(sponsoreret indlæg)

1. Drik rigeligt med vand. Det er med til at give huden fugt indenfra.

2. Sørg for at holde din hud ren. Vask ansigtet 2-3 gange om dagen. Gå aldrig i seng uden at rense huden. Du kan også bruge rense creme/skintonic hvis du bedre kan lide det. Det er en rigtig god ide at bruge en dybderensende ansigtsmaske et par gange om ugen.

3.. Vælg de rette ansigtsprodukter der passer til din hudtype

4. Hvis man har urenheder og bumser er det bedst at lade være med at pille eller kradse i huden, da det ofte gør det værre. Den rigtige hudpleje gør bedre resultat.

5. Sund og varieret kost og en masse motion er med til at reducere urenheder. Så undgå fastfood og fed mad og dyrk motion. Man får det også bedre af det :-)

I starten af mine teenageår havde jeg en del urenheder ved mine kinder, hvilket blev mindre og mindre i løbet af årene. Jeg har nærmest ingen i dag, men nu har jeg ret tør hud og får sjælendt bumser. For at pleje min hud er jeg begyndt at bruge disse produkter fra Australian Bodycare. Jeg bestilte disse ting (HER) og bruger allerede produkterne morgen og aften. De forebygger bumser og urenheder og samtidig går de ind og plejer huden. Derudover fik jeg også en "spot stick", som bruges hvis man får en bums og vil formindske den og få den væk hurtigere, så smart!

Jeg vil klart anbefale Australian Bodycare, da det virkelig er vejen frem til ren og sund hud at bruge de rigtige produkter der passer til ens hudtype.. Samtidig er priserne meget rimelige. og der er flere gode deals, hvor du kan få produkterne i sæt afhængig af om du vil have pleje til kroppen eller ansigtet.

Likes

Comments

Loves Stories bra / Lace Panites /Black lace soft bra / Pink soft bra / Love stories Leo bra / Leo panties / Lace Body

(sponsoreret indlæg)

Lækkert undertøj kan virkelig gøre underværker f.eks. hvis du har en gennemsigtig eller nedringet top på hvor bh'en kommer til syne. Det er også flot at hvis man for eksempel har en kjole eller en t-shirt med åben ryg.

Hvis du spørger mig, så foretrækker jeg soft bra's frem for normale BH'er, da jeg finder soft bras meget mere behagelige og bløde at have på i forhold til normale BH'er. Jeg er virkelig fan af soft bras og deres flotte mønstre eller blonder. Jeg har netop bestilt 2 Soft bras med hjem fra Les Reves og jeg ved på forhånd at jeg bliver glad for dem.

Les Reves er en online butik hvor du kan købe lingeri fra blandt andet mærkerne: Love Stories Intimates og Annie Bing Hvis i trænger til at forkæle jer selv med lækkert lingeri, som består af god kvalitet så synes jeg i skal tjekke deres hjemmeside ud + så har jeg en lille gave til jer, nemlig at i kan få 10% på hele købet med følgende rabatkode:

LesReves&Jasmin

Rabatkoden gælder indtil d.1 Juni og jeg håber i får den brugt!

Knus JasLikes

Comments

Jeg har været i København og shoppe i dag og faldt over de her lækre bukser med frynser inde i Zara, som jeg har købt. Jeg købte ikke t-shirten, da den var lige en størrelse for stor. Jeg er først lige kommet hjem nu da vi spiste aftensmad på Sticks hvilket var mega lækkert. Men nu vill jeg krybbe under dynen og shoppe lidt på nettet, hihi. Der findes intet bedre end at vente på en pakke!

Knus

Likes

Comments