Zara net bluse /Bershka high waist jeans / New Balance sneakers / All jewellery from Bead House

Kender i det når ens dag bare har været helt perfekt? Det har min i hvertfald været. Jeg har haft en stor følelse af lykke i min krop hele dagen hvilket har været så rart. Jeg var nemlig til køreprøve i morges og bestod!!! (YAY) Jeg har været oppe til prøve før, men dumpede desværre, så jeg var virkelig lettet og glad da han sagde jeg var bestået (var seriøst ved at græde så glad var jeg). Udover det har jeg haft en virkelig kort og overskuelig dag i skolen og så har jeg slappet af og været nede og træne, hvilket var mega hårdt så nu sidder jeg bare og ser Friends og slapper af.

See u <33

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Atelier September (Gothersgade 30)

Det er verdens hyggeligste cafe. Det er lidt småt, men man kan sidde og kigge ud mod Københavns gade, hvilket er overdrevet hyggeligt. Stedet kan i hvertfald stærkt anbefales hvis man leder efter et sted hvor man kan nyde sin kaffe og samtidig kigge ud og få inspiration af stemningen i København og ikke mindst menneskerne. Desuden skulle Ateiler være mest kendt for deres advocado madder og deres grape frugt med mynte. Jeg vil dog også anbefale deres lemonader, da de smager mega godt og udover det er det hjemmelavet og smager helt frisk.

Yo Burger (Gothersgade 27)

Det ligger faktisk skråt over for Atelier September og det må nok være byen bedste burger sted. Det er forholdsvis nyt, men skulle vist allerede være rimelig populært, hvilket jeg forstår 100 % De har virkelig bedste pomfritter og man får en ægte følelse og stemning af at være i USA når man er derinde.

The Union (Store Strandstræde 21)

Hvis jeg nogensinde er i tvivl om hvor jeg skal på café så er The Union Kitchen det første der popper op i mit hovede. De har virkelig mange ting som fx. avocado madder, lækre lemonader, lækre pommes, god kaffe osv. Jeg elsker i hvertfald deres mad og drinks og udover det elsker jeg cafeens placering ved Nyhavn, hvilket er mega hyggeligt, især om sommeren hvor man kan sidde udenfor.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Igår var jeg til The Weeknd koncert inde i Royal Arena hvilket var overdrevet fedt. Jeg synes selv vi stod tættere end hvad det ser ud på billederne, men det var i hvertfald en fantastisk oplevelse at være derinde! Jeg tog derind med min bedste ven og dagen i går startede med at vi tog ind til indre by hvor vi spiste mega lækre burgers på Friends & Brgrs. Senere tog vi hen Royal Arena og da vi ankom gik køen rimelig hurtig i forhold til hvor mange mennesker der var.

Opvarmningen derinde bestod af forskellige DJ's hvilket var ret fedt og efter 1,5 timers forsinkelse kom han endelig på. Jeg synes personligt at selve koncerten var mega god. Stemningen og hans mega gode sange og talent og ud over det var opsætningen også virkelig fascinerende

Likes

Comments

NY yankees cap / Hosbjerg sweatshirt / Hosbjerg bukser / Ganni sweatshirt / Ganni bukser / New Balance 530 sneaks / Adidas Superstar sneaks

Endnu et trend jeg har lagt mærke til et det sporty look. Jeg synes det mega fedt da man kan style det med ret mange flotte items.

Min dag i dag består af at jeg skal til The Weekend koncert hvilket jeg glæder mig mega meget til og der skal nok komme et indlæg imorgen om det

Knus

Likes

Comments

I dag har jeg egentlig bare slappet af og været nede og træne. Jeg skrev forleden at jeg var vild med indretning for tiden og har derfor prøvet at lave lidt om på mit værelse. På første billede kan i se den metal reol jeg snakkede om i et tidligere indlæg. Jeg er mega glad for den i hvertfald da den giver meget mere rum og plads på værelset og udover det elsker jeg at pynte det med alle mine små ting, hihi

Jeg viser jer kun noget af mit værelse da jeg ikke er 100% færdig med at indrette det hele som jeg gerne vil have det. Men i får nok resten at se på et senere tidspunkt!

#nouw30daychallenge

Knus

Likes

Comments