Hej alle!

Vi er nu i midten af september, og kulden nærmer sig drastisk. Det er begyndt at regne mere, men jeg synes faktisk, det er helt vildt hyggeligt! Forleden dag var jeg lige kommet hjem fra skole, og der stod det ned. Jeg var våd og kold, og besluttede mig for at lave noget the. Jeg satte mig ned for at lave lektier, imens regnen sivede ned udenfor. Det var simpelthen så hyggeligt. Jeg glæder mig helt vildt meget til jul, hvor man skal hive huer, vanter og halstørklæde frem.

Vi ses
xoxo

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Som nogle nok ved, er jeg ret stor fan af Rihanna. Jeg finder meget inspiration hos hende, og da jeg fandt ud af at hun ville lave sit eget makeup-mærke, blev jeg selvfølgelig overlykkelig. I måneder ventede alle spændt og i går skete det altså. Fenty Beauty By Rihanna blev lanceret i 27 lande og også som webside. Jeg havde to dage før sat timer på, så jeg kunne nå at komme ind på siden med det samme. Det gjorde jeg så også, men allerede 10 sekunder efter det blev lanceret, kom jeg i kø. Jeg ventede ivrigt og da det endelig blev min tur, døde jeg lidt indeni.

Indtil videre har hun en primer, en foundation som kommer i 40 farver, 20 forskellige farver contour sticks, 10 forskellige highlighter sticks, en powder highlighter som kommer i 6 forskellige farver, en lipgloss, 6 børster og blotting paper. Da det er hendes første produkter, blev jeg positivt overrasket over, hvor mange der allerede er. Hun har lagt utroligt meget arbejde i det. Efter skole gik jeg ned i Sephora, hvor Rihannas musik blev spillet, og makeupartister stod ved den nye Fenty Beauty bod. Jeg gik direkte hen til shimmer matchstixne, da jeg havde besluttet mig for at købe én, men nu skulle jeg bare vælge den rigtige farve. På websiden havde jeg kigger lidt på farve Trippin' og det var også den jeg endte med at købe. Det er en flot fersken highlighter med et skær af guld. Jeg kan helt klart anbefale at tjekke produkterne ud!

Det var alt for nu. Ses <3

Likes

Comments

I'm back bitches!

Det er så utroligt lang tid siden jeg sidst har skrevet, men har simpelthen ikke haft tid med både skolestart, lektier og sommerferie. Har ikke haft lysten og motivationen til en blog, men det er så småt ved at vende, så der kommer forhåbentlig flere indlæg i fremtiden. Mange ting er sket siden jeg skrev. Jeg har fået kort hår og min stil er helt klart fornyet, så det er mega dejligt. Jeg glæder mig til igen at dele min hverdag med jer!

Kyskys

Likes

Comments

Hejsa allesammen.

De bukser jeg har snakket om et par gange, bliver syet op... så jeg har dermed et par side snap bukser. Er så lykkelig. Det var egentlig bare det, haha.


Vi ses :)

Likes

Comments

Instagram@jasminthuesen