När jag var hemma i Stockholm tog jag äntligen tag i mitt torra och slitna hår. Jag gick till PM Stockholm (ny hårsalong som ligger nära Östermalmstorg) och det klipptes bort 20-25cm. Fick panik när jag kom hem och känner mig fortfarande väldigt ovan i kort (-are) hår. Men det har inte varit så här fräscht på flera år. Hoppas att håret växer snabbt så att jag får tillbaka en bra längd innan sommaren ;)

Likes

Comments

Äntligen fredag! Men ändå inte... Den mesta tiden av helgen kommer jag nog sitta precis här, där jag sitter just nu: vid skrivbordet. Jag har en sån ångest över mina tentor som jag skriver i början och mitten av februari att jag kappa kan sova på kvällarna. Jag hoppas verkligen att ångesten lugnar sig med tiden eller kanske med åren man pluggar... Men just nu vet jag inte riktigt vad som väntar mig. Hur svåra tentorna kommer vara osv. Jag hoppas på det bästa :)

Likes

Comments

Den andra dagen i Prag vandrade vi i en cirkel runt halva staden vilket tog oss flera timmar. Vi hade väldigt fina utsikter över alla Prags tak, men fick också känna på kylan. När man en gång fryser så värmer sig kroppen inte upp igen förrän man har en varm kaffe, stor kopp te eller en soppa framför sig. Så är det iaf för mig... Stort tips till er om ni någon gång är i Prag att gå denna promenad:


Vi började vid Výstaviště, som är en gammal mässhall (se bild nr.3), därifrån gick vi genom parken och uppförsbacke, genom några gator tills vi kom fram till parken Letenske sady. Från parken har man en fantastisk utsikt över Prag och där står också ett gigantiskt rött pendel "Metronom" (vet ärligt talat inte riktigt vad det har för betydelse...). Från parken gick vi till Prags slott, som ska vara europas största. Vi gick genom slottet och några mysiga gator med fina pastellfärgade hus (<3) och sen vidare till Strahov klostret. Från klostret genom en annan park till Pretrin tower, som liknar eiffel tornet, och därefter vidare till ett gammalt stadion (det kan man gott och gärna lämna bort). Slutligen är det bara att gå ner igen från backen och då hamnar man snart vid bron som för en tillbaka till Prags centrum. :)

Likes

Comments

Hej fina ni! Ursäkta uppehållet men det har varit lite stressigt de senaste dagarna. Efter att vi kom tillbaka från Prag var jag bara hemma i Stockholm i två dagar. Vi var på middag hos kompisar, gick på bio, åkte längdskidor och resten av tiden packade jag och tänkte på den långa resan hem. På lördag klockan 4:45 på morgonen bilade syrran och jag iväg genom värsta snöstormen. Och utan att ljuga så var vi båda ganska livrädda i början och så himla glada när vi var sista bilen som körde på färjan i Trelleborg. Vidare genom snö och hala vägar till Berlin, där vi sov över hos morfar <3 Nästa morgon bilade vi ner till München där Leena hoppade av och sen körde jag vidare, genom snötäckta landskap tills jag äntligen kom fram till Passau.

Likes

Comments

Det bästa med att flyga är när solen glimtar fram över molnen eller sänker sig bakom dem. Innan varje flyg brukar jag klura ut på vilken sida av planet man ska sitta för att kunna se solupp-, eller nergången. ;) Det är det ju lätt värd!

Likes

Comments

Här kommer en liten bildbomb från fina Prag! Vi bodde hos våra kompisar, och hade det verkligen hur trevligt som helst dessa två dagar. Prag är dessutom en stad som faller i min smak. Pastellfärgade fasader och trevliga cafeer. Me like!

Likes

Comments

Primeboots // Shein coat // Vila dress // HM bag

God morgon bloggisen! Väckarklockan ringde tidigare imorse än vad jag var i sängen förrigår... Det betyder både att vi gick upp tidigt och la oss sent ;)
Först flög vi iaf ner till Köpenhamn, där vi befinner oss just nu och snart ska vi boarda planet till Prag. Vi ska hälsa på våra kompisar som bor där och jag ser redan fram emot att se Prag igen, det var ganska länge sedan vi var där. Önskar er en underbar dag, pussar <3

  • Resor

Likes

Comments

Gott nytt år kära ni!!! <3 Jag hoppas att ni alla hade en trevlig kväll/natt och att ni såg fina fyrverkerier! Jag firade först med familjen & vänner ute i skärgården och sen vidare med och till kompisar. Hoppas verkligen att 2017 blir ett år med lite mindre dåliga nyheter, men ändå lika händelserikt på ett positivt sätt!
Massa kärlek till er <3

Likes

Comments

Igår åkte vi ut i skärgården på vårt landställe och hängde med våra kompisar där. Väldigt mysigt var det, det enda som saknades var ju snön. Hoppas verkligen att det blir lite kallare snart så att jag hinner åka skridsko på sjön innan jag åker tillbaka hem igen! Ha det fint ❤️

Likes

Comments

Nu när året närmar sig ett slut gick jag igenom mina bilder och kom fram till att detta år, tillsammans med 2015, var det kanske mest händelserika. Många fina resor och tre länder jag kallade mitt hem för några månader. 2016, here we go:

Året börjades i Berlin med mina fina kompisar Luise & Linnea <3

Sen åkte vi upp till Åre och åkte skidor i några dagar i upp till minus 25 grader. Otroligt vackert och otroligt kallt var det.

Tillbaka i Stockholm, där jag jobbade och planerade mina kommande månader.

Och sen var det dags för Linnea och mig att hoppa på flyget till dom. republiken. En massa underbara minnen och en läxa för livet tog vi med oss hem ;)

Mamma, pappa och jag flög ner till Schweiz för att hälsa på syrran och åkte sedan skidor i några dagar. Skidåkning, under blå himmel och sol är ju nästan det bästa som finns ;)

Sen var jag hemma i Stockholm igen och hann precis med körsbärsblommen innen jag packade mina väskor och gav mig av till Portugal.

Tre månader i Portugal som jag nog aldrig (!!!) i hela mitt liv kommer att glömma. Har fått en ny syn på livet, jobbvärlden, och lärt mig mer än de senaste åren tillsammans.

Hem igen till Stockholm och njöt av några veckor av swedish summer at its best i skärgården. <3

Sommarsemestern började med att vi bilade upp till högakusten för att klättra och åka omkring. Mycket fint var det, men vädret var inte lika fint så vi åkte till arlanda och flög ner till Nice.

Från Nice åkte vi till Italien, San remo där vi bodde. På dagarna åkte vi omkring i Frankrike och Monaco.

Hemma igen i Stockholm jobbade jag och hängde ganska mycket i skärgården. :)

Sen kom den stora tysklandresan: Från Stockholm över Berlin, Stuttgart, Frankfurt och München till Passau dit jag flyttade och fortfarande bor. Jag började plugga och trivs fram tills idag som fisken i vattnet.
Jul firade vi i Berlin och nu är jag tillbaka i Stockholm, precis så som detta är började. <3

Likes

Comments