​Nu önskar jag att ni skulle ställa frågor om vad som helst! Inga frågor ä dumma. Om det är något ni undrar över min träning, mat, vänner, resor eller vad som helst svarar gärna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag inte mått så bra dels för att jag har jätte ont i ryggen ​så jag knappt kunnat göra något men sen har jag även mått allmänt dåligt. Igår hade jag iallafall beställt tid till en timmes massage som var mera en behövligt och kvällen gick åt till en lång promenad för att rensa tankarna ordentligt.


Idag hade jag roliga planer inplanerat nämligen åka till Tuuri med mamma. Hittade några saker som fick följa med  hem, riktigt nöjd med det jag hittade. Dagen har slutat dock lite sämre. Har nämligen blivit sjuk så var tvungen att ställa in morgondagens planer. Typiskt då jag sett framemot det men får helt enkelt vila upp mig och hoppas på att jag blir frisk! 

​Trevlig helg!

Likes

Comments

Efter att jag ätit morgonmål åkte jag, mamma och min bror ut till vårt sommarställe. Jag började måla inner taket i vår stuga. Blev inte helt klar men resultatet kommer bli bättre än bra. Kommer visa er bilder på hur det blev i stugan sedan då vi är klara.

Då vi kom hem lagade jag middag åt mig och hjälpte mamma med middagen till familjen. Har nämligen provat på att äta elt vegetariskt och i stort sätt helt veganskt den här veckan. Vegetarian är inget jag kommer bli i dagsläge på grund av vissa orsaker men var kul att se hur bra jag faktiskt mådde av att inte äta något kött.


Hade tänkt åka iväg till gymmet på kvällen men hade träningsvärk i hela kroppen så begav mig ut och plocka hallon istället. Terapi att gå själv i skogen och få vara helt för sig själv. Hem kom jag med en hel del hallon som skall frysas in till vintern,

Klockan börjar redan bli mycket så skall så småningom krypa ner i min säng och ta natten!

Likes

Comments

Detta är något jag länge funderat på från och till nämligen att börja blogga igen. Har varit skönt med en lång paus Har nämligen hänt mycket och har rest en hel del så skulle inte funnits tid för att blogg​a. Men nu har jag en hel del idéer och har lust att börja blogga. 

Min fråga till er är att skulle ni ännu vara intresserade att läsa min blogg och i sådana fall vad vill ni läsa om?

Är inte helt hundra på att jag skall börja blogga igen och hur ofta måste ännu fundera på det men lämna gärna en kommentar om vad ni tycker och tänker om detta så skulle jag bli jätte glad! 

Likes

Comments

Vaknade vid åtta som jag gör varje dag nu för tiden. Slöade ett tag före jag tog mig till kyrkan för att få en underteckning till mitt skriba häfte. Efter att jag suttit i en timme i kyrkan gick jag hem för att fixa några saker före mamma förde mig in till stan. Mötte upp Johanna och satte oss ner på ett café. Vi beställde varsin sallad och pratade bort nästan två timmar. Hade så mycket att prata då vi inte sett varandra på en vecka då båda varit på resa så tiden bara flög iväg.

Då Johanna åkte hem gick jag en liten stund på stan före jag blev hämtad. Väl här hemma har jag städat lite och förberett inför skolan. Småningom blir det middag med familjen och resten av kvällen kommer jag bara ta det lugnt.


Likes

Comments

Jag har spenderat mitt sportlov i Ukkohalla med mamma och pappa. Har varit skönt att komma bort från vardagen och skolan i en vecka och bara njuta av vintern.

Mamma och jag körde upp till ukkohalla redan på torsdagen medan pappa kom dit på fredag. För det mesta har vi skidat om dagarna och fick ihop skrapat en hel del kilometrar under veckan. Sen har jag även åkt pulka(alltid lika roligt man blir som ett litet barn haha), varit ute och ätit på pappas födelsedag, varit ute på flera promenader och njutit för fullt av ledigheten. Vädret var även på vår sida, solen sken nästan varje dag och det var passligt kallt.


Sportlovet har varit jätte bra och känns som att jag hunnit ladda batterierna för att orka det sista i skolan före sommarlovet!

Likes

Comments

Hej efter ett bra tag.. Hoppas iallafall att ni mår bra och har det bra! Ett bra tag sedan jag bloggade och orkar inte komma med fler ursäkter men livet kom emellan.

Lite kort sammanfattat sen jag senaste bloggat har jag spenderat största delen av tiden i skolan och med skolsaker. Och så har jag tränat en del dock inte bågskytte på snart en månad. Vilket dödar mig för varje dag lite inombords. Orsaken till att jag inte tränat bågskytte är att jag haft så ont i mina fingrar som jag använder hela tiden då jag skjuter. Så det har helt enkelt tagit alldeles för ont för att skjuta.


Den här veckan har jag haft sportlov vilket varit mer än välbehövligt. Att slippa bort från vardagen i en vecka och släppa alla skolsaker. Njutit till tusen! Imorgon börjar dock skolan igen och vi kickar igång en ny period och den sista för mig i grundskolan?! Hur galet är inte det? Skall försöka kämpa det sista i högstadiet före jag tar sommarlov som kommer sitta bättre än bra!

Likes

Comments

​Vilken vecka säger jag bara.. Känns som att jag nu första gången denna vecka får ta det lugnt och pusta ut lite. Har haft träningar hit och dit. Även haft skriba träff som inte blev helt som det var tänkt, plötsligt när vi är inne i kyrkan går brand alarmet och vi blir tvungna att gå ut och stå i kylan och den kalla blåsten..

I onsdags var vi och besökte ett gymnasium och en yrkeshögskola från skolan. Skönt att missa en skoldag anors har niorna i min skola haft energi vecka denna vecka så vi har missat största delen av timmarna vilket jag inte kan klaga över. Har varit väldigt skönt att missa flera timmar men skall bli helt skönt med en relativt vanlig skolvecka nästa vecka.


Idag har jag varit till Kokkola på bågskytte tävlingar. Tävlingen gick inte så bra, hade som vanligt iskallt hela tiden. Det är synd att det alltid skall vara så kallt i alla hallar var jag tävlar för då går det alltid jätte dåligt för mig. Men får helt enkelt försöka hitta på något så att jag skall kunna skjuta bra trots kylan. Gick hela dagen runt med dubbla tröja, huppare då jag inte sköt och tjocka vantar men trots det var jag som en isbit. 

​Hoppas ni haft en bra vecka!

Likes

Comments

Det har gått och blivit super kallt de senaste dagarna vaknade upp med -24 °C utanför mitt fönster. Man klarar knappt av att gå ut utan att frysa ihjäl.

Min dag har inte varit så händelserik utan har bara njutit av min sista lediga dag för imorgon befinner jag mig igen i skolan. Jullovet har gått super fort än en gång. Började dagen med att sova ända till halv tio vilket är ovanligt för att vara jag. Då jag oftast vaknar redan åtta och känner mig pigg. Ända jag gjort sedan dess är tränat, varit ute på en super kort promenad blev endast 1,5 km men var så frusen efter det till och med mina ögonfransar hade blivit vita så klarade inte av att gå längre. Och så har jag läst en modda bok och fixat inför imorgon.


Skall inte göra något speciellt mera idag eventuellt gå i bastun och ha en lite ''ta hand om mig'' kväll. Låter som ett bra avslut på ett bra lov!


​Haha måsta ha så mycket kläder på mig så jag såg ut som en boll för att kunna gå ut och promenera 1.5 km och ändå frös jag..


Likes

Comments

Glömt att berätta om en film jag kollade på med Johanna en kväll då hon var till mig. Det var faktiskt en skräck film vid namnet ''orphan''. Jag brukar inte gilla skräck filmer och tycker oftast dom är för hemska då jag blir rädd av det minsta illa haha. Men den filmen var precis passligt läskigt enligt mig och anors också bra. 

Så rekommenderar er att kolla på den om ni inte ännu sett den för den är ganska gammal så de flesta har säkert redan sett den. Men om ni missat den kan jag rekommendera den starkt!


Likes

Comments