Har hittat den mest bekvämaste sommaroutfiten ever, en lång kjol och en body från h&m.
Man ser så somrig och uppklädd ut i detta.
Kjolen går på 199kr och finns än så länge ljusgrön, rosa och svart. Bodyn kostar 249kr och har funnits i alla möjliga färger, verkar som det finns olika i alla butiker. Hemsidan har dom inte längre tyvärr, men som sagt de finns i princip alla butiker som säljer underkläder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är personligen i stort behov av att få ventilationen "fixad" hemma hos mig, så därför tänkte jag passa på att tipsa om Ventilation.se som jag också skrivit detta inlägg tillsammans med"


Affärsidén hos Ventialtion.se är att erbjuda både privatpersoner och företag ett stort och brett utbud av ventilationslösningar till otroligt låga priser, utan att tumma på kvalitén.Du betalar tryggt i efterhand mot faktura (20 dagar) och leveransen är snabbt direkt från deras eget lager.


Hur vet man då om ens ventilation behöver justeras?

Några saker man ska vara uppmärksam på är om det:


-Uppkommer kondens på fönstren under vintertid.


-Känns som om luften inomhus är tung och lätt instängd.


- Att köksfläkten inte fångar upp matos.


-Att det är kondens på kondens lång tid på speglar/badrumsfönster efter dusch/bad.

Svarar man ja på någon av ovanstående frågor, så kan det faktiskt vara läge att byta ut ventilationen.


Med en tillräcklig och kontinuerlig luftväxling kan alla i hemmet andas en renare och friskare luft,


Med en tillräcklig och lagom luftväxling i bostaden kan alla i familjen andas in en renare och friskare luft, som i sin tur kan bidra till ökat välmående. Vi vet ju alla att små barn är känsligare än vuxna för dålig luft och mögel. Därmed ökar risken att de utvecklar allergier pga detta, allergier kan sätta livslånga spår.

Människor, maskiner och även material tillför kontinuerligt vattenånga, partiklar och gaser till inomhusluften.

En väl fungerande ventilation tar bort både dålig lukt, matos och skadlig olika gaser som utsöndras från byggnadsmaterial. Samtidigt som det förhindrar fuktrelaterat mögel och rötskador inomhus. Högre luftfuktighet inomhus under lång tid kan skapa mögel på ytor och inredning. Fönster och konstruktioner kan få både ytliga och inre skador av möglet och rötan.Om fukten inte ventileras bort får man kondens som visar sig först på kalla ytor som fönster och kallvattenledningar och när det är riktigt illa så kan kondensen till och med dyka upp på väggar och möbler.

Det är är således av stor betydelse vilket ventilationssystem man väljer, med tanke på den stora risken för fuktrelaterade skador på huset.

Ur hälsosynpunkt är det särskilt viktigt att ventilationen är tillräcklig i sovrummen.


SÅ för att minimera risken för att fukt i ditt hem ska orsaka kondens och risk för mögel- och rötskador, så ska ventilationssystemet fungera så att det blir ett svagt invändigt undertryck. Systemet ska förhindra att fukt söker sig via luften ut i väggar och fönster, upp genom vindsbjälklag och upp på vinden. har man koll på sånt? Har man ens tid att fundera? Hur lätt är det liksom? När här behöver man anlita proffs som vet vad de gör, så man kan sova gott om natten och vakna pigg och utvilad.


Likes

Comments

Kan inte sluta älska dom här fransarna, har lagt undan 3 par som jag ska köpa på löning. Det är nämligen kampanj på dom på h&m i talande stund, ett par kostar 169kr vilket nästan är rimligt för lösögonfransar.
Hon som jobbar på kosmetiken i min butik gav mig en hel hög me fransar så jag fick välja ut dom jag tyckte om mest. Tycker verkligen alla House Of Lashes fransar är olika trots att de är i samma modell? Vet ej om det är handgjorda och det kan vara därför, men jag ser verkligen skillnad på alla. Så vill alltid kolla supernoga på ALLA fransar innan jag bestämmer mig för ett par.

Eftersom mitt bloggande suger för tillfället så ska jag göra ett till inlägg om en kjol från h&m jag oxå hypar atm. Puss

Likes

Comments

Ja jag vet, har inte bloggat så bra. Rasmus feedbackade mig så tänkte ta tag i det och slänga upp lite bilder.
Vi anlände till norge på morgonen till 17 maj och vi hade en mysig dagafylla i solen.
Sen checkade vi in på hotellet som var över förväntan, mycket finare rum än jag trodde vi hade råd med hihi.
Kvällen blev ganska kort eftersom vi vaknade 05.00 och hunnit sova typ 4 timmar max. Vi däckade tidigt sen åt godaste frukostbuffén på morgonen, vi hann gå runt på stan lite och vi lunchade även.
Norge var helt fantastiskt, eller ja, jag och ralle hade kunnat göra vad som helst fantastiskt. Förutom tågresan. Hatar att åka tåg. HATAR.

Likes

Comments

Jag och prinsen ville ju att åka till norge och fira nationaldagen här, sagt och gjort så bokade vi denna resa för två veckor sen och nu är vi här.
Vi bor på Radisson och det är super super centralt med gång avstånd till allt.
Rasmus är på toa och jag sitter och bloggar på en uteservering med en öl i högsta hugg! Vi kommer ha så himla mysigt och extremt festligt.

Puss vi hörs

Likes

Comments

Mitt paket kom när jag var sjuk, men orkade inte ta fina bilder eller så då. Så dom kommer nu!
Köpte ju massa billiga små rackare från nelly och älskade verkligen alla, men en av dom passade tyvärr inte ens min stortå. Den var så jäkla liten och jag är ju en stor dam 🙄
Vet inte vad som aka behållas och vad som ska tillbaka än, jag tycker klänningarna är fina men vet inte om de är för lika allt jag redan har.

Inget fick äran att följa med till norge dock, ska ha antingen tankklänningen där eller jeans med nån sexig topp.

Likes

Comments

Mycket av detta handlar om att jag vill se historia, jag vill KÄNNA historia. Jag vill tycka ner mina smutsiga händer i historia och klämma på allt. Jag älskar historia och tycker känslan av att någon 400 före kristus levt,bott,gått på samma ställe som jag står på är så jävla mäktigt.
Jag blir så exalterad och stressad sv att jag inte kan se ALLT samma sekund som jag anländer till något land, mitt hjärta hoppar och pulserar av tanken för jag blir sp stressad.
Det enda jag hatar med alla dessa punkter är att allt jag vill se är turistattraktioner och det är bland det värsta jag vet. Jag kommer stå där, suga in historia i lungorna och ifrågasätta min egna existens medan några japsar ställer sig bredbent rakt på mitt huvud för att få några bra bilder.

Anledningen till att jag vill åka till dessa ställen med mannen i mitt liv är för att han är nog den enda som kan hantera mig när jag blir jätteexalterad och manisk. Jag kan kolla på saker maniskt, typ obehagligt länge och verkligen granska allt innan jag kan gå vidare. På ica kan jag, om jag är på det humöret, vara i 2 timmar. Joel är den enda som typ pallar det här och jag vet att han kommer att ge mig den lilla tid jag behöver.
Jag minns verkligen i skolan hur jobbigt jag tyckte det var när alla stressade skiten ur mig och inte lät mig ta in det historiska kulturarvet jag så väl förtjänade.

1. Disneyland som vuxen. Jag ska dit och jag ska dit med mitt livskärlek fatta.

2. Paris. Mona Lisa och Louvre Museum, Notre Dame, Pantheon. I Louvre är jag mest sugen på att se MONA fkn LISA, grekisk och egyptisk arkeologi, islamisk konst, skulpturerna från medeltiden och renässansen plus den där häftiga pyramiden av glas som ligger typ på?
Eiffeltornet skiter jag helt fullständigt i om jag ska vara ärlig.

3. Grekland. Vill se Athen, argelogiska museet, Parthenon, poseidons tempel, olympiska stadion. Gah blir pirrig av att prata och tänka på Grekland VILL verkligen dit på en kulturresa.

4. Egypten. Alla pyramider, verkligen alla. Valley of the kings, alla tempel, Sphinx, Alexandria biblioteket, deras museum, Nilen, Ramses VI grav. Egypten är verkligen något jag vill se, med tanke på hur oroligt det är där just nu så får jag lite smått panik och vill se allt innan det försvinner.
Som med Buddhas of Bamiyan i Afghanistan, en av islams största synder är idoldyrkan och efter att talibanerna sa att statyerna var "idoler" så beordrades de att förstöras.

5. Afghanistan. Tyvärr så vågar jag inte åka dit, men om jag gör det så vill jag åka dit med pappa. Här vill jag se, om man fortfarande kan det, drak-tävlingar. Kan nog inte förklara en vackrare syn än när min pappa ler som en liten pojke när han flyger sina jäkla drakar med glaslina så fingrarna blöder. Kan tänka mig hur han skulle vara, i sitt hemland, med sina landsmän, precis där han var när han var liten som att kriget aldrig hänt.
Vill även se, blå moskén, Jami's grav som är en poet som dog 1492, Babur Gardens där även kejsare Babur är begravd, Citadel of Herat som Alexander den store varit och är väl från sisådär 340 före kristus.

6. Rom. Jag vill se Colosseum, har verkligen velat det sen sekunden jag lärde mig om det i skolan. Sen vill jag se Galleria Borghese. Vill slänga mynt i Fontana Di Trevi. Sen vet jag inte vad jag vill se mer, tipsa mig gärna.

historiska drottningen jasmin

Likes

Comments

Rasmus mitt allt noterade redan måndag kväll att jag lät lite krasslig, på tisdagen insjuknade jag i något som påminner om galna kosjukan eller mul och klövsjukan. Dagarna flyter ihop och jag är uppe i perioder sen sover jag i perioder. Så sover lix int hela natten och är lix inte vaken hela dagen.
Igår precis innan joel kom så steg min feber så kraftigt att jag låg och huttrade fast jag riktade min värmefläkt mot mig och hade elementet på fullfräs 😈
Har kunnat känna lite smak de andra sjukdagarna men igår kände jag INGET. Inget smakade något, SÅ jävla hemskt öde. Idag återupplivades mina smaklökar efter att jag sovit några timmar på dagen i joels famn. Då köpte han sushi till mig och SERIÖST det har aldrig smakat så gott. Ta vara på era smaklökar, sug på en citron och knapra på lite socker för smak är den finaste gåvan gud gett oss.
Joel köpte även en sån där morgonrock i handduksmaterial,en fkn badrock, så jag slipper frysa när jag går ur duschen. Han duschade mig och satt på mig badrocken, sen somnade jag och han kollade på film. Jag gjorde även det aktiva valet att hosta honom i örat hela jävla natten.

Jag har plockat fram mitt älskade rayman spel, som jag varvade på 2,5 timmar och den laggade sista banan så jag kunde inte köra klart hela spelet :( Haft det här spelet i NO JOKE 20 år och jag har aldrig fått spela sista banan där man är i godislandet 😢
Tröttnade på ps så spelade Left4dead på datorn tills några ryska killar var taskiga mot mig online så jag blev sur och la l4d-karriären på hyllan. Sen spelade jag det äckligaste spelet jag någonsin testat, Amnesia, det är ett skräckspel som ger en kalla kårar och panique hela tiden och jag älskar att plåga mi själv.

ps. Joel köpte även 15 bitar tofu-sushi till mig som blir hela 3 portioner nu när min mage inte är van att äta. Har börjat ÄLSKA tofubitarna utav hela mitt hjärta? Fyfan mina smaklökar dansar i förtjusning.
Jag gjorde ännu ett aktivt val där jag ej äter fisk eller räkor, av respekt för min räka Shirley som hoppat mot sin död någon gång under tiden jag låg döende i förkylning 🤧

Likes

Comments

Fick denna vintage scarf av min älskade mor, har alltid velat ha en lv scarf att ha som pannband hemma. Men tyvärr aldrig varit beredd att ge valuta för den, eftersom jag ser det mer som en del av en mys-outfit. MEN nu när mammsen gav en till mig så är jag hur nöjd som helst, har haft den i håret, på väskan och som choker.
Vill verkligen ha en Louis Vuitton choker, med de säljer tyvärr ingen, har funderat på ett köpa ett armband och ha som halsband.
Eller så kämpar jag och viker denna scarf lite så kanske det ser ut som en choker istället för en flygvärdinna scarf.

Det var faktiskt länge sen jag fick denna men jag har bara glömt att visa den. Och, ja, jag måste blogga om allt jag köper eller får för annars är det som saken inte existerar.

Ska investera i en ny plånbok snart oxå, blev ju av med min helt nya jag precis köpt 😭

Likes

Comments

Har 189 grader feber så orkade endast ta emot paketet och prova en tröja sen var jag tvungen att lägga mig ner.
Och innan någon svimmar och undrar "ska jasmin ha en magtröja" så neee, ville ha legginsen och chokern. Tänkte ha "toppen" som bh 🙄

Köpte en liknande klänning som jag haft innan, den jag köpte från stylesecret och klippte till en tröja till summerburst förra året. Ångrar mig än idag pga det är helt omöjligt att hitta en exakt likadan, den hade sån där brazilian-cut vid röva så den satt så jävla snyggt.

Sen köpte jag en lång t-shirt och en fett snygg knyttopp. ÄLSKAR den så mycket! Kostade mig 90kr och den ger mig extrem visbykänsla.

Hela detta paket kostade typ 600kr med expressfrakt, HUR VÄRT? Gå och kolla in rean på Rebecca Stella för det är ännu mer nedsatt nu till nästan 50% 🤘🏽

Likes

Comments