Header

Beklager jeg ikke har blogget de seneste par dage, men jeg har arbejdet og har derfor ikke har mulighed for at blogge ordenligt. Jeg skal faktisk arbejde indtil onsdag og derefter smutter jeg til Paris i en forlænget weekend. Jeg glæder mig mega meget da jeg aldrig har været der i mit liv og har siden jeg var lille gerne vil til Paris. Har i nogle tips? Jeg skal nok få blogget en masse evt. ferie vlog?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Forleden besluttede jeg mig for at klippe mit hår kort, da mit hår blev meget hurtig filtret og jeg havde svært ved at rede håret igennem ordenligt. Udover det trængte det faktisk også til en klipning, da jeg ikke havde klippet håret i et godt stykke tid. Mine spidser var også slidte og jeg følte selv jeg trængte til noget nyt., Jeg er ret glad for resultatet og det tager nærmest ingen tid at rede igennem hvilket er virkelig rart, hehe.

Det måske ikke så tydeligt på billedet at se hvor kort det er blevet klippet, men jeg synes det ser længere på billedet end i virkeligheden.

God weekend loves!

Likes

Comments

Hej bloggen,

Et lidt anderledes, men meget efterspurgt indlæg. Flere af jer har spurgt om jeg ikke ville skrive et indlæg om hvor jeg får inspiration fra både stil mæssigt og den måde jeg tager mine billeder på til Instagram. Jeg føler egentlig ikke selv jeg har en speciel måde at tage billeder på, men jeg vil med glæde lave et indlæg på et andet tidspunkt hvor jeg viser hvilke app's jeg bruger til at redigere de billeder jeg ligger på Instagram. Udover dette sørger jeg altid for at der er en god belysning når jeg tager billeder (dag lys) og at billedet ikke er for sløret.

Som de fleste af jer nok ved er jeg er meget aktiv på de sociale medier, især på Instagram og her på bloggen og det er derfor klart at jeg finder inspiration hos andre før jeg selv føler for at inspirere. Jeg følger efterhånden mange bloggere, men de 2 jeg har valgt at skrive om er dem jeg ser mest op til hvis man kan sige det sådan. Jeg har fulgt dem begge i flere år og har altid synes de var meget inspirerende for mig. Sophia Roe og JosefineHJ er 2 unge piger i 20'erne og har begge en stor passion for mode. De er begge meget aktive på Instagram og lægger billeder op dagligt af deres outfits. Jeg vil nok selv mene at de 2 piger er dem jeg får mest inspiration fra stil mæssigt. Men udover de 2 bloggere, henter jeg også meget inspiration fra min Tumblr (HER) og Pintrest (HER).

Knus

Likes

Comments