mode

Anorak - Carhartt / Buksedragt - Carhartt / Sko - Nike / Hue - Acne / skuldertaske - carhartt / øreringe - Jane køning / Ring - Maanesten.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey velkommen tilbage

så blev det den 22. Januar, det betyder at vi starter på #nouw30daychallenge jeg er meget spændt, og glæder mig til at komme igang.

Jeg er selv ret stor fan af 2nd hand shopping, det super smart, og så spare du penge. Der er super mange gode luxury 2nd hand butikker nær København. Jeg har samlet mine ynglings 2nd hand butikker neden under.

4. Trois Pommes Vintage (Strandvejen 177 2900 Hellerup DK.) Trois pommes sælger en masse lækre vare til en god pris, de har et kæmpe udvalg af designer tasker og tøj. Mange af deres ting er helt ubrugte og super lækre.

( deres instagram: https://www.instagram.com/troispommesvintage/ )

3. The Vintage The vintage er helt klart en side du skal holde øje med hvis du på udkig efter en udgået vare, de får ofte nye vare ind på deres instagram. De har mærker lige fra Chanel til Ganni. Jeg har selv købt min Isabel marant jakke som jeg ledte længe efter i the vintage, der var super gode service.

( deres instagram: https://www.instagram.com/magnoliasluksus2ndhand/ )

2. Magnolia´s Luksus 2ndhand (Købmagergade 5, 1150 Kbh K) Jeg er helt vild med Mangolia´s instagram og butik, Jeg har slået opslag-notifikationer til så jeg kan se når de poster et nyt billede med lækre vare. Deres ofte solgt ret hurtigt men det også klat da de får mange eftertragtet vare ind.

( deres instagram: https://www.instagram.com/magnoliasluksus2ndhand/ )

1. Lula 2ndhand Luxury (Antonigade 9 stuen th 1106 Kbh K) Lula 2ndhand Luxury var den første 2ndhand butik jeg kendte. Butikken har den hyggeligste lokation på en sidegade, midt i København.. De har så mange forskellige vare alt fra dyre tasker og de nyeste ganni t-shirts. Jeg vil helt klart andbefale at begsøge Lula 2ndhand næste gang du i nærheden..

( deres instagram: https://www.instagram.com/lula2ndhandluxury/ )

Jeg håber i kunne få lidt inspiration knus <3Likes

Comments

#nouw30daychallenge

Hey velkommen tilbage <3

Jeg har valgt at deltage i #nouw30daychallenge for at give mig selv en udfordring men også så jeg kan finde min egen stil her på bloggen. Jeg vil komme til at lave et nyt blog indlæg 30 dage i streg! Det er noget af en udfordring men jeg glæder mig til at komme igang. De 30 dage vil indebære alt fra Rejse guide til mode dilemmaer. Jeg vil arbejde på at gøre min blog mere personlig, og positiv.

Challengen starter d.22 Januar læs mere om den her -> https://nouw.com/nouw30daychallenge

knus <3

Likes

Comments

Heyo velkommen tilbage og godt nytår.

Wow første indlæg i 2018, det går altså bare vildt hurtigt. Pt har jeg vildt travlt med skole, og sådan noget men jeg er så småt gået i gang med at plan lægge min konfirmation som skal allerede er om sådan 4 måneder. Jeg har lige skrevet gæsteliste og skal også snart begynde at finde mit tøj som jeg nok er mest spændt på. Jeg tror jeg har besluttet mig for hvilke sko jeg skal have på, nemlig Valentino ¨Rockstud Ankle strap pump¨. De er såå smukke, og jeg har kigget på dem i 1,5 år nu så jeg kan ikke rigtig forstille mig at tage andet på. Så der tøjet.. Jeg har ingen ide om hvad jeg ender med at tage på, det eneste jeg er sikker på er at jeg IKKE skal have en kjole på - det simpelthen bare ikke min stil. Så det ender nok med et par ¨kontor¨busker eller en Isabel Marant inspireret nederdel med en sød top. Det kunne da være ret flot. Hvis i har nogen gode tips eller tricks til konfirmation forberedelser må i gerne skrive dem i kommentaren <3.

Knus <3

Likes

Comments

Christmas

#1. Fars fede juleferie- 1989

Jeg elsker den her film, og jeg ser den vært år. Den er både sjov og lidt plat, men jeg kommer altid i jule stemning når jeg ser den, og det jo ret vigtigt.

Fars fede juleferie ved jeg ikke hvor man kan se, men hold øje på tv kanalerne der kommer den som regel i julen.

#2. Home Alone- 1990

Home Alone er en rigtig jule klassiker, jeg kender ikke en eneste der ikke har set den. Det er virkelig en julefilm jeg aldrig bliver træt af, ligemeget hvor mange gange jeg ser den.

Home alone kan ses på viaplay ellers bliver den altid vist i tv'et op til jul.

#3 Home Alone 2- 1992

Home Alone 2 er endnu en klassiker selvfølgelig. Den er næsten lige så god som den første film, og får mig i rigtig jule stemning yayy<3

Home Alone 2 kan også ses på Viaplay

#4. Christmas in wonderland- 2007

Christmas in wonderland er en meget anderledes, men rigtig hyggelig julefilm. Jeg så den her film for 2 år siden bare fordi jeg lå, og kedet mig. Nu det en tradition at jeg ser den her vært år.

Christmas in wonderland kan ses på Viaplay

#5. A Christmas Prince- 2017

A christmas Prince er en helt ny jule film som for et par uger siden kom på Netflix ( pssst jeg har allerede set den 2 gang) Det en Hyggelig film, men også rigtig spændene- som virkelig kan anbefales<3

A christmas Prince kan ses på Netflix.

Jeg håber du er ved at være i julestemning, ellers kan du jo se et par af de her film knus<3

Likes

Comments

Heyoo Velkommen tilbage

Idag, er Saks Potts Collection 8 kommet online! Jeg er selv, mega fan af Saks Potts, og ejer et track suit, og den mega cool Plastic bag der fra. Jeg har fundet, nogen af mine favorit items for collectionen. Jeg er især helt vild med badedragten, med SP monogram, og overvejer virkelig at købe den. I kan tjekke hele kollektionen ud her- https://sakspotts.com/collections/collection-8 .

Knus <3

Likes

Comments

​Heyoo velkommen tilbage <3

Hvor er det bare blevet mega koldt udenfor... Men det skal da ikke sætte en stopper for at have noget pænt tøj på. Jeg er selv helt vild med Carhartt buksedragten sammen med den fine sweater fra Ganni.   Jeg vill selv elske at have det her outfit på <3

Håber i kunne lide indlægget knus <3

Likes

Comments

mode, Christmas

Heyoo

Velkommen tilbage

Det er begyndt at blive så åndsvagt koldt udenfor, og jeg er sådan en person som bare fryser såå meget så det bare på med hue, og vanter nu. Jeg synes virkelig, at der er mange fine huer her til vinter i alle pris klasser - mega fedt! Jeg har fundet, et par af mine favoritter, altså overvej lige den cool Mads nørgaard hue den er så flot, og så ligger den til 96 kr på magasin´s hjemmeside idag - det godt nok en god pris.

Jeg håber i kunne lide indlægget EnjOoy<3

Likes

Comments

Christmas

Christmas!

Heyoo velkommen tilbage

Nu er december lige om hjørnet ihh jeg glæder mig så meget! Men jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal ønske mig til advents gaver og der er kun 5 dage til 1 advent. Nu har jeg så fundet 11 nice ønsker hvis du også er løbet tør for jule/advents gave ideer.

Jeg håber i kunne lide indlægget knus <3

Likes

Comments