Tirsdag den 21. juni kl 6.30 kørte min farmor, farfar og jeg mod Hamburg lufthavn. Det var endelig blevet tid til, at vi tog tilbage til USA. Jeg havde glædet mig som en lille pige siden april, hvor jeg fik billetten i konfirmationsgave. Vi ankom til lufthavnen kl ca. 10.00, hvor vi tog kufferterne ud af bilen, og gik ind mod vores gate. Vi skulle flyve fra Hamburg ca. kl 12.20, så vi havde noget tid, vi skulle slå ihjel. Min Farmor havde glemt vores kortspil, som vi altid har med på ferie. Så vi sad ellers bare, og snakkede en smule inden, at vi skulle boarde.

Klokken blev 12.20, og flyet blev ført ud, så det kunne lette. Vi fløj i ca. en time og landede derefter i Amsterdam, hvor vi skulle med det kæmpe Deltafly over Atlanten. Det gik ret hurtigt i Amsterdam, da vi kun havde en times ophold.

Vi var i luften igen og fløj, jeg havde fundet mig en ny serie ved navn Suits, som jeg så imens vi fløj. Tiden gik så hurtigt, som tiden nu kunne gå, og vi var endelig kommet til USA, men ikke heeelt til Oklahoma, nej vi var kommet til Minneapolis, Minnesota. Hvor vi skulle igennem immigrationen og derefter videre til det sidste fly. Vi stod i kø i ca. 1½, og det blev vores tur. Vi gik hen til manden, som skulle tjekke vores papirer og skulle sørge for, at han fik vores fingre aftryk. Vi blev færdige, og så løb vi ellers tværs igennem lufthavnen, for at komme hen til vores gate hvor de ellers var begyndt at borde. Vi kom farende hen til vores gate og kunne høre motorerne fra flyet som allerede var tændt, men vi nåede det lige på et hængende hår. Vi var nogle af de aller sidste som gik ombord på flyet.

Vi fløj over Oklahoma som var lyst op, det var noget af det smukkeste, jeg nogensinde havde set. Klokken var nu 10.20pm i Oklahoma, da vi landede. I lufthavnen stod min faster og min kusine Katja og ventede på os. Vi fandt vores kufferter og gik ellers op til bilen, da vi kom ud ad døren til parkeringspladsen, fik vi en kæmpe varmebølge skubbet lige i hovedet. Det var helt underligt, at klokken var halv 11 og der var næsten 25 grader varmt. Vi gik ellers over til bilen og kørte i ca. en time igennem Oklahoma city, indtil vi nåede byen Noble hvor min familie bor, da vi kom ind ad døren, gik vi alle sammen ellers bare i seng.

Dagen efter tog vi alle over ved siden af til Debbie og Archie, som er min onkel Travis’ moster og onkel. Der spiste vi en god dansk frokost, med rugbrød, en masse pålæg og en god salat med det hele i. Bagefter kom Jessieca, Jeremiah, Cameron og Colton over, for at byde os velkommen til en dejlig sommer i USA. Jessica er min Onkels kusine, og dermed Debbie og Archies datter.

Det var ellers min rejse derover, de fremtidige blogindlæg kommer til at handle om mit liv derovre.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments