Spons

(Sponsoreret indlæg)

Hej bloggen,

I sidste uge var jeg i København, hvor jeg tog et smut forbi Magasin fordi jeg havde set på deres Instagram at man kunne få lavet et hul i øret helt gratis. Jeg havde gået i mega lang tid og snakket om at jeg ville have et ekstra hul i øret og besluttede mig derfor at tage derind med det samme. Jeg er rigtig glad for at jeg fik det gjort, da jeg synes det er mega pænt. Udover det har jeg modtaget disse fine runde øreringe fra Vinge Emilie, som er mega flotte! Jeg er i hvertfald super glade for dem og har allerede brugt dem rigtig meget.

I kan finde deres hjemmeside: HER

Og deres Instagram: @vingeemilie

Knus Jasmin


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Inspiration

Hvem elsker ikke Gigi? Hun er en af de største modeller i verdenen. Hun er jo noget for sig, så cool, smuk og stilet. Må nok indrømme jeg har et lille crush på hende haha og jeg er så ærgelig over at jeg ikke så hende da hun var i Danmark i sommers.

Likes

Comments

Fashion
Hej piger,

Nu det jo snart December hvilket betyder man skal finde sine fineste kjoler/tøj frem til nytår, jule aften mm. Jeg har ikke fundet min nytårskjole endnu, men har samlet nogle favoritter oven over. Jeg synes det er overdrevet svært at vælge en, da der er rigtig mange fine! Men mon ikke det bliver en af de 5? Det vil tiden vel vise.

Knus Jasmin

Likes

Comments

Fashion, Spons

(Sponsoreret indlæg)

Hej piger,

Mit sæt er fra Hosbjerg og Tasken er fra My Bag Up. Det er et helt nyt koncept, hvor du kan leje flotte designer tasker, som står bag 2 søde piger. De har åbnet en hyggelig lille butik på Kompagnistræde 7 i København K. Hvor man kan låne taskerne i en dag, uge eller måned. Det op til ens selv. Jeg synes det er så smart hvis man f.eks. skal til Galla eller nytår. Alle taskerne er super fine, men jeg må sige at den røde YSL og Chanel tasken som jeg har lagt ud på Instagram (@jasmintaylorr) er mine 2 favoritter. Pigerne derinde er i hvertfald super søde og jeg vil klart anbefale at tage et kig derind.

I kan besøge deres hjemmeside: HER

Knus Jas


Likes

Comments

Chanel bog: HER // Essie Neglelak - HER // Tromborg Cleansing Foam - HER //H&M Øreringe -HER // H&M Bukser - HER // Bobbi Brown Læbepomade - HER // Calvin Klein top - HER // Pels krave ASOS - HER // Jane Kønig armbånd - HER


Hej piger,

Udover at det snart er jul så er det jo også tid til advents eller pakke kalender gaver. Så derfor har jeg samlet nogle ting man kan ønske sig hvis man er i tvivl. Jeg manglede selv inspiration til hvad jeg kunne ønske mig men fandt efterhånden mange gode ting synes jeg.

Knus

Likes

Comments

T-shirt - Missguided // Jeans - Dr.denim // Sko - Bronx // Blonde trøje - Tusnelda Block

Hej bloggen,

I dag modtog jeg min pakke fra Miss Guided og det er uden tvivl min yndlings t-shirt allerede. Det var lige sådan en jeg havde ønsket mig, så jeg er super glad for den. Udover det synes jeg den er mega cool! Jeg kan ikke linke t-shirten, da jeg ikke kan finde den inde på hjemmesiden, men ellers findes der også nogle på ASOS, H&M og Rika (har også lavet nogle fede t-shirts med lignende motiv på.) Udover det så elsker jeg at have blonde bluse på inden under, især nu hvor det er vinter og det for koldt til at gå rundt kun i t-shirt. I mine øjne er det både smart og flot at have blonde på inden under.

Knus Jas

Likes

Comments

Hej bloggen,

Normalt er jeg ikke fan af Leopard print, da jeg synes at det tit kan se lidt billigt ud. Men jeg synes at der er så mange forskellige flotte jakker med Leopard print især den fra Zara, som jeg også har kigget på længe. Jeg er bare lidt bange for at det noget man hurtigt bliver træt af at gå med, men igen så synes jeg Leo print det kommer og går så jeg overvejer stærkt at købe en jakke.

Knus Jas

​Nelly solbriller - HER // Leo Frakke Zara - HER // Leo jakke Mango - HER // Zara leo letaher jacket - HER // Ganni jacket - HERE // Nelly støvler - HER // Sølvøreringe - HER // ASOS bælte (lignende HER )

Likes

Comments

Sweatshirt - Zara (here) // Jeans - Berhska // Sneaks - New Balance // Halskæde - Bead House

Hej bloggen,

Jeg har de sidste 2 dage haft fri fra skole, da der er SRP vejledning. Men jeg tænkte at i ikke skulle snydes for et outfit billede alligevel. Trøjen er købt da jeg var i Dubai i efterårsferien og jeg må indrømme at det er en af de trøjer jeg har gået mest med. Jeg er super glad for den og er helt forelsket i næsten alle sweatshirts med den slags skrift/print på. Udover det er bukserne faktisk også købt i Dubai. Det var virkelig svært for mig at finde nogle i den stil der passede ordenligt og efter meget lang tid fandt jeg de her i Berhska (hvor jeg faktisk fandt 3 andre par bukser, hihi). Jeg har en travl weekend i vente hvor jeg blandt andet skal til julefrokost, hvilket bliver super hyggeligt og så skal jeg også på arbejde.

Knus

Likes

Comments

Fashion

Metallica tee H&M - HER // Metallica tee Topshop - HER // Metallica tee Bershka - HER // H&M Jeans - HER // Rough Studios Bag - HER // Anna Reinholdt smykke - HER // Nelly solbriller - HER // Nelly sko - HER // Gucci sko - HER

Hej bloggen,

Jeg har lagt meget mærke til at på det seneste har metallica og andre rock t-shirts været meget i fokus og jeg synes selv at de er mega fede! De er flotte på hver deres måde og de er med til at pifte ens outfit op, hvilket jeg synes er rimelig fedt. Jeg har selv bestilt en rock t-shirt hjem fra Miss Guided som jeg modtager om få dage, hvilket jeg glæder mig til! Håber i kunne lide det her indlæg.

Knus Jas

Likes

Comments