Hej alle!

Jeg er kommet tilbage fra sommerhus og skal faktisk allerede afsted igen i overmorgen, så ikke forvent for mange indlæg.

Jeg tænkte jeg ville dele mit højeste tøjønske for ja... det havde jeg lige lyst til.

I et halvt år nu har jeg virkelig gerne ville købe side snap bukser. Så dem i Fenty by Rihanna's første kollektion, men da de koster ca 1150, gav jeg rimelig hurtigt op. Flere og flere butikker er nu begyndt at få dem og jeg har faktisk allerede fundet et par jeg vil købe. De er fra Monki og jeg glæder mig helt sindssygt meget til at få dem! Har søgt dem på Facebook 3 gange, men uden held. Ledte overalt i London, men kunne kun finde et par i Urban Outfitters, som jeg ikke var mega vild med. Men endelig har heldet været med mig. Egentlig var det en af mine veninder, der skrev det til mig, så hun har virkelig reddet mig!! Ja det var egentlig bare det.

Vi ses :)

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey alle. Jeg er blevet ret stor fan af nogle ting her på det seneste og tænkte jeg ville dele dem med jer.

Avocado:

Altså avocado... what's not to like? Er blevet helt vild med avocado og det er nærmest det eneste, jeg vil have til frokost nu! Synes det smager fantastisk og man kan bruge dem til så meget.

Koncertmerchandise:

Koncertmerchandise som fx. en t-shirt synes jeg bare er en helt vild god måde at have et minde fra en fed koncert. Jeg var fx. til Shawn Mendes koncert hvor jeg købte en t-shirt og den betyder bare noget helt særligt for mig.

OITNB:

Orange Is The New Black er en serie som jeg klart syens I skal se!! ". sæson er lidt kedelig på et tidspunkt men når I kommer ind i 3. så blvier I helt opslugte - det gjorde jeg i hvert fald. Kom måske til at se 7 episoder på en dag... ups.


T-shirts med tryk/tekst:

Jeg synes t-shirt med tryk eller tekst er helt vildt fede, da de kan gøre et outfit lidt mere spændende, end hvis det nu bare var en hvid t-shirt.

Bøger:

Er begyndt at elske at læse. Jeg elsker når man finder en rigtig god bog og bliver så opslugt, at man glemmer omverdenen og nærmest 'vågner op', når man stopper med at læse.

Likes

Comments

Hejsa!

Jeg har gået med disse tanker i et stykke tid nu og har lyst til at dele dem med jer.

Jeg er ved at blive godt træt af mig selv. Overalt hvor jeg kigger, føler jeg at de fleste af mine veninder og venner har fundet deres stil, men jeg står stadig tilbage og har ikke fundet en skid. Forsøger desperat at være noget jeg ikke er, for jeg har virkelig ingen idé om hvem jeg er og hvor jeg er på vej hen. Synes min stil er grim og kedelig og jeg prøver at finde min egen unikke stil, men kan alligevel ikke lade være med at tænke på hvad andre synes. Jeg har en kæmpe lyst til at købe noget helt anderledes og totalt gakket, bare for at prøve noget nyt og se hvordan folk ville reagere. Jeg er også træt af mit hår og jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre med mig selv. Vil så gerne bare finde mig egen stil og hvem jeg udstråler. Bliver altid så ked af det når andre lægger et eller andet op på Instagram eller hvis de har fået noget nyt tøj, for så ser jeg hvor fedt det er og føler mig selv så kedelig. Synes også bare mit skoleliv er det samme og jeg kan ærligt talt ikke overskue at komme tilbage. Ikke kun pga det faglige, men også det sociale. Generelt det hele. Har ikke lyst til at komme tilbage. Er begyndt at tænke mere og mere over livet og hvad meningen med det er og ja føler mig bare så lost. Tror jeg bare skal lade det komme og tage den tid det tager. Jeg må i den hastighed det tager, finde mig selv og min stil og det kommer jo nok på et tidspunkt.

Ved ikke helt hvorfor jeg deler dette med jer, men det er noget der har gået mig på i noget tid nu og jeg følte bare jeg gerne ville ud med det.

Vi ses.

Likes

Comments

Instagram@jasminthuesen