umgås med vänner osv. Venne vad jag ska skriva, men kanske skriver innan jag åker <>

Likes

Comments

Skolan snart, kommet dö när jag ska dit.
Hoppas jag ser någon kompis på vägen, kommer dö annars.
Tänk när jag slutar, hoppas jag slutar tidigt. Jag vet inte ens vilken lärare jag har eller klassrum. Hoppas någon i klassen står där borta. Kommer dö om ingen ny person asså tjej kommet till klassen för jag har ju inga kompisar kvar i skolan eller jo i skolan fast inte i klassen jag går i. Känns som jag ska börjar en ny skola och ingen känner mig. Fy fan vill inte tänka på vad som kommer hända idag.


Likes

Comments

Hatar skolan, är helt ensam utan kompisar i klassen nu. Kommer fan dö, nej men nja ska nog inte gå där så länge till.
Idag så blir det skola, efter skolan så ska jag åka till Norrköping för då är det rix fm och jag ska hänga med Goa vänner och skrika på eric saade. Det kommer bli super roligt. Det är de ända som man kan vara glad över idag. Imorn skola och efter skolan åker jag till Norrköping igen till pappa och ska också hänga med vänner på fredag för då är det marknad. Har inget mer att skriva om ska börja platta håret och sminka mig fast det är jätte mycke kvar tills jag ska gå.

Likes

Comments

Hej vaknade nyss och fixade min kanbrich , venne hut det stavas men aja.
Lyssnar också på musik och ja kollar bloggar och insta Twitter och kik vine osv.
Idag så ska jag kolla på ett par vinterskor eller höstskor och så ska vi kolla på en ny väska och en nya ridsaker som ridskor och en väst för har redan en ny hjälm.
Bye <>


Likes

Comments