View tracker

Jättetack till Brallis som skickade detta paket på 24 timmar så jag skulle hinna få allt innan jag åker till thailand 😍
Har suttit här i 2 timmar och provat allt, måste verkligen höja LA-girl Pro.Conceal till skyarna för dom är helt jävla fantastiska!!! Eller vi höjer fan hela LA-girl till skyarna, deras produkter är så extremt bra om man jämför med priset. De är i princip gratis men ändå i så himla bra kvalitet.

Jag må ha provat smink i timmar men måste sminka av mig och göra om allt nu, ser ut som en clown tyvärr. Joel kommer snart och det är sista gången vi ses innan jag ska till thailand så jag vill gärna vara lite fin hehe.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Gah denna kom idag som jag beställt från Aliexpress, den är inte exakt i den färgen jag vill ha men fan va jag älskar denna ändå 😍✨
Har beställt en guldig från Affingo-shop som är i exakt den färgen jag vill ha plus att den är i två delar. Denna som jag har på mig nu är en one-piece och det är inte det passar inte riktigt min kroppstyp plus att det blir problematiskt när jag ska på toa hehe.

Likes

Comments

View tracker

Har träffat mina älskade kollegor, Emelie, Joel, Rawina och Gynaj plus hela familjen och Aylin samt att i skrivande stund har jag myskväll med Rasmus.
Har inte bloggat så mycket för att jag njutit av att hänga med alla mina nära och kära innan jag åker till thailand ❤️

Igår förade jag, Gynaj och Rawina hos mig sen rullade vi in på Vida och avslutade kvällen fint på marquise. Vi alla sov hos mig och på morgonen beställde vi pizza, sen åkte jag och Rawina hem till familjen och åt värdens godaste julbord. Vi sa hejdå till Jonas och Aylin som kommer spendera julen hemma i iskalla sverige, sen körde rawina hem mig och plockade upp rasmus på vägen. Nu ligger vi två här som sjökor och njuter av holiday-chips och holiday-ostbågar.......

Likes

Comments

Imorgon fyller Amanda år och jag, Paow och Felicia firade henne igår. Vi var hemma hos paow och lagade mat, drack vin och snackade skit. Vi sminkade varandra och diskuterade smink hahah 😂

Dom andra skulle ut men jag träffade Joel istället, har nämligen ett tight schema nu med alla jag ska ta farväl av innan jag åker till thailand ❤️

Aja, här är rimmet jag knåpade ihop till Amanda och presenten vi alla bestämde att hon skulle få. Hon är nämligen inte en makeup-addict ÄN 🙈


Med detta contourkit kan du skapa, så vassa kinder att folk kommer gapa.
Men glöm inte att med elf-borsten blenda, annars kommer vi dig till skamvrån att sända.
Ett HD-puder med ett matt resultat, kan det bli mer underbart?
Men du ska du få höra, vad du med svampen ska göra.
Du kommer med pudret att baka, och då menar vi inte en kaka.
Du ska baka din fejja och det hoppas vi att du kommer grejja.
Grattis vår lilla snorkråka ❤️

Likes

Comments

Med denna katalog fick man klistermärken som
faktiskt sitter bättre än jag trodde, HUR FESTLIG blev inte min resväska 😍
Ska rama in sidan där mina skor finns, de är slutsålda överallt så fattar inte varför de ska trycka upp dem i katalogen för att sukta mig.

Idag har jag tränat och snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för att träffa mina kollegor Paow, Felicia och Amanda💕

Likes

Comments

Träffade Emelie idag, vi satt på en uteservering och skvallrade lite. Tyvärr så var det svinkallt och jag känner mig förfrusen just nu, har gosat ner mig i mitt täcke och kollar på One Tree Hill.
Jag tog inga bilder på emelie dock så här är en bild på mitt smink som ser ut precis som de brukar varenda dag.

Likes

Comments

Som mina vänner kanske redan vet så gör min lillasyster naglar hemma, hon har ett eget nagelrum och massor med olika färger/glitter osv osv.
Hon är superduktig och jag gör alltid mina naglar hos henne. Gå in på hennes instagram för pris och fler bilder 😊

Passa på nu innan hon går på semester!

Likes

Comments

Idag kom Rawina hit med hundarna och vi sitter och kollar på one tree hill. Jag sitter samtidigt och letar efter mina framtida LV skor som är slutsålda värden över men jag ger inte upp, har bestämt mig.
Vi har ätit thaimat och jag har tränat, vågen visar 5,3kg mindre än när jag började träna igen 8/11. Hade önskat på 10kg innan thailand och det var faktiskt målet men är ändå nöjd hehe.

Likes

Comments

Okej asså gissa hur hypad jag blev när jag såg att man kunde logga in på youtube och kolla på sina spellistor på crosstrainern.
Jag var på nivå 11 och svettades som en gris i mer än en timme 😂 Brukar hellre löpa när jag kör kondition men kan inte motstå att kolla igenom alla mina "Titta senare" på youtube.

Likes

Comments

Nihihih här är före/efter bilderna från gårdagens ingrepp, jag fyllde 1.0ml och trots att jag bukar köra typ 0.7ml tror jag. Eller aa minns inte men har inte kört en hel spruta iaf.
Dom ser lite knöggliga ut nu men de kommer lägga sig vackert till imorgon 😍

Likes

Comments