View tracker

Tommy Hilfiger Sweatshirt // H&M strik // Zara strik med flænser // Ganni sweater // GAP sweatshirt //Envii sweater // MUNTHE sweatshirt // H&M hoodie

Hej bloggen,

Beklager jeg ikke har blogget i lidt tid, men jeg har simpelthen så travlt med både skolen, arbejde, kørekort mm. Men jeg skal nok blive bedre til at lægge noget ud, dog ikke hver dag da jeg har lidt travlt for tiden og bliver derfor nød til at prioritere skolen da det er mit sidste år på gym (yay). Men udover det har jeg samlet nogle super lækre sweaters og sweatshirts til nu hvor det er så mega koldt udenfor hehe. Ville rigtig gerne have den fra Munthe da det nok er min favorit, men den er der ikke i min størrelse :((

Knus

Likes

Comments

Hej bloggen,

Dagen i dag har stået på en tur til København med min bedste ven, da vi havde brug for at komme ud og få noget frisk luft. Først tog vi på cafe og derefter fik vi shoppet lidt. På billederne har jeg min nye sweater på fra H&M, som jeg er mega glad for nu hvor det er så koldt udenfor. Udover det havde jeg sorte jeans på og min yndlings taske fra Zadig & Voltaire.

Knus

Likes

Comments

Fashion

Top (har jeg selv lavet) - Bukser (Zara) - Sko (Nelly) - Taske (Noella Fashion) - Halskæde (Bead House)

Hej bloggen,

Jeg havde ikke lige en fin nytårskjole og valgte i stedet at beslutte mig på selve dagen hvad jeg følte mig mest tilpas i at have på til fest om aftnen. Jeg lavede selv toppen for lidt tid siden og har faktisk været rigtig glad for den, især når jeg har været i byen. Ellers bestod mit outfit af mine nye velvet bukser og et par høje hæle til at give det et fint look. Jeg synes egentlig også nytår er lidt overvuderet altid og valgte derfor at køre et lidt enkelt outfit. Men jeg havde en hyggelig aften og jeg må nok indrømme at selvom det er PISSE hamrende koldt for tiden, så er 2017 startet super godt ud. Har i nogle bestemte nytårs fortsæt?

Knus

Likes

Comments

Jakke H&M - HER // Adidas sko - HER // Zara bukser - HER // Gucci tee - HER // Balenciaga taske - HER // Øreringe - HER

Hej bloggen,

Nu er ferien slut og det betyder at jeg skal tilbage til skolen i morgen :( Jeg har sat en lille collage sammen af et drømme outfit, haha. Jeg fik faktisk H&M jakken i julegave og har været rigtig glad for den allerede.

Knus

Likes

Comments

Fashion

Skjorte - H&M // Bukser - Berhska // Taske - Noella Fashion

Hej bloggen,

Det er efterhånden noget tid siden jeg sidst har skrevet hvilket skyldes at jeg blev syg jule aften og har siden ligget i min seng (mega kedeligt), valgte dog at tage ud igår da jeg virkelig havde brug for det. Selvom jeg hoster en del nu, så fortryder jeg intet. Jeg har i dag været i København og shoppet sammen med en ven og udover det fik jeg rigtig mange gode julegaver som i nok skal få at se før eller siden. Jeg regner ikke med at skrive i morgen. så derfor vil jeg slutte af med at sige at jeg håber i alle kommer godt ind i det nye år og pas godt på jer selv!

Likes

Comments

Interior, Spons


Hej bloggen,

Som jeg også har lavet et indlæg om tidligere så elsker jeg at gøre noget ud af mit værelse. Jeg kan godt lide at gøre mit værelse fint og ordenligt, men der skal også kunne være et lidt personligt touch. Jeg har netop fået denne plakat med hjem fra Moodic, som passer perfekt ind til mit værelse. Der findes både grafiske og håndtegnede plakater. Konceptet er forholdvis nyt og jeg vil klart anbefale at tage et smut forbi hjemmesiden. Især hvis man står og mangler en julegave fx.

Der er fri fragt på alle ordrer og i kan få 20% ved at bruge koden: JASMIN20, som glæder t.o.m. 31/12-2016.

Knus Jas ❤

Likes

Comments

Fashion

Hvisk øreringe - HER // H&M skjorte -HER // Chanel neglelak - HER // Liv armbånd fra Carré - HER // Zara nederdel - HER // Nelly sko - HER // Zadig&Voltaire taske - HER  

Likes

Comments

Spons, Food

(Sponsoreret indlæg)

Hej bloggen,

Jeg var forleden dag forbi HOPE bar (Larsbjørnsstræde 7, København) sammen med min gode ven. Stedet er forholdvis nyt, men jeg må sige at jeg er meget overrasket. Stort set alt derinde er laktose eller gluten frit (perfekt sted for folk der gluten allergi *host host* mig, haha). Udover det er deres økologi og råvarer værdsat rigtig højt, hvilket er et kæmpe plus i min bog. Det er i hvertfald super hyggeligt derinde, især nu hvor det så mega koldt udenfor! Og udover det er de super søde derinde, så jeg vil klart anbefale at tage et smut forbi hvis man alligevel er i nærheden.

I kan finde deres facebook side: HER

Btw. måske i er heldige at få giveaway snart hihi ;-)

Knus Jas

Likes

Comments

Fashion

Hej bloggen,

Idag var jeg i Købehavn med min gode ven. Det var egentlig meningen jeg skulle finde en nytårs kjole, da jeg stadig leder efter en jeg kan have på nytårs aften. Også selvom jeg ikke 100% sikker på hvad jeg skal endnu. Men det endte i hvertfald med at jeg købte en masse andet tøj i Zara (uden tvivl min yndlings butik, hihi) og udover det jeg har på, har jeg også købt et tørklæde, et halskæde og andre små ting, som i måske får at se på et andet tidspunkt. Shopaholic kan man vidst godt kalde mig, haha!

Knus Jasser

Likes

Comments