Heyooo

Velkommen tilbage.

Jeg har lige bestilt disse to mega cool items og jeg er så oppe og køre over det ihhh. Yes i know jeg er sent ude med at få den her ¨ cherry bomb ¨ sweater men jeg synes den er så cool så nu har jeg altså købt den. Og så til det her fine sæt fra Saks Potts som jeg har ledt efter i sååå lang tid og nu er det forhåbenligt snart mit ihhh. Begge ting er købt 2nd hand på tradono og trendsales mega cool måde at tjene penge på btw. Og så er det mega smart hvis du ikke har mange penge til tøj eller bare leder efter noget der er udgået - mine erfaringer er ivertfald at man næsten altid kan finde det på en af de to app´s.

Det var alt for dette indlæg - Godnat

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

mode
heyooo

Jeg får vildt meget inspiration inde fra hjemmesiden https://www.polyvore.com/cgi/home. Der er så mange fine indlæg. Jeg er ret vild med orange, grøn og en sjov mørkeblå turkis farve. Håber i nyder efteråret det gør jeg i værtfald ( ud over den meget pressede tid i skolen) J jeg ar rigtig mange ¨prøve¨eksamner, reporter og bare afleveringer her for tiden, det er lidt med blandende følelser MEN det er bare noget der skal gøres.

God aften <3

Likes

Comments

Heyooo

Jeg skal være store søster til december. Det fik jeg af vide et par uger inden sommerferien og jeg glæder mig. Min far vil ikke vide om det er en dreng eller pige men jeg håber da på en lillesøster hehe. jeg har allerede tænkt på navne og alt sådan noget og er pt også gang med at planlægge en baby shower for min mor. det bliver så hyggeligt!!

go dag<3

Likes

Comments

Heyoo

jeg synes den her nededel fra zara er mega cool så derfor var jeg igår ude for at nogen billeder med den på . Jeg har en super fin jakke på fra Munthe som lige nu er på udsalg!! mine sko er et par Asic og min trøje er noget justin bieber merchandise. Jeg har købt mit ret så cool fiskenet i søstrene grene men hanken er meget lille så man kn ikke få det over skulderen.derudover har jeg bare min jerome dreyfuss taske på og selvfølgelig nederdelen fra zara.

ha en god dag <3

Likes

Comments

hey

her er mine farvorit sweateres til efteråret. Jeg elsker virkelig de lilla farver!!!!

Likes

Comments

Hey

Jeg har lige bestilt disse to mega lækre items. Jeg har ikke fået nye Sneakers i over et år nu så jeg fandt endelig et par som jeg ville investere i og som er mega fede nemlig New Balance 990v4 i grå. Mine er købt på tradono hvor jeg fandt et par som aldrig var brugt til 1000kr hvilket jeg synes er fair pris. Derud over har jeg fundet den her vildt smukke storm og Marie jakke som jeg bare synes er så mega smuk og da den var sat ned fra 1300kr til 780kr kunne jeg ikke holde mig tilbage. Så nu venter jeg spændt på at få mine parker hjem 😍😍

Likes

Comments

Hey velkommen tilbage

Jeg faldt over de her mega cute slippers fra zara på udsalg til kun 99kr!!!! Jeg har ledt efter dem i et lille stykke tid nu så det var heldigt at de lige var der i min størrelse. Nå men imorgen starter jeg i skole jeg skal op i 8 klasse. Jeg føler virkelig at jeg skal til at tage mig sammen. I den anledning har jeg købt en masse nye blyanter og andre skole ting så nu kan karakterer og alle de andre udfordringer det her skole år nu kan bringe bare komme an. 🏫📚💖

God søndag

Likes

Comments

Lidt billeder fra min skønne ferie her i Spanien som slutter om et par dage!:(

Enjoy!!! :)

Likes

Comments

Som nogen af jer nok ved befinder jeg mig i Spanien lige nu. Jeg bor på et super lækkert hotel med fantastiske omgivelser. Jeg ville lige dele mit outfit for i aften med jer 😘 jeg har min nye YNGLINGS nederdel på fra: zara den er så smuk og meget anderledes. Min t-shirt er også fra: zara den har lidt det der "Gucci" look hvilket er super lækkert. Skoene er fra: Isabel marant og mine solbriller er også fra: zara.

Knus 💗🌴🌊

Likes

Comments